Αφού ο συντονισμός έκρινε ότι δεν τρέχει κάστανο να με λες ψυχάκι και να ρωτάς "ποιος σε γαμει εσένα". Θα κάνω και γω το ίδιο. Ποιος σε γαμει εσένα Φάτα μου
Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);
-
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα (αν δεν είσαι η κασπ);
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Πάντως όχι εσύλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 18:41Αφού ο συντονισμός έκρινε ότι δεν τρέχει κάστανο να με λες ψυχάκι και να ρωτάς "ποιος σε γαμει εσένα". Θα κάνω και γω το ίδιο. Ποιος σε γαμει εσένα Φάτα μου

Υγ Εσύ με είπες ψυχάκι 1ος και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ και εγώ σε σένα

άιντε τώρα χλαπατσούλα στο καλό.
-
Η ερώτηση δεν είναι ποιος δεν σε γαμει. Μπορείς να απαντήσεις και περιγραφικά. Πχ αυτός:Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 18:57Πάντως όχι εσύλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 18:41Αφού ο συντονισμός έκρινε ότι δεν τρέχει κάστανο να με λες ψυχάκι και να ρωτάς "ποιος σε γαμει εσένα". Θα κάνω και γω το ίδιο. Ποιος σε γαμει εσένα Φάτα μου
Υγ Εσύ με είπες ψυχάκι 1ος και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ και εγώ σε σένα
άιντε τώρα χλαπατσούλα στο καλό.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
(Επαναλαμβάνω ότι η Fata_Morgana χρησιμοποίησε την άνω ερώτηση, δεν έχω απευθύνει σε άλλον χρήστη ποτέ μια τόσο γελοία ερώτηση, αλλά πρέπει να αποδίδουμε στον καθένα το επίπεδο που δείχνει πρώτα ο ίδιος, αφού ο συντονισμός έκρινε ότι πολύ καλά κάνει και δεν της επέβαλε ποινή)
Σε γαμει αυτός;
Naida @ Τι σκέφτεσαι τώρα

Σε γαμει αυτός;

sure...
(γελώ)
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 19:04(Επαναλαμβάνω ότι η Fata_Morgana χρησιμοποίησε την άνω ερώτηση, δεν έχω απευθύνει σε άλλον χρήστη ποτέ μια τόσο γελοία ερώτηση, αλλά πρέπει να αποδίδουμε στον καθένα το επίπεδο που δείχνει πρώτα ο ίδιος, αφού ο συντονισμός έκρινε ότι πολύ καλά κάνει και δεν της επέβαλε ποινή)
Σε γαμει αυτός;

βέβαια όχι παντού και πάντα, μόνο όποτε έχουμε όρεξή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Fata_Morgana
Αυτός με γαμεί και υπεργαμεί κιόλας όχι απλά γαμεί.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 19:04(Επαναλαμβάνω ότι η Fata_Morgana χρησιμοποίησε την άνω ερώτηση, δεν έχω απευθύνει σε άλλον χρήστη ποτέ μια τόσο γελοία ερώτηση, αλλά πρέπει να αποδίδουμε στον καθένα το επίπεδο που δείχνει πρώτα ο ίδιος, αφού ο συντονισμός έκρινε ότι πολύ καλά κάνει και δεν της επέβαλε ποινή)
Σε γαμει αυτός;
Η εμπειρία ετών κάνει τον άλλο καλό γαμιά, για αυτό αγαπάμε μεγαλύτερους

-
Πάλι εκτός θέματος. Δεν σε ρώτησα ΠΩΣ σε γαμεί, δεν με ενδιαφέρει. Επειδή ρώτησες πρώτη ποιος με γαμει εμένα και ο συντονισμός θεώρησε ότι είναι οκ σαν ερώτηση αφού δεν σου έριξε ποινή, σε ρωτάω ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΕΙ και εγώ με την σειρά μου. Λογικό να μην απαντάς, από την προηγούμενη παράθεση με το ποστ, φαίνεται μεγάλο κελεπουρι ο τύπος. Και μεγάλος φεμινιστης Ε. ΧεχεχεFata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 19:32Αυτός με γαμεί και υπεργαμεί κιόλας όχι απλά γαμεί.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 19:04(Επαναλαμβάνω ότι η Fata_Morgana χρησιμοποίησε την άνω ερώτηση, δεν έχω απευθύνει σε άλλον χρήστη ποτέ μια τόσο γελοία ερώτηση, αλλά πρέπει να αποδίδουμε στον καθένα το επίπεδο που δείχνει πρώτα ο ίδιος, αφού ο συντονισμός έκρινε ότι πολύ καλά κάνει και δεν της επέβαλε ποινή)
Σε γαμει αυτός;
Η εμπειρία ετών κάνει τον άλλο καλό γαμιά, για αυτό αγαπάμε μεγαλύτερους
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Το θεώρησα απαραίτητο εφόσον ενδιαφέρθηκες να μάθεις αν με γαμεί αυτός να μάθεις ότι μένω και υπερευχαριστημένη που με γαμεί αυτός. Φεμινιστής δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι μισογύνης. Και ξέρει και να γαμεί οπότελαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:10
Πάλι εκτός θέματος. Δεν σε ρώτησα ΠΩΣ σε γαμεί, δεν με ενδιαφέρει. Επειδή ρώτησες πρώτη ποιος με γαμει εμένα και ο συντονισμός θεώρησε ότι είναι οκ σαν ερώτηση αφού δεν σου έριξε ποινή, σε ρωτάω ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΕΙ και εγώ με την σειρά μου. Λογικό να μην απαντάς, από την προηγούμενη παράθεση με το ποστ, φαίνεται μεγάλο κελεπουρι ο τύπος. Και μεγάλος φεμινιστης Ε. Χεχεχε

