Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Ιούλ 2024, 09:38

Καλά τώρα πιάσαμε τζακ μποτ.
Από πότε ρε άνθρωπε το γράψιμο κάποιου δημιουργεί και φραστική κατοχύρωση;
Να σου το εξηγήσω σε ένα άρθρο μια έκφραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναλυθεί με τον α τρόπο και η ίδια έκφραση σε άλλο άρθρο με τον β τρόπο.
Δεν μπορείς να απομονώνεις εκφράσεις άρθρου και να τις χρησιμοποιείς σαν κάτι με κατοχυρωμένο νόημα.
Εκτός αν έχεις πρόβλημα αντίληψης.
Έπεσες σε μεγάλο ατόπημα.
Με τον τρόπο που την χρησιμοποιείς γίνεσαι άθελα σου σεξιστής στους αρρενωπούς άντρες.
Δηλαδή γράφεις σαν να είσαι ομοφυλόφιλος που μισεί την αρρενωπότητα και βγάζεις το μίσος σου στους αρρενωπούς άντρες.
Πρόσεξε το.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 26 Ιούλ 2024, 09:40

Scouser έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:14
Προφανώς δεν αρέσει σε κανέναν, ακόμα και εκτός Ελλάδας, να έχει τέτοια χάλια η αντιπολίτευση στη χώρα και να είναι μονοκράτορας ο Κούλης. Αποκλείεις λοιπόν ο Κασελάκης να έχει από πίσω του κάποιες κεφαλές εξ Αμερικής που θέλουν στην Ελλάδα μια ''μοντέρνα'' κεντροαριστερή αντιπολίτευση, απαλλαγμένη πλήρως από τα βαρίδια του παρελθόντος; Γιατί αυτό με τζανακόπουλους, δραγασάκηδες και πολάκηδες δεν γίνεται προφανώς (αλλιώς θα είχε ήδη γίνει).
Μα αυτό λένε και όσοι μιλούν για "νεοφιλελευθερισμό" και τα ρέστα και όπου βέβαια στη διάλεκτό τους νεοφιλελευθερισμός είναι οποιαδήποτε πολιτική δεν προσθέτει χρέη σε μια χώρα που έχει ήδη τεράστιο χρέος.
Μόνο που αποκλείω να ενδιαφέρθηκε για αυτό κάποια αμερικανική υπηρεσία.Η κατάσταση στην περιοχή είναι τέτοια που δεν το έχουν ανάγκη,η Ελλάδα στο εξής είναι υποχρεωμένη να βασίζεται σε αυτούς για να επιβιώσει.Οι υποψίες μου πήγαν προς Ελληνοαμερικανούς και ειδικότερα τον Δρακόπουλο του Ιδρύματος Νιάρχου που σε συνέντευξή του είχε πει ότι είχε τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Πολάκη από τη συνεργασία τους. :D
Ο Πολάκης ήξερε ότι η ομάδα των "αυθεντικών" αριστερών (αυτή της Αχτσιόγλου και της Νέας Αριστεράς) δεν τον χώνευε διότι χάλαγε την εικόνα των "σοφών μαρξιστών" που ήθελαν και εάν επικρατούσαν θα τον καθάριζαν.Ετσι μαζί με τον Παππά που είναι επίσης πολυπράγμων (βοσκοτόπια κλπ) και ουσιαστικά είναι πασόκος των 80ς με χρονοκαθυστέρηση έφεραν τον Κασσελάκη για ανακόψουν τους Φίληδες και τους Χαρίτσηδες και να κάνουν επιτέλους τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ Νο 2.Αλλά πλέον ο Κασσελάκης κάνει τα δικά του και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 26 Ιούλ 2024, 09:42

Niki έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:38
Από τότε που υπάρχουν τσιγκινα σωβρακακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 26 Ιούλ 2024, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 26 Ιούλ 2024, 09:42

Πασιφάη έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:35
Προσωπικά θεωρώ τον Πολάκη έναν αψύ, βαρύμαγκα ταραμοκεφτέ.Κοινώς δεν τον έχω και σε υπόληψη.
Όμως η τύπισσα έκανε όντως απαξιωτικό ψιλοπούστικο μορφασμό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και ειλικρινά θα την ξέχεζα χειρότερα αν ήμουν στη θέση του. Είναι μερικές συμπεριφορές που κάποιοι τις αποδέχονται, κάποιοι άλλοι όχι.
με ποια λογική είναι πούστικος ένας απαξωτικός μορφασμός μπροστά στη μούρη ενός αγενή μαλάκα που μιλάει απαξιωτικά στους πάντες?

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 26 Ιούλ 2024, 09:43

Εντωμεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ένα και το αυτό όσον αφορά τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ό,τι αποφασίσει ο αρχηγός της φυλής. Νομίζω ότι σε μια δημοκρατική χώρα θα έπρεπε να συνεδριάσει ένα γαμημένο όργανο πριν αποφασιστεί η διαγραφή ενός βουλευτή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 26 Ιούλ 2024, 09:44

nowhere έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:42
Πασιφάη έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ τον Πολάκη έναν αψύ, βαρύμαγκα ταραμοκεφτέ.Κοινώς δεν τον έχω και σε υπόληψη.
Όμως η τύπισσα έκανε όντως απαξιωτικό ψιλοπούστικο μορφασμό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και ειλικρινά θα την ξέχεζα χειρότερα αν ήμουν στη θέση του. Είναι μερικές συμπεριφορές που κάποιοι τις αποδέχονται, κάποιοι άλλοι όχι.
με ποια λογική είναι πούστικος ένας απαξωτικός μορφασμός μπροστά στη μούρη ενός αγενή μαλάκα που μιλάει απαξιωτικά στους πάντες?
Προσωπικά μου θυμίζει βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Ιούλ 2024, 09:45

Του την είχαν στημένη του Πολάκη και μιας και δίνει καθημερινά δικαίωμα, τσίμπησαν την ευκαιρία και του ξηγηθηκαν.

Πρέπει όμως να σταματήσει αυτή η αηδία με τον σεξισμό.
Δηλαδή αν πεις σε μια γυναίκα κάτι που θα έλεγες σε έναν άντρα είσαι αυτόματα σεξιστής.

Μη μας κάνετε να υπερασπίστουμε τον Πολάκη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 26 Ιούλ 2024, 09:45

nowhere έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Ρε φλούμπα, άντε παράτα μας πρωϊνιάτικα. Παίξε με καναν άλλον στα πέριξ. Αυτή είναι η γνώμη μου και άμα σ'αρέσει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Ιούλ 2024, 09:46

Libre arbitre έγραψε:
Niki έγραψε:
Άρα είσαι ομοφυλόφυλος σεξιστής προς τους αρρενωπούς άντρες και τα κόπλεξ σου τα βγάζεις στο φόρουμ.
Έτσι γράφεις ότι μετά από ένα σημείο αν ένας άντρας είναι πολύ αρρενωπός γίνεται τοξική η αρρενωπότητα του.
Με σκοπό τί;
Οραματίζεσαι μια κοινωνία με μόνο θηλυπρεπείς άντρες;
Τι να σου πω ζήτα βοήθεια.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 26 Ιούλ 2024, 09:47

Otto Weininger έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:45
Του την είχαν στημένη του Πολάκη και μιας και δίνει καθημερινά δικαίωμα, τσίμπησαν την ευκαιρία και του ξηγηθηκαν.

Δηλαδή αν πεις σε μια γυναίκα κάτι που θα έλεγες σε έναν άντρα είσαι αυτόματα σεξιστής.

Και σε άνδρα που είχε ιατρικό νόσημα πάλι το ίδιο ατόπημα θα ήταν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Ιούλ 2024, 09:47

Το πιο κωμικό στοιχείο στην υπόθεση, είναι το ότι στη βουλή έχουν διαδραματισθεί πολύ πιο προσβλητικά σκηνικά και δεν κουνήθηκε φύλλο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ » 26 Ιούλ 2024, 09:47

micmic έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:43
Εντωμεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ένα και το αυτό όσον αφορά τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ό,τι αποφασίσει ο αρχηγός της φυλής. Νομίζω ότι σε μια δημοκρατική χώρα θα έπρεπε να συνεδριάσει ένα γαμημένο όργανο πριν αποφασιστεί η διαγραφή ενός βουλευτή.
Επί της ουσίας δεν έχεις άδικο, αλλά δεν έχει διαγραφεί (ακόμα) από το κόμμα, από την κοινοβουλευτική ομάδα τον έβγαλαν.
Otto Weininger έγραψε:
19 Απρ 2024, 20:19
Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Ιούλ 2024, 09:48

Libre arbitre έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:47
Otto Weininger έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:45

Και σε άνδρα που είχε ιατρικό νόσημα πάλι το ίδιο ατόπημα θα ήταν.
Έχει κάποιο νόσημα η κοπέλα που την κάνει να μορφάζει;

Let them make the first mistake. We make the last move.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 26 Ιούλ 2024, 09:48

Νικόλαος Πενηντάκος🇨🇳🇵🇸
@penintakos
·
19 ώ
Πάει το ανηψακι μου στον κομμωτή.
-Θελω να μου κάνεις το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ
-Επειδη ψηφίζει ο μπαμπάς σου;
-Οχι
-Θες να ψηφίσεις εσύ όταν μεγαλώσεις;
-Θα ψηφίσω αλλά όχι γι'αυτό.
-Γιατι τότε;
-Επειδη μου αρέσει η δημοκρατία.

Συγκινήθηκα

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 26 Ιούλ 2024, 09:48

Niki έγραψε:
26 Ιούλ 2024, 09:46
Libre arbitre έγραψε:
Niki έγραψε:

Άρα είσαι ομοφυλόφυλος σεξιστής προς τους αρρενωπούς άντρες και τα κόπλεξ σου τα βγάζεις στο φόρουμ.
Έτσι γράφεις ότι μετά από ένα σημείο αν ένας άντρας είναι πολύ αρρενωπός γίνεται τοξική η αρρενωπότητα του.
Με σκοπό τί;
Οραματίζεσαι μια κοινωνία με μόνο θηλυπρεπείς άντρες;
Τι να σου πω ζήτα βοήθεια.
:str8jack:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών