Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Εσύ διαδιδεις τα ψέματα και μάλιστα με πρωτοφανή εμμονή. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν εχεις την παραμικρή γνώση στο θέμα κι όμως διατηρείς μια εμμονικη άποψη που δεν συνάδει ούτε με τα επιστημονικά δεδομένα, που συγκλίνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση όσον αφορά τον τρανσεξουαλισμο, ούτε με τις εδώ και δεκαετίες πρακτικές της ψυχιατρικής κοινότητας.
Ελεος γκαρντασια επι 40 σελιδες αναλυεται εναν μουσατο με μινι.Τοσο αδεια ειναι η σεξουαλικη σας ζωη για να ασχοληστε μαζι του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
αν συνεχίσετε έτσι θα φωνάξω την επιστήμη να σας βάλει για ύπνο. Τέτοιους τρόπους σας έμαθε;
Εγώ που είμαι κομμουνιστής, αναγνωρίζω μόνο τους Σοβιετικούς, Κινέζους, Κουβανούς, Βορειοκορεάτες, ... ψυχιάτρους.
Τους Αμερικάνους τους έχω γραμμένους.
Τους Αμερικάνους τους έχω γραμμένους.

οι Αμερικάνοι είναι οι καλύτεροι πάντως, οι άλλοι δεν το κάνουν καλά το κόλπο με το ρολόι, κοίτα το καλά, χαλάρωσε, κοιμήσου, 4,3,2,1 είσαι στο φορουμ τώρα. 

- Πηγαδίσιος
γιατι σου επιτρεπουν ακομα να γραφεις;kalorifer έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 08:10
Και η ψυχιατρική διαφωνεί μαζί σου, αλλά οκ who cares, μετράει περισσότερο η γνώμη ενός άσχετου σε ένα φόρουμ από το τι λέει η επιστήμη. Και αρχισε πάλι την ασκεπτη προπαγανδιστική φλυαρία σου για το αντίθετο. Προς το παρόν όμως εξακολουθει η μετάβαση να θεωρείται η μοναδική θεραπεία, γιατί δυστυχώς η αντίθετη ορμονοθεραπεια (η χορήγηση ορμονών του βιολογικού τους φύλου), όπως και στους ομοφυλόφιλους, δεν έχει αποτελέσματα. Και ούτε έχουν κάποια επίδραση στην κατάσταση τα ψυχοφαρμακα όπως δείχνουν περιπτώσεις που ο τρανσεξουαλισμος τυγχάνει να συνυπάρχει με κάποια ψυχική ασθενεια (πχ διπολική διαταραχή, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκασμος κλπ των οποίων η χρονιά θεραπεία περιλαμβάνει την λήψη φαρμάκων).
χαος γλωσσα και νεφελες
Δεν προκειται να σχολιασω ουτε καν να δω βιντεο του καραγκιοζη Καρλσον του Φοξ. Η ανωνυμη τρανς ακτιβιστρια που εφερε στο στουντιο ειναι μια παντελως αγνωστη στο χωρο, ανικανη να υπερασπιστει τις θεσεις της και να σταθει σε μια συζητηση και επιλεγμενη ειδικα γι αυτους τους λογους για να εξευτελιστει στον αερα, οπως κανει παντα αυτος ο δημαγωγος. Aυτο δεν ειναι δημοσιογραφια, αυτο ειναι πολιτικη προπαγανδα.

Γιατί, μπορείς ν' απαντήσεις κάτι?Δεν προκειται να σχολιασω ουτε καν να δω βιντεο του καραγκιοζη Καρλσον του Φοξ.
Και ποιά/ος ξέρει να σταθεί και ν' απαντήσει στα θέματα που θέτει ο Καρλσον?Η ανωνυμη τρανς ακτιβιστρια που εφερε στο στουντιο ειναι μια παντελως αγνωστη στο χωρο, ανικανη να υπερασπιστει τις θεσεις της και να σταθει σε μια συζητηση και επιλεγμενη ειδικα γι αυτους τους λογους για να εξευτελιστει στον αερα, οπως κανει παντα αυτος ο δημαγωγος.
Για την ΕΡΤ τί γνώμη έχεις, είπαμε?Aυτο δεν ειναι δημοσιογραφια, αυτο ειναι πολιτικη προπαγανδα.
Πήγαινε σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, θα σου κάνει καλό.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 12:46γιατι σου επιτρεπουν ακομα να γραφεις;kalorifer έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 08:10
Και η ψυχιατρική διαφωνεί μαζί σου, αλλά οκ who cares, μετράει περισσότερο η γνώμη ενός άσχετου σε ένα φόρουμ από το τι λέει η επιστήμη. Και αρχισε πάλι την ασκεπτη προπαγανδιστική φλυαρία σου για το αντίθετο. Προς το παρόν όμως εξακολουθει η μετάβαση να θεωρείται η μοναδική θεραπεία, γιατί δυστυχώς η αντίθετη ορμονοθεραπεια (η χορήγηση ορμονών του βιολογικού τους φύλου), όπως και στους ομοφυλόφιλους, δεν έχει αποτελέσματα. Και ούτε έχουν κάποια επίδραση στην κατάσταση τα ψυχοφαρμακα όπως δείχνουν περιπτώσεις που ο τρανσεξουαλισμος τυγχάνει να συνυπάρχει με κάποια ψυχική ασθενεια (πχ διπολική διαταραχή, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκασμος κλπ των οποίων η χρονιά θεραπεία περιλαμβάνει την λήψη φαρμάκων).
- Πηγαδίσιος
- hellegennes
Όχι, εγώ έχω παραθέσει κατά λέξη τι λέει η επιστήμη, με παραθέματα, όχι με αποψολογία, όπως κάνεις εσύ.kalorifer έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 09:28Εσύ διαδιδεις τα ψέματα και μάλιστα με πρωτοφανή εμμονή. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν εχεις την παραμικρή γνώση στο θέμα κι όμως διατηρείς μια εμμονικη άποψη που δεν συνάδει ούτε με τα επιστημονικά δεδομένα, που συγκλίνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση όσον αφορά τον τρανσεξουαλισμο, ούτε με τις εδώ και δεκαετίες πρακτικές της ψυχιατρικής κοινότητας.
Αλήθεια, πότε υπηρέτησες και τι σειρά ήσουν στον στρατό, άντρακλα;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όταν δεν έχεις τι να πεις, συνηθίζεις να επιτίθεσαι προσωπικά στους χρήστες; Ήδη γελοιοποιήθηκες με το να λες ότι είμαι το μέλος blackpaint. Καταντά τραγελαφικό πια. Όπως και τραγελαφικό είναι το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία και το χιούμορ, διότι αυτό το έγραψα προφανέστατα ειρωνικά. Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω για το αντίθετο, καλό θα ήταν πάντως, όταν στριμώχνεσαι να βρίσκεις επιχειρηματα και όχι να το γυρίζεις στο προσωπικό. Εκτός κι αν θες να θυμηθούμε το σόου αλά αστυνόμο Μπέκα που έκανες σε προηγούμενες σελίδες. Ούτε ο Κλουζώ τόση οξύνοια. Έχεις πραγματικά εμμονή και καλό θα ήταν να μιλήσεις με έναν ειδικό. Ή να σταματήσεις να περνάς τόσες ώρες στο φόρουμ και να αποκτήσεις λίγη ζωή.
Πες μου τι άλλη πληροφορία θες και θα στα στείλω μαζί με το ΑΦΜ μου και τον αριθμό της κάρτας μου.
Πες μου τι άλλη πληροφορία θες και θα στα στείλω μαζί με το ΑΦΜ μου και τον αριθμό της κάρτας μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 24 Απρ 2018, 18:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Δεν χρειάζομαι καμμιά πληροφορία σου. Απλά μπήκες με τούπε στο νήμα να αποδείξεις ότι οι απόψεις σου μετράνε γιατί είσαι άντρας. Σεξιστική αντίφαση.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι αρκετά ασχολήθηκα. Έχω παραθέσει τις επίσημες θέσεις της επιστήμης, παραδοχή όλων ότι οι ορισμοί σε εγχειρίδια αλλάζουν για πολιτικούς και μόνον λόγους και όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει και τα πρωτότυπα των πηγών, γιατί τα έχω παραθέσει.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι αρκετά ασχολήθηκα. Έχω παραθέσει τις επίσημες θέσεις της επιστήμης, παραδοχή όλων ότι οι ορισμοί σε εγχειρίδια αλλάζουν για πολιτικούς και μόνον λόγους και όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει και τα πρωτότυπα των πηγών, γιατί τα έχω παραθέσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είμαι ούτε σεξιστής ούτε μισογύνης για να κάνω κάτι τέτοιο, ειδάλλως αυτή θα ήταν και η βασική μου επιχειρηματολογία. Απλώς το έγραψα χιουμοριστικά. Οι αναλύσεις αλά Κλουζώ που επιχειρείς δεν με αφορούν και πολύ.
Όσο και να δηλώνεις ότι έχει παραθέσει πηγές, δεν το έχεις κάνει, έχεις παραθέσει πετσοκομμένα αποσπάσματα προκειμένου να δημιουργήσεις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Από κει και πέρα, δεν έχει και πολλή σημασία το τι πιστεύεις, καθώς η επιστήμη συνεχίζει να έχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση στο θέμα. Όσο για το ότι οι όροι αλλάζουν για λόγους πολιτικούς, είναι το λιγότερο αστείο, όταν τα τρανς άτομα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντιμετωπίζονται ως αποσυνάγωγοι από την πλειοψηφία. Όπως ανέφερα πολλοί άλλοι όροι αλλάζουν στα εν λόγω εγχειρίδια και αυτό έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες τώρα και σε αρκετές περιπτώσεις είτε έχουν φορτιστεί αρνητικά είτε δεν αντικατοπτρίζουν τα νέα δεδομένα που έχουμε μάθει.
Για να το κλείσουμε, ακόμα και να μην είχα γνώσεις σχετικά, δεν με πείθει η επιχειρηματολογία σου. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις. Τον εαυτό σου; Αρκέσου στο ότι πείθεις άτομα επιπέδου πηγαδιών. Τεσπά, όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαβάσει το θέμα και να βγάλει συμπέρασμα. Η μεταξύ μας αντιπαράθεση δεν έχει κάποιο νόημα πλέον.
Όσο και να δηλώνεις ότι έχει παραθέσει πηγές, δεν το έχεις κάνει, έχεις παραθέσει πετσοκομμένα αποσπάσματα προκειμένου να δημιουργήσεις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Από κει και πέρα, δεν έχει και πολλή σημασία το τι πιστεύεις, καθώς η επιστήμη συνεχίζει να έχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση στο θέμα. Όσο για το ότι οι όροι αλλάζουν για λόγους πολιτικούς, είναι το λιγότερο αστείο, όταν τα τρανς άτομα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντιμετωπίζονται ως αποσυνάγωγοι από την πλειοψηφία. Όπως ανέφερα πολλοί άλλοι όροι αλλάζουν στα εν λόγω εγχειρίδια και αυτό έχει να κάνει με το ότι χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες τώρα και σε αρκετές περιπτώσεις είτε έχουν φορτιστεί αρνητικά είτε δεν αντικατοπτρίζουν τα νέα δεδομένα που έχουμε μάθει.
Για να το κλείσουμε, ακόμα και να μην είχα γνώσεις σχετικά, δεν με πείθει η επιχειρηματολογία σου. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις. Τον εαυτό σου; Αρκέσου στο ότι πείθεις άτομα επιπέδου πηγαδιών. Τεσπά, όποιος θέλει είναι ελεύθερος να διαβάσει το θέμα και να βγάλει συμπέρασμα. Η μεταξύ μας αντιπαράθεση δεν έχει κάποιο νόημα πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 24 Απρ 2018, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πηγαδίσιος
- hellegennes
Ο μόνος που συμφωνεί μαζί σου σ' αυτό το θέμα είναι ο blackpaint, που κι αυτός λέει άλλα πράγματα, γιατί η σχέση σας με την επιστημονική μελέτη στο ζήτημα είναι περιλήψεις στο Google (πράγμα που άλλωστε παραδέχτηκες απ' την αρχή).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre