Ο Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε ένοχος και για τις 16 κατηγορίες διαφθοράς.Mπουμπουκο πονας?
Re: Ο Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε ένοχος και για τις 16 κατηγορίες διαφθοράς.Mπουμπουκο πονας?
παιδια, αυτο που πιστευετε οτι καποιος ασχετος στην αλλη ακρη της γης, ασχολειται με τα ελληνικα συμφεροντα, να το πειτε και σε κανα ψυχιατρο ε?
Re: Ο Μπομπ Μενέντεζ κρίθηκε ένοχος και για τις 16 κατηγορίες διαφθοράς.Mπουμπουκο πονας?
Το ερωτημα ειναι αλλο. Υπάρχει γενικά λαμογιο, ποινικος ή κομπιναδορος που να μην έχει σχέση με ακριδες;
Ρωσοπληκτος μουαOtto Weininger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2024, 22:49Όχι ρωσοπληκτε φίλε μου.zteo έγραψε: ↑16 Ιούλ 2024, 22:13Και δεν προβληματιζονται οι οπαδοί της ΝΔ που τα ελληνικά συμφέροντα στις ΗΠΑ τα προωθουσε ένα αρχιλαμογιο?Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2024, 22:06Η δράση του Μενέντεζ ήταν θετικοτατη για την Ελλάδα.
Χαίρονται μόνο Τούρκοι και ζαίοι που λίγο πολύ είναι το ίδιο.

Δεν νομιζω Τακη
Άλλοι είναι οι " Ρωσοπληκτοι " η οι " Ρωσοφαγοι " που με την εκλογή Τραμπ θα γίνουν κοψοχερηδες.
Όταν αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το Ουκρανικό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μαλακες σας ειχε πιασει.
Απλως οι Αμερικανοι ειναι λιγοτερο μαλακες.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
και οι ρωσοπληκτοιGreen Dragon έγραψε: ↑16 Ιούλ 2024, 22:01Δεν έχει σημασία, η δράση του μας συνέφερε. Και ο άλλος ο πανίβλακας χαίρεται που τον ξεφορτώθηκαν οι Τούρκοι.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Communio Sancta
ΜΙλάμε για μια από τις πιο ΓΑΜΑΤΕΣ Δικαιοσύνες.foscilis έγραψε: ↑16 Ιούλ 2024, 23:57Μαλακες σας ειχε πιασει.
Απλως οι Αμερικανοι ειναι λιγοτερο μαλακες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Σε αυτό το λαμογιο πόσα χρήματα και ψηφους δώσαμε για να υποστηρίξει και καλά της Ελληνικές θέσεις?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
και που να δειτε και τον μπελερη

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αποκλείεται.
Δεν το πιστεύω
Συνεχίζει να ισχύει ο νόμος που λέει ότι δεν υπάρχει γύφτος με γυαλιαChupacabra έγραψε: ↑17 Ιούλ 2024, 00:55Ένας υστερικός γυφτοδεξιός τηλεβιβλιοπώλης που συνεχώς τσιρίζει
τον λιγουρευεσαι;
Άμα τον πληρωνεις μια χαρά ασχολείται. Για αυτό εξάλλου μπαίνουν οι περισσότεροι στην πολιτική.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δικαστικά του ΟΗΕ (μαυρή) κρίθηκε ένοχος ότι κρατούσε σκλάβα.
από Imperium » 14 Μαρ 2025, 12:46 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
14 Μαρ 2025, 13:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Χάντερ Μπάιντεν (γιος του Τζο Μπάιντεν) για κακουργήματα
από Animal » 12 Ιουν 2024, 12:04 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
12 Ιουν 2024, 12:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί για τον Πλανκτόν απ'τη σειρά "Μπομπ Σφουγγαράκης."
από Εκτωρ » 06 Σεπ 2023, 11:34 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 925 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
06 Σεπ 2023, 11:34
-