Φριτέζα αέρος
- Καραμελίτσα
Φριτέζα αέρος
Ποιοι από σας έχετε; Και τί χωρητικότητας;
Βασικά κάνω ένα τεστ, να δω αν όντως είναι συσκευή των μιλένιαλς, και ότι οι μπούμερ ούτε που ξέρουν ότι υπάρχει.
Βασικά κάνω ένα τεστ, να δω αν όντως είναι συσκευή των μιλένιαλς, και ότι οι μπούμερ ούτε που ξέρουν ότι υπάρχει.
Z
- Καραμελίτσα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Φριτέζα αέρος
να φανταστω την χρησιμοποιεις και με απομακρυσμενη λειτουργια? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
η μιλένιαλ φίλη μου με ζαλίζει να αγοράσω αλλά ανθίσταμαι σθεναρώς γτ αυτά είναι του σατανά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
έχω αλλά σιγά μη ξέρω πόσα λίτρα είναι
επίσης αυτό το πράγμα είναι πολύ παλιό, έχω "ρομπότ" από το 2010 αν όχι και πιο πίσω
Δεν ξέρω πως ξαφνικά έγιναν της μόδας και τα έχει αγοράσει και η κουτσί Μαρία
επίσης αυτό το πράγμα είναι πολύ παλιό, έχω "ρομπότ" από το 2010 αν όχι και πιο πίσω
Δεν ξέρω πως ξαφνικά έγιναν της μόδας και τα έχει αγοράσει και η κουτσί Μαρία
Έχω μια 8λιτρη, πολύ καλή για συγκεκριμένα πράγματα (πατάτες, ψητά λαχανικά, ψάρι, γαρίδες κτλ). Το 20λιτρο ρομπότ είναι το ίδιο πράγμα αλλά δεν κάνει πχ για πατάτες επειδή διαχέεται πολυ η θερμότητα.
Από άποψη υγειινού μαγειρέματος είναι ατμομάγειρας > κατσαρόλα > fryer/ρομποτ > φούρνος > κάρβουνα > τηγάνι
Από άποψη υγειινού μαγειρέματος είναι ατμομάγειρας > κατσαρόλα > fryer/ρομποτ > φούρνος > κάρβουνα > τηγάνι
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Επικοινωνία:
To εύρος των μιλένιαλς είναι 15 έτη, δηλαδή από 41 εώς 26 ετών. Το λέω σε περίπτωση που μετράει σαν δεδομένο, μιας και είμαι μιλένιαλ στο πάνω ηλικιακό όριο και δεν έχω άιρ φράιερ (και δεν σκοπεύω να πάρω).
-
- Επικοινωνία:
Το γκριλ με κάρβουνα και γενικά οποιαδήποτε καύσιμη ύλη (δεν είμαι σίγουρος για το αέριο) δεν είναι υγιεινό, λόγω της τοξικότητας του καπνού (θεωρείται καρκινογόνο αν δεν κάνω λάθος).
- hellegennes
8λιτρη.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 14:57Ποιοι από σας έχετε; Και τί χωρητικότητας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμείς (εγώ και η σύντροφος δηλαδή) που είμαστε μπουμέραροι, χρησιμοποιήσαμε μία Tefal 8,3 λίτρων για περίπου δύο+ χρόνια...μετά χάλασε.
Αλλά, δεν υπάρχει περίπτωση η φριτέζα αέρος, να συγκριθεί με το τηγάνι σε ορισμένες τροφές.
Π.χ. πατάτες τηγανητές (γνήσιες και όχι ψητές), κεφτέδες (γνήσιοι και όχι σαν-μπιφτεκάκια-στον-φούρνο) ή το απαράμιλλο τηγάνισμα του μπαρμπουνιού...
Θα το καταστρέψεις το μπαρμπούνι στην φριτέζα αέρος...
Αλλά, δεν υπάρχει περίπτωση η φριτέζα αέρος, να συγκριθεί με το τηγάνι σε ορισμένες τροφές.
Π.χ. πατάτες τηγανητές (γνήσιες και όχι ψητές), κεφτέδες (γνήσιοι και όχι σαν-μπιφτεκάκια-στον-φούρνο) ή το απαράμιλλο τηγάνισμα του μπαρμπουνιού...
Θα το καταστρέψεις το μπαρμπούνι στην φριτέζα αέρος...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Είπα να πάρω αλλά μετά σκέφτηκα η Λάρισα κοντά είναι και αυτούς τους μήνες ψήνονται οι παπατες μόνες τους στο φυσικό περιβάλλον με ζεστό αέρα όλο το 24ωρο.
Έχω βέβαια ατμομάγειρα για τις πρασινάδες...
Έχω βέβαια ατμομάγειρα για τις πρασινάδες...
Οι μπουμερς μαγειρεύουν στην παραδοσιακή φουφου και στο τσουκάλι! Τι φριτεζες και παπαριές μου λες;Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 14:57Ποιοι από σας έχετε; Και τί χωρητικότητας;
Τι είναι η φριτέζα;
Δεν έχω. Και δεν ξέρω αν θέλω κάποτε να έχω, γιατί κάπου, κάπως, κάποτε διάβασα και αμυδρά θυμάμαι ότι τα υλικά κατασκευής της δεν είναι και εντελώς "αθώα".
Θα το ψάξω όμως άμα θελήσω να αποκτήσω.
Θα το ψάξω όμως άμα θελήσω να αποκτήσω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα Δυτική μουρλαμάρα: Οι κινέζικοι φούρνοι αέρος μαΖ γκανταζγκομπεύουν!
από Kauldron » 05 Νοέμ 2024, 20:27 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
05 Νοέμ 2024, 20:56
-