Καραγκιόζης. Ήρθε να διαλύσει το κόμμα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑25 Ιούλ 2024, 19:08ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ
ΜΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Aρχιδαράς ο γκέης
Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Το θετικό είναι ότι ο Πολάκης κάνει τεράστιες προσπάθειες να διαλυθεί ο Σύριζα. Ας μην τον κατηγορουμε για όλα... 

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
οκ οκ.περιμένω τώρα σαν σοβαρός άνθρωπος που λες ότι είσαι να πεις 10 άτομα που δεν σε έχουν βρίσει.μην κλέψεις έτσι,εννοώ όσους διαφωνείς μη βάλεις μέσα και τα 4-5 σούργελα που την παίζετε ο ένας στον άλλον και χαχανίζετε
Μπέρδεψες τον Πολάκη με το είδωλο σου τον Κασσελάκη.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 12:52Το θετικό είναι ότι ο Πολάκης κάνει τεράστιες προσπάθειες να διαλυθεί ο Σύριζα. Ας μην τον κατηγορουμε για όλα...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Ν.Δ ψηφίζω μανδαμ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 12:57Μπέρδεψες τον Πολάκη με το είδωλο σου τον Κασσελάκη.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 12:52Το θετικό είναι ότι ο Πολάκης κάνει τεράστιες προσπάθειες να διαλυθεί ο Σύριζα. Ας μην τον κατηγορουμε για όλα...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Μα αν δε βάλω άτομα που εσύ θεωρείς σούργελα και τους οποίους δεν έχεις βρίσει εσύ ρε τυπάκο, θ' αποκλείσω όλο το βόθρουμ.
Γιατί, ποια προσωπικότητα δεν σεβάστηκε;Jimmy81 έγραψε: ↑25 Ιούλ 2024, 19:36Σίγουρα θα στοιχίσει ψήφους η διαγραφή του Πολάκη αφού ο τύπος κουβαλάει το δικό του, "ιδιαίτερο" κοινό ψηφοφόρων (λαϊκοί macho αριστεροί που δεν γουστάρουν τις "λούγκρες"). Δεν γίνεται όμως να θυσιάζεται ο πολιτικός πολιτισμός κάθε φορά που ξεφεύγει ο Πολάκης και να υπερισχύει ο φόβος μη χαθεί αυτό το κοινό. Η αντιπολίτευση πρέπει να γίνεται με σεβασμό των προσωπικοτήτων όλων των αντιπάλων. Δεν πειράζει. Υπάρχουν πολλά νέα προοδευτικά άτομα που έρχονται από πίσω και μπορούν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως την κύρια προοδευτική δύναμη της χώρας. Αν λάβουμε υπόψη τους συριζαίους υποψήφιους των ευροεκλωγών και τα αξιόλογα βιογραφικά τους, τότε σαφώς υπάρχει ελπίδα για αναγέννηση της δημοκρατικής κεντροαριστεράς με φρέσκο "αίμα".
Το ξέρω. Αλλά μόνον επειδή είναι φιλική στα λοατκι ζητούμενα. Αν δεν ήταν, θα ψήφιζες δαγκωτό σύριζα, ακόμη και όταν ήταν μέσα ο Πολάκης.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 12:58Ν.Δ ψηφίζω μανδαμ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 12:57Μπέρδεψες τον Πολάκη με το είδωλο σου τον Κασσελάκη.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 12:52Το θετικό είναι ότι ο Πολάκης κάνει τεράστιες προσπάθειες να διαλυθεί ο Σύριζα. Ας μην τον κατηγορουμε για όλα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιούλ 2024, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Ερώτηση : υπάρχει έστω και ένα ναζιδιο του φόρουμ που να μην υποστηρίζει τον Πολάκη;

- Libre arbitre
Μπα... Δεύτερο στις προτιμήσεις μου είναι το ΠΑΣΟΚ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 13:00Το ξέρω. Αλλά μόνον επειδή είναι φιλική στα λοατκι ζητούμενα. Αν δεν ήταν, θα ψήφιζες δαγκωτό σύριζα, ακόμη και όταν ήταν μέσα ο Πολάκης.

Η πλάκα είναι ότι ο χελώνος μας είναι κάτι σαν τον Πολάκη του λέφτερου.