-
Εντάξει ως ψυχάκι δεν είσαι και ο πιο σοβαρός κριτής. Ούτε μη μισογύνης φαινεται, μισοβολεμενος ναιFata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:21Το θεώρησα απαραίτητο εφόσον ενδιαφέρθηκες να μάθεις αν με γαμεί αυτός να μάθεις ότι μένω και υπερευχαριστημένη που με γαμεί αυτός. Φεμινιστής δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι μισογύνης. Και ξέρει και να γαμεί οπότελαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:10
Πάλι εκτός θέματος. Δεν σε ρώτησα ΠΩΣ σε γαμεί, δεν με ενδιαφέρει. Επειδή ρώτησες πρώτη ποιος με γαμει εμένα και ο συντονισμός θεώρησε ότι είναι οκ σαν ερώτηση αφού δεν σου έριξε ποινή, σε ρωτάω ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΕΙ και εγώ με την σειρά μου. Λογικό να μην απαντάς, από την προηγούμενη παράθεση με το ποστ, φαίνεται μεγάλο κελεπουρι ο τύπος. Και μεγάλος φεμινιστης Ε. Χεχεχε
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Εσύ ακόμα να τρουπώσεις κάπου;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:28Εντάξει ως ψυχάκι δεν είσαι και ο πιο σοβαρός κριτής. Ούτε μη μισογύνης φαινεται, μισοβολεμενος ναιFata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:21Το θεώρησα απαραίτητο εφόσον ενδιαφέρθηκες να μάθεις αν με γαμεί αυτός να μάθεις ότι μένω και υπερευχαριστημένη που με γαμεί αυτός. Φεμινιστής δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι μισογύνης. Και ξέρει και να γαμεί οπότελαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:10
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Τώρα μιλαω με την "φεμινίστρια - δεν ξέρω αν είναι παράνομο χιχιχι". Με σένα θα ασχοληθώ αργότερα ή απευθύνσου στον πολύ φορουμικο λαό που σε συμπαθείΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:33Εσύ ακόμα να τρουπώσεις κάπου;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:28Εντάξει ως ψυχάκι δεν είσαι και ο πιο σοβαρός κριτής. Ούτε μη μισογύνης φαινεται, μισοβολεμενος ναιFata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:21
Το θεώρησα απαραίτητο εφόσον ενδιαφέρθηκες να μάθεις αν με γαμεί αυτός να μάθεις ότι μένω και υπερευχαριστημένη που με γαμεί αυτός. Φεμινιστής δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι μισογύνης. Και ξέρει και να γαμεί οπότε
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Σκουπίδι πάντως δεν είναι. Βασικόλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:28Εντάξει ως ψυχάκι δεν είσαι και ο πιο σοβαρός κριτής. Ούτε μη μισογύνης φαινεται, μισοβολεμενος ναιFata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:21Το θεώρησα απαραίτητο εφόσον ενδιαφέρθηκες να μάθεις αν με γαμεί αυτός να μάθεις ότι μένω και υπερευχαριστημένη που με γαμεί αυτός. Φεμινιστής δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι μισογύνης. Και ξέρει και να γαμεί οπότελαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:10

-
Και να μην ήταν πριν σε γνωρίσει, σίγουρα θα έγινε μετά. Ψυχάκι.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:38Σκουπίδι πάντως δεν είναι. Βασικόλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:28Εντάξει ως ψυχάκι δεν είσαι και ο πιο σοβαρός κριτής. Ούτε μη μισογύνης φαινεται, μισοβολεμενος ναιFata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:21
Το θεώρησα απαραίτητο εφόσον ενδιαφέρθηκες να μάθεις αν με γαμεί αυτός να μάθεις ότι μένω και υπερευχαριστημένη που με γαμεί αυτός. Φεμινιστής δεν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι μισογύνης. Και ξέρει και να γαμεί οπότε
Άρα συνοψίζοντας, η απάντηση στο ποιος σε γαμει εσένα σε αυτήν που ρώτησε πρώτη η ίδια την ερώτηση αυτή σε μένα, και ο συντονισμός είναι οκ με αυτό, είναι "ένας μπάρμπας που στέλνει βίντεο από εδώ και από εκεί, που έχει πει "να σε γαμησω πρώτα να μην μπορείς να κουνηθείς και πήγαινε σε άλλον" . Κελεπουρι. Και ήταν τόσο κολακευτικά αυτά τα δικά σου ποστ για αυτόν, που ένιωσες την ανάγκη να ρωτήσεις εμένα "ποιος σε γαμεί Μένιο". Ουστ, σκουπίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 18 Ιούλ 2024, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Ρε συ το πόσο σας παίζει κομπολογάτα η "φεμινίστρια" όλα τα ζόρικα αγόρια, το έχω δηλώσει πολλές φορές. Και σας έχει στο χαλαρό, καρατσεκαρισμένο.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:35Τώρα μιλαω με την "φεμινίστρια - δεν ξέρω αν είναι παράνομο χιχιχι". Με σένα θα ασχοληθώ αργότερα ή απευθύνσου στον πολύ φορουμικο λαό που σε συμπαθείΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:33Εσύ ακόμα να τρουπώσεις κάπου;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑18 Ιούλ 2024, 21:28
Εντάξει ως ψυχάκι δεν είσαι και ο πιο σοβαρός κριτής. Ούτε μη μισογύνης φαινεται, μισοβολεμενος ναι
Οι προσωπικές μου διενέξεις με τη μοργκάνα, δεν αφορούν καν το πλέιμομπιλ είδος σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38