Ο Δούκας ξεσκέπασε συμμορία του Δήμου Αθηναίων από τους προηγούμενους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Aitwlos

Re: Ο Δούκας ξεσκέπασε συμμορία του Δήμου Αθηναίων από τους προηγούμενους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 08 Ιούλ 2024, 22:39

Beria έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 19:48
Γι'αυτό δεν έχει κάνει τίποτα ο Δουκας έξι μήνες.
Ασχολιόταν να ξεσκεπάσει τη συμμορία
:smt023
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Ιούλ 2024, 22:47

Διακοσια + χρονια παραδοσης κ ακομα καποιοι ανακαλυπτουν τον τροπο λειτουργιας του Βιλαετιου κ βρισκονται σε ελευθερη πτωση απο τα συννεφα της υποτιθεμενης αφελειας τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 08 Ιούλ 2024, 22:56

Otto Weininger έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 22:33
Esperos έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 22:30
Otto Weininger έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 10:17
Έχουμε λοιπόν και λέμε:

1. Ιδιώτες σε συνεργασία με δημόσιους υπαλλήλους εκβίαζαν μαγαζιά.

2. Η αστυνομία παρακολουθεί για μήνες ώστε να τους πιάσει. Εν τέλει εξαρθρώθηκε το κύκλωμα.

3. Η Juno υπονοεί ότι α) τους έπιασε ο Δούκας και β) ότι ήταν οργανωμένοι από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου και αναρωτιέται αν θα τιμωρηθούν επειδή όλοι αυτοί είναι ΝΔ και αυτά κάνει η ΝΔ

4. Ο Nyhtovios αναρωτιέται γιατί δεν τους έπιασε ο Μπακογιαννης, υπονοώντας και αυτός ότι κάποια σχέση θα έχει . Όχι επειδή είναι βλάκας ο Nyhtovios. Πάντα έτσι αναρωτιέται όταν συλλαμβάνεται ένα κύκλωμα, "γιατί δεν τους έπιασαν οι προηγούμενοι".

5. Vantono επιχαίρει επίσης, πιστεύοντας και αυτός ότι τους έπιασε ο Δούκας.

Τι συμπεραίνουμε, πέρα από την ατόφια και προσβλητική για την φύση βλακεία ορισμένων ;
Συμπεραίνουμε ότι ζούμε από τύχη.
Συμπεραίνουμε ότ ο κούλης είναι τόσο άσχετος ανίκανος ανεκδιήγητος και ανεπαρκής
που απέναντι σε τέτοια αντιπολίτευση κατάφερε να μειώσει τα ποσοστά σε σημείο επιπέδου εκλογών Μάιους 2012
Επόμενη γραμμή.

Αννίτα Πάνια ή Τσουκαλάς;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 08 Ιούλ 2024, 22:59

Aitwlos έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 22:56
Otto Weininger έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 22:33
Esperos έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 22:30

Συμπεραίνουμε ότι ζούμε από τύχη.
Συμπεραίνουμε ότ ο κούλης είναι τόσο άσχετος ανίκανος ανεκδιήγητος και ανεπαρκής
που απέναντι σε τέτοια αντιπολίτευση κατάφερε να μειώσει τα ποσοστά σε σημείο επιπέδου εκλογών Μάιους 2012
Επόμενη γραμμή.

Αννίτα Πάνια ή Τσουκαλάς;
Αννίτα Πάνια φυσικά!
Δεν τον βλέπεις τι δικαιολογίες χρησιμοποιεί κάθε φορά για να δικαιολογήσει το κώμα του; Μόνον ο Κάτμαν λείπει από τα σχάλιά του.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 08 Ιούλ 2024, 23:02

Ο Πρωτοπαππας ειναι δημαρχος σε καθε επιπεδο
Μονο τον τιτλο δεν εχει

Ο Δουκας ασχολειται με την καριέρα του
Ουτε χρονο δεν εκλεισε και εγινε παρεργο το δημαρχιλικι

Για καποιον που δεν πηρε ουτε 15% στον πρωτο γυρο, μπορεις να πεις οτι πηραν τα μυαλα του αερα
Συμπεριφορες Βενιζελου το 2007

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Ιούλ 2024, 23:02

Αγις έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 22:47
Διακοσια + χρονια παραδοσης κ ακομα καποιοι ανακαλυπτουν τον τροπο λειτουργιας του Βιλαετιου κ βρισκονται σε ελευθερη πτωση απο τα συννεφα της υποτιθεμενης αφελειας τους
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Ιούλ 2024, 23:13

Κομματοσκυλα σε μαχη μεχρι θανατου - εχουμε στοιχηματικες αποδοσεις να το διασκεδασουμε οσοι σας γραφουμε στ αρχιδια μας ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 08 Ιούλ 2024, 23:16

Αγις έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 23:13
Κομματοσκυλα σε μαχη μεχρι θανατου - εχουμε στοιχηματικες αποδοσεις να το διασκεδασουμε οσοι σας γραφουμε στ αρχιδια μας ;
που απευθύνεσαι ακριβώς;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
unreal
Phorum.gr user: unreal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unreal » 08 Ιούλ 2024, 23:30

Πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο ένας εκ των δύο αρχηγών του κυκλώματος είναι αδερφός πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου του Δήμου. Αν επιβεβαιωθεί, το ζήτημα τίθεται σε άλλη βάση.