Ξεκίνησε από τους πρώτους επαναστάτες που καθιέρωσαν τον όρο "βόθρουμ" και όταν τον σούταραν από κει με τις συνήθεις συνοπτικές και πάντα δημοκρατικές διαδικασίες, ήρθε πάλι εδώ για να βάλει τάξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο Παυλιτο θα έπρεπε να μας πει τι γίνεται με τα διπλά βιβλία του, όταν ήταν δήμαρχος.Ναύτης έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 11:35Εδώ δεν μπόρεσε να πάρει (πίσω) τον σύριζα ο Τσίπρας (μέσω Γεροβασίλη) τον Φεβρουάριο, θα τον πάρει ο Πολάκης;
Κάτσε ήσυχος κάνα τρίμηνο και θα ξαναγυρίσεις, αυτή φαντάζομαι ότι είναι η συμφωνία.
Βέβαια ο Πολάκης έρχεται από μια εκλογική περιφέρεια που δεν συγχωρεί τέτοιους συμβιβασμούς, οπότε θα δούμε πώς θα πάει αυτό.
btw για κάποιους που γράφουν ότι ο Πολάκης είναι σεξιστής, ματσό, αντρουά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, να πω ότι ο Πολάκης μπορεί να μην διαθέτει φίλτρα, ούτε σύστημα πέδησης, αλλά τον προτιμώ χίλιες φορές από τις κομιλφό γαλάζιες ακρίδες. Αν μη τι άλλο, ο Πολάκης είναι καθαρός, λαμπίκο. (και δεν εννοώ την ατομική υγιεινή)
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
E, βάλε το "παρεάκι" που λές, + Ρέμπελ, Όττο, Ναύτης, Καραμελίτσα, Μπάζ, Τσιλάουτ, κλπ.
Μια χαρά είναι πάρα πολλοί.
Αλλά έχει ενδιαφέρον το οτι εσύ ζητάς να σου πώ ποιοί δε μ' έχουν βρίσει εμένα, ενώ εγώ σου ζητάω να μου πείς ποιούς δεν έχεις βρίσει εσύ (και δε μπορείς να βρείς κανέναν, ουσιαστικά).
Το να σε βρίσει κάποιος είναι θέμα πολλών παραγόντων, που δεν έχεις εσύ τον έλεγχο, πχ ακόμα και κάποιος σωστός μπορεί να βρίσει αν είναι σε άσχημη μέρα.
Το να βρίσεις εσύ είναι θέμα δικό σου. Εσύ θεωρείς μαγκιά σου το να βρίσεις κάποιον (απ' το διαδίκτυο, φυσικά, γιατί φέης του φέης μάλλον είσαι χέστης και μισοριξιά), αλλά "ήττα" το να σε βρίσει ο άλλος.
ότο ναύτης σε έχουν βρίσει στάνταρ.κατάφερες να βρεις 3 συν ένα μουγκό δλδ.στα παρακάτω,πάλι απειλείς φλώρεKauldron έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 13:10E, βάλε το "παρεάκι" που λές, + Ρέμπελ, Όττο, Ναύτης, Καραμελίτσα, Μπάζ, Τσιλάουτ, κλπ.
Μια χαρά είναι πάρα πολλοί.
Αλλά έχει ενδιαφέρον το οτι εσύ ζητάς να σου πώ ποιοί δε μ' έχουν βρίσει εμένα, ενώ εγώ σου ζητάω να μου πείς ποιούς δεν έχεις βρίσει εσύ (και δε μπορείς να βρείς κανέναν, ουσιαστικά).
Το να σε βρίσει κάποιος είναι θέμα πολλών παραγόντων, που δεν έχεις εσύ τον έλεγχο, πχ ακόμα και κάποιος σωστός μπορεί να βρίσει αν είναι σε άσχημη μέρα.
Το να βρίσεις εσύ είναι θέμα δικό σου. Εσύ θεωρείς μαγκιά σου το να βρίσεις κάποιον (απ' το διαδίκτυο, φυσικά, γιατί φέης του φέης μάλλον είσαι χέστης και μισοριξιά), αλλά "ήττα" το να σε βρίσει ο άλλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 3777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
08 Απρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγραφη ο Ταμηλος γιατι ειπε τα αυτονοητα.
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
27 Μαρ 2024, 14:33
-