Τον Σπανουλη εβλεπα βρε, ειχαν βαλει οι μπακς και τον Γιαννη εκει. Εκλεγες του λεει ο δημοσιογραφος οταν περάσαμε, απο υπερηφάνεια ε; Οχι ρε βλακα του λεει, τι ειμαι κανενας ομγ να λεω σαχλαμάρες; Εχω να παιξω καιρό.omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:40βρε τρολο-μυρωδια που κανεις και βιντεακια.. ετυχε να δεις πρωτη φορα στη ζωη σου συνεντευξη του Γιαννη μετα απο αγωνα και εβγαλες και συμπερασμαχωρις να ξερεις καν το χιουμορ και το υφος του Γιαννη στις συνεντευξεις
Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
Κατά τα άλλα, σκέφτομαι σκηνικό όπου θα πάει το κάθε μπαζούμπι το γιο του αύριο σε κάποιο αθλητικό όμιλο της περιοχής του με τμήμα μπάσκετ και του πει ο προπονητής
"Αφού δεν κάνει γονιδιακά ο σπόρος σου για το άθλημα, γιατί μου τον έφερες εδώ; Για να σπαταλάω το χρόνο μου; Κάνε μας τη χάρη ρε Καραμήτρο..."
Φιλάκια.
"Αφού δεν κάνει γονιδιακά ο σπόρος σου για το άθλημα, γιατί μου τον έφερες εδώ; Για να σπαταλάω το χρόνο μου; Κάνε μας τη χάρη ρε Καραμήτρο..."
Φιλάκια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
enaon έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:57Τον Σπανουλη εβλεπα βρε, ειχαν βαλει οι μπακς και τον Γιαννη εκει. Εκλεγες του λεει ο δημοσιογραφος οταν περάσαμε, απο υπερηφάνεια ε; Οχι ρε βλακα του λεει, τι ειμαι κανενας ομγ να λεω σαχλαμάρες; Εχω να παιξω καιρό.omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:40βρε τρολο-μυρωδια που κανεις και βιντεακια.. ετυχε να δεις πρωτη φορα στη ζωη σου συνεντευξη του Γιαννη μετα απο αγωνα και εβγαλες και συμπερασμαχωρις να ξερεις καν το χιουμορ και το υφος του Γιαννη στις συνεντευξεις
ελα ρε σοβαρα γιατι εγω νομισα οτι εβαλες το βιντεο στο σημειο που ελεγε ο Γιαννης για κατι μυγες, μηπως καποιος παραδιπλα ακουγε Λεπα και ταραχτηκε;

Είναι η πρώτη σου φορά;Στύξ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:09Ωραία ,κατάφερες να τσακωθείς και μαζί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:06Επαναλαμβάνω το "γουάου".
Για ό,τι έγραψα για πατημένα σύκα τύπου μιχαλολιάκου και τσουκαλά, που λένε μαϊμού τον Γιάνναροδεν έβγαλε κουβέντα.
Οπότε, δεν μετράει καν ως άποψη.
Γουστάρω πάντως το ότι ταυτίζεσαι με τον κάθε κακοχυμένο για να την πεις στον Γιάννη, έμπειρεμπασκετμπολίστα.
Μπράβο.
Δεν ξαναασχολούμαι..
Ναι πρώτη μου φορά μου ξανασυμβαίνει εξαπανέκαθενAitwlos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:04Είναι η πρώτη σου φορά;Στύξ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:09Ωραία ,κατάφερες να τσακωθείς και μαζί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:06
Επαναλαμβάνω το "γουάου".
Για ό,τι έγραψα για πατημένα σύκα τύπου μιχαλολιάκου και τσουκαλά, που λένε μαϊμού τον Γιάνναροδεν έβγαλε κουβέντα.
Οπότε, δεν μετράει καν ως άποψη.
Γουστάρω πάντως το ότι ταυτίζεσαι με τον κάθε κακοχυμένο για να την πεις στον Γιάννη, έμπειρεμπασκετμπολίστα.
Μπράβο.
Δεν ξαναασχολούμαι..
omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:15
καρμπον περιπτωση με Γκαλη και Γιαννη και μαλιστα μια Γερμανια που τοτε μαζεψε 16 Χρυσα, 11 Ασημενια, και 14 Χαλκινα σε εκεινη την Ολυμπιαδα του 2008, και πιο πισω ειχε πολυ περισσοτερα...
η Ιταλια την προηγουμενη Ολυμπιαδα ειχε 13 Χρυσα, 10 Ασημενια, και 12 Χαλκινα και παρολαυτα επελεξε τον Myers σημαιοφορο
(η Γερμανια ειναι σταθερα στη 5αδα των Ολυμπιακων μεταλλιων συνολικα και η Ιταλια μονιμως στη 10αδα)
Dirk Nowitzki, Germany, 2008 Olympics
Carlton Myers, Italy, 2000 Olympics
τελικα δεν εισαι μ@λακας-γαυρος εισαι μ@λακας γενικοτερα
Τα ποσά ολυμπιακά μετάλλια έχει πάρει κάθε φορά μια χώρα είναι αδιάφορο. Ειδικά με τους τελευταίους ολυμπιονίκες μας θα έπρεπε να απαξιώνουμε τον θεσμό.
Σου δίνω +1 γιατί αυτός όντως ήταν τεράστια παικταρα.
Ε μην μας τα πολυπρηζεις τι μύνημα είναι αυτό; <<Κατάφερες να τσακωθείς μαζί μου>>. Με όλους έχεις τσακωθεί.γενικα άνθρωποι που δηλώνουν χριστιανοκομμουνιστες δεν είναι να τους παίρνεις σοβαρά.
Εγώ συνεχίζω να σε συμπαθώ γιατί σε έχω ταυτίσει με τον Ζαχαρία. Και ξέρω και ότι ο Ζαχαρίας με πάει.

