Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Nero
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nero » 29 Νοέμ 2018, 12:13
Ερμής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 22:42
Πάντως δεν έγιναν εθνικιστές ξαφνικά, οι μαθητές.
Σου λέει είναι ο μήνας των καταληψεων, ας μη βάλουμε πάλι τα γνωστά γελοία αιτήματα, ας βάλουμε κάτι πιο πιασάρικο να γίνει κ τζερτζελο και να μη μας κατηγορούν για τεμπελχαναδες.
Σε γενικές γραμμές αυτό αλλα τρώνε και πολύ σανό απο το fb. Κατα τα άλλα το ότι συμμετέχουν κυρίως ΕΠΑΛ λέει πολλά

-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 29 Νοέμ 2018, 12:17
Nero έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:13
Σου λέει είναι ο μήνας των καταληψεων, ας μη βάλουμε πάλι τα γνωστά γελοία αιτήματα, ας βάλουμε κάτι πιο πιασάρικο να γίνει κ τζερτζελο και να μη μας κατηγορούν για τεμπελχαναδες.
Σε γενικές γραμμές αυτό αλλα τρώνε και πολύ σανό απο το fb. Κατα τα άλλα το ότι συμμετέχουν κυρίως ΕΠΑΛ λέει πολλά

-
elchav
από elchav » 29 Νοέμ 2018, 12:20
Πόνος από αριστερουληδες που τα προηγούμενα χρόνια ζητούσαν να "αφουγκραστουμε τη νεολαία" γιατί οι νεοναζί τους νίκησαν στο γήπεδο τους.
Η φάση μου θυμίζει το παρακάτω tweet από το επικό @shitmydadsays
Κατά τα άλλα συμφωνώ με nero
Λες και οι 15-17χρονοι σκέφτονται τον ταξικό αγώνα ή τα δίκαια της πατρίδος κι όχι πως θα κάνουν καριέρα στο φορτναιτ ή πώς θα μπουν Μαιρούλα,λολ.

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
τεν τεν
- Phorum.gr user: τεν τεν
από τεν τεν » 29 Νοέμ 2018, 12:20
Έτσι πιστεύω και εγώ, αλλά και αυτό δείχνει κάτι. Δείχνει μια στροφή της νεολαίας σε πιο συντηρητικά και παραδοσιακά μονοπάτια. Στα δικά μου χρόνια, αρχές 90, δεν υπήρχε δείγμα πατριωτισμού. Το ρεύμα ήταν προς την άκρα αριστερά, τώρα βλέπω ότι εχει αντιστραφεί το κλίμα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Nero
από Nero » 29 Νοέμ 2018, 12:21
vantono έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:17

