Το άλλο που έκανε ήταν ωραίο. Ο Νίκολσον σιχαινοταν τα τοστ. Όσο γυρνούσαν την Λάμψη του επέβαλε να τρώει μονο τοστ ώστε η αηδία που θα ένιωθε να βγαίνει στον ρόλο του Τζακ.
Πέθανε η Shelley Duvall
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Πέθανε η Shelley Duvall
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμενα γενικως μου τη σπάνε κατι τρελοσκηνοθέτες ψωνισμένοι, που νομιζουν για τον εαυτό τους οτι ειναι η επιτομή του υπηρέτη του Μπαφομετ της 7ης τέχνης.
Εχω ακουσει οτι και ο Καμερον ηταν ετσι, για τον Κιουμπρικ δεν εχω ακουσει πολλα. Καπου ειχα διαβασει για τον Καμερον οτι στα γυρισματα του Τιτανικου, το τημ των ηθοποιων συμφωνησαν να του ριξουν ηρεμιστικό μεσα στο νερο/καφε/τσάι κατι τετοιο, για να μπορεσουν να ξεκουραστουν για λιγο.
Εχω ακουσει οτι και ο Καμερον ηταν ετσι, για τον Κιουμπρικ δεν εχω ακουσει πολλα. Καπου ειχα διαβασει για τον Καμερον οτι στα γυρισματα του Τιτανικου, το τημ των ηθοποιων συμφωνησαν να του ριξουν ηρεμιστικό μεσα στο νερο/καφε/τσάι κατι τετοιο, για να μπορεσουν να ξεκουραστουν για λιγο.
Ο χειρότερος όλων ήταν ο Χίτσκοκvantono έγραψε: ↑11 Ιούλ 2024, 23:24Εμενα γενικως μου τη σπάνε κατι τρελοσκηνοθέτες ψωνισμένοι, που νομιζουν για τον εαυτό τους οτι ειναι η επιτομή του υπηρέτη του Μπαφομετ της 7ης τέχνης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι

^δεν είναι make up, το πρόσωπό της είναι έτσι γιατί την έβαλε να γυρίσει τη σκηνή 130 φορές
Υπήρξαν πολλά φυντάνια, για παράδειγμα ο Μπερτολούτσι οργάνωσε έτσι τη σκηνή στο Τελευταίο τανγκό ώστε να σκηνοθετήσει έναν πραγματικό βιασμό της Σνάιντερ.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Έκανε τέτοιο πράγμα ο Λεονάρντο η Γουίνσλετ;?vantono έγραψε: ↑11 Ιούλ 2024, 23:24Εμενα γενικως μου τη σπάνε κατι τρελοσκηνοθέτες ψωνισμένοι, που νομιζουν για τον εαυτό τους οτι ειναι η επιτομή του υπηρέτη του Μπαφομετ της 7ης τέχνης.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω τι λέτε για τον Κιούμπρικ ως χαρακτήρα αλλά εμένα η προσελήνωση πολύ μου άρεσε.

Μπορεί να το έκανε ο Λεονάρντο γιαυτό στο τέλος της ταινίας δεν τον άφησε να ανεβεί και αυτός στην πόρτα.Aitwlos έγραψε: ↑11 Ιούλ 2024, 23:29Έκανε τέτοιο πράγμα ο Λεονάρντο η Γουίνσλετ;?vantono έγραψε: ↑11 Ιούλ 2024, 23:24Εμενα γενικως μου τη σπάνε κατι τρελοσκηνοθέτες ψωνισμένοι, που νομιζουν για τον εαυτό τους οτι ειναι η επιτομή του υπηρέτη του Μπαφομετ της 7ης τέχνης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
στο μεταξύ λένε ότι είναι ψέματα, λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο απο τα γυρίσματα 

Μη γαμάμε τις έννοιες. Ναι δεν ηταν σωστός ο χειρισμός της σκηνής αλλά σαφώς δεν επρόκειτο για πραγματικό βιασμό
ΚαβαλάρηςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Ιούλ 2024, 23:29Δεν ξέρω τι λέτε για τον Κιούμπρικ ως χαρακτήρα αλλά εμένα η προσελήνωση πολύ μου άρεσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
23 Ιαν 2024, 02:15
-