εσείς δε θέλετε να κυβερνάτε με τις δικές μας ψήφους, ο δήμας έλεγε ότι δε θα δεχθεί να εκλεγεί με τις ψήφους της χα (με τις ψήφους του συριζα του δήθεν μεγάλου εχθρού σας με τον οποίο δήθεν συνεργάζεται η ΧΑ πιστεύω δε θα είχατε πρόβλημα), αλλά οι χα έπρεπε να σας τις δώσουν να τις δεχθείτε με το ζόρι. συγγνώμη επικοινωνείς;Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:49Οι ψήφοι στη Βουλή δεν είναι θεωρία συνομωσίας. Τα υπόλοιπα σου είπα πως είναι στη φαντασία σου.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:42
Η μόνη θεωρία συνομωσίας που υπάρχει είναι η νεοδημοκρατικής εμπνεύσεως ότι..."η ΧΑ έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ".
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον φέρατε ξεκάθαρα εσείς.
Το '13 ο αγανακτισμένος κόσμος ταλαντευόταν κυρίως μεταξύ δύο κομμάτων. ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετοί απο αυτούς που το '12 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, στεφόντουσαν στη ΧΑ.
Και τί κάνατε; Νομίζοντας ότι θα κερδίζατε εσείς αυτό τον κόσμο, βάλατε μπρος τον κάθε "Παναθηναϊκάκια" να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Πέσατε στην παγίδα που οι ίδιοι στήσατε.
Τώρα γευτείτε το έργο σας (αν και για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο πρόβλημά σας είναι ότι δεν είστε εσείς κυβέρνηση, όχι αυτά καθαυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ).Πάλι η πίπα με το ηχητικό. Αφενός τα εργαστήρια της αστυνομίας έχουν πει πως δεν είναι ο Σαμαράς, αφετέρου ακόμα κι αν το παίρναμε ως αυθεντικό τίποτα για τους βουλευτές σας δε λέει το ηχητικό, τίποτα για τη δίκη σας. Οι μαντείες σας δεν αφορούν κανέναν.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:44Δήμας: Δεν δέχομαι να εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής
http://www.enikos.gr/politics/286814/di ... ysis-avgis
Μα, δεν κατάλαβες. Εμείς προφανώς δε θέλουμε να κυβερνάμε με τις δικές σας ψήφους, γιατί δεν έχουμε σχέση μ' εσάς. Εγώ λέω ότι εσείς ούτως ή άλλως δε θα ψηφίζατε. Ή μου λες ότι αν σας δεχόταν ο Δήμας, θα τον ψηφίζατε; Εσείς ήσασταν με τους συριζανέλ και λέγατε πως ο Σαμαράς σκάει εκατομμύρια σε βουλευτές και συμμετείχατε στην τρομοκράτηση των ανεξαρτήτων ή λοιπών που μπορεί να ήθελαν να ψηφίσουν.
Βελόπουλος/Φαήλος/Καρατζαφερης/Δ.Καμμενος
- metaxoskolikas
Re: Βελόπουλος/Φαήλος/Καρατζαφερης/Δ.Καμμενος
- Golden Age
Για ποιο λόγο να διατηρήσουμε στην εξουθσία τον οποιδήποτε καταστροφέα του τόπου;Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:59Eσείς ρίξατε την κυβέρνηση πολύ πριν την ολοκλήρωση της θητείας της εκμεταλλευόμενοι τη Γλάστρα της Δημοκρατίας για να πάμε σε εκλογές.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:51
Φυσικά και είναι. Δεν υποδείξαμε εμείς στον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Άλλοι είναι αυτοί που προετοίμασαν εντέχνως το έδαφος. Εσείς.
Άλλο όμως αυτό και άλλο η δημιυοργία κλίματος νίκης για το ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Αυτό είναι εξ ολοκλήρου δικό σας έργο και όχι μακέτο (που θα 'λεγε και ο πολιτικός σας συνοδοιπόρος).
