Αχού, κάνει και χιούμορ ο μπούφος.
Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
Ο Πολάκης θυμίζει τυπικό γιδοβοσκό οδηγό που παρκάρει με το αμάξι στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου γιατί έτσι τον βολεύει.
Μιλάμε αν έπεφτε στα χέρια μου θα του έδινα το μουστάκι να το φάει. Και θα το τραβούσα και βίντεο.
Μιλάμε αν έπεφτε στα χέρια μου θα του έδινα το μουστάκι να το φάει. Και θα το τραβούσα και βίντεο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ο Πολάκης είναι γιατρός. Βγάζει κανείς πολλά συμπεράσματα τελικα από το επάγγελμα κάποιου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Κάνε ένα ρισέτ. Ρετάρεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
λετε να παει στον φαλακρο κηραλιφατο? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Frappezitis
Πάντως είναι εκπληκτικό πως τους γ@μησε το κόμμα έτσι ένα δεξιο αμερικανάκι που δεν τον ήξεραν και πλήρωσαν 3 ευρώ για να να τον ψηφίσουν.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Εσύ τι συμπέρασμα έβγαλες από ότι είναι γιατρός ο Πολακης?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τρία πλήρωσες εσύ; Κορόιδο σε πιάσανε, δύο πλήρωσαν οι υπόλοιποι.Frappezitis έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 20:56Πάντως είναι εκπληκτικό πως τους γ@μησε το κόμμα έτσι ένα δεξιο αμερικανάκι που δεν τον ήξεραν και πλήρωσαν 3 ευρώ για να να τον ψηφίσουν.
- Frappezitis
Ναύτης έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 20:58Τρία πλήρωσες εσύ; Κορόιδο σε πιάσανε, δύο πλήρωσαν οι υπόλοιποι.Frappezitis έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 20:56Πάντως είναι εκπληκτικό πως τους γ@μησε το κόμμα έτσι ένα δεξιο αμερικανάκι που δεν τον ήξεραν και πλήρωσαν 3 ευρώ για να να τον ψηφίσουν.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

τσου!ο φραπεζιτης δεν ειναι το αποκκομα αλλα το κομμαFrappezitis έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 20:59Ναύτης έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 20:58Τρία πλήρωσες εσύ; Κορόιδο σε πιάσανε, δύο πλήρωσαν οι υπόλοιποι.Frappezitis έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 20:56Πάντως είναι εκπληκτικό πως τους γ@μησε το κόμμα έτσι ένα δεξιο αμερικανάκι που δεν τον ήξεραν και πλήρωσαν 3 ευρώ για να να τον ψηφίσουν.
Με ποιό χέρι θα τραβούσες βίντεο;

Ρε μαλάκες δεν υπάρχετε απλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θρασύδειλα Κρητικά αντράκια που κρύβονται πίσω απο την βουλευτική ασυλία. Κλασομπανιέρες γεμάτες χοληστερίνη που βρωμοκοπούν τσιγαριλα.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 3775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
08 Απρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγραφη ο Ταμηλος γιατι ειπε τα αυτονοητα.
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
27 Μαρ 2024, 14:33
-