Now playing.
Re: Now playing.
Εου, πήγα να κάνω κάτι στο NWN 1 χακερικά και τώρα κράσαραν τα πάντα, δεν μπορώ να το επαναφέρω και δε νιώθω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έχουν προσφορά τα Fallout.
Ποιο να πάρω ;
Το τελευταίο το 76 λέει τίποτα ;
Ποιο να πάρω ;
Το τελευταίο το 76 λέει τίποτα ;
Ολοκλήρωσα το :

remake των παλιών.Αποδίδω τα εύσημα

remake των παλιών.Αποδίδω τα εύσημα

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
5 χρόνια με την ταπεινή GTX 950 2GΒ είναι αρκετά. 
Θέλω 8 GB ,να δω το FPS το αληθινόν. Θα τη σβαγκανίσω και δεν υπολογίζω παντόφλα.

Θέλω 8 GB ,να δω το FPS το αληθινόν. Θα τη σβαγκανίσω και δεν υπολογίζω παντόφλα.

SpoilerShow

Ghost of Tsushima . Ρε σα να παίζεις Assassin' s Creed αλλά κατά Ιαπωνία μεριά.

Σχεδόν ίδιο gameplay.

Σχεδόν ίδιο gameplay.

BG3: Το 3 δεν χρειάζεται στον τίτλο. Το Baldur s Gate είναι πόλη, επομένως θα μπορούσαν να βάλουν έναν υπότιτλο αντί για το 3.
Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ο χειρισμός της κάμερας είναι παιδεμός, alignment δεν υποστηρίζει (πάει η επιθυμία μου να παίξω chaotic), οι κλάσεις είναι οι γνωστές, βαρετές, τετριμένες (έβαλα mod και παίζω μια harlequin που είναι μεταξύ rogue και bard, αλλά στον αντρικό σωματότυπο επέμεινε να βγάζει γυναικεία φάτσα και έτσι την έκανα γυναίκα).
Εχουμε λοιπόν τον Tristan Wallas που ήταν ο ήρωάς μου στα 2 πρώτα (πρώην ranger, νυν θεός) και τώρα η Debora Holbert (harlequin).
Θα προτιμούσα το gameplay να ήταν πιο κοντά στη παλιά infinity engine και έχουν βγει κάποια σύγχρονα RPG που είναι πιο κοντά, αλλά τι να κάνεις.
Εχουμε φτάσει ούλοι στο party το level 4 και συνεχίζουμε.
Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ο χειρισμός της κάμερας είναι παιδεμός, alignment δεν υποστηρίζει (πάει η επιθυμία μου να παίξω chaotic), οι κλάσεις είναι οι γνωστές, βαρετές, τετριμένες (έβαλα mod και παίζω μια harlequin που είναι μεταξύ rogue και bard, αλλά στον αντρικό σωματότυπο επέμεινε να βγάζει γυναικεία φάτσα και έτσι την έκανα γυναίκα).
Εχουμε λοιπόν τον Tristan Wallas που ήταν ο ήρωάς μου στα 2 πρώτα (πρώην ranger, νυν θεός) και τώρα η Debora Holbert (harlequin).
Θα προτιμούσα το gameplay να ήταν πιο κοντά στη παλιά infinity engine και έχουν βγει κάποια σύγχρονα RPG που είναι πιο κοντά, αλλά τι να κάνεις.
Εχουμε φτάσει ούλοι στο party το level 4 και συνεχίζουμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.