Άγριος ξυλοδαρμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Άγριος ξυλοδαρμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Ιούλ 2024, 14:35

:xena: 'μένα λες; :p2:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ » 28 Ιούλ 2024, 14:37

sharp έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:30
Η απάντηση ακριβώς από πάνω δείχνει το αντίθετο του ισχυρισμού σου.
Περιπτωσιολογία. Δεν αναφέρομαι άλλωστε μόνο στον μικρόκοσμο του πχώρουμ. Ακόμα και το γεγονός ότι ποσταρίστηκε μια τέτοια είδηση, ακόμα και αν ποσταρίστηκε με τη λογική του συμψηφισμού, πως δηλαδή και οι γυναίκες κακοποιούν, είναι πρόοδος απέναντι στην πατριαρχία.
Otto Weininger έγραψε:
19 Απρ 2024, 20:19
Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 14:38

Αυτό είναι το πρόβλημα με όσους περνάνε από το φασισμό. Δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται σε έναν διάλογο. Ο άνθρωπος κάνει ένα ποστ ξεκάθαρα για να πάρει θέση στην "απάντηση ακριβώς από πάνω" κι ο άλλος το θεωρεί δεδομένο ότι η πρέπουσα απάντηση είναι αυτή από πάνω. Τι έγινε ούτε δημοτικό δεν έβγαλες;

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Ιούλ 2024, 14:39

τελικά ποιά είναι η από πάνω απάντηση;

εγώ έχω ακόμη απορία, στην ρωσίδα αναφερθήκατε από σπόντα ή είναι αυτή η σύζυγος του Λαρισαίου;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 14:42

Saturn έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:39

εγώ έχω ακόμη απορία, στην ρωσίδα αναφερθήκατε από σπόντα ή είναι αυτή η σύζυγος του Λαρισαίου;
Στην πρώτη σελίδα το δεύτερο ποστ.
ο άλλος θεωρεί ότι αυτή η απάντηση είναι επίσημη. Καλύπτεται πίσω από απάντηση άλλου για να υπονοήσει λίγο τη θέση και τη νοοτροπία του. ότι οι γυναίκες δεν μετράνε και πολύ και δεν είναι να τις αντιμετωπίζεις σοβαρά.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 28 Ιούλ 2024, 14:48

Ιδεολόγος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:42
Saturn έγραψε:

ο άλλος θεωρεί ότι αυτή η απάντηση είναι επίσημη. Καλύπτεται πίσω από απάντηση άλλου για να υπονοήσει λίγο τη θέση και τη νοοτροπία του. ότι οι γυναίκες δεν μετράνε και πολύ και δεν είναι να τις αντιμετωπίζεις σοβαρά.
Τελικά έχεις μεγάλο πρόβλημα. Και δεν θα το λύσεις κυνηγώντας φαντάσματα σε ένα φόρουμ. Φιλικά, από έναν μαθητή που δεν θα βγάλει γυμνάσιο, προς έναν γέροντα που ακόμη δεν έβαλε μυαλό.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 28 Ιούλ 2024, 14:48

Saturn έγραψε:

Μάλλον για εμένα λέει.
Με κυνηγάει από νήμα σε νήμα να μου την πει γιατί δε συμφωνώ πως φταίει για όλα ο Αντρέας

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Ιούλ 2024, 14:49

Πανάθεμά σας, μπερδεύτηκα

τελικά θα μου πει κανείς τίνος γυναίκα είναι η Ρωσίδα ή θα μείνω με την απορία;

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 28 Ιούλ 2024, 14:49

nyxtovios έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:48
Saturn έγραψε:

Μάλλον για εμένα λέει.
Με κυνηγάει από νήμα σε νήμα να μου την πει γιατί δε συμφωνώ πως φταίει για όλα ο Αντρέας
:smt005:

:goodpost::bravo:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 28 Ιούλ 2024, 14:52