Επίσης, δεν βλέπω να σχολίασε κανείς, το σημείο αυτό στις συνομιλίες που διέρρευσαν:

Μέλος 1: Ναι. Ωραία. Αν πέσει εκεί μην μπλέξουμε. Κατάλαβες τι λέω τώρα; Αυτό τον Φ., το ε, έχω πει. Τους έχω πει. Κοιτάχτε γιατί καμία μέρα θα τον βρείτε σε κανένα χαντάκι. Είναι πολύ «εριστικός και κάνει πολλές αρκουδιές. Έχετε το νου σας. Δεν μπορεί να γίνει βασιλέτερος του βασιλέως αυτός. Τελείωσε. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Αντιδήμαρχο ή το Δήμαρχο. Τι είναι αυτός; Θα πάει να φτιάξει όλη την Αθήνα; Στα πλαίσια που του ορίζει η τέτοια του θα κινείται. Τους το χω πει εγώ γιατί τον έχω βάλει σημάδι για άλλο θέμα αυτόνε να ξέρεις

Μην αναρωτιέστε μετά γιατί οι υπάλληλοι δεν κάνουν την δουλειά τους. Δεν είναι όλοι ήρωες να τα βάζουν με την μαφία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος unreal την 08 Ιούλ 2024, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Ιούλ 2024, 23:33

Otto Weininger έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 23:16
Αγις έγραψε:
που απευθύνεσαι ακριβώς;
σε εσενα μια κ ρωτησες κ στα αλλα της συνομοταξιας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 08 Ιούλ 2024, 23:36

Αγις έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 23:33
Otto Weininger έγραψε:
Αγις έγραψε:
που απευθύνεσαι ακριβώς;
Μόνον που τη στιγμή που το έγραψες, έκανε επίθεση σε εμένα και εγώ δεν υποστηρίζω κάποιο κόμμα. Ούτε λογομαχούσαμε για το θέμα του νήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 08 Ιούλ 2024, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 08 Ιούλ 2024, 23:38

unreal έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 23:30
Πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο ένας εκ των δύο αρχηγών του κυκλώματος είναι αδερφός πρώην αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου του Δήμου. Αν επιβεβαιωθεί, το ζήτημα τίθεται σε άλλη βάση.

Επίσης, δεν βλέπω να σχολίασε κανείς, το σημείο αυτό στις συνομιλίες που διέρρευσαν:

Μέλος 1: Ναι. Ωραία. Αν πέσει εκεί μην μπλέξουμε. Κατάλαβες τι λέω τώρα; Αυτό τον Φ., το ε, έχω πει. Τους έχω πει. Κοιτάχτε γιατί καμία μέρα θα τον βρείτε σε κανένα χαντάκι. Είναι πολύ «εριστικός και κάνει πολλές αρκουδιές. Έχετε το νου σας. Δεν μπορεί να γίνει βασιλέτερος του βασιλέως αυτός. Τελείωσε. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Αντιδήμαρχο ή το Δήμαρχο. Τι είναι αυτός; Θα πάει να φτιάξει όλη την Αθήνα; Στα πλαίσια που του ορίζει η τέτοια του θα κινείται. Τους το χω πει εγώ γιατί τον έχω βάλει σημάδι για άλλο θέμα αυτόνε να ξέρεις

Μην αναρωτιέστε μετά γιατί οι υπάλληλοι δεν κάνουν την δουλειά τους. Δεν είναι όλοι ήρωες να τα βάζουν με την μαφία.
Εγώ δεν άκουσα συνομιλίες.
Ποιου πρώην αντιδημάρχου;
Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα με βρουν σε κανένα χαντάκι και με έπειθε, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα του έκανα. Ή τουλάχιστον τι θα προσπαθούσα να του κάνω.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 08 Ιούλ 2024, 23:42

unreal έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 23:30

Μέλος 1: Ναι. Ωραία. Αν πέσει εκεί μην μπλέξουμε. Κατάλαβες τι λέω τώρα; Αυτό τον Φ., το ε, έχω πει. Τους έχω πει. Κοιτάχτε γιατί καμία μέρα θα τον βρείτε σε κανένα χαντάκι. Είναι πολύ «εριστικός και κάνει πολλές αρκουδιές. Έχετε το νου σας. Δεν μπορεί να γίνει βασιλέτερος του βασιλέως αυτός. Τελείωσε.
Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Αντιδήμαρχο ή το Δήμαρχο.
Τι είναι αυτός; Θα πάει να φτιάξει όλη την Αθήνα; Στα πλαίσια που του ορίζει η τέτοια του θα κινείται. Τους το χω πει εγώ γιατί τον έχω βάλει σημάδι για άλλο θέμα αυτόνε να ξέρεις

:smt126
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 08 Ιούλ 2024, 23:44

Αγις έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Αγις έγραψε:
που απευθύνεσαι ακριβώς;
Δηλαδή πεταχτηκες σαν την ψωλή, σε λογομαχία που δεν σε αφορούσε καν και δεν είχε καν σχέση για πολιτικά όπως έγραψες, επειδή μας γράφεις στα αρχίδια σου;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 08 Ιούλ 2024, 23:45

Juno έγραψε:
08 Ιούλ 2024, 23:36
Αγις έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

που απευθύνεσαι ακριβώς;
Μόνον που τη στιγμή που το έγραψες, έκανε επίθεση σε εμένα και εγώ δεν υποστηρίζω κάποιο κόμμα. Ούτε λογομαχούσαμε για το θέμα του νήματος.
Το θεμα του νηματος ποιο ειναι ;
Μια συνηθισμενη πρακτικη - σε ενα κατ ευφημισμο κρατος που δεν γνωρισε ποτε μαφια γιατι ανελαβε το ρολο το ιδιο απο ιδρυσεως του ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών