Ρε ιδεολόγε πονσταν πήρα με τις διπλές αρνητικές προτάσεις!Ιδεολόγος έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 13:39Ναι πάντα γίνεται. Ακόμα και ειρωνικά αν πεις ότι υποστηρίζεις κάτι, για να δείξεις ότι ουσιαστικά δεν το υποστηρίζεις, ο άλλος θα πιαστεί από αυτό και θα σου τη λέει επειδή υποστηρίζεις αυτό που στην ουσία διαφωνείς. Είναι η προδιάθεση του άλλου. Η ουσία του θέματος πάει περίπατο.
Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
-
Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
Χασκογελάνε τα δάσα.
Η ουσία του θέματος, είναι ξεκάθαρα (λέμε τώρα) μια στοιχειώδης δυνατότητα σύνθεσης και ανάλυσης στοιχείων, στην κάθε φάση.Ιδεολόγος έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 13:39Ναι πάντα γίνεται. Ακόμα και ειρωνικά αν πεις ότι υποστηρίζεις κάτι, για να δείξεις ότι ουσιαστικά δεν το υποστηρίζεις, ο άλλος θα πιαστεί από αυτό και θα σου τη λέει επειδή υποστηρίζεις αυτό που στην ουσία διαφωνείς. Είναι η προδιάθεση του άλλου. Η ουσία του θέματος πάει περίπατο.
Οκ, είναι γεγονός ότι οι συνθέσεις πάντοτε εμφορούνται από μια ψυχολογική φόρτιση, αμιγώς γραμμικής και συνήθως βολικής κατεύθυνσης.
Αν όμως απομονωθούν τα στοιχεία, προκύπτουν και άλλες εικόνες. Το κατά πόσον θα αποδεχθεί κάποιος και τις άβολες για την ιδεολογία και ψυχοσύνθεση του προσεγγίσεις, είναι άλλο θέμα.

Αν θες την αμιγώς προσωπική μου άποψη για το δρώμενο, δεν έχω κανένα θέμα να την αναφέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Το χεις κάνει τέχνη να γράφεις πολλά λόγια για να πεις τίποτα , είναι μιας μορφής Ζεν και αυτό. Τα χαικου της
κατσιασμένης γάτας
κατσιασμένης γάτας
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Η μουστάκα του Παυλίτο συγκινεί το πχορουμ!
Το πχορουμ γουστάρει βαρβάτους και δασυτριχους!
Κάντε πέρα, σκατοφλωροι!
Το πχορουμ γουστάρει βαρβάτους και δασυτριχους!
Κάντε πέρα, σκατοφλωροι!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Από χαρακτηρισμούς, δεν ψαρώνω.Machine ghost έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 13:54Το χεις κάνει τέχνη να γράφεις πολλά λόγια για να πεις τίποτα , είναι μιας μορφής Ζεν και αυτό. Τα χαικου της
κατσιασμένης γάτας
Ρώτα κάτι συγκεκριμένο και θα σου απαντήσω σαφέστατα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χα χα η γάτα δεν ψαρώνει!!! Ρε τι ναι τούτη, πηγαίο ταλέντο!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω την υποψία οτι πρόκειται για homo που δεν έχουν κάνει come out και φαντασιώνονται οτι τους γαμάει ο ισχυρός άντρας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Μαλακα μου τι φόρουμ! Ασπρομάλλες σατανιστριες ινδιανες και γατιά που σιχαίνονται το ψάρι, φερομονικοί τοξοβόλοι και μπακάληδες με pr. Τι να κλάσω εγω ένας απλός τσαρλατάνος ψευδοεπιστήμονας.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Nandros
Ο Άντρας με Α κεφαλαίο δεν φέρεται αλήτικα, δεν χρησιμοποιεί απειλές του τύπου "σας έχω όλους""όλοι σας και μόνος μου", είναι μετρημένος στα λόγια και τα έργα. Παράδειγμα ο Πύρρος.Niki έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:28Συγνώμη επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις τι σημαίνει τοξική αρρενωπότητα; είναι πολύ σεξιστική φράση για μένα.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:23Ακροδεξιά δεν είναι μόνο οι πολιτικές ιδέες. Είναι και ο ματσισμος και η τοξική αρρενωπότητα.
Να σου εξηγήσω πως την εκλαμβάνω , όταν ένας άντρας είναι αρρενωπός δηλαδή η φυσική του παρουσία έχει αρρενωπότητα είναι τοξικός.
Για να μην είναι τοξική η αρρενωπότητα του πρέπει να είναι και λίγο θηλυπρεπείς.
Σωστά το κατάλαβα;
Αν δεν το κατάλαβα σωστά πρέπει να το γράφεις αλλιώς γιατί στην πραγματικότητα άλλο θέλεις να πείς και άλλο γράφεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
https://www.youtube.com/shorts/wNRDBunxypcnowhere έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 13:42ρε καραγκιόζη συνέχεια το κάνεις να αφήνεις υπονούμενα για ξύλο και όχι μόνο με μένα.αν δεν είσαι χωμένος στη νύχτα ή ο τζον γουικ πρέπει να είσαι τέρμα ηλίθιος να πουλας συνέχεια τσαμπουκά σε τύπους που δεν γνωρίζεις.τι νομίζεις πως θα γίνει αν βρεθείς με κανένα μπουμπούκι θα τραβάτε τις πιτζάμες σας?βλάκα

Τώρα έγιναν υπονοούμενα, από απειλές. Μάλιστα.
- Nandros
Τί στοιχεία έχεις για το υπογραμμισμένο?Πασιφάη έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:35Προσωπικά θεωρώ τον Πολάκη έναν αψύ, βαρύμαγκα ταραμοκεφτέ.Κοινώς δεν τον έχω και σε υπόληψη.
Όμως η τύπισσα έκανε όντως απαξιωτικό ψιλοπούστικο μορφασμό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και ειλικρινά θα την ξέχεζα χειρότερα αν ήμουν στη θέση του. Είναι μερικές συμπεριφορές που κάποιοι τις αποδέχονται, κάποιοι άλλοι όχι.
Έχουμε μόνο τα λόγια του αληταρά. Δεν έδειξε η κάμερα το θύμα της επίθεσης.
.
-
- Nandros
Άντε γαμήσου νάζουλο.Kauldron έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 14:25Πάλι με τους γκέη ασχολείσαι εσύ, έτσι?
Τελικά μάλλον δίκιο είχανε αυτοί που λέγανε για παρτουζώματα μέσα στο καράβι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 3776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
08 Απρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγραφη ο Ταμηλος γιατι ειπε τα αυτονοητα.
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
27 Μαρ 2024, 14:33
-