Ερμής έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 13:46
Otto Weininger έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 13:03
GoBack έγραψε:
27 Ιούλ 2024, 20:53

dana make it happen
Γι'αυτό έλεγα ότι ήταν μια κουκλάρα που κατέστρεψε το σώμα της.
Δες την εδώ, πριν και μετά:

https://www.instagram.com/reel/C3iyAeCt ... Izd3FodGgz
Χάλια.
Σε αυτή που για ένα περίεργο λόγο θα ήθελα πολύ να μπω σε αυτό το στυλ ήταν στο Τζινακι Καρανο. Ειδικά πριν μερικά χρόνια.
Γιατί "περίεργο λόγο" ; Η Καράνο, ειδικά επί MMA, ήταν κουκλάρα και κορμάρα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 28 Ιούλ 2024, 14:54

Ναι στην τότε φάση. Λέω για περίεργο γιατί μετά τουμπανιασε αρκετά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 14:55

sharp έγραψε:
Ιδεολόγος έγραψε:
Saturn έγραψε:

Τελικά έχεις μεγάλο πρόβλημα. Και δεν θα το λύσεις κυνηγώντας φαντάσματα σε ένα φόρουμ. Φιλικά, από έναν μαθητή που δεν θα βγάλει γυμνάσιο, προς έναν γέροντα που ακόμη δεν έβαλε μυαλό.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και μάλλον εσύ έχεις κοντά σου ανθρώπους που θεωρούν ότι θα τα λύσουν στο φόρουμ. Κάνετε λάθος παιδιά. Δεν γράφουμε σε ένα φόρουμ για να λύσουμε προβλήματα. Δημόσιος διάλογος λέγεται.
Α και ο φασιμός δεν είναι φάντασμα. Είναι υπαρκτός μέσα σας. Έλα τώρα, μην προσπαθείς να το αποφύγεις γιατί ντρέπεσαι.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 28 Ιούλ 2024, 14:56

Ιδεολόγος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:55
sharp έγραψε:
Ιδεολόγος έγραψε:

Όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα και μάλλον εσύ έχεις κοντά σου ανθρώπους που θεωρούν ότι θα τα λύσουν στο φόρουμ. Κάνετε λάθος παιδιά. Δεν γράφουμε σε ένα φόρουμ για να λύσουμε προβλήματα. Δημόσιος διάλογος λέγεται.
Α και ο φασιμός δεν είναι φάντασμα. Είναι υπαρκτός μέσα σας. Έλα τώρα, μην προσπαθείς να το αποφύγεις γιατί ντρέπεσαι.
Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".

Σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και ξέρεις κάτι. Είσαι βαρετός και προβλέψιμος. Και το χειρότερο, νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος και διαφορετικός.

:wave:

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 15:01

sharp έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:56
Ιδεολόγος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:55
sharp έγραψε:

Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".

Σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και ξέρεις κάτι. Είσαι βαρετός και προβλέψιμος. Και το χειρότερο, νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος και διαφορετικός.

:wave:
Δεν θα δεχτώ κριτική για το ήθος και την ποιότητα διαλόγου από σένα που έλεγες ότι καλά κάνουν να μου λένε ότι με γαμούσε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. Σκουπίδια συμπεριφορές από σκουπίδια ψυχές. Και ποιος χέστηκε για το αν εσύ με βρίσκεις βαρετό; Φυσικά και είμαι πιο σπουδαίος από σένα, έναν αμόρφωτο κομπλεξικό φασίστα.
Άντε παρά πέρα τώρα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιούλ 2024, 15:03

Otto Weininger έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:52
Ερμής έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 13:46
Otto Weininger έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 13:03

Γι'αυτό έλεγα ότι ήταν μια κουκλάρα που κατέστρεψε το σώμα της.
Δες την εδώ, πριν και μετά:

https://www.instagram.com/reel/C3iyAeCt ... Izd3FodGgz
Χάλια.
Σε αυτή που για ένα περίεργο λόγο θα ήθελα πολύ να μπω σε αυτό το στυλ ήταν στο Τζινακι Καρανο. Ειδικά πριν μερικά χρόνια.
Γιατί "περίεργο λόγο" ; Η Καράνο, ειδικά επί MMA, ήταν κουκλάρα και κορμάρα.

[img]https://i.postimg.cc/qqzTtCfy/31bd ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/FRPvsV6h/gina ... .jpg[/img]

Εικόνα
Όντως, πολύ όμορφη γυναίκα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών