Ο γεωργιάδης που ήθελε να απολύσει τους γιατρούς τώρα λέει δεν βρίσκει
- Communio Sancta
Re: Ο γεωργιάδης που ήθελε να απολύσει τους γιατρούς τώρα λέει δεν βρίσκει
Φυσικά, το 2021 χρειάστηκα επειγόντως στην Ελλάδα επέμβαση και πλήρωσα κασέρι σε ιδιωτικό με φίλο, όλα ΟΚ. Αλλά κασέρι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Δεν ξέρω τι και πώς, αλλά εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Communio Sancta
Στη Γερμανία διαλέγεις όποιον γιατρό θες και κλείνεις ραντεβού. Πας με την κάρτα υγείας. Δεν έχει τακτικές εξετάσεις δημόσιες.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:21
Το ίδιο και με τις αναμονές για ραντεβού σε γιατρό στην Γερμανία (μη ιδιώτη).
- Otto Weininger
Οι ιταλοί τα πάνε καλά. Αλλά έχουν και άλλη νοοτροπία με τον medico di famiglia, που φιλτράρει το 90% των περιπτώσεων.Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:26Aπό όσες χώρες δούλεψα, τα νοσοκομεία που βρήκα καλύτερα ήταν Κϊνα κι Ιταλία. Στην Ιταλία έτυχε να κάνω μια χειρουργική επέμβαση, και πέρασα φίνα. Στην Κϊνα Ήταν τέλεια, αλλά στα φαρμακεία έπρεπε να δεις τι σου δίνουν, αν δηλαδή είναι ό,τι σου γράψανε. Γερμανία στα επείογοντα δράμα ως πατέρας μωρού και νηπίου, αλλά ως σύζυγος καρκινοπαθούς υποδειγματικά. Στην Ελλάδα, με τους γονείς μου, αν δεν είχα γνωριμίες, θα είχα τραγωδίες. Το προσωπικό φιλότιμο και καλό, αλλά το γενικότερο σύστημα, χάλια.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:21Καλά κάνεις και το γράφεις αυτό. Όλοι νομίζουν ότι εκτός Ελλάδας πας στα επείγοντα και σε μισή ώρα έχεις βγει καινούργιος.Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:13Πάντως κι εγώ στη Γερμανία, όταν πάω στα επείγοντα τον μικρό, βλαστημάω. Αιθιοπία.
Και Ιταλία το ίδιο.
Από ραντεβού όμως γάμα τα. Διαπιστωμένη ενδομητρίωση, ραντεβού 7 μήνες μετά.
Έκλεισε ραντεβού σε ιδιωτική κλινική εδώ (μια από τις καλύτερες για το θέμα) ο φίλος και θα έρθει με την Ιταλίδα σύζυγό εδώ.
Τσακ μπαμ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Communio Sancta
Μας βρήκε το 2018. Δόξα τω Θεώ, είμασταν τυχεροί.
- Otto Weininger
Ναι αλλά έχω ακούσει ραντεβού να παίρνουν μήνες.Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:30Στη Γερμανία διαλέγεις όποιον γιατρό θες και κλείνεις ραντεβού. Πας με την κάρτα υγείας. Δεν έχει τακτικές εξετάσεις δημόσιες.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:21
- Communio Sancta
Μου άρεσαν, φίλε. Καλοί γιατροί.

Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ενα προχειρο link:Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιούλ 2024, 16:44Αυτό δεν ισχύει μόνο για σας, ισχύει για όλους των ελληνικών πανεπιστημίων.talaipwros έγραψε: ↑25 Ιούλ 2024, 16:38Εντάξει, αυτο ηταν υπερβολή για τον γραφικό που λεει οτι μας πληρωσαν τις σπουδές
Τσάμπα σπουδές μόνο η Ελλάδα.
https://www.standard.co.uk/news/world/c ... 78311.html
Norway
Norway offers both local and international students free undergraduate and postgraduate education as long as they choose a university that is state-funded.
While the tuition is free, students are asked to pay a small students’ union fee each semester, to help support the universities’ facilities and services. But this fee is usually around £50.
Sweden
Students from Sweden, the European Union (EU), the European Economic Area (EEA), and Switzerland can access free education in the country. Countries in the EEA comprise the states of the European Union together with Iceland, Norway, and Liechtenstein.
Germany
Germany offers free university education to everyone. Whether you’re a German, from an EU nation, or a non-European, your tuition will be free of charge at almost all public universities.
The only condition for those who aren’t from an EU nation is that you will need to gain a residence permit before you arrive in the country. Additionally, you’ll have to commit to finishing your studies in Germany.
Denmark
Higher education in Denmark is free to those from the EU, the EEA, and those who are in an exchange programme. Plus, students who meet the eligibility criteria can also attain free education. The criteria ask that students have a permanent residence, a temporary residence with the possibility of obtaining permanent residence, or have a residence permit.
- Communio Sancta
Φίλε, έτσι είναι, αλλά το 18 ο πνευμονολόγος μας είπε στη γυναίκα μου, έρχεσαι χθες. Το ίδιο με μένα με τον οδοντίατρο, μου είχε ραντεβού για επέμβαση, και δύο βδομάδες πριν του είπα, πεθαίνω, πονάω, σκούζω, και μου είπε, έλα αύριο.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:31Ναι αλλά έχω ακούσει ραντεβού να παίρνουν μήνες.Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:30Στη Γερμανία διαλέγεις όποιον γιατρό θες και κλείνεις ραντεβού. Πας με την κάρτα υγείας. Δεν έχει τακτικές εξετάσεις δημόσιες.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:21
- Communio Sancta
Πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, χτυπάω σε σκουριασμένο σίδερο, ματώνω, και ξέρω πως το αντιτετανικό μου έχει λήξει. Πάω στα επείγοντα, λένε, α, θα σας βάλουμε Betadine και μεθαύριο πάτε στον οικογενειακό γιατρό σας για ανανέωση. Πήγα, και μου λέει, κ. Καράμπαμπα, δεν τα ξεχνάμε αυτά. Μου το έκανε.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:31Ναι αλλά έχω ακούσει ραντεβού να παίρνουν μήνες.Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:30Στη Γερμανία διαλέγεις όποιον γιατρό θες και κλείνεις ραντεβού. Πας με την κάρτα υγείας. Δεν έχει τακτικές εξετάσεις δημόσιες.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:21

- Otto Weininger
Στην Γερμανία, σε αυτά που "δεν πληρώνεις" στην πραγματικότητα πληρώνεις 500 με 700 το χρόνο.Portia έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:35Ενα προχειρο link:Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιούλ 2024, 16:44Αυτό δεν ισχύει μόνο για σας, ισχύει για όλους των ελληνικών πανεπιστημίων.talaipwros έγραψε: ↑25 Ιούλ 2024, 16:38
Εντάξει, αυτο ηταν υπερβολή για τον γραφικό που λεει οτι μας πληρωσαν τις σπουδές
Τσάμπα σπουδές μόνο η Ελλάδα.
https://www.standard.co.uk/news/world/c ... 78311.html
Norway
Norway offers both local and international students free undergraduate and postgraduate education as long as they choose a university that is state-funded.
While the tuition is free, students are asked to pay a small students’ union fee each semester, to help support the universities’ facilities and services. But this fee is usually around £50.
Sweden
Students from Sweden, the European Union (EU), the European Economic Area (EEA), and Switzerland can access free education in the country. Countries in the EEA comprise the states of the European Union together with Iceland, Norway, and Liechtenstein.
Germany
Germany offers free university education to everyone. Whether you’re a German, from an EU nation, or a non-European, your tuition will be free of charge at almost all public universities.
The only condition for those who aren’t from an EU nation is that you will need to gain a residence permit before you arrive in the country. Additionally, you’ll have to commit to finishing your studies in Germany.
Denmark
Higher education in Denmark is free to those from the EU, the EEA, and those who are in an exchange programme. Plus, students who meet the eligibility criteria can also attain free education. The criteria ask that students have a permanent residence, a temporary residence with the possibility of obtaining permanent residence, or have a residence permit.
Σε άλλα, είναι παραπάνω.
Στην Νορβηγία περίπου 1000. Σε άλλα πολύ περισσότερα.
Στην Ιταλία 2 με 3000.
Και φυσικά μιλάω για τα δημόσια πανεπιστήμια.
Κοιτά να ψάξεις καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 26 Ιούλ 2024, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πωωω ρε φιλε πακετοοοο....Communio Sancta έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 00:41Πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, χτυπάω σε σκουριασμένο σίδερο, ματώνω, και ξέρω πως το αντιτετανικό μου έχει λήξει. Πάω στα επείγοντα, λένε, α, θα σας βάλουμε Betadine και μεθαύριο πάτε στον οικογενειακό γιατρό σας για ανανέωση. Πήγα, και μου λέει, κ. Καράμπαμπα, δεν τα ξεχνάμε αυτά. Μου το έκανε.
εμενα που λες, με κοψαν το αναπηρικο επιδομα με το που περασα ΚΕΠΑ, ενω πηρα 82τακατο!!!! κι ενω πανω απο 80τακατο θεωρουμαι ''ολικα αναπηρος'' κατα το κρατος
αλλα οκ, εχει καλο τσουλουφακι ο Αδωνις και αν μη τι αλλο προσπαθαει, τρεχει, ριχνει κουσαμακ'
-
What financial help can you get?Tuition fees
If you live in Scotland and choose to study full-time at a Scottish university or college, you will not have to pay tuition fees.
https://www.ucas.com/money-and-student- ... e-scotland
If you live in Scotland and choose to study full-time at a Scottish university or college, you will not have to pay tuition fees.
- Otto Weininger
Ισως αυτό να είναι το μόνο παράδειγμα που ισχύει επειδή στα καλύπτει ο SAAS.talaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 01:00What financial help can you get?Tuition fees
Γενικά όμως δώσε βάση:
Δημόσιο σχολείο: Τσάμπα βιβλία για 12 χρόνια.
Δημόσιο πανεπιστήμιο: Τσάμπα σπουδές για όσο θες
Αυτή η παιδεία μόνο στην Ελλάδα.
Και μην ακούσω πάλι το επιχείρημα για τους φόρους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που τα βρισκει η ΝΔ τοσα χρηματα?
από Στρακαστρουκας » 03 Ιουν 2024, 09:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
03 Ιουν 2024, 23:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπράβο στους γιατρούς
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Δεκ 2023, 00:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 42 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
01 Ιαν 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δύσκολοι καιροί για γιατρούς Ρομά
από πατησιωτης » 12 Αύγ 2023, 10:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 37 Απαντήσεις
- 1457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος