Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
- Dwarven Blacksmith
Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
Λοιπόν όταν ήμουν μικρός μου είχαν φέρει κάτι σοκολάτες από μια μακρινή χώρα, μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί. Οι σοκολάτες αυτές είχαν σχήμα στικ. Απέξω σοκολάτα γάλακτος, από μέσα τραγανό μπισκότο.
Το μπισκότο που ήταν μέσα πιστεύω είχε αυτή την υφή που έχουν τα στικς που φέρνουν μαζί με τις πιατέλες τυριών - αλλαντικών. Κράκερ δηλαδή, όχι πολύ γλυκό. Η σοκολάτα ήταν νορμάλ σοκολάτα γάλακτος.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω. Υπάρχουν τα πτι-μπερ με σοκολάτα αλλά αφενός δεν είναι σωστό το μπισκότο αλλά επίσης θέλω και το σχήμα.
Το μπισκότο που ήταν μέσα πιστεύω είχε αυτή την υφή που έχουν τα στικς που φέρνουν μαζί με τις πιατέλες τυριών - αλλαντικών. Κράκερ δηλαδή, όχι πολύ γλυκό. Η σοκολάτα ήταν νορμάλ σοκολάτα γάλακτος.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω. Υπάρχουν τα πτι-μπερ με σοκολάτα αλλά αφενός δεν είναι σωστό το μπισκότο αλλά επίσης θέλω και το σχήμα.

-
Re: Σοκολατένια στικς που τα νοσταλγώ 20 χρόνια
Υπήρχαν και εδώ σε στρογγυλή κονσέρβα σαν σιγκαριλος με μπισκότο απέξω σοκολάτα μέσα δεν θυμάμαι όνομα.
Caprice! Και κυκλοφορανε ακόμα! Και καραμέλες βουτύρου είδα!εμπρος σεισμός σεισμός και παλιμπαιδισμός.
Caprice! Και κυκλοφορανε ακόμα! Και καραμέλες βουτύρου είδα!εμπρος σεισμός σεισμός και παλιμπαιδισμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 28 Ιούλ 2024, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Dwarven Blacksmith
Ελπίζω να μη λες τα καπρις γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιγράφω ως υφή.Machine ghost έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:24Υπήρχαν και εδώ σε στρογγυλή κονσέρβα σαν σιγκαριλος με μπισκότο απέξω σοκολάτα μέσα δεν θυμάμαι όνομα.

-
Ναι είναι ανάποδα με την περιγραφή σου.τα δικά σου ήτανε αγγλικά σε μεγάλο στρογγυλό κουτί που το σουφρώνανε οι γιαγιάδες για τα ραπτικά τους.ειχε και με μπισκότα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:25Ελπίζω να μη λες τα καπρις γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιγράφω ως υφή.Machine ghost έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:24Υπήρχαν και εδώ σε στρογγυλή κονσέρβα σαν σιγκαριλος με μπισκότο απέξω σοκολάτα μέσα δεν θυμάμαι όνομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 28 Ιούλ 2024, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Αυτά τα milkado είναι που λες, είναι γαμάτα αλλά πολύ ακριβά σχετικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19Λοιπόν όταν ήμουν μικρός μου είχαν φέρει κάτι σοκολάτες από μια μακρινή χώρα, μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί. Οι σοκολάτες αυτές είχαν σχήμα στικ. Απέξω σοκολάτα γάλακτος, από μέσα τραγανό μπισκότο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιατί δε ρωτάς το chatgpt δώσε περιγραφή της υφής της γεύσης του σχήματος αλλά και της συσκευασίας;
δηλαδή ηταν σαν τα μιλκαδο στο σχήμα, στρογγυλά και μια ακρη χωρις σοκολάτα; Εγω θυμάμαι ενα τετοιο σε σχήμα, και λιγο πιο πολυ σαν μισός κυκλος, αλλα θελει κόπο να θυμηθώ απο που το έπαιρνα, και νομιζω ηταν σε παραλληλόγραμμή κασετίνα μαλλον απο χαρτί, οχι κονσερβα μεταλλική. Άσχετο μαλλον ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω. Υπάρχουν τα πτι-μπερ με σοκολάτα αλλά αφενός δεν είναι σωστό το μπισκότο αλλά επίσης θέλω και το σχήμα.

Όταν τελειώσεις με το reverse engineering (σε είπα, είναι ακριβά για αυτό που είναι, σε έχω εκπαιδεύσει καταλλήλως όλα αυτά τα χρόνια, ξέρεις ότι ξέρω πολύ καλά για τι πράμα μιλάω ΚΑΘΕ γαμημένη φορά
) απλά μοιράσου αν θέλεις την διαδικασία - συνταγή και μέθοδο παρασκεύης (κάνε με ένα μέντσιο θέλω να πω).

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 28 Ιούλ 2024, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Τα milkado είναι.-enaon έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:31δηλαδή ηταν σαν τα μιλκαδο στο σχήμα, στρογγυλά και μια ακρη χωρις σοκολάτα; Εγω θυμάμαι ενα τετοιο σε σχήμα, και λιγο πιο πολυ σαν μισός κυκλος, αλλα θελει κόπο να θυμηθώ απο που το έπαιρνα, και νομιζω ηταν σε παραλληλόγραμμή κασετίνα μαλλον απο χαρτί, οχι κονσερβα μεταλλική. Άσχετο μαλλον ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω. Υπάρχουν τα πτι-μπερ με σοκολάτα αλλά αφενός δεν είναι σωστό το μπισκότο αλλά επίσης θέλω και το σχήμα.
.
.
-
chocolate fingers?
-
Δηλαδή άνοιξες το νήμα πρώτα αντί να δοκιμάσεις. Θα μας μουρλάνουν αυτοί οι μιλενιανςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
οκ τα φινγερς που λέει ο ταλ εννοουσα, ασχετο μαλλον.

Ρε τα milkado είναι λαίμαι.
.
.
Σταμάτα ρε κι εσύ, let the children play, αύριο μεθαύριο θα έχουμε την συνταγή.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:37Δηλαδή άνοιξες το νήμα πρώτα αντί να δοκιμάσεις. Θα μας μουρλάνουν αυτοί οι μιλενιανςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 15:19.
Θέλω πολύ να τις ξαναβρώ. Ψάχνοντας λίγο βλέπω κάτι Milkado που μοιάζουν στο σχήμα αλλά στη γεύση δεν ξέρω.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-