Βεργκάρα μου το πατούρι σου ....
(σε ήχους Γιάννη μου το μαντήλι σου)
Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 23:32Ρε η Βεργκάρα είναι θεά. Κούκλα στο πρόσωπο, καμπύλες, κορμάρα,ψηλή με μακριές ποδάρες. Γυναικαρα.
Εμένα μ αρέσει ρε φίλε, εσύ κράτα χαγιεκ. Δε θα τσακωθούμε για γυναίκα πάντως.jason0 έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 01:02Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 23:32Ρε η Βεργκάρα είναι θεά. Κούκλα στο πρόσωπο, καμπύλες, κορμάρα,ψηλή με μακριές ποδάρες. Γυναικαρα.
Και εμένα μου θύμισε λίγο "Μαραντόνα ή Πελέ" φάση, που συζητάνε μεταξυ τους οι μπούμερς ως "το αναντικατάστατο δίλημμα" του αθληματος, την ωρα που κάμποσοι μεταγενεστεροι πλέον (οχι μόνο Μέσι και Ροναλντο) τους εχουν ξεπερασει.
πριν φτυσεις την τσιχλα κοιταξε χαμηλα - μην προσγειωθει στα μαλλια καμιας τυπου Σαλμαvantono έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 10:17Και εμένα μου θύμισε λίγο "Μαραντόνα ή Πελέ" φάση, που συζητάνε μεταξυ τους οι μπούμερς ως "το αναντικατάστατο δίλημμα" του αθληματος, την ωρα που κάμποσοι μεταγενεστεροι πλέον (οχι μόνο Μέσι και Ροναλντο) τους εχουν ξεπερασει.
εντιτ: Ον τοπικ, Σάλμα φυσικά. Μοναδική ομορφιά και εμφανισιακά, αλλά και σε χροιά φωνής ακομα!
Για Βεργκάρα, βγαινεις Παρασκευή βράδυ Μπουρνάζι (όχι Σαββατο, και όχι το Μπουρνάζι πριν μια 15ετία, αλλά το σημερινο), φτύνεις την τσίχλα σου και εχεις πετύχει 5 τέτοιες και οριακά καλύτερες.
Άγουρη πύτε μου, εχει φτάσει πανω απο 20 χρονων και μοιάζει ακομα για 15. Με αυτή και με Αριανα Γκράντε διπλα μου, θα αισθανόμουν παιδεραστής.
Η Εύα ειναι ο ορισμός του υπερχαρακτηριστικού. Μια φορά να δεις το πρόσωπό της δεν το ξεχνάς με τίποτα (χαρακτηριστική ελιά στο μαγουλο, χείλη κτλ) τη θυμάσαι με καθε λεπτομέρεια.jason0 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 15:28Στο ίδιο λατινοστυλ είναι και η Ευα, πάντα τις μπερδευα αυτές τις δυοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 15:20η βεργκάρα παίζει να είναι η πιο όμορφη γυναίκα στην ιστορία της ανθρωπότητας
Κάτι κατάλαβες λάθος.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 09:29Εμένα μ αρέσει ρε φίλε, εσύ κράτα χαγιεκ. Δε θα τσακωθούμε για γυναίκα πάντως.jason0 έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 01:02Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 23:32Ρε η Βεργκάρα είναι θεά. Κούκλα στο πρόσωπο, καμπύλες, κορμάρα,ψηλή με μακριές ποδάρες. Γυναικαρα.
Τι λες ρε αθεοφοβεvantono έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 10:17Και εμένα μου θύμισε λίγο "Μαραντόνα ή Πελέ" φάση, που συζητάνε μεταξυ τους οι μπούμερς ως "το αναντικατάστατο δίλημμα" του αθληματος, την ωρα που κάμποσοι μεταγενεστεροι πλέον (οχι μόνο Μέσι και Ροναλντο) τους εχουν ξεπερασει.
εντιτ: Ον τοπικ, Σάλμα φυσικά. Μοναδική ομορφιά και εμφανισιακά, αλλά και σε χροιά φωνής ακομα!
Για Βεργκάρα, βγαινεις Παρασκευή βράδυ Μπουρνάζι (όχι Σαββατο, και όχι το Μπουρνάζι πριν μια 15ετία, αλλά το σημερινο), φτύνεις την τσίχλα σου και εχεις πετύχει 5 τέτοιες και οριακά καλύτερες.
Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 11:05Τι λες ρε αθεοφοβεvantono έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 10:17Και εμένα μου θύμισε λίγο "Μαραντόνα ή Πελέ" φάση, που συζητάνε μεταξυ τους οι μπούμερς ως "το αναντικατάστατο δίλημμα" του αθληματος, την ωρα που κάμποσοι μεταγενεστεροι πλέον (οχι μόνο Μέσι και Ροναλντο) τους εχουν ξεπερασει.