Έστω ότι είστε υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Έστω ότι είστε υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Ιούλ 2024, 13:49

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:46
Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:42
15 Ιούλ 2024, 13:37

Όπως λέμε "πόλεμο στην Ουκρανία";
όχι, γιαυτό το έβαλα σε εισαγωγικά.
θα ενημέρωνα τον Πρόεδρο του Μεξικού ότι θα βομβαρδίσω ανηλεώς Μεξικάνικο έδαφος. Όχι όμως στρατιωτικές βάσεις, ούτε πόλεις. Μόνο τα καρτέλ και τις βάσεις τους. Όλα τα καρτέλ. Δε θα έμενε άντερο όρθιο.

στην δεύτερη τετραετία αυτό.
Κι αν το έπαιρναν προσωπικά και σου έλεγαν πως εφόσον σκέφτεσαι να βομβαρδίσεις μεξικάνικο έδαφος θα πάτε σε πόλεμο τι θα έκανες;
θα συνόρευα με την Γουατεμάλα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 15 Ιούλ 2024, 13:55

Δημοκράτης έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:48
Αν έπρεπε να είμαι με 1 από τους 2 λουζερς για κόμματα θα ήμουν με τους ρεπουμπλικανους
Τουλάχιστον ιστορικά έχουν κάνει και λίγα καλά πχ ψήφο στους μαύρους
Αντιπρόεδρο θα έβαζα μάλλον τον sharp που έχει ευρωπαϊκό αέρα ή εσένα να κυβερνησουμε με ρωμαικες μεθόδους

Οι μισοί δημοκρατικοι θα έχαναν τα μάτια τους και όσοι στηριζαν τραβελια κτλ το πουλί τους
Εχμ... Civil Rights και ψήφο στους μαύρους έδωσαν οι Δημοκρατικοί.

Βλ. Τζόνσον 1964.

Για αυτό σπαστηκε ο Νότος και από Δημοκρατικοί γίνανε Ρεπουμπλικάνοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 15 Ιούλ 2024, 14:00

George_V έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:55
Δημοκράτης έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:48
Αν έπρεπε να είμαι με 1 από τους 2 λουζερς για κόμματα θα ήμουν με τους ρεπουμπλικανους
Τουλάχιστον ιστορικά έχουν κάνει και λίγα καλά πχ ψήφο στους μαύρους
Αντιπρόεδρο θα έβαζα μάλλον τον sharp που έχει ευρωπαϊκό αέρα ή εσένα να κυβερνησουμε με ρωμαικες μεθόδους

Οι μισοί δημοκρατικοι θα έχαναν τα μάτια τους και όσοι στηριζαν τραβελια κτλ το πουλί τους
Εχμ... Civil Rights και ψήφο στους μαύρους έδωσαν οι Δημοκρατικοί.

Βλ. Τζόνσον 1964.

Για αυτό σπαστηκε ο Νότος και από Δημοκρατικοί γίνανε Ρεπουμπλικάνοι.
Λάθος ή ψήφος, ελευθερία ήθελα να γράψω, τον Λίνκολν είχα στο μυαλό μου

Ομως και ο Τζόνσον ήταν από τους καλούς δημοκρατικους
Προέδρους

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Ιούλ 2024, 14:01

Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:22
Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:17
Φάση θα με ψηφίσουν με κάλπες και τέτοια; Κριντζ.

Δημοκρατικούς και θα προσπαθούσα να επιταχύνω την κατάρρευση ανοίγοντας περισσότερα μέτωπα στο εξωτερικό. Θα έστηνα και μερικά πραξικοπήματα αλλά αποτυχημένα, ίσα για να αυξήσουν τη δημοτικότητα των υπάρχοντων ηγετών.
Εντός της χώρας όμως θα ασκούσα φιλολαϊκή πολιτική σπαμμάροντας τεχνητές πόλεις σε ομοσπονδιακή γη, και θα υπήρχαν και τεράστια αγάλματα μου στις πλατείες, για το οποία θα έμενα και γνωστός στην Ιστορία. Healthcare δεν θα έδινα για να πω ότι θα το κάνω στη δεύτερη θητεία, αλλά πάλι δεν θα το έκανα επικαλούμενος τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η πατρίδα.

