Για να καταλάβετε πόσο γραφικοί είστε.
To πιο πιθανό σενάριο.Green Dragon έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 15:37Δεν μπορείς να ξέρεις, απ' ότι φαίνεται η παγκόσμια τράπουλα θα ξαναμοιραστεί και είναι αδύνατο να προβλέψεις πως. Αν δεν καταστραφεί ο πλανήτης βέβαια.
80 χρόνια κεμαλ και κεμαλικών, ούτε μια τρίχα απο οσα κατάφερε ο Ερντογάν για τους ΤούρκουςGreen Dragon έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 15:32
Κρίνε τον εκ του αποτελέσματος - έκανε την Τουρκία την πιο κοσμική μουσουλμανική χώρα του πλανήτη, ε δεν είναι καθόλου μικρή η προσφορά του. Αν ήμουν Τούρκος θα είχα κάδρα του σε όλο το σπίτι μου.
Και πάλι θα μπορούσε να την κάνει και μετά να λέει ότι δεν ήξερε.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety and will lose them both.
Μονο για τους Ουκρανούς που πρέπει να προσκυνησουν τον Πουτιν δεν ισχύει αυτό.aljawn έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 15:54Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety and will lose them both.
Οι ουκρανοί ας πολεμήσουν όσο θέλουν, αν ρωτάς εμένα. Με τις δυνάμεις τους όμως, όχι χρηματοδοτούμενοι από την δύση.NewModelArmy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 15:56Μονο για τους Ουκρανούς που πρέπει να προσκυνησουν τον Πουτιν δεν ισχύει αυτό.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι η Ελλάδα παίρνει μέτρα για να έχουμε liberty;aljawn έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 15:54Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety and will lose them both.
Εισαι αρρωστος.nyxtovios έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 16:02Δηλαδή θες να μου πεις ότι η Ελλάδα παίρνει μέτρα για να έχουμε liberty;
Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε. Ή θα κάνεις σωστή εθνική και αμυντική πολιτική ή η αγκαλιά της μαμάς πατρίδας που αποσχίστηκες με εφύλιο πριν 200 χρόνια σε περιμένει.
Α δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η Ελλάδα μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα με την εθνική και αμυνιτκή πολιτική της.Thor έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 16:06Εισαι αρρωστος.
Ανεξαρτήτως σχολίου, οι τωρινές κυβερνήσεις δεν είναι ικανές ούτε να πουλήσουν την χώρα σε μια λογική τιμή.Thor έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 16:06Εισαι αρρωστος.
Αν θες να γυρισεις στη μαμα πατριδα, μη σε κραταμε.
Περα από το ότι είναι για το συμφέρον της Δυσης να κερδίσει ο ζητουλας για να μην στείλουν οχι όπλα αλλα στρατιώτες στην επόμενη φάση (Βαλτικη) ουτε οι Ρωσοι "παίζουν" τιμια οπως το εννοείς, αφού οι ΚινέζοΙρανοΚορεατες τους εξοπλιζουν. Για να μην αναφερθω στους δεκάδες χιλιαδες Αφρικανους, Ινδους, Συριους που στέλνει ο πουτιν στη μηχανή του κιμα.aljawn έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 16:02Οι ουκρανοί ας πολεμήσουν όσο θέλουν, αν ρωτάς εμένα. Με τις δυνάμεις τους όμως, όχι χρηματοδοτούμενοι από την δύση.NewModelArmy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 15:56Μονο για τους Ουκρανούς που πρέπει να προσκυνησουν τον Πουτιν δεν ισχύει αυτό.
Αυτός που το είπε αυτό δεν γύρναγε σαν τον ζήτουλα σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες να ζητιανεύει όπλα και βοήθεια.
Και όταν ήρθαν οι γάλλοι, ο Κορνουάλις ήταν ήδη στριμωγμένος στην Γιόρκταουν.