Βρε ότι λόγους θέλετε θα έχετε, δε με νοιάζετε. Εγώ λέω τι κάνατε. Ρίξατε το Σαμαρά και φέρατε το ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτό μένω, τώρα δε θα μπω σε πολιτική ανάλυση του γιατί μεγάλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποιων που πιστεύει τις ίδιες ανοησίες που πίστευε ο μέσος ζαίος γιατί θα ναι σα να συζητώ με οπαδό του Σώρρα.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:01Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:59Eσείς ρίξατε την κυβέρνηση πολύ πριν την ολοκλήρωση της θητείας της εκμεταλλευόμενοι τη Γλάστρα της Δημοκρατίας για να πάμε σε εκλογές.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:51
Φυσικά και είναι. Δεν υποδείξαμε εμείς στον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Άλλοι είναι αυτοί που προετοίμασαν εντέχνως το έδαφος. Εσείς.
Για ποιο λόγο να διατηρήσουμε στην εξουθσία τον οποιδήποτε καταστροφέα του τόπου;
Άλλο όμως αυτό και άλλο η δημιυοργία κλίματος νίκης για το ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Αυτό είναι εξ ολοκλήρου δικό σας έργο και όχι μακέτο (που θα 'λεγε και ο πολιτικός σας συνοδοιπόρος).
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Το άθλιο παρακράτος Σαμαρά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά με αδιάσειστα στοιχεία ότι δωροδοκεί βουλευτές και διαπράττει σωρεία κακουργημάτων. Επιβεβαιώνονται με τον ευκρινέστερο τρόπο οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στη φυλακή και πλέον δεν μπορεί ούτε η Μέρκελ ούτε ο Σόιμπλε να τον σώσουν"metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:00εσείς δε θέλετε να κυβερνάτε με τις δικές μας ψήφους, ο δήμας έλεγε ότι δε θα δεχθεί να εκλεγεί με τις ψήφους της χα (με τις ψήφους του συριζα του δήθεν μεγάλου εχθρού σας με τον οποίο δήθεν συνεργάζεται η ΧΑ πιστεύω δε θα είχατε πρόβλημα), αλλά οι χα έπρεπε να σας τις δώσουν να τις δεχθείτε με το ζόρι. συγγνώμη επικοινωνείς;Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:49Οι ψήφοι στη Βουλή δεν είναι θεωρία συνομωσίας. Τα υπόλοιπα σου είπα πως είναι στη φαντασία σου.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:42
Η μόνη θεωρία συνομωσίας που υπάρχει είναι η νεοδημοκρατικής εμπνεύσεως ότι..."η ΧΑ έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ".
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον φέρατε ξεκάθαρα εσείς.
Το '13 ο αγανακτισμένος κόσμος ταλαντευόταν κυρίως μεταξύ δύο κομμάτων. ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετοί απο αυτούς που το '12 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, στεφόντουσαν στη ΧΑ.
Και τί κάνατε; Νομίζοντας ότι θα κερδίζατε εσείς αυτό τον κόσμο, βάλατε μπρος τον κάθε "Παναθηναϊκάκια" να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Πέσατε στην παγίδα που οι ίδιοι στήσατε.
Τώρα γευτείτε το έργο σας (αν και για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο πρόβλημά σας είναι ότι δεν είστε εσείς κυβέρνηση, όχι αυτά καθαυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ).Πάλι η πίπα με το ηχητικό. Αφενός τα εργαστήρια της αστυνομίας έχουν πει πως δεν είναι ο Σαμαράς, αφετέρου ακόμα κι αν το παίρναμε ως αυθεντικό τίποτα για τους βουλευτές σας δε λέει το ηχητικό, τίποτα για τη δίκη σας. Οι μαντείες σας δεν αφορούν κανέναν.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:44
Δήμας: Δεν δέχομαι να εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής
http://www.enikos.gr/politics/286814/di ... ysis-avgis
Μα, δεν κατάλαβες. Εμείς προφανώς δε θέλουμε να κυβερνάμε με τις δικές σας ψήφους, γιατί δεν έχουμε σχέση μ' εσάς. Εγώ λέω ότι εσείς ούτως ή άλλως δε θα ψηφίζατε. Ή μου λες ότι αν σας δεχόταν ο Δήμας, θα τον ψηφίζατε; Εσείς ήσασταν με τους συριζανέλ και λέγατε πως ο Σαμαράς σκάει εκατομμύρια σε βουλευτές και συμμετείχατε στην τρομοκράτηση των ανεξαρτήτων ή λοιπών που μπορεί να ήθελαν να ψηφίσουν.

Δεν έχεις δίκιο, τόσους βουλευτές δωροδοκούσε ο Σαμαράς.
- Golden Age
Το Σαμαρά τον ρίξαμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον φέρμε εμείς. Άλλοι τον έφεραν (φέρατε για την ακρίβεια) και αυτό δεν είναι καθόλου ανοησία.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:03Βρε ότι λόγους θέλετε θα έχετε, δε με νοιάζετε. Εγώ λέω τι κάνατε. Ρίξατε το Σαμαρά και φέρατε το ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτό μένω, τώρα δε θα μπω σε πολιτική ανάλυση του γιατί μεγάλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποιων που πιστεύει τις ίδιες ανοησίες που πίστευε ο μέσος ζαίος γιατί θα ναι σα να συζητώ με οπαδό του Σώρρα.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:01
Για ποιο λόγο να διατηρήσουμε στην εξουθσία τον οποιδήποτε καταστροφέα του τόπου;
Ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορούσε να έρθει χωρίς να πέσει ο Σαμαράς. Τώρα, άμα κάναμε εκλογές στην ώρα τους ποιος ξέρει, με "άμα" δε γίνεται συζήτηση.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:05Το Σαμαρά τον ρίξαμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον φέρμε εμείς. Άλλοι τον έφεραν και αυτό δεν είναι καθόλου ανοησία.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:03Βρε ότι λόγους θέλετε θα έχετε, δε με νοιάζετε. Εγώ λέω τι κάνατε. Ρίξατε το Σαμαρά και φέρατε το ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτό μένω, τώρα δε θα μπω σε πολιτική ανάλυση του γιατί μεγάλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποιων που πιστεύει τις ίδιες ανοησίες που πίστευε ο μέσος ζαίος γιατί θα ναι σα να συζητώ με οπαδό του Σώρρα.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:01
- metaxoskolikas
δεν μου εξήγησες τελικά τι ισχύει για τις ψήφους της χα τις οποίες δε θέλετε αλλά θέλετε και έπρεπε η χα να σας τις δώσει με το ζόρι να τις δεχτείτεUppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:04Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Το άθλιο παρακράτος Σαμαρά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά με αδιάσειστα στοιχεία ότι δωροδοκεί βουλευτές και διαπράττει σωρεία κακουργημάτων. Επιβεβαιώνονται με τον ευκρινέστερο τρόπο οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στη φυλακή και πλέον δεν μπορεί ούτε η Μέρκελ ούτε ο Σόιμπλε να τον σώσουν"metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:00εσείς δε θέλετε να κυβερνάτε με τις δικές μας ψήφους, ο δήμας έλεγε ότι δε θα δεχθεί να εκλεγεί με τις ψήφους της χα (με τις ψήφους του συριζα του δήθεν μεγάλου εχθρού σας με τον οποίο δήθεν συνεργάζεται η ΧΑ πιστεύω δε θα είχατε πρόβλημα), αλλά οι χα έπρεπε να σας τις δώσουν να τις δεχθείτε με το ζόρι. συγγνώμη επικοινωνείς;Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 01:49
Οι ψήφοι στη Βουλή δεν είναι θεωρία συνομωσίας. Τα υπόλοιπα σου είπα πως είναι στη φαντασία σου.
Πάλι η πίπα με το ηχητικό. Αφενός τα εργαστήρια της αστυνομίας έχουν πει πως δεν είναι ο Σαμαράς, αφετέρου ακόμα κι αν το παίρναμε ως αυθεντικό τίποτα για τους βουλευτές σας δε λέει το ηχητικό, τίποτα για τη δίκη σας. Οι μαντείες σας δεν αφορούν κανέναν.
Για πες μου τι ισχύει για τις ψήφους που θα μας δίνατε άμα θέλαμε. Θα χρειαζόταν δωροδοκία ή απλά να μη σας απορρίπταμε;metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:09δεν μου εξήγησες τελικά τι ισχύει για τις ψήφους της χα τις οποίες δε θέλετε αλλά θέλετε και έπρεπε η χα να σας τις δώσει με το ζόρι να τις δεχτείτεUppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:04Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Το άθλιο παρακράτος Σαμαρά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά με αδιάσειστα στοιχεία ότι δωροδοκεί βουλευτές και διαπράττει σωρεία κακουργημάτων. Επιβεβαιώνονται με τον ευκρινέστερο τρόπο οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στη φυλακή και πλέον δεν μπορεί ούτε η Μέρκελ ούτε ο Σόιμπλε να τον σώσουν"metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:00
εσείς δε θέλετε να κυβερνάτε με τις δικές μας ψήφους, ο δήμας έλεγε ότι δε θα δεχθεί να εκλεγεί με τις ψήφους της χα (με τις ψήφους του συριζα του δήθεν μεγάλου εχθρού σας με τον οποίο δήθεν συνεργάζεται η ΧΑ πιστεύω δε θα είχατε πρόβλημα), αλλά οι χα έπρεπε να σας τις δώσουν να τις δεχθείτε με το ζόρι. συγγνώμη επικοινωνείς;
- Golden Age
Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:06Ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορούσε να έρθει χωρίς να πέσει ο Σαμαράς. Τώρα, άμα κάναμε εκλογές στην ώρα τους ποιος ξέρει, με "άμα" δε γίνεται συζήτηση.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:05Το Σαμαρά τον ρίξαμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον φέρμε εμείς. Άλλοι τον έφεραν και αυτό δεν είναι καθόλου ανοησία.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:03
Βρε ότι λόγους θέλετε θα έχετε, δε με νοιάζετε. Εγώ λέω τι κάνατε. Ρίξατε το Σαμαρά και φέρατε το ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτό μένω, τώρα δε θα μπω σε πολιτική ανάλυση του γιατί μεγάλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποιων που πιστεύει τις ίδιες ανοησίες που πίστευε ο μέσος ζαίος γιατί θα ναι σα να συζητώ με οπαδό του Σώρρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να έχει την πλειοψηφία που απέκτησε πριν τις Χρυσαυγειάδες. Μπροστά στο ενδεχόμενο της μαζικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, προτιμήσατε να υπάρξει μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
- metaxoskolikas
ο συριζα μια χαρά θα ερχόταν απλά έναν χρόνο αργότερα.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:06Ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορούσε να έρθει χωρίς να πέσει ο Σαμαράς. Τώρα, άμα κάναμε εκλογές στην ώρα τους ποιος ξέρει, με "άμα" δε γίνεται συζήτηση.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:05Το Σαμαρά τον ρίξαμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον φέρμε εμείς. Άλλοι τον έφεραν και αυτό δεν είναι καθόλου ανοησία.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:03
Βρε ότι λόγους θέλετε θα έχετε, δε με νοιάζετε. Εγώ λέω τι κάνατε. Ρίξατε το Σαμαρά και φέρατε το ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτό μένω, τώρα δε θα μπω σε πολιτική ανάλυση του γιατί μεγάλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με κάποιων που πιστεύει τις ίδιες ανοησίες που πίστευε ο μέσος ζαίος γιατί θα ναι σα να συζητώ με οπαδό του Σώρρα.
κανένας δεν πιστεύει το αντίθετο, κι εσύ το γνωρίζεις απλώς άμα το παραδεχθείς σου μένει μετέωρο το επιχείρημα.
- metaxoskolikas
εγώ θεωρώ ότι υπό την απειλή κυβέρνησης συριζα θα σας δίνονταν άμα ο σαμαράς δεν είχε ξεκινήσει τέτοιο πόλεμο στη ΧΑ για καθαρά κομματικούς λόγους.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:10Για πες μου τι ισχύει για τις ψήφους που θα μας δίνατε άμα θέλαμε. Θα χρειαζόταν δωροδοκία ή απλά να μη σας απορρίπταμε;metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:09δεν μου εξήγησες τελικά τι ισχύει για τις ψήφους της χα τις οποίες δε θέλετε αλλά θέλετε και έπρεπε η χα να σας τις δώσει με το ζόρι να τις δεχτείτεUppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:04
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Το άθλιο παρακράτος Σαμαρά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά με αδιάσειστα στοιχεία ότι δωροδοκεί βουλευτές και διαπράττει σωρεία κακουργημάτων. Επιβεβαιώνονται με τον ευκρινέστερο τρόπο οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στη φυλακή και πλέον δεν μπορεί ούτε η Μέρκελ ούτε ο Σόιμπλε να τον σώσουν"
αλλά εσείς από την πλευρά σας ήσασταν εξαρχής λάθος και μου κάνει εντύπωση που σήμερα λέτε "γιατί δεν ψήφισε τον δημα η ΧΑ." αυτό είναι και θράσος από ένα σημείο και ύστερα.
Η μαζική άνοδος της Χρυσής Αυγής επίσης υπήρχε μόνο στο μυαλό σου και στις δημοσκοπήσεις του Τριανταφυλλόπουλου. Σου έχω ξαναπεί με παραδείγματα πως οι πολιτικοί σου ηγέτες είναι άμπαλοι (και) σ' αυτό το θέμα. Μη με κάνεις πάλι να φέρνω τις προβλέψεις του Κας και άλλων για τα ποσοστά σας. Όπως και να χει, τώρα απλά δικαιολογείς το γιατί φέρατε το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι μία συζήτηση που με νοιάζει. Εγώ λέω το γεγονός.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:11Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:06Ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορούσε να έρθει χωρίς να πέσει ο Σαμαράς. Τώρα, άμα κάναμε εκλογές στην ώρα τους ποιος ξέρει, με "άμα" δε γίνεται συζήτηση.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:05
Το Σαμαρά τον ρίξαμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον φέρμε εμείς. Άλλοι τον έφεραν και αυτό δεν είναι καθόλου ανοησία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να έχει την πλειοψηφία που απέκτησε πριν τις Χρυσαυγειάδες. Μπροστά στο ενδεχόμενο της μαζικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, προτιμήσατε να υπάρξει μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το λες εσύ. Άλλο Ιανουάριος του 15 άλλο 16, άλλες συζητήσεις θα γινόντουσαν τότε.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:12ο συριζα μια χαρά θα ερχόταν απλά έναν χρόνο αργότερα.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:06Ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορούσε να έρθει χωρίς να πέσει ο Σαμαράς. Τώρα, άμα κάναμε εκλογές στην ώρα τους ποιος ξέρει, με "άμα" δε γίνεται συζήτηση.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:05
Το Σαμαρά τον ρίξαμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον φέρμε εμείς. Άλλοι τον έφεραν και αυτό δεν είναι καθόλου ανοησία.
κανένας δεν πιστεύει το αντίθετο, κι εσύ το γνωρίζεις απλώς άμα το παραδεχθείς σου μένει μετέωρο το επιχείρημα.
Δεν έγινε ο πόλεμος για κομματικούς λόγους, παρά τις βλακείες που σας έλεγε ο Μπαλτάκος. Άμα ήταν έτσι, θα βάζαμε φυλακή, το Λεβέντη, το ΣΥΡΙΖΑ, τον Καμμένο και δε ξέρω κι εγώ ποιον άλλον. Υπήρξε πρωτοβουλία και πήγαν δικογραφίες στη δικαιοσύνη γιατί το είχατε παραξηλώσει. Επιθέσεις, ντου, τραμπουκισμοί και καταλήξαμε και σε φόνο. Νομίζατε πως μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε κι έπρεπε να καταλάβετε πως δε μπορείτε.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:15εγώ θεωρώ ότι υπό την απειλή κυβέρνησης συριζα θα σας δίνονταν άμα ο σαμαράς δεν είχε ξεκινήσει τέτοιο πόλεμο στη ΧΑ για καθαρά κομματικούς λόγους.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:10Για πες μου τι ισχύει για τις ψήφους που θα μας δίνατε άμα θέλαμε. Θα χρειαζόταν δωροδοκία ή απλά να μη σας απορρίπταμε;metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:09
δεν μου εξήγησες τελικά τι ισχύει για τις ψήφους της χα τις οποίες δε θέλετε αλλά θέλετε και έπρεπε η χα να σας τις δώσει με το ζόρι να τις δεχτείτε
αλλά εσείς από την πλευρά σας ήσασταν εξαρχής λάθος και μου κάνει εντύπωση που σήμερα λέτε "γιατί δεν ψήφισε τον δημα η ΧΑ." αυτό είναι και θράσος από ένα σημείο και ύστερα.