Πιστεύω υπάρχει καλή πιθανότητα ότι θα με θυμούνταν σαν πολύ καλό Πρόεδρο και τα αγάλματα θα έμεναν.
Note: να θυμίσω στον Lugozzi όταν αναλάβει να στείλει τον Νάνο στο Γκουαντάναμο.
Έχω σκεφτεί και Republican run.

Θα κατέβαινα καταρχάς με φουλ αντιwoke ρητορική, αλλά ατζέντα states' rights.
Θα έπειθα τον κόσμο ότι ο βάλτος της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να ηττηθεί και πρέπει να αποκεντρώσουμε την εξουσία. Θα αύξανα τις θέσεις στο ομοσπονδιακό δικαστήριο και στη συνέχεια θα ψήφιζαν την αυτοδιάλυση του. Θα θεσμοθετούσα ότι στο εσωτερικό των ΗΠΑ ο στρατός υπακούει πρώτα απ' όλα στον κυβερνήτη της πολιτείας όπου βρίσκεται κάθε φορά, ακόμα και για να σταλεί στο εξωτερικό θα απαιτεί τη συναίνεση του κυβερνήτη. Πρακτικά οι ομοσπονδιακές πολιτείες θα έχουν βέτο. Θα έστηνα μια ωραία παράσταση όπου ο κυβερνήτης του Τέξας το χρησιμοποιεί για τις μεταναστευτικές ροές. Δραματική μείωση της ομοσπονδιακής φορολογίας για να πάρω το buy-in των εταιριών για τη 2η θητεία. Εκεί θα το γύριζα σε full libertarian mode ξηλώνοντας ότι ομοσπονδιακό μπορούσα και μεταβιβάζοντας την ομοσπονδιακή γη στις πολιτείες. Ταυτόχρονα θα έδινα στις πολιτείες το δικαίωμα να κάνουν συνοριακούς ελέγχους με τις άλλες πολιτείες - και πάλι για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης - και να αρνούνται την είσοδο άνευ αιτιολόγησης. Άλλη μια ωραία παράσταση εδώ με δήθεν κομβόι από μπλε πολιτείες. Γενικά στόχος μου θα είναι να φτιάξω ένα μικρό υπερχρεωμένο κράτος και να θέσω τις βάσεις για τον επόμενο εμφύλιο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 15 Ιούλ 2024, 14:02

Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:44
zteo έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:33
Δημοκρατικός
Η ατζέντα μου
1. Συνταγματική κατάργηση της οπλοκατοχή
2. Εκλογή των μελών του Ανώτατου δικαστηρίου από τον λαό με πενταετή θητεία
3. Μείωση της θητείας της Γερουσιας στα 4 έτη.
4. Κατάργηση της θανατικής ποινής
5. Επαναφορά της υποχρεωτικής θητείας
6. Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ και κλείσιμο όλων των βάσεων στο εξωτερικό
7. Φύλαξη συνόρων από τον στρατό
8. Πρόγραμμα δωρεάν περίθαλψης υγείας και παιδείας στους μη προνομιούχες
9. Καθολικός δασμος 50% στα εισαγόμενα προϊόντα εκτός από τις χώρες που θα δεχτούν να υπογράψουν εμπορική συμφωνία αμοιβαίας ωφελείας μαζί μας.
10. Χρηματοδότηση των ορυκτών ενεργειακών πόρων όπως και των ΑΠΕ.
Η Κυβέρνηση μου στα βασικά υπουργεια
Αντιπροεδρος: George v
Παιδείας: Σενέκας
Δικαιοσύνης: Beria
Οικονομικών: Εθνικοινωνιστης
Εξωτερικών: Dwarven
Άμυνας: Aitwlos
Εσωτερικής ασφαλείας: Vantono
Υγείας: Frapezitis
στους πρώτους 3 μήνες θα σε είχε σκοτώσει κάποιος redneck αν δεν σε είχαν φάει πρώτα οι ίδιοι των SS
Αληθεια :lol:
Ποιος ρεμπουμπλικανος η Δημοκρατικός θα δώσει στους redneck το δικαίωμα εκλογής και ελέγχου του Ανώτατου Δικαστηρίου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 15 Ιούλ 2024, 14:05

15 Ιούλ 2024, 14:01
Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:22
15 Ιούλ 2024, 13:17
Φάση θα με ψηφίσουν με κάλπες και τέτοια; Κριντζ.

Δημοκρατικούς και θα προσπαθούσα να επιταχύνω την κατάρρευση ανοίγοντας περισσότερα μέτωπα στο εξωτερικό. Θα έστηνα και μερικά πραξικοπήματα αλλά αποτυχημένα, ίσα για να αυξήσουν τη δημοτικότητα των υπάρχοντων ηγετών.
Εντός της χώρας όμως θα ασκούσα φιλολαϊκή πολιτική σπαμμάροντας τεχνητές πόλεις σε ομοσπονδιακή γη, και θα υπήρχαν και τεράστια αγάλματα μου στις πλατείες, για το οποία θα έμενα και γνωστός στην Ιστορία. Healthcare δεν θα έδινα για να πω ότι θα το κάνω στη δεύτερη θητεία, αλλά πάλι δεν θα το έκανα επικαλούμενος τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η πατρίδα.

Πιστεύω υπάρχει καλή πιθανότητα ότι θα με θυμούνταν σαν πολύ καλό Πρόεδρο και τα αγάλματα θα έμεναν.
Note: να θυμίσω στον Lugozzi όταν αναλάβει να στείλει τον Νάνο στο Γκουαντάναμο.
Έχω σκεφτεί και Republican run.

Θα κατέβαινα καταρχάς με φουλ αντιwoke ρητορική, αλλά ατζέντα states' rights.
Θα έπειθα τον κόσμο ότι ο βάλτος της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να ηττηθεί και πρέπει να αποκεντρώσουμε την εξουσία. Θα αύξανα τις θέσεις στο ομοσπονδιακό δικαστήριο και στη συνέχεια θα ψήφιζαν την αυτοδιάλυση του. Θα θεσμοθετούσα ότι στο εσωτερικό των ΗΠΑ ο στρατός υπακούει πρώτα απ' όλα στον κυβερνήτη της πολιτείας όπου βρίσκεται κάθε φορά, ακόμα και για να σταλεί στο εξωτερικό θα απαιτεί τη συναίνεση του κυβερνήτη. Πρακτικά οι ομοσπονδιακές πολιτείες θα έχουν βέτο. Θα έστηνα μια ωραία παράσταση όπου ο κυβερνήτης του Τέξας το χρησιμοποιεί για τις μεταναστευτικές ροές. Δραματική μείωση της ομοσπονδιακής φορολογίας για να πάρω το buy-in των εταιριών για τη 2η θητεία. Εκεί θα το γύριζα σε full libertarian mode ξηλώνοντας ότι ομοσπονδιακό μπορούσα και μεταβιβάζοντας την ομοσπονδιακή γη στις πολιτείες. Ταυτόχρονα θα έδινα στις πολιτείες το δικαίωμα να κάνουν συνοριακούς ελέγχους με τις άλλες πολιτείες - και πάλι για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης - και να αρνούνται την είσοδο άνευ αιτιολόγησης. Άλλη μια ωραία παράσταση εδώ με δήθεν κομβόι από μπλε πολιτείες. Γενικά στόχος μου θα είναι να φτιάξω ένα μικρό υπερχρεωμένο κράτος και να θέσω τις βάσεις για τον επόμενο εμφύλιο.
Καλά άσε τα μακιαβελικα σχέδια και έλα να γίνεις υπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση μου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 15 Ιούλ 2024, 14:11

Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:49
15 Ιούλ 2024, 13:46
Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:42

όχι, γιαυτό το έβαλα σε εισαγωγικά.
θα ενημέρωνα τον Πρόεδρο του Μεξικού ότι θα βομβαρδίσω ανηλεώς Μεξικάνικο έδαφος. Όχι όμως στρατιωτικές βάσεις, ούτε πόλεις. Μόνο τα καρτέλ και τις βάσεις τους. Όλα τα καρτέλ. Δε θα έμενε άντερο όρθιο.

στην δεύτερη τετραετία αυτό.
Κι αν το έπαιρναν προσωπικά και σου έλεγαν πως εφόσον σκέφτεσαι να βομβαρδίσεις μεξικάνικο έδαφος θα πάτε σε πόλεμο τι θα έκανες;
θα συνόρευα με την Γουατεμάλα.
i rest my case

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 15 Ιούλ 2024, 14:12

Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 12:01
George_V έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 11:52
Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 11:51
θα κατέβαινα με τους Ρεπουμπλικάνους.
με την ίδια ατζέντα που είχε ο Τραμπ το 2016.

την πρώτη τετραετία θα ήμουν χαλαρός μέχρι να πάρω υπό πλήρη έλεγχο κάθε μυστική και μη υπηρεσία.

στην δεύτερη τετραετία θα έκανα μια κουβέντα με κάποια πρόσωπα. αν αρνιόντουσαν να συμμορφωθούν, θα τους εκανα τα χατήρια και μετά από ένα 6μηνο θα έβαζα να τους τρώνε έναν έναν.
ήδη η ανθρωπότητα θα είχε πάρει μια καλύτερη στροφή.

θα έφτιαχνα ακόμα καλύτερους δεσμούς ανάμεσα σε ΗΠΑ, ΕΕ αλλά και Ρωσία ώστε να τσακίσουμε τον λαθροεποικισμό του ισλάμ.
χωρίς φανφάρες όμως. διακριτικά και ψυχρά.

ίσως έκανα "πόλεμο στο Μεξικό".
Με ποιον πχορουμιτη για Αντιπρόεδρο?
Αντιπρόεδρο θα έβαζα εσένα.
ΥΠΕΞ τον Siegfried.
Εθνικής Άμυνας τον Scouser
Το Department of Homeland Security θα το αναλάμβανε ο Lugozzi

για τα άλλα ποστα θα είχα εξωφορουμικους.
:bravo::wave:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 15 Ιούλ 2024, 14:27

Otto Weininger έγραψε:
George_V έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 11:51
θα κατέβαινα με τους Ρεπουμπλικάνους.
με την ίδια ατζέντα που είχε ο Τραμπ το 2016.

την πρώτη τετραετία θα ήμουν χαλαρός μέχρι να πάρω υπό πλήρη έλεγχο κάθε μυστική και μη υπηρεσία.

στην δεύτερη τετραετία θα έκανα μια κουβέντα με κάποια πρόσωπα. αν αρνιόντουσαν να συμμορφωθούν, θα τους εκανα τα χατήρια και μετά από ένα 6μηνο θα έβαζα να τους τρώνε έναν έναν.
ήδη η ανθρωπότητα θα είχε πάρει μια καλύτερη στροφή.

θα έφτιαχνα ακόμα καλύτερους δεσμούς ανάμεσα σε ΗΠΑ, ΕΕ αλλά και Ρωσία ώστε να τσακίσουμε τον λαθροεποικισμό του ισλάμ.
χωρίς φανφάρες όμως. διακριτικά και ψυχρά.

ίσως έκανα "πόλεμο στο Μεξικό".
ΥΠΕΞ τον Siegfried.

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου υπέρ του otto

Αν και θα ήθελα δουλειά στις μυστικές υπηρεσίες

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 15 Ιούλ 2024, 14:38

κατεβαίνω με ρεπουμπικάνους και θέλω για αντιπρόεδρο και δεξί μου χέρι έναν από τους παρακάτω:
Otto Weininger - φανατικός, οξυδερκής και με πίστη στην πατριωτική ιδέα (παρόλες τις διαφωνίες μας)
Ερμής - έξυπνος, διαβασμένος και περπατημένος
πατησιωτης - διαβασμένος με χρόνια εμπειρίας και γνώστης της ιστορίας
Rakomelofronas - φωνή της λογικής, άψογος σύμβουλος
hellegennes - αυτός τα έχει όλα, θα είμαι βιτρίνα και θα τα τρέχει όλα εκείνος :P
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 15 Ιούλ 2024, 15:25

Δημοκράτης έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 14:27
Otto Weininger έγραψε:
George_V έγραψε:

ΥΠΕΞ τον Siegfried.

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου υπέρ του otto

Αν και θα ήθελα δουλειά στις μυστικές υπηρεσίες
Θα σε έβαζα διευθυντή στην NSA.
Ενώ για την CIA θα έβαζα διευθυντή τον πατησιωτης

Τέλος,θα κρατούσα σύμβουλο τον ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ για να με επαναφέρει όταν ξεφεύγω.

Ο Ερμής θα ήταν γενικώς ο άνθρωπος του Προέδρου.
Αυτός που θα έστελνε το μήνυμα, οπου έπρεπε και όπως έπρεπε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 15 Ιούλ 2024, 15:33

Otto Weininger έγραψε:
ΥΠΕΞ τον Siegfried.
Άντε μιας και αναφέρθηκε, ας σας κεράσω ένα σφηνάκι Siegfried από τα διασωθέντα μου.
Siegfried έγραψε:Και νομίζεις ότι ξέρεις τι είναι το ελληνικό πνεύμα; Εσείς οι αφελείς αναλυτές νομίζετε ότι οι Έλληνες κάθονταν και φιλοσοφούσαν όλη μέρα, ότι ήταν κάτι σαν Λωτοφάγοι χίπηδες, ήρεμοι, άκακοι, ανεκτικοί. Οι Έλληνες υποδούλωσαν ως αποικιοκράτες όλη την δυτική Μεσόγειο, έσφαξαν τη μισή Ασία με τον Αλέξανδρο και διέδωσαν τον πολιτισμό. Χωρίς πόλεμο δεν διαδίδεται τίποτε. Η διάκριση πολιτισμού και πολέμου είναι μία πρωτοχριστιανική αναρχοχίπικη κοτσάνα.
Τα πιο πολιτισμένα ή τεχνολογικά προηγμένα έθνη ήταν πάντοτε τα πιο αμείλικτα (Έλληνες στην αρχαιότητα, Ρωμαίοι, Αγία Ρωμαική Αυτοκρατορία, Βρετανική Αυτοκρατορία, Ράιχ, ΗΠΑ).

Αν ήξερες ποιες ποινές προβλέπονταν στην αρχαιότητα για διάφορα αδικήματα θα έφριττες. Και μην αρχίσεις τις μπούρδες περί φιλοξενίας, διότι αυτή ίσχυε μόνον για Έλληνες, όχι για βαρβάρους. Πνευματική ακτινοβολία δίχως κρατική ισχύ δεν υπάρχει. Και ο Παρθενώνας κτίστηκε με το αίμα των συμμαχικών πόλεων και ίσως πέθαναν και μερικοί δούλοι κατά την κατασκευή. Ε και; Ποιος ασχολείται με αυτούς;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 15 Ιούλ 2024, 15:39

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 14:38
κατεβαίνω με ρεπουμπικάνους και θέλω για αντιπρόεδρο και δεξί μου χέρι έναν από τους παρακάτω:
Otto Weininger - φανατικός, οξυδερκής και με πίστη στην πατριωτική ιδέα (παρόλες τις διαφωνίες μας)
hellegennes - αυτός τα έχει όλα, θα είμαι βιτρίνα και θα τα τρέχει όλα εκείνος :P
Όττο θα έβαζα, θα κάνατε καλό δίδυμο προέδρου - αντιπροέδρου. Ερμή τον φαντάζομαι κάτι σαν Χέρμπερτ Χούβερ χωρίς το επιπλέον πάχος, πατησιώτη σαν Κίσσινγκερ χωρίς γυαλιά, Ελληγεννη θα τον διόριζα ανώτατο δικαστικό να ξεθάβει δεδικασμένα του 18ου αιώνα να περνάς ό,τι θες, εγώ θα ήθελα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα παρακαλώ μπας και σώσουμε το δολλάριο ή το χαρτοφυλάκιο των Οικονομικών να τα δώσουμε όλα στις flyover states :003: .

Ατζέντα; Κίνα κάτσε καλά, Ρωσία έλα να πιούμε μια βότκα, Ευρωπαϊκή Ένωση πάρε τις εξαγωγές μου.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 15 Ιούλ 2024, 15:52

Rakomelofronas έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 15:39
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 14:38
Όττο θα έβαζα, θα κάνατε καλό δίδυμο προέδρου - αντιπροέδρου. Ερμή τον φαντάζομαι κάτι σαν Χέρμπερτ Χούβερ χωρίς το επιπλέον πάχος, πατησιώτη σαν Κίσσινγκερ χωρίς γυαλιά, Ελληγεννη θα τον διόριζα ανώτατο δικαστικό να ξεθάβει δεδικασμένα του 18ου αιώνα να περνάς ό,τι θες, εγώ θα ήθελα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα παρακαλώ μπας και σώσουμε το δολλάριο ή το χαρτοφυλάκιο των Οικονομικών να τα δώσουμε όλα στις flyover states :003: .

Ατζέντα; Κίνα κάτσε καλά, Ρωσία έλα να πιούμε μια βότκα, Ευρωπαϊκή Ένωση πάρε τις εξαγωγές μου.
Χέρμπερτ Χούβερ like the worst President of the 20th century?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Ιούλ 2024, 15:54

Οργισμένος έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:07
vantono έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 13:01
George_V έγραψε:
15 Ιούλ 2024, 11:20
Έστω λοιπόν ότι έχετε πάρει το χρίσμα κλπ.

Πρώτον με ποιο κόμμα είστε υποψήφιος? Δημοκρατικοί η Ρεπουμπλικάνοι?

Δεύτερον ποιον πχορουμιτη θα βάζατε για Αντιπρόεδρο σας? Μπόνους ποιντς αν μας πείτε και πχορουμιτες για να αναλάβουν κρίσιμα Υπουργεία

Και τρίτον με τι ατζέντα θα κατεβαίνετε?

Για να δούμε... Θα κάνει καλύτερη δουλειά το Πχορουμ στην Προεδρία των ΗΠΑ από Τραμπ και Μπάιντεν?
Δημοκρατικός.

Αντιπρόεδρος Μπερια.
Υπουργός Αμύνης Οργης
Εσωτερικών ΣΕ

Ατζεντα πιο woke ΔΕΝ πεθαίνεις ποτέ. WOKE σε σημείο αγρυπνίας. Ουτε για λιγα δεύτερα slept. Γουόκ ατζέντα που θα την τρωγατε σαν γουόκ τηγανιά κατακέφαλα και μετά θα σας τάιζα και μια τηγανιά φιλετο κοτοπουλάκι προχωκαγκούρικο μεσα απ'το γουόκ.
Οσον αφορά λαθρομετανάστευση και καρτελατζήδες απο Μεξικο κτλ, υιοθετώ θεσεις των ρεπουμπλικανών.
Γίνομαι πλήρως αδελφοποιημένο κράτος με τον Καναδά του Μέγα Τρυντώ.

Δημιουργώ ένα δικαιο και φιλολαϊκό καθεστώς που θα επεμβαίνει και θα ρίχνει άλλα καθεστώτα παγκοσμίως, όταν αυτά γινονται καταπιεστικά για τον ιδιο τους το λαό και παραπέμπουν σε κοινωνίες ολόκληρων αιώνων πίσω (πχ, ισλαμικές κοινωνίες). Επισης, θα τροφοδοτώ με όπλα, περίθαλψη και αλλου τύπου προμήθειες όσα κρατη δεχονται άδικη εισβολή απο αλλο κράτος (τυπου Ουκρανια vs. Ρωssία) και θα ειμαι πιο φιλοΙσραηλινος και απο τον ιδιο τον Ισραηλινό ΠΘ, ωσπου να σπάσει το χαμασατζήδικο απόστημα.
Ανακηρύσσω ως Πανθρησκεία την Αθεΐα. Απο φανταστικά προσωπα πλέον, θα δικαιολογούνται να πιστευουν μονο τα παιδάκια (έως 11 χρονών) στον Αη Βασίλη.
ΕΤΣΙ!!!
Ομως ο αντιπροεδρος ειναι υποπτος για δωσιλογισμο.
Εγω ρε κατηγορώ τον Σόρος για αντιγουοκισμό
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών