Isildur έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 22:41Ερμής, για σένα. Σήμερα είχα θέμα με τα ωράρια και δεν πήγα στα FP 1& 2, αλλά από αύριο υπόσχομαι υλικό, αν και θα είμαι στην πισίνα κι όχι στην ευθεία ή σε καμία παραμπόλικα. Προς το παρόν, πάρε μθα γεύση από τις... στολές εξόδου μας, την δική μου και του κολλητού, για την εξέδρα. Ελπίζω να μην πέσω σε τίποτα τρελαμένους τιφόζι το ΣΚ...
Να 'σαι καλά, φίλε. Είσαι ένας από τους ελάχιστους που μου έλειψαν από εδώ μέσα.student έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 23:08Isildur έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 22:41Ερμής, για σένα. Σήμερα είχα θέμα με τα ωράρια και δεν πήγα στα FP 1& 2, αλλά από αύριο υπόσχομαι υλικό, αν και θα είμαι στην πισίνα κι όχι στην ευθεία ή σε καμία παραμπόλικα. Προς το παρόν, πάρε μθα γεύση από τις... στολές εξόδου μας, την δική μου και του κολλητού, για την εξέδρα. Ελπίζω να μην πέσω σε τίποτα τρελαμένους τιφόζι το ΣΚ...
Καλά να περάσεις ρε συ. Χαίρομαι που ακούω νέα σου
Να σου δώσουν free διαρκείας από τη ferrari πρέπει... το γούρι τους πρέπει να σε κάνουνIsildur έγραψε: ↑01 Σεπ 2024, 07:31Να 'σαι καλά, φίλε. Είσαι ένας από τους ελάχιστους που μου έλειψαν από εδώ μέσα.student έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 23:08Isildur έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 22:41Ερμής, για σένα. Σήμερα είχα θέμα με τα ωράρια και δεν πήγα στα FP 1& 2, αλλά από αύριο υπόσχομαι υλικό, αν και θα είμαι στην πισίνα κι όχι στην ευθεία ή σε καμία παραμπόλικα. Προς το παρόν, πάρε μθα γεύση από τις... στολές εξόδου μας, την δική μου και του κολλητού, για την εξέδρα. Ελπίζω να μην πέσω σε τίποτα τρελαμένους τιφόζι το ΣΚ...SpoilerShow
Καλά να περάσεις ρε συ. Χαίρομαι που ακούω νέα σου
Καλά περνάω, σήμερα ο αγώνας και σκέφτομαι μέχρι και να φύγω πριν την καρό σημαία (μπαντιέρα σκάκι, που λένε κι εδώ) γιατί την ταλαιπωρία που φάγαμε χθες φεύγοντας μετά το quali δεν την έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Κι ας έχουν αρκετά καλή οργάνωση εδώ οι τύποι, με τόσες δεκάδες χιλιάδες κόσμο ποια οργάνωση...
Εμπειρία που προτείνω και εύχομαι σε κάθε φαν να ζήσει έστω και μια φορά στη ζωή του.
Το ένα-δύο των παπάγια ήταν το κερασάκι στην τούρτα, μπόνους μια που είναι η ομάδα μου. Το σημερινό μετράει, βέβαια...
Αρχηγε μου!!!Isildur έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 22:41Ερμής, για σένα. Σήμερα είχα θέμα με τα ωράρια και δεν πήγα στα FP 1& 2, αλλά από αύριο υπόσχομαι υλικό, αν και θα είμαι στην πισίνα κι όχι στην ευθεία ή σε καμία παραμπόλικα. Προς το παρόν, πάρε μθα γεύση από τις... στολές εξόδου μας, την δική μου και του κολλητού, για την εξέδρα. Ελπίζω να μην πέσω σε τίποτα τρελαμένους τιφόζι το ΣΚ...
student έγραψε: ↑01 Σεπ 2024, 17:20Να σου δώσουν free διαρκείας από τη ferrari πρέπει... το γούρι τους πρέπει να σε κάνουνIsildur έγραψε: ↑01 Σεπ 2024, 07:31Να 'σαι καλά, φίλε. Είσαι ένας από τους ελάχιστους που μου έλειψαν από εδώ μέσα.
Καλά περνάω, σήμερα ο αγώνας και σκέφτομαι μέχρι και να φύγω πριν την καρό σημαία (μπαντιέρα σκάκι, που λένε κι εδώ) γιατί την ταλαιπωρία που φάγαμε χθες φεύγοντας μετά το quali δεν την έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Κι ας έχουν αρκετά καλή οργάνωση εδώ οι τύποι, με τόσες δεκάδες χιλιάδες κόσμο ποια οργάνωση...
Εμπειρία που προτείνω και εύχομαι σε κάθε φαν να ζήσει έστω και μια φορά στη ζωή του.
Το ένα-δύο των παπάγια ήταν το κερασάκι στην τούρτα, μπόνους μια που είναι η ομάδα μου. Το σημερινό μετράει, βέβαια...
Μαέστρο, το έχω ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν από άλλους, το λέω κι εγώ πλέον και το επιβεβαιώνω: ένας φαν του σπορ, θα πρέπει οπωσδήποτε να καταφέρει να πάει σε έναν αγώνα. Έστω και σε έναν, έστω και μια φορά στη ζωή του, γιατί το κόστος είναι υψηλό. Αλλά έστω και μια φορά, για να δει από κοντά για τι πράμα μιλάμε.Ερμής έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 12:57Αρχηγε μου!!!Isildur έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 22:41Ερμής, για σένα. Σήμερα είχα θέμα με τα ωράρια και δεν πήγα στα FP 1& 2, αλλά από αύριο υπόσχομαι υλικό, αν και θα είμαι στην πισίνα κι όχι στην ευθεία ή σε καμία παραμπόλικα. Προς το παρόν, πάρε μθα γεύση από τις... στολές εξόδου μας, την δική μου και του κολλητού, για την εξέδρα. Ελπίζω να μην πέσω σε τίποτα τρελαμένους τιφόζι το ΣΚ...
Να πηγαίνεις σε κάθε GP εύχομαι!!
Στον αγώνα όμως, πάλι τα σκάτωσε το πουλέν.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑31 Αύγ 2024, 22:321 - 2 η Μακλαρεν! Σηκω Ρον Ντενις να δεις το Ζακ Μπραουν της αλλαγης!