Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
Re: Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
Ναι, οταν το συστημα το ιδιο το επιτρεπει, ειναι ηλιθιοτητα να κανεις τον καλο σαμαρειτη στα αφεντικα.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
σιγα μην σπαταλήσω την αναρρωτική μου οταν είμαι αρρωστοςΜαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 20:22Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
- Μαδουραίος
Είναι απεριόριστηΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 20:56σιγα μην σπαταλήσω την αναρρωτική μου οταν είμαι αρρωστοςΜαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 20:22Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
- Dwarven Blacksmith
Ναι, αλλά μόνο όταν μου το επιτρέπουν χωρίς δικαιολογητικά. Δεν θα κάνω και απάτη.

- Λίνο Βεντούρα
όχι εδώ που είμαι εγώ. Αλλά ούτε κι εκεί που είσαι εσύΜαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 20:56Είναι απεριόριστηΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 20:56σιγα μην σπαταλήσω την αναρρωτική μου οταν είμαι αρρωστοςΜαδουραίος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2024, 20:22Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
οχι, γιατι κατα το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου το αφεντικο μου θα με επαιρνα χαμπαρι, δεν μπορουσα να με κοροιδεψω.
αλλα ουτε και κατα το υπολοιπο, επειδη δεν ειμαι καθικι.
αλλα ουτε και κατα το υπολοιπο, επειδη δεν ειμαι καθικι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Μαδουραίος
ακομη και οταν εχω, και περπαταω στραβα απο τον πονο, θα παω στη δουλεια, ειτε τη δικη μου, ειτε και οταν εχω εργοδοτη.Μαδουραίος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:32
Θύμα είσαι Μια οσφυαλγία ή λουμπαγκο ποτέ δεν θα καταλάβει αν έχεις
επειδη η δουλεια πρεπει να βγει.
- Dwarven Blacksmith
Θα βγεί, οι ατριχοι πίθηκοι θα βρουν κάποιο άλλο τρόπο να περάσουν την ώρα τους στη διαστημική κοτρώνα.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:36ακομη και οταν εχω, και περπαταω στραβα απο τον πονο, θα παω στη δουλεια, ειτε τη δικη μου, ειτε και οταν εχω εργοδοτη.Μαδουραίος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:32

- Μαδουραίος
Τελικά δεν είσαι μόνο θύμα.Κοροιδο και βλαξ είσαι.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:36ακομη και οταν εχω, και περπαταω στραβα απο τον πονο, θα παω στη δουλεια, ειτε τη δικη μου, ειτε και οταν εχω εργοδοτη.Μαδουραίος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:32

εκ του αποτελεσματος, οχι. περσι ημουν τελευταιος στην ιεραρχια, φετος πρωτος, και μου κανουν ηδη προτασεςι για του χρονου.Μαδουραίος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:48Τελικά δεν είσαι μόνο θύμα.Κοροιδο και βλαξ είσαι.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:36ακομη και οταν εχω, και περπαταω στραβα απο τον πονο, θα παω στη δουλεια, ειτε τη δικη μου, ειτε και οταν εχω εργοδοτη.Μαδουραίος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:32
οποτε κατι κανω σωστα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΦΕΤΟ?
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 11 Ιούλ 2024, 14:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 6 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
15 Ιούλ 2024, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση έχετε παρατήσει το σεξ στη μέση για να πάτε να κάνετε σεξ αλλού ?
από ήρωας του λαού » 09 Ιαν 2025, 14:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
09 Ιαν 2025, 18:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βούλτεψη "Όλες οι χώρες έχουν φτωχούς τι α κάνς.Να πάτε διακοπές στα χωριά σας πλεμπαίοι"
από Μαδουραίος » 07 Αύγ 2024, 15:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 73 Απαντήσεις
- 1921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
11 Αύγ 2024, 14:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση έχετε πάρει βιάγκρα ?
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 14:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 27 Απαντήσεις
- 686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
07 Φεβ 2025, 01:08
-