Κάποια στιγμή αυτά τα μπουρδέλα που είναι de facto σχολεία β κατηγορίας που συσσωρεύουν στουρνάρια και παραβατικούς και τους μοιράζουν τζάμπα χαρτιά πρέπει είτε να καταργηθούν είτε να αναμορφωθούν σοβαρά αλλά φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς. Είναι και κρίμα πρώτα απ'όλα για όποιον σοβαρό μαθητή που θέλει όντως να πάρει τεχνική εκπαίδευση και κάνει το λάθος να πάει εκεί πέρα και για τους καθηγητές
-
Golden Age
από Golden Age » 29 Νοέμ 2018, 12:21
jimdenin έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:12
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 23:09
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑28 Νοέμ 2018, 23:02
το μονο που κατέρρευσε ήταν οι μαλακίες σας περί Σόρος, που λέγατε αφού ο Κοτζιάς σας κέρασε πόνο
η μακεδονία μια χαρά είναι στη θέση της. αυτό που έγινε είναι πως έκλεισε μια διπλωματική κερκόπορτα. οι πίθηκοι ας μουγκρίζουν όσο θέλουν
... Συν το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υποκοπλή αρχείων του ιδρύματος Σόρος και τη δημοσιοποίησή τους απο Ρώσους διαδικτυακούς ακτιβιστικές, στα οποία αποκαλύπονται ως εκπρόσωποι των συμφερόντων του και τα μπουμπούκια του εγχώριου ψευτοπροοδευτισμού...
Για αυτό που ισχυρίζεσαι έχεις πηγές; Κυρίως για την αναφορά σου για τα "εγχώρια μπουμπούκια"; Η απλά πετάς πυροτεχνήματα;
Τον Ιούνιο του 2016, Ρώσοι ακτιβιστές έκαναν υποκλοπή αρχείων απο το ίδρυμα Σόρος και δημιούργησαν σελίδα που τα δημοσιοποίησεΤα υποκλαπέντα αρχεία του ιδρύματος Σόρος, όπως διασώθηκαν μετά το ρίξιμο της σελίδας που τα δημοσίευσεΑποκαλύψεις απο τα υποκλαπέντα αρχεία που αφορούν την ΕλλάδαΦυσικά δεν θα μπορύσε να λείπει και ο πόλεμος κατα της Χρυσής Αυγής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Golden Age την 29 Νοέμ 2018, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ερμής
από Ερμής » 29 Νοέμ 2018, 12:24
τεν τεν έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:20
Έτσι πιστεύω και εγώ, αλλά και αυτό δείχνει κάτι. Δείχνει μια στροφή της νεολαίας σε πιο συντηρητικά και παραδοσιακά μονοπάτια. Στα δικά μου χρόνια, αρχές 90, δεν υπήρχε δείγμα πατριωτισμού. Το ρεύμα ήταν προς την άκρα αριστερά, τώρα βλέπω ότι εχει αντιστραφεί το κλίμα.
Αυτό ναι αλλά ήταν και λογικό, όλη η Ευρώπη γυρνάει εδώ και καμια δεκαετία, απλά στην Ελλάδα όλα έρχονται με χρονοκαθυστέρηση.
Στην Ιταλία αυτή η μεταστροφή έχει ξεκινήσει απο τις αρχές των 00's.
Αν δείτε τι οργάνωση παίζει ας πούμε απο τη casα pound θα πάθετε πλάκα
Όσο για τα επαλ που αναφέρθηκε και γελάει ο βαντόνος, πάντα τα Επαλ πρωτοστατούσαν στις καταλήψεις, απλά ο λόγος αλλάζει τώρα. Δε θα μου έκανε εντύπωση το ίδιο επαλ(παλια ΤΕΛ) πριν μια πενταετία να είχε απέξω αλφάδια και τέτοια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ΜπλεΜπουμπυς
από ΜπλεΜπουμπυς » 29 Νοέμ 2018, 12:29
Η ΔΑΚΕ καθηγητών(προσκείμενη στη ΝΔ) σε ανακοίνωση της δηλώνει τη στήριξη της στις καταλήψεις και αναπαράγει αυτούσια λόγια του χρυσαυγίτη Παππά. Καμαρώστε παράταξη, που αναδεικνύεται και πρώτη δύναμη στις εκλογές των εκπαιδευτικών.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
jimdenin
από jimdenin » 29 Νοέμ 2018, 12:29
Στο σκέλος για για τα υποκλαπεντα αρχεία για την Ελλάδα η πηγή είναι η εν λόγω ιστοσελίδα; Δείξε μου κάτι πιο αξιόπιστο.
-
τεν τεν
- Phorum.gr user: τεν τεν
από τεν τεν » 29 Νοέμ 2018, 12:30
Ερμής έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:24
Αυτό ναι αλλά ήταν και λογικό,
όλη η Ευρώπη γυρνάει εδώ και καμια δεκαετία, απλά στην Ελλάδα όλα έρχονται με χρονοκαθυστέρηση.
Όσο για τα επαλ που αναφέρθηκε και γελάει ο βαντόνος, πάντα τα Επαλ πρωτοστατούσαν στις καταλήψεις, απλά ο λόγος αλλάζει τώρα. Δε θα μου έκανε εντύπωση το ίδιο επαλ(παλια ΤΕΛ) πριν μια πενταετία να είχε απέξω αλφάδια και τέτοια.
+1000
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 29 Νοέμ 2018, 12:33
Αυτό ναι αλλά ήταν και λογικό, όλη η Ευρώπη γυρνάει εδώ και καμια δεκαετία, απλά στην Ελλάδα όλα έρχονται με χρονοκαθυστέρηση.
σίγουρα,αν και προσωπικα δεν εχω δει αλφάδια ουτε σφυροδρεπανα σε καμία καταληψη των σχολειων της γειτονιας μου και του δικού μου,απο τοτε που πηγαινα εγω μεχρι αρκετα προσφατα (και λιγο πιο κατω απο το ΓΕΛ μου,υπηρχε και ΕΠΑΛ). Οπως επισης ουτε ελληνικες σημαιες εβλεπα μεχρι προσφατα,και γενικα καθολου σημαιες. Φετος αρχισα να βλεπω απο γαλανολευκες εως και χίτικες, βυζαντινά ψοφοπούλια, εως και πανό του τύπου "η Δημοκρατία ξεπουλησε τη Μακεδονια". Δεν ειναι καθολου δυσκολο να μαντέψετε την υποκίνηση και καπήλευση των εν λογω καταληψεων, λοιπον. Τουλαχιστον κομμουνια και αναρχες,αν τις καπηλευονταν παλιοτερα,δεν το εκαναν τοσο εμφανές, τηρουσαν τα σχετικα προσχήματα.
-
Nero
από Nero » 29 Νοέμ 2018, 12:33
Στον Νews24/7 στους 88,6 μίλησε η Φωτεινή Βάκη, Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
"Πρόκειται για οργουελικό εφιάλτη, φοβάμαι ότι το αυγό του φιδιού έσπασε" δήλωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις ακροδεξιές καταλήψεις στα σχολεία.
Μίλησε επίσης για "ακροδεξιό ρετιρέ" στη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις Γεωργιάδη ο οποίος είπε ότι δεν χαρίζει τους μαθητές στη ΧΑ..
Η κα. Βάκη, ως εκπαιδευτικός που είναι, αναρωτήθηκε πώς θα αισθάνεται ένας καθηγητής μπαίνοντας σε μια αίθουσα στην οποία έχει γραφτεί το σύνθημα "Η Δημοκρατία σκότωσε τη Μακεδονία" και πρόσθεσε ότι η συνεπαγωγή αυτού του μηνύματος είναι ότι "δεν χρειαζόμαστε τη Δημοκρατία".
Εξαπέλυσε βολές κατά της ΝΔ λέγοντας ότι "βήμα στη ΧΑ δίνει ένας πολιτικός καιροσκοπισμός, ένα εμπορίου πατριωτισμού και πατριδοκαπηλείας".
https://www.news247.gr/politiki/vaki-gi ... 71325.html
Αγαπημένη Κα Βάκη

Μπορεί να διαφωνούμε αλλά είναι αριστερή γιατί είναι καλούλα και αθώα και ξέρω ότι στεναχωριέται πραγματικά
elchav Διαμάντι θα χάσετε στις επόμενες εκλογές

-
Ερμής
από Ερμής » 29 Νοέμ 2018, 12:35
vantono έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:33
σίγουρα,αν και προσωπικα δεν εχω δει αλφάδια ουτε σφυροδρεπανα σε καμία καταληψη των σχολειων της γειτονιας μου και του δικού μου,απο τοτε που πηγαινα εγω μεχρι αρκετα προσφατα (και λιγο πιο κατω απο το ΓΕΛ μου,υπηρχε και ΕΠΑΛ). Οπως επισης ουτε ελληνικες σημαιες εβλεπα μεχρι προσφατα,και γενικα καθολου σημαιες. Φετος αρχισα να βλεπω απο γαλανολευκες εως και χίτικες, βυζαντινά ψοφοπούλια, εως και πανό του τύπου "η Δημοκρατία ξεπουλησε τη Μακεδονια". Δεν ειναι καθολου δυσκολο να μαντέψετε την υποκίνηση και καπήλευση των εν λογω καταληψεων, λοιπον. Τουλαχιστον κομμουνια και αναρχες,αν τις καπηλευονταν παλιοτερα,δεν το εκαναν τοσο εμφανές, τηρουσαν τα σχετικα προσχήματα.
της γειτονιάς σου μπορεί, γενικά ψάξε στο νετ και θα βρείς ένα σκασμό φωτο.
όσο για την τελευταία σου πρόταση είναι για γέλια. Κομμούνια και καπηλεία δε πάει στην ίδια πρόταση λόγω πλεονασμού
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
04 Φεβ 2024, 11:12
-
-
- 122 Απαντήσεις
- 3063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 18:37
-
-
- 125 Απαντήσεις
- 6822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
07 Μαρ 2024, 15:42
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Δεκ 2024, 14:37
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.