- metaxoskolikas
υπάρχει δημοσκόπηση του 2013 που να μη δίνει διψήφιο στη ΧΑ; ελάχιστες.Uppercut έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:20Η μαζική άνοδος της Χρυσής Αυγής επίσης υπήρχε μόνο στο μυαλό σου και στις δημοσκοπήσεις του Τριανταφυλλόπουλου. Σου έχω ξαναπεί με παραδείγματα πως οι πολιτικοί σου ηγέτες είναι άμπαλοι (και) σ' αυτό το θέμα. Μη με κάνεις πάλι να φέρνω τις προβλέψεις του Κας και άλλων για τα ποσοστά σας. Όπως και να χει, τώρα απλά δικαιολογείς το γιατί φέρατε το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι μία συζήτηση που με νοιάζει. Εγώ λέω το γεγονός.Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:11
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να έχει την πλειοψηφία που απέκτησε πριν τις Χρυσαυγειάδες. Μπροστά στο ενδεχόμενο της μαζικής ανόδου της Χρυσής Αυγής, προτιμήσατε να υπάρξει μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.Αυτό το λες εσύ. Άλλο Ιανουάριος του 15 άλλο 16, άλλες συζητήσεις θα γινόντουσαν τότε.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:12ο συριζα μια χαρά θα ερχόταν απλά έναν χρόνο αργότερα.
κανένας δεν πιστεύει το αντίθετο, κι εσύ το γνωρίζεις απλώς άμα το παραδεχθείς σου μένει μετέωρο το επιχείρημα.Δεν έγινε ο πόλεμος για κομματικούς λόγους, παρά τις βλακείες που σας έλεγε ο Μπαλτάκος. Άμα ήταν έτσι, θα βάζαμε φυλακή, το Λεβέντη, το ΣΥΡΙΖΑ, τον Καμμένο και δε ξέρω κι εγώ ποιον άλλον. Υπήρξε πρωτοβουλία και πήγαν δικογραφίες στη δικαιοσύνη γιατί το είχατε παραξηλώσει. Επιθέσεις, ντου, τραμπουκισμοί και καταλήξαμε και σε φόνο. Νομίζατε πως μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε κι έπρεπε να καταλάβετε πως δε μπορείτε.metaxoskolikas έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 02:15εγώ θεωρώ ότι υπό την απειλή κυβέρνησης συριζα θα σας δίνονταν άμα ο σαμαράς δεν είχε ξεκινήσει τέτοιο πόλεμο στη ΧΑ για καθαρά κομματικούς λόγους.
δεν το λέω εγώ, είναι κάτι το αυτονόητο. όλο το πασοκ δηλαδή ο αντιδεξιός πόλος είχε μεταφερθεί στον συριζα και ενισχυόταν από πολίτες προερχόμενους από εντελώς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει ο συριζα όποτε κι αν γίνονταν εκλογές γιατί ο κόσμος ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και εφόσον δεν υπήρχε άλλο μεγάλο κόμμα ο επόμενος κυβερνών θα ήταν νομοτελειακά ο τσίπρας.
η ΧΑ είχε δει μέσα σε 2 χρόνια 10-11% με τις πιο συντηρητικές προβλέψεις αύξηση του ποσοστού της και αποτελούσε απειλή για τη ΝΔ σε κομματικό επίπεδο. ε μία ευκαιρία έψαχναν για να την μπαγλαρώσουν και τη βρήκαν. εγώ θυμάμαι πολύ καλά τις δημοσκοπήσεις του καλοκαιριού του 13. για ρίξτους μια ματιά.
- Υπερκουλτουριάρης
Ολοι αυτοι οι ψευτοδεξιοι τι σχεση εχουν με τη δεξια?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φαήλος και τα μυαλά στα κάγκελα
από βοθρατζης » 31 Οκτ 2023, 06:12 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
31 Οκτ 2023, 08:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΛΑΟΣ: Διεγράφη ο ιδρυτής του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης
από pylothess » 12 Μαρ 2025, 03:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess