Γιατί μου μυρίζει κυβερνητική παρέμβαση;georgebi έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 02:01
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %a5%ce%a0/
Ερωτηματικά προκαλεί η πρόθεση της ΕΟΕ να χρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρο της Ελληνικής αποστολής των 101 μελών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας σε λίγες ημέρες.
Ο μισελληνισμός τους σπάει κόκαλα. Πάνε να δώσουν την ελληνική σημαία σε έναν έγχρωμο που – προς τιμήν του – σε παλιότερη συνέντευξη του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι Νιγηριανός που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.
Ουπς....λάθος άρθρο έβαλα
αυτό ειναι το σωστό
https://www.newsbreak.gr/athlitika/6441 ... lvr.it&utm
Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
- Golden Age
Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
Λες να μην το ξέρω; Οι ψωνισμένοι γονείς που θεωρούν ότι τα παιδιά τους είναι υπερταλέντα που αδικούνται, είναι εδώ και χρόνια μία από τις μεγαλύτερες πληγές των συλλόγων. Στα περισσότερα αθλήματα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:24ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:59Κατά τα άλλα, σκέφτομαι σκηνικό όπου θα πάει το κάθε μπαζούμπι το γιο του αύριο σε κάποιο αθλητικό όμιλο της περιοχής του με τμήμα μπάσκετ και του πει ο προπονητής
"Αφού δεν κάνει γονιδιακά ο σπόρος σου για το άθλημα, γιατί μου τον έφερες εδώ; Για να σπαταλάω το χρόνο μου; Κάνε μας τη χάρη ρε Καραμήτρο..."
- απαντηση Bazoomba: αν δε βαλεις το γιο μου 5αδατο παιρνω επι τοπου τηλεφωνο τον προεδρο της ΚΚλαδικης και γινεσαι προπονητης χοκευ επι χορτου
τρου ελ στορυ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί είσαι μυρωδιάς που δεν αντιλαμβάνεσαι καν πόσο γελοίος και εκτός πραγματικότητας είναι ο τίτλος.Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:31Γιατί μου μυρίζει κυβερνητική παρέμβαση;georgebi έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 02:01
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %a5%ce%a0/
Ερωτηματικά προκαλεί η πρόθεση της ΕΟΕ να χρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως σημαιοφόρο της Ελληνικής αποστολής των 101 μελών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας σε λίγες ημέρες.
Ο μισελληνισμός τους σπάει κόκαλα. Πάνε να δώσουν την ελληνική σημαία σε έναν έγχρωμο που – προς τιμήν του – σε παλιότερη συνέντευξη του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι Νιγηριανός που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.
αυτό ειναι το σωστό
Θα μου πεις, εδώ δεν το κατάλαβε ο νηματοθέτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Ξέρεις πολλούς αθλητές που να αρνούνται να είναι σημαιοφόροι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:40Γιατί είσαι μυρωδιάς που δεν αντιλαμβάνεσαι καν πόσο γελοίος και εκτός πραγματικότητας είναι ο τίτλος.Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:31Γιατί μου μυρίζει κυβερνητική παρέμβαση;georgebi έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 02:01
αυτό ειναι το σωστό
Θα μου πεις, εδώ δεν το κατάλαβε ο νηματοθέτης.
Όπως απαντούσε και ο πατριάρχης Φαίδων Ματθαίου όταν τον ρωτούσαν 'ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης για να προπονήσεις;' 'ο ορφανός 'ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:35Λες να μην το ξέρω; Οι ψωνισμένοι γονείς που θεωρούν ότι τα παιδιά τους είναι υπερταλέντα που αδικούνται, είναι εδώ και χρόνια μία από τις μεγαλύτερες πληγές των συλλόγων. Στα περισσότερα αθλήματα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:24ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 22:59Κατά τα άλλα, σκέφτομαι σκηνικό όπου θα πάει το κάθε μπαζούμπι το γιο του αύριο σε κάποιο αθλητικό όμιλο της περιοχής του με τμήμα μπάσκετ και του πει ο προπονητής
"Αφού δεν κάνει γονιδιακά ο σπόρος σου για το άθλημα, γιατί μου τον έφερες εδώ; Για να σπαταλάω το χρόνο μου; Κάνε μας τη χάρη ρε Καραμήτρο..."
- απαντηση Bazoomba: αν δε βαλεις το γιο μου 5αδατο παιρνω επι τοπου τηλεφωνο τον προεδρο της ΚΚλαδικης και γινεσαι προπονητης χοκευ επι χορτου
τρου ελ στορυ

