Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2024, 21:50

nemo έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 21:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 21:35
nemo έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 21:30
ας αρχισουν τα ρατσιστικα οι μουσουλμανοι στην ελλαδα και να δουε πως θεριευει αποτομα
και η ακροδεξια και ο διαβολος ο ιδιος
Μωρέ μια χαρά θα τα ανεχτούνε, όπως και στη Γαλλία. Η ελαστικότητα της αριστεράς είναι σε φάση που μπορεί να καταχωρηθεί και ως όρος της φυσικής.
μπα εχω εμπιστοσυνη στους βλαχοαθηναιους κι λοιπους σκατογυφτους της επαρχιας
αφου καθε τοσο μας το υπενθυμιζουν
Εσύ τί σχέση είχες με τον αθλητισμό ως σοβαρός επαρχιώτης και όχι ως βλαχοαθηναίος ή σκατόγυφτος της επαρχίας ρε nemo; :lol:

Έτσι για να ξεκαθαρίζει ποιος υπενθυμίζει τι σε ποιον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 10 Ιούλ 2024, 22:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 21:50
nemo έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 21:35

Μωρέ μια χαρά θα τα ανεχτούνε, όπως και στη Γαλλία. Η ελαστικότητα της αριστεράς είναι σε φάση που μπορεί να καταχωρηθεί και ως όρος της φυσικής.
Εσύ τί σχέση είχες με τον αθλητισμό ως σοβαρός επαρχιώτης και όχι ως βλαχοαθηναίος ή σκατόγυφτος της επαρχίας ρε nemo; :lol:

κατι κατεχω και εγω ... :102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2024, 22:17

nemo έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 22:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
nemo έγραψε:

Ρε συ όλοι κατέχουν κάτι, είτε σε αγωνιστικό είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε στο οτιδήποτε. Κι εγώ ξέρω να ράβω κουμπιά ή να επαναφέρω μια ξηλωμένη ραφή αλλά δεν δηλώνω μοδίστρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 10 Ιούλ 2024, 22:24

Frappezitis έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 17:09
Μέγας Αλέξανδρος:
Δεν μ’ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους με ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.
Άρες μάρες....

https://www.pare-dose.net/3178

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιούλ 2024, 22:25

Και να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο. Το ότι κάποιοι διακρίνουμε στον Γιάννη κατιτίς το υπερβατικόν από τον καθημερινό άνθρωπο (ημών συμπεριλαμβανομένων) δεν σημαίνει υποτίμηση του Τεντόγλου. Βασικό. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 11 Ιούλ 2024, 00:22

Εικόνα
Εικόνα

:102::102::102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Ιούλ 2024, 00:39

Chilloutbuddy έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 16:40
Το ξέρω ότι ακούγεται κουφό αλλό μου το είχε εξηγήσει ένας στατιστικολόγος, το ύψος στατιστικά δεν είναι ευθεία, είναι καμπύλη-καμπάνα, ο μέσος όρος παίζει τεράστιο ρόλο.

Ακριβώς γι' αυτό είπα ότι η καταγωγή του Γιάννη είναι άσχετη με αυτά που λέει ο Bazoomba. Ο μέσος όρος ύψους ανδρών στην Νιγηρία είναι 1,65 και βάσει αυτού η πιθανότητα να βγει κάποιος με ύψος 2,10 είναι στατιστικά 0*, παρότι η Νιγηρία έχει πληθυσμό 200+ εκατομμύρια. Φυσικά αυτός ο στατιστικός υπολογισμός δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, πιθανώς γιατί ο μέσος όρος της Νιγηρίας πέφτει λόγω υποσιτισμού. Σε κάθε περίπτωση όμως η πιθανότητα παραμένει εξαιρετικά μικρή. Ο Γιάννης είναι απλά μια ακραία εξαίρεση για την χώρα καταγωγής του. Μεγαλύτερη εξαίρεση από ό,τι είναι ο οποιοσδήποτε Έλληνας άνω των 2,10.

* μια καμπύλη κανονικής κατανομής βγάζει 0,007 άντρες άνω των 2,10 στην Νιγηρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 11 Ιούλ 2024, 00:47

hellegennes έγραψε:
11 Ιούλ 2024, 00:39
Chilloutbuddy έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 16:40
Το ξέρω ότι ακούγεται κουφό αλλό μου το είχε εξηγήσει ένας στατιστικολόγος, το ύψος στατιστικά δεν είναι ευθεία, είναι καμπύλη-καμπάνα, ο μέσος όρος παίζει τεράστιο ρόλο.

Ακριβώς γι' αυτό είπα ότι η καταγωγή του Γιάννη είναι άσχετη με αυτά που λέει ο Bazoomba. Ο μέσος όρος ύψους ανδρών στην Νιγηρία είναι 1,65 και βάσει αυτού η πιθανότητα να βγει κάποιος με ύψος 2,10 είναι στατιστικά 0*, παρότι η Νιγηρία έχει πληθυσμό 200+ εκατομμύρια. Φυσικά αυτός ο στατιστικός υπολογισμός δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, πιθανώς γιατί ο μέσος όρος της Νιγηρίας πέφτει λόγω υποσιτισμού. Σε κάθε περίπτωση όμως η πιθανότητα παραμένει εξαιρετικά μικρή. Ο Γιάννης είναι απλά μια ακραία εξαίρεση για την χώρα καταγωγής του. Μεγαλύτερη εξαίρεση από ό,τι είναι ο οποιοσδήποτε Έλληνας άνω των 2,10.

* μια καμπύλη κανονικής κατανομής βγάζει 0,007 άντρες άνω των 2,10 στην Νιγηρία.
στην νιγηρια ορισμενες φυλες εχουν υψος πανω απο τα στατιστικα ....

πολυ το κουρασατε με τις αμπελοσοφιες

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 11 Ιούλ 2024, 00:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 22:17
nemo έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 22:01
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ρε συ όλοι κατέχουν κάτι, είτε σε αγωνιστικό είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε στο οτιδήποτε. Κι εγώ ξέρω να ράβω κουμπιά ή να επαναφέρω μια ξηλωμένη ραφή αλλά δεν δηλώνω μοδίστρα.
απο αθλητικα πεζοπορια και αναρριχηση ψαρεμα και παλια ποδοσφαιρο
το μπασκετ το απεχθανομαι ..ωπα ξεχασα και τις κατασκηνωσεις σε ακραιες συνθηκες

Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ » 11 Ιούλ 2024, 01:41

Το όνομα της Σάκκαρη προφανώς και «διέρρευσε» ανεπίσημα για να κόψουν κίνηση. Ε, έπεσε γιούχα και το μάζεψαν.
Otto Weininger έγραψε:
19 Απρ 2024, 20:19
Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 11 Ιούλ 2024, 01:49

Βίνγκιλοτ έγραψε:
11 Ιούλ 2024, 01:41
Το όνομα της Σάκκαρη προφανώς και «διέρρευσε» ανεπίσημα για να κόψουν κίνηση. Ε, έπεσε γιούχα και το μάζεψαν.
χεστηκαμε οπως και με τον γιαννη

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 11 Ιούλ 2024, 13:59

Εντωμεταξυ ενα αλλο κορυφαιο στην υποθεση
Οτι του ανακοινωσε ο προεδρος του μπάσκετ στον αντετοκουμπο οτι θα είναι σημαιοφορος μερες πριν την ψηφοφορια της 'αρμοδιας επιτροπης"

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 11 Ιούλ 2024, 15:52

Frappezitis έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 17:09
Εκείνος πούλαγε cd.
'Ηταν μαύρος.
Εκείνη σέρβιρε.
Ήταν μεγάλη.
O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σημαιοφόροι της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι.
SpoilerShow
Η ΕΟΕ έκανε την ανατροπή σπάζοντας στερεότυπα και προκαταλήψεις.
ΤΙΜΗ ΜΑΣ. Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σας ευχαριστούμε!

Μέγας Αλέξανδρος:
Δεν μ’ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους με ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.
Εικόνα
Έλα μολογατο.....διαβάζεις Παπανικο; :o

Εικόνα

παραδέξου το δεν ειναι ντροπή :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 12 Ιούλ 2024, 15:32

Bazoomba έγραψε:
10 Ιούλ 2024, 15:06
Ολοι οι μπασκετμπολίστες της εθνικής ξεφεύγουν από τον μέσο όρο, όλοι τους ομως μοιάζουν με αγύμναστα παιδιά μπροστά σε αυτον:

Απλά δες τα κωλομέρια του που βρίσκονται :smt005:

αυτα τα ψιλολιγνα παιδια πιο κατω καταφεραν κι εγιναν 2 και 3 φορες MVP οχι γιατι ειχαν εναν παραπανω τενοντα αλλα γιατι το πιστεψαν κι εδωσαν τεραστια αφοσιωση για να πετυχουν, συνεχιζουν εκει οπου οι περισσοτεροι καταρρεουν ή απλα αρκουνται σε λιγοτερα,

κανεις δεν πιστευε οταν εγινε NBA draft οτι μετα απο λιγα χρονια θα γινοταν 2 φορες MVP και NBA Champion, μονο αυτος! δεν τον βοηθησε ουτε το χρωμα του, ουτε η χωρα καταγωγης του, ουτε η χωρα που γεννηθηκε, ουτε το προγραμμα στο οποιο ενταχθηκε -αναμεσα σε χιλιαδες αλλους- μονος του εκμεταλλευτηκε και την παραμικρη ικμαδα ευκαιριας που του δοθηκε και την μετετρεψε σε χρυσαφι, γιαυτο ειναι παγκοσμιο προτυπο αθλητη

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

αυτον τον τυπο ο πατερας του μεχρι τα 13 του τον προοριζε για βολευμπολιστα γιατι θεωρουσε το μπασκετ "βιαιο αθλημα επαφων" ωσπου τον ειδε τυχαια στις φτωχογειτονιες του Καμερουν ενας συμπατριωτης του που επαιζε στο ΝΒΑ (Luc Mbah) και στα 16 του αποφασισε να παει μονος του σε μια χωρα που δεν γνωριζε ουτε τη γλωσσα με στοχο να παρει υποτροφια σε Κολλεγιο, την ημερα του Draft που επιλεχθηκε νο3 ο ιδιος ειχε ενα σοβαρο τραυματισμο στο ποδι του, ενω σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικο ατυχημα στο Καμερουν ο μικρος αδελφος του, ηταν ετοιμος να τα παρατησει ολα και να γυρισει πισω..
μαντεψε ομως τι εκανε...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

αν εχεις τυχη διαβαινε.. και ριζικο περπατει...
Εικόνα

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 12 Ιούλ 2024, 15:47

οι ικανότητα που έχετε ορισμένοι να συνεχίζετε μια συζήτηση με καραγκιόζηδες που υποστηρίζουν εξωφρενικές μαλακίες σαν να είναι φυσιολογικοί άνθρωποι είναι εντυπωσιακή

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών