Επίσης η Χαμάς βάζει τα παιδιά να λειτουργήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα με σκοπό να το εργαλειοποιήσει.Golden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:38Η διαφορά είναι ότι η Χεζμπολλάχ επιτέθηκε σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους.
Πούτλερ σε ρόλο προστάτη των σφαγέων της Χεζμπολαχ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Πούτλερ σε ρόλο προστάτη των σφαγέων της Χεζμπολαχ

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μην παρακάμπτετε το θέμα του νήματος
Ο καημός του Όργιου είναι ο Πούτιν
Ο καημός του Όργιου είναι ο Πούτιν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όπως και το Ισραήλ αρνείται την δολοφονία 39000 Παλαιστινίων αμάχων από τον στρατό του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΈτσιGolden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:45Το πρόβλημα οφείλεται στο ότι η Χαμάς κρύβεται πίσω και κάτω απο αυτούς, στοχεύοντας τους Ισραηλινούς απο αυτές τις θέσεις.nyxtovios έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:41Το έχω τονίσει αυτόGolden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:38
Η διαφορά είναι ότι η Χεζμπολλάχ επιτέθηκε σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους.
Είναι οκ να σκοτωθούν 10000 παιδιά για να πετύχουν τη Χαμάς
Προσπάθησε όμως να κρατήσεις τουλάχιστον την ίδια θέση παντού, γιατί και η Ρωσία λέει ότι το πρόβλημα είναι εθνικιστές Ουκρανοί που κρύβονται πίσω από νοσοκομεία, αλλά εκεί βλέπω το αλλάζεις.
- Libre arbitre
Όπως οι Άραβες αρνούνται την δολοφονία εκατομμυρίων Ισραηλινων επί σειρά αιώνων και την μαζική εξόντωση στα εδάφη τους.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Μα αυτό λέω και εγώ. Συμφωνω, εχουμε τους αναγκαίους (150000) και τους τρομοκρατικους θανατους παιδιών (15).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 28 Ιούλ 2024, 13:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
All eyes on Belgorod
Ρωσία: Νεκροί 20 άμαχοι από ουκρανική επίθεση στο Μπέλγκοροντ
Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως ετοιμάζονται να εκκενώσουν δεκάδες χωριά προσωρινά, μεταφέροντας συνολικά 9.000 άτομα σε άλλες πόλεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Τα μαθηματικά δεν είναι το δυνατό σου σημείο.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:55Όπως οι Άραβες αρνούνται την δολοφονία εκατομμυρίων Ισραηλινων επί σειρά αιώνων και την μαζική εξόντωση στα εδάφη τους.
Ιδίως όταν μιλάς για εκατομμύρια νεκρούς Ισραηλιτες από τους Άραβες.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre

Μια χαρά είναι να μαθηματικά μου. Και ακόμη περισσότεροι είναι οι Εβραίοι που εκδιώχθηκαν ή οδηγήθηκαν στον αφανισμό από τις διάφορες αραβοισλαμικες χώρες. Και όχι μόνο (π.χ ρωσικά πογκρομ, Χίτλερ)...zteo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 13:26Τα μαθηματικά δεν είναι το δυνατό σου σημείο.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:55Όπως οι Άραβες αρνούνται την δολοφονία εκατομμυρίων Ισραηλινων επί σειρά αιώνων και την μαζική εξόντωση στα εδάφη τους.

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Το Ισραήλ χρησιμοποιεί αμάχους για ανθρώπινες ασπιδεςGolden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:38Η διαφορά είναι ότι η Χεζμπολλάχ επιτέθηκε σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Libre arbitre
Οχι. Αυτό είναι ξεκάθαρα πρακτική των ισλαμοφασιστών και της Χαμας. Τα μπερδεύεις.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 13:42Το Ισραήλ χρησιμοποιεί αμάχους για ανθρώπινες ασπιδεςGolden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:38Η διαφορά είναι ότι η Χεζμπολλάχ επιτέθηκε σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους.

- Golden Age
Ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 13:42Το Ισραήλ χρησιμοποιεί αμάχους για ανθρώπινες ασπιδεςGolden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:38Η διαφορά είναι ότι η Χεζμπολλάχ επιτέθηκε σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους.
-
Golden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 13:45Ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 13:42Το Ισραήλ χρησιμοποιεί αμάχους για ανθρώπινες ασπιδεςGolden Age έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:38
Η διαφορά είναι ότι η Χεζμπολλάχ επιτέθηκε σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται σκοπίμως σε αμάχους με στόχο αμάχους.
Οπωσδήποτε
-
O OHE μιλαει για εκατομμυρια Παλαιστινιους που ξεριζωθήκαν απο τις πατρογονικες εστιες τους. Οι εβραιοι πηγαν οικειοθελώς στο Ισραηλ.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 13:38Μια χαρά είναι να μαθηματικά μου. Και ακόμη περισσότεροι είναι οι Εβραίοι που εκδιώχθηκαν ή οδηγήθηκαν στον αφανισμό από τις διάφορες αραβοισλαμικες χώρες. Και όχι μόνο (π.χ ρωσικά πογκρομ, Χίτλερ)...zteo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 13:26Τα μαθηματικά δεν είναι το δυνατό σου σημείο.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 12:55
Όπως οι Άραβες αρνούνται την δολοφονία εκατομμυρίων Ισραηλινων επί σειρά αιώνων και την μαζική εξόντωση στα εδάφη τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το σύστημα C-Dome του Ισραήλ έσωσε κοίτασμα Ελληνικής εταιρείας από τη Χεζμπολαχ
από Ίακχος » 30 Ιούλ 2024, 22:45 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Ιούλ 2024, 22:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι χώρες που συνεχάρησαν τον Πούτλερ για την "εκλογή" του
από Philip Mortimer » 18 Μαρ 2024, 21:20 » σε Διεθνής πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
19 Μαρ 2024, 11:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ρόλο έπαιξαν τα καλλιστεία στη ζωή σας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 16 Δεκ 2024, 12:35 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
16 Δεκ 2024, 12:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιός θα παίξει το ρόλο του Γκορμπατσώφ τώρα;
από έργο_μακέτο » 13 Σεπ 2024, 22:39 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex