Μαυροβασίλης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:41μπράβο μπλακ, λίγο στο τέλος έχασες τον ειρμό αλλά είσαι σε καλό δρόμο, στηρίζομε σκληρό αντιδαρβιδικό πογκρόμ μαζί με το αντιθρησκευτικό γενικότερο
είναι βαρύ τελικά το χρέος του λευκού ανθρώπου :-/

Μαυροβασίλης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:41μπράβο μπλακ, λίγο στο τέλος έχασες τον ειρμό αλλά είσαι σε καλό δρόμο, στηρίζομε σκληρό αντιδαρβιδικό πογκρόμ μαζί με το αντιθρησκευτικό γενικότερο
blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:17Καμια Ινδη επισης δεν μπορει να παντρευτει εξω απο την καστα της (επι ποινη θανατου μαλιστα), ουτε να διαλεξει η ιδια τον συζυγο της- ο πατερας της τον διαλεγει απο τοτε που ειναι παιδι.
Αφού κι εσύ ξενοφοβικός είσαι βρε μπλάκι.blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:04Τα σεβη μου γι αυτο το ποστ.DIOMEDESGR έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:37Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ "να ενσωματωθούν οι μετανάστες στις κοινωνίες που εισέρχονται" !
Δηλαδή τι περιμένουν μερικοί, να απαρνηθούν, οι Μουσουλμάνοι π.χ., τις παραδόσεις τους και να πάνε να προσκυνήσουν τον επιτάφιο ή να αλλάξουν τρόπο διατροφής και καταβροχθίζουν γουρούνια για να ικανοποιήσουν την ξενοφοβία των ντόπιων Ραγιάδων?
Δηλαδή τι ποιό αυθαίρετο από το "ενσωμάτωση των ξένων" ?
Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων θα πρέπει να είναι σεβαστός φτάνει αυτός να μην προσκρούει στον ΝΟΜΟ μιας χώρας!
Όλα τα άλλα είναι ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΕΣ πομφόλυγες!
Συντονιστείτε λίγο περισσότερο.blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:02
Ρε μαγιονεζα, μη με βαζεις σε πρωτο πληθυντικου μαζι σου: εγω εργαζομαι συνεχως και σταθερως για την πληρη καταστροφη της Λευκοτητας και του Δυτικου πολιτισμου.
Τα εγγονια σου θα ειναι μελαμψα.
Τώρα που σε βρήκα, να σε ρωτήσω κάτι σχετικό.Yochanan έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:20Μαυροβασίλης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:41μπράβο μπλακ, λίγο στο τέλος έχασες τον ειρμό αλλά είσαι σε καλό δρόμο, στηρίζομε σκληρό αντιδαρβιδικό πογκρόμ μαζί με το αντιθρησκευτικό γενικότερο
Η θρησκεια δεν ειναι ο μονος πολιτιστικος παραγοντας σε μια κοινωνια.
Οπωςς βλεπεις, Πακισταν και Ινδια μοιραζονται σε πολλα την ιδια κουλτουρα κι ας εχουν τελειως διαφορετικες θρησκειες.On September 19, 2018, a man in Hyderabad attacked his daughter and son-in-law with a machete over their inter-caste marriage. While his daughter is battling for life, her husband has sustained grievous injuries in the attack.
This isn’t the first incidence in which a young couple have been brutally attacked for falling in love outside their community. In 2015, as many as 251 people died in the name of honour killings, which is a whopping increase of 796% from 2014.
εχω παει στην ινδια ρεYochanan έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:22blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:17Καμια Ινδη επισης δεν μπορει να παντρευτει εξω απο την καστα της (επι ποινη θανατου μαλιστα), ουτε να διαλεξει η ιδια τον συζυγο της- ο πατερας της τον διαλεγει απο τοτε που ειναι παιδι.Εχεις μιλήσει ποτέ σου με Ινδό/Ινδή;
τραγούδα όσο θες, μετράμε γενιές αορείτικο/δωρικό σουπρημασυ
https://nylon.com/articles/what-will-pe ... -interviewNandros έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:19Κάργα ανεκτικότητα ο μπαμπάς, η μαμά, ο αδελφός (καλά αυτός ήταν στην φιλοτομαριστική ψ@λάρα του), οι γείτονες, οι θείοι!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:08Πως είναι άραγε να βλέπεις μια ταινία με μήνυμα την ανεκτικότητα και να τη διαστρέφεις στο μυαλό σου ώστε να έχει ρατσιστικό μήνυμα.
Να μια απορία που είμαι ευτυχής που δεν μπορώ να λύσω.
.
α οκ τοτε, εσεις δεν χρειαζεστε κι αλλη μελανινη.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:33τραγούδα όσο θες, μετράμε γενιές αορείτικο/δωρικό σουπρημασυ
Για τις ΗΠΑ έχεις ακουστά;DIOMEDESGR έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:37Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ "να ενσωματωθούν οι μετανάστες στις κοινωνίες που εισέρχονται" !
Δηλαδή τι περιμένουν μερικοί, να απαρνηθούν, οι Μουσουλμάνοι π.χ., τις παραδόσεις τους και να πάνε να προσκυνήσουν τον επιτάφιο ή να αλλάξουν τρόπο διατροφής και καταβροχθίζουν γουρούνια για να ικανοποιήσουν την ξενοφοβία των ντόπιων Ραγιάδων?
Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων θα πρέπει να είναι σεβαστός φτάνει αυτός να μην προσκρούει στον ΝΟΜΟ μιας χώρας!
Όλα τα άλλα είναι ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΕΣ πομφόλυγες!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Π.χ Μενάνδρου,Χαλκοκονδύλη και πλατεία Αυδή είναι αυτό που λες.
Δεν υπαρχει ρατσισμος εναντιον λευκων, ποσο μαλλον εναντιον της λευκοτητας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:24Αφού κι εσύ ξενοφοβικός είσαι βρε μπλάκι.blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:04Τα σεβη μου γι αυτο το ποστ.DIOMEDESGR έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 16:37Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ "να ενσωματωθούν οι μετανάστες στις κοινωνίες που εισέρχονται" !
Όλα τα άλλα είναι ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΕΣ πομφόλυγες!Συντονιστείτε λίγο περισσότερο.blackpaint έγραψε: ↑27 Νοέμ 2018, 17:02
Ρε μαγιονεζα, μη με βαζεις σε πρωτο πληθυντικου μαζι σου: εγω εργαζομαι συνεχως και σταθερως για την πληρη καταστροφη της Λευκοτητας και του Δυτικου πολιτισμου.
Τα εγγονια σου θα ειναι μελαμψα.