- NewModelArmy
Η παρελαση στην εναρξη ειναι και μοστρα.Φυσικα τον πιο γνωστο Ελληνα αθλητη παγκοσμιως θα βαλουνε σημαιοφορο,ποιον να βαλουνε,τον Ντουσκο που αν και χρυσος ολυμπιονικης παιζει οι μισοι στο χωριο του να μην τον ξερουν;
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να εφαρμόσουμε την εκμαιευτική προσέγγιση του θέματος που θίγεις;Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:41Ξέρεις πολλούς αθλητές που να αρνούνται να είναι σημαιοφόροι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν το ήξερα αλλά πέτυχε κέντρο.Beria έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:42Όπως απαντούσε και ο πατριάρχης Φαίδων Ματθαίου όταν τον ρωτούσαν 'ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης για να προπονήσεις;' 'ο ορφανός 'ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:35Λες να μην το ξέρω; Οι ψωνισμένοι γονείς που θεωρούν ότι τα παιδιά τους είναι υπερταλέντα που αδικούνται, είναι εδώ και χρόνια μία από τις μεγαλύτερες πληγές των συλλόγων. Στα περισσότερα αθλήματα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:24
τρου ελ στορυ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Δεν εφαρμόζω κάποια εκμαιευτική προσέγγιση, απλώς είναι λίγο άκυρο να αρνείται αθλητής να είναι σημαιοφόρος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:45Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να εφαρμόσουμε την εκμαιευτική προσέγγιση του θέματος που θίγεις;Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:41Ξέρεις πολλούς αθλητές που να αρνούνται να είναι σημαιοφόροι;
- omg kai 3 lol
Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:46Δεν εφαρμόζω κάποια εκμαιευτική προσέγγιση, απλώς είναι λίγο άκυρο να αρνείται αθλητής να είναι σημαιοφόρος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:45Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να εφαρμόσουμε την εκμαιευτική προσέγγιση του θέματος που θίγεις;Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:41
Ξέρεις πολλούς αθλητές που να αρνούνται να είναι σημαιοφόροι;
αν αυτες οι 5-6 ωρες της τελετης εναρξης κρινουν το χρυσο μεταλλιο για το οποιο ειναι ο λογος οπου βρισκεται στην Ολυμπιαδα μαλλον οχι...
δυσκολα πραγματα να τα καταλαβει καποιος που δεν ασχολειται εστω και ελαχιστα με αθλητισμο... και απλα ακουει για σημαιες και μπαινει μεσα να δει τι παιζει
Όχι και τόσο αν είναι θέμα ιδεολογίας, όπου ταυτίζεται η Ολυμπιακή έναρξη με τις επετειακές εθνικές παρελάσεις.Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:46Δεν εφαρμόζω κάποια εκμαιευτική προσέγγιση, απλώς είναι λίγο άκυρο να αρνείται αθλητής να είναι σημαιοφόρος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:45Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να εφαρμόσουμε την εκμαιευτική προσέγγιση του θέματος που θίγεις;Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:41
Ξέρεις πολλούς αθλητές που να αρνούνται να είναι σημαιοφόροι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πότε αγωνίζεται ο Τεντόγλου αλλά με αυτήν τη λογική, ουδείς από τους αθλητές που αγωνίζονται την επόμενη μέρα θα έπρεπε να συμμετάσχει στην παρέλαση, είτε είναι σημαιοφόρος είτε όχι.omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:51Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:46Δεν εφαρμόζω κάποια εκμαιευτική προσέγγιση, απλώς είναι λίγο άκυρο να αρνείται αθλητής να είναι σημαιοφόρος.
αν αυτες οι 5-6 ωρες της τελετης εναρξης κρινουν το χρυσο μεταλλιο για το οποιο ειναι ο λογος οπου βρισκεται στην Ολυμπιαδα μαλλον οχι...
δυσκολα πραγματα να τα καταλαβει καποιος που δεν ασχολειται εστω και ελαχιστα με αθλητισμο... και απλα ακουει για σημαιες και μπαινει μεσα να δει τι παιζει
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα μας εξηγησουν τα καρτουν που πηραν την αποφαση πως "επηρεαζεται αγωνιστικα "ο τεντογλου αν ειναι σημαιοφορος ενω αγωνιζεται στις 4 αυγουστου (9 μερες μετα )
Και οχι ο αντετοκουμπο που αγωνιζεται την επομενη μερα και μαλιστα σε πολη 3 ωρες απο το παρισι?
Οχι ρε δεν ηταν καραστημενη η αποφαση
Ηταν γιατι δεν μπορουσε για "αγωνιστικους λογους" ο αλλος

Και οχι ο αντετοκουμπο που αγωνιζεται την επομενη μερα και μαλιστα σε πολη 3 ωρες απο το παρισι?
Οχι ρε δεν ηταν καραστημενη η αποφαση
Ηταν γιατι δεν μπορουσε για "αγωνιστικους λογους" ο αλλος

- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:58Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πότε αγωνίζεται ο Τεντόγλου αλλά με αυτήν τη λογική, ουδείς από τους αθλητές που αγωνίζονται την επόμενη μέρα θα έπρεπε να συμμετάσχει στην παρέλαση, είτε είναι σημαιοφόρος είτε όχι.omg kai 3 lol έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:51Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2024, 23:46
Δεν εφαρμόζω κάποια εκμαιευτική προσέγγιση, απλώς είναι λίγο άκυρο να αρνείται αθλητής να είναι σημαιοφόρος.
για αθλητες σε αθληματα που κρινονται σε χιλιοστα και εκατοστα του δευτερολεπτου και στοχευουν βαθρο δεν θα παρεκκλινουν απο τη ρουτινα τους, το πολυ να παρευρεθουν για ενα 30λεπτο για μια αναμνηστικη φωτο..
η πλειοψηφια των αθλητων απλα χαιρονται που βρισκονται εκει..
Παρασκευη ειναι η τελετη εναρξης κι ο Τεντογλου εχει προκριματικα Κυριακη πρωι και την Τριτη ειναι ο τελικος του μηκους..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1873 Απαντήσεις
- 36781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
14 Αύγ 2024, 12:32
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
από kongrosian » 12 Αύγ 2024, 11:08 » σε Αθλητικά - 2 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
13 Αύγ 2024, 22:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σενάριο μόνιμης επιστροφής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα
από Ζενίθεδρος » 03 Φεβ 2024, 22:39 » σε Αθλητικά - 59 Απαντήσεις
- 1534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
05 Φεβ 2024, 19:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεθνή βοήθεια για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων ζητά η Γαλλία
από Ίακχος » 30 Μαρ 2024, 10:08 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Μαρ 2024, 10:08
-