Εσύ κάνε ό,τι γουστάρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το αθλημα είναι γονιδιακό, και για να πετύχει ενας παικτης ύψους 1.80 πρέπει να είναι ο καλύτερος μεταξύ ενος εκατομμυρίου παικτών 1.80.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:59Κατά τα άλλα, σκέφτομαι σκηνικό όπου θα πάει το κάθε μπαζούμπι το γιο του αύριο σε κάποιο αθλητικό όμιλο της περιοχής του με τμήμα μπάσκετ και του πει ο προπονητής
Φιλάκια.
Και για να πετύχει ένας παικτης ύψους 2.10 πρέπει να είναι ο καλύτερος μεταξύ των 15.000 παικτών 2.10.
Απλα το θέμα είναι πως έχουν υπάρξει αρκετοί Έλληνες με σπουδαία αθλητικά προσόντα, αλλά κανένας δεν συνδύασε τα γονιδιακά προσόντα με την σκληρή δουλειά όπως έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκουμπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AOC την 09 Ιούλ 2024, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι ΓΓΣτύξ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:12Δε γαμείς που δε γαμείς ,δε πας τουλάχιστον για ψάρεμα;
- omg kai 3 lol
Aitwlos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:08omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:15
καρμπον περιπτωση με Γκαλη και Γιαννη και μαλιστα μια Γερμανια που τοτε μαζεψε 16 Χρυσα, 11 Ασημενια, και 14 Χαλκινα σε εκεινη την Ολυμπιαδα του 2008, και πιο πισω ειχε πολυ περισσοτερα...
η Ιταλια την προηγουμενη Ολυμπιαδα ειχε 13 Χρυσα, 10 Ασημενια, και 12 Χαλκινα και παρολαυτα επελεξε τον Myers σημαιοφορο
(η Γερμανια ειναι σταθερα στη 5αδα των Ολυμπιακων μεταλλιων συνολικα και η Ιταλια μονιμως στη 10αδα)
Dirk Nowitzki, Germany, 2008 Olympics
Carlton Myers, Italy, 2000 Olympics
τελικα δεν εισαι μ@λακας-γαυρος εισαι μ@λακας γενικοτερα
Τα ποσά ολυμπιακά μετάλλια έχει πάρει κάθε φορά μια χώρα είναι αδιάφορο. Ειδικά με τους τελευταίους ολυμπιονίκες μας θα έπρεπε να απαξιώνουμε τον θεσμό.
Σου δίνω +1 γιατί αυτός όντως ήταν τεράστια παικταρα.
Υποψην Carlton Myers δεν εχει κερδισει τιποτα με την εθνικη Ιταλιας ενω ο Dirk εχει καταφερει μονο ενα ασημενιο στο Ευρωμπασκετ του 2005 σε εκεινο τον τελικο που ειχε χασει με κατεβασμενα χερια απο την Εθνικη μας,
ο Myers ΙταλοΒρετανος που γεννηθηκε και μεγαλωσε Μ.Βρετανια ενω ο Nowitzki ενας γερμανος που δεν πατησε ποτε σε γηπεδο με ευρωπαικη ομαδα και απλα ετυχε κι εγινε καποια στιγμη draft απο τους Bucks

τι σου ειναι τα ατιμα τα γονιδια...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 09 Ιούλ 2024, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπότε, ας συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε χωρίς περαιτέρω προβληματισμούς, Ζαχαρία μου.

Άλλο τα νιαρ νιαρ στη χ φάση και άλλο τα πιαρίστικα νιανιανιά. Το δεύτερο δεν το 'χω και δεν το 'χεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:59Κατά τα άλλα, σκέφτομαι σκηνικό όπου θα πάει το κάθε μπαζούμπι το γιο του αύριο σε κάποιο αθλητικό όμιλο της περιοχής του με τμήμα μπάσκετ και του πει ο προπονητής
- απαντηση Bazoomba: αν δε βαλεις το γιο μου 5αδατο παιρνω επι τοπου τηλεφωνο τον προεδρο της ΚΚλαδικης και γινεσαι προπονητης χοκευ επι χορτου
τρου ελ στορυ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1873 Απαντήσεις
- 36785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
14 Αύγ 2024, 12:32
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
από kongrosian » 12 Αύγ 2024, 11:08 » σε Αθλητικά - 2 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
13 Αύγ 2024, 22:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σενάριο μόνιμης επιστροφής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα
από Ζενίθεδρος » 03 Φεβ 2024, 22:39 » σε Αθλητικά - 59 Απαντήσεις
- 1536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
05 Φεβ 2024, 19:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεθνή βοήθεια για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων ζητά η Γαλλία
από Ίακχος » 30 Μαρ 2024, 10:08 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Μαρ 2024, 10:08
-