Γιατι τι παθαμε ? σε ενοχλησε καπου ? νομιζω ειναι απ τους πιο πολιτισμενους εδω μεσα .Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:00Η γαλη εχει απωθημενο με προχωκαγκουρες. Γουσταρει τρελα λεμε. Κανει μπαμ απο μακρια.
Οκ βιτσια ειναι αυτα, αλλα οι λοιποι τι φταιμε;;;
Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
Re: Η βασταγερή ελαφρότητα του προχωκαγκούρικου είναι
μη βιάζεσαι. περιμένεις να δεις τι θα σου απαντήσει πρώτα.Νon4me έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:08Γιατι τι παθαμε ? σε ενοχλησε καπου ? νομιζω ειναι απ τους πιο πολιτισμενους εδω μεσα .Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:00Η γαλη εχει απωθημενο με προχωκαγκουρες. Γουσταρει τρελα λεμε. Κανει μπαμ απο μακρια.
δε με νοιαζει ακομη και αν μου βρισει το σπιτι . το τι εχω δει ως τωρα κρινω και απαντω και οχι ταρομαντειες και χαρτια .mao mao έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:10μη βιάζεσαι. περιμένεις να δεις τι θα σου απαντήσει πρώτα.Νon4me έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:08Γιατι τι παθαμε ? σε ενοχλησε καπου ? νομιζω ειναι απ τους πιο πολιτισμενους εδω μεσα .Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:00Η γαλη εχει απωθημενο με προχωκαγκουρες. Γουσταρει τρελα λεμε. Κανει μπαμ απο μακρια.
- Οργισμένος
θα σας ειδοποιησουμεΝon4me έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:08Γιατι τι παθαμε ? σε ενοχλησε καπου ? νομιζω ειναι απ τους πιο πολιτισμενους εδω μεσα .Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:00Η γαλη εχει απωθημενο με προχωκαγκουρες. Γουσταρει τρελα λεμε. Κανει μπαμ απο μακρια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
πηζομπουτα και μαδουραιους που θελετε για να στρωσετε . ( δε βαζω μεσα τους υπολοιπους πσευτοκυριλε τροφιμους εγω δεν αλλα . σαμπανια χαβιαρι και βελουχιωτη αρη )Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 09:53θα σας ειδοποιησουμεΝon4me έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:08Γιατι τι παθαμε ? σε ενοχλησε καπου ? νομιζω ειναι απ τους πιο πολιτισμενους εδω μεσα .Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 00:00Η γαλη εχει απωθημενο με προχωκαγκουρες. Γουσταρει τρελα λεμε. Κανει μπαμ απο μακρια.
- Οργισμένος
Α με αυτη την εννοια το λες. Οκ ενα ποηντ το χεις αλλα...Νon4me έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 23:52πηζομπουτα και μαδουραιους που θελετε για να στρωσετε . ( δε βαζω μεσα τους υπολοιπους πσευτοκυριλε τροφιμους εγω δεν αλλα . σαμπανια χαβιαρι και βελουχιωτη αρη )
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Με αυτην και οτι αλλο σου μοιασει ., μη τα κανουμε ισιωμα τωρα η γαλη στο ασυλο ειναι οαση λογικης , μερικους τους στραπονιαζει και καλα κανει , δικαιωμα .Οργισμένος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 23:59Α με αυτη την εννοια το λες. Οκ ενα ποηντ το χεις αλλα...
Έχουμε νιου έντρις.
Η πλάκα είναι ότι ο υπογράφων είναι το απόλυτο μπασμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπασμένο εννοείς κοντό;
Που να απαντήσεις; Σάμπως θυμάσαι αν εννοούσες κάτι ή όχι; Η απόλυτη αφασία.
Ισχύουν και τα τρία.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και άντε να παίξεις με τα θηλαστικά σου, αριστερέ της ανωκάτω κωλοπετεινίτσας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα ρε κουνάβι που θα μιλήσεις και για ψυχολογία και κοινωνιολογία σε μένα. Άντε στην δικιά σας να μάθεις να κάνεις γκριμάτσες.
Και σωματικά που ξέρεις πως είμαι; Με έχεις δει; 

Μη μου συγχύζεσαι μπασμένο μου, μείνε στο ύψος σου. Το πχορουμικόν και όχι μόνον.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η αβάσταχτη ελαφρότητα του διαφωτιζμένου ευρωπαϊκού/δυτικού είναι
από ΓΑΛΗ » 12 Ιούλ 2024, 20:55 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Ιούλ 2024, 20:55
-