Άγριος ξυλοδαρμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ιδεολόγος

Re: Άγριος ξυλοδαρμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 17:23

sharp έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 15:06
Ιδεολόγος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 15:01
sharp έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:56

Σπουδαίο διάλογο κάνεις, ξεκινώντας με το "είσαι καθυστερημένος".

Σταματώ εδώ, δεν έχει νόημα και ξέρεις κάτι. Είσαι βαρετός και προβλέψιμος. Και το χειρότερο, νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος και διαφορετικός.

:wave:
Δεν θα δεχτώ κριτική για το ήθος και την ποιότητα διαλόγου από σένα που έλεγες ότι καλά κάνουν να μου λένε ότι με γαμούσε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. Σκουπίδια συμπεριφορές από σκουπίδια ψυχές. Και ποιος χέστηκε για το αν εσύ με βρίσκεις βαρετό; Φυσικά και είμαι πιο σπουδαίος από σένα, έναν αμόρφωτο κομπλεξικό φασίστα.
Άντε παρά πέρα τώρα.
Μάλλον αναφέρεσαι σε κάτι που σού έγραψε ο φόσιλις απαντώντας σε κάτι προσβλητικό δικό σου που τού είχες πει. Δεν ξέρω αν έκανε καλά ή άσχημα, αλλά το ότι εσύ προσβάλεις όποιον διαφωνεί μαζί σου δεν φαίνεσαι να το παίρνεις μυρωδιά. Και αυτό το κάνεις με όλους.

Επίσης πάει κανας χρόνος από τότε και είσαι εσύ που θα δώσεις συμβουλές για ψυχοθεραπεία σε άλλους; :lol:

:smt038:smt038:smt038

Το ότι πάει ένας χρόνος, σημαίνει ότι δεν μπορώ να λ´ρω ότι κάποιος χρειάζεται ψυχοθεραπεία. Αυτά λέγονται λογικά άλματα. Δες κάνα βίντεο. Έχει τόσα το yt. Όχι μόνο σαρβάιβορ.

Η υποκρισία και η ξεφτίλα έχουν πια στερεοποιηθεί.

Υ.Γ. Εσύ δεν είπες ότι το λήγεις εδώ; :D

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 28 Ιούλ 2024, 17:27

Δες κάνα βίντεο. Έχει τόσα το yt. Όχι μόνο σαρβάιβορ.
Αυτές τις εξυπνάδες γιατί τις γραφεις; Μάλλον για να δείξεις ποιος τελικά βλέπει αυτά που λες :wink

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 28 Ιούλ 2024, 17:33

Ιδεολόγος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:23

Υ.Γ. Εσύ δεν είπες ότι το λήγεις εδώ; :D
Δεν φανταζόμουν ότι έχεις όρεξη για λαϊκά δικαστήρια και ξεθάβεις περσινά, ξυνά σταφύλια.

Κι επειδή έγραψες κι εδώ μια ανοησία, που δείχνει πόσο λάθος σκέφτεσαι: με κατηγορείς ότι έιμαι μισογύνης (και φασίστας, αλλά αυτό το λες σε όποιον διαφωνήσει μαζί σου) επειδή σχολίασα τα γελάκια ως πρώτη απάντηση στο θέμα που μπήκε. Πολύ προχώ σκέψη, δεν λέω.

Την ίδια στιγμή δεν πιάνεις τα βασικά: γράφεις σε γυναίκα εδώ μέσα ότι της φταίει το ότι έχει να κάνει σεξ 50 χρόνια. Εσύ είσαι τώρα ο αγαπογύνης; Γιατί για μένα αυτή η κουβέντα είναι η μεγαλύτερη χυδαιότητα που μπορεί να ξεστομίσει αρσενικός σε γυναίκα και κλασσικό δείγμα του φαλλοκρατισμού που τον διακατέχει. Το ότι διαρκώς κατηγορείς τους άλλους για φασίστες και μισογύνηδες, ίσως να φανερώνει το εσωτερικό σου πρόβλημα τελικά.

Σκέψου τα λίγο, πριν θυμώσεις πάλι. Άλλωστε αυτό που σε ενόχλησε δεν είναι αυτό που λες ότι έγινε πριν 1 χρόνο, αλλά το οτι έγραψα ότι σε βρίσκω βαρετό. Εκεί ξεσπάθωσες και άρχισες να με βρίζεις (μην κοιτάς που δεν το κάνω θέμα, σε έχω καταλάβει).

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 28 Ιούλ 2024, 17:35

Otto Weininger έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 13:03

Γι'αυτό έλεγα ότι ήταν μια κουκλάρα που κατέστρεψε το σώμα της.
Δες την εδώ, πριν και μετά:

https://www.instagram.com/reel/C3iyAeCt ... Izd3FodGgz
Πολύ κρίμα το κορίτσι. :cry

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 28 Ιούλ 2024, 17:37

Και πριν δυο βδομάδες στην ΕΡΤ λέγανε για μια παρόμοια περίπτωση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 17:46

Επειδή δεν νιώθεις και δεν θα νιώσεις ποτέ απαντώ μόνο για τις εντυπώσεις.
Ναι είσαι μισογύνης και φασίστας και αυτό δεν αλλάζει. Όχι για τα γελάκια αλλά για αυτά που εκφράζεις και βεβαίως για την πούστικη συμπεριφορά σου.
Δεν είσαι ικανός να συζητήσεις ψυχολογικό πρόβλημα και βασικά δεν είσαι ικανός να συζητήσεις. Δεν ξέρεις να κρατάς δεδομένα, δεν έχεις συνδυαστική σκέψη. Μονοδιάστατες έννοιες μόνο, έτσι ό,τι σου φαίνεται. Στην περίπτωση εδώ, απλά την έχεις δει στρατευμένος και επειδή την είδες ότι θα σώσεις τη δικιά σου κάθεσαι και μου το παίζει επιχειρηματολογία. Όμως όλα αποτυχημένα είναι που λες. Δεν καταλαβαίνεις καν τι λέει ο άλλος. Δεν είπα ότι έχει να κάνει σεξ 50 χρόνια είπα κάτι άλλο. και βασικά δεν σε αφορά αυτό το άλλο γιατί δεν απευθύνεται σε σένα. Πετάγεσαι μόνο επειδή νομίζεις ότι σε παίρνει καλυμμένος κιόλας από το θόρυβο και τη βαβούρα. η γνωστή θρασυδειλία που έχουν όλα τα οχλικά άτομα. Λες κιόλας ότι θυμώνω επεισή διαφωνεί ο άλλος μαζί μου και δεν σέβεσαι ότι κάποιος αδικείται από μία προβληματικά Κατίνα και ενοχλείται. Και απλά της απαντάει. Αλλά τι στο εξηγώ; Θα το καταλάβεις. Ειλικρινά σε θεωρώ χαμηλής νοημοσύνης. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να σου πω.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 28 Ιούλ 2024, 17:47

sharp έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:27
Δες κάνα βίντεο. Έχει τόσα το yt. Όχι μόνο σαρβάιβορ.
Αυτές τις εξυπνάδες γιατί τις γραφεις; Μάλλον για να δείξεις ποιος τελικά βλέπει αυτά που λες :wink
Για να δείξω ότι εσύ τα βλέπεις. Πως προκύπτει ότι τα λέω για να δείξω ότι εγώ τα βλέπω, μόνο στο μυαλό σου λαμβάνει χώρα.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 29 Ιούλ 2024, 06:05

ΌΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 29 Ιούλ 2024, 07:29

Otto Weininger έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 13:03

Γι'αυτό έλεγα ότι ήταν μια κουκλάρα που κατέστρεψε το σώμα της.
Δες την εδώ, πριν και μετά:

https://www.instagram.com/reel/C3iyAeCt ... Izd3FodGgz
GirlBoss - Become the CEO your father wanted you to marry. :smt023
GirlBoss - Become the Prizefighter your mother wanted to marry. :smt023
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών