ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier
ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier
Αυτά τα μπουρδέλα είναι πραγματικά;
Δηλαδή έχουν ακόμα άδεια λειτουργίας;
Δηλαδή έχουν ακόμα άδεια λειτουργίας;
My Life had stood, a Loaded Gun
Re: ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier
Επεσε μασα κι εκει...
Διάβασα ότι οι εταιρίες συγχωνεύτηκαν γιατί μια εκ των δύο θα βαρούσε κανόνι.
Αλλά πραγματικά χρησιμοποίησα μετά από καιρό τα courier, και τέτοιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ δεν έχω ξαναδεί.
Πάντα είχαν άθλιες υπηρεσίες, αλλά πλέον δε βλέπω ούτε διάθεση απολογίας. Στ' @@ τους όλα.
Για το τυπικό του ζητήματος έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και σήμερα επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία της Επιτροπής.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Θα σου ζητήσουν συγνώμη, και θα σου δώσουν δώρο μια δωρεάν αποστολή, ενώ ταυτόχρονα θα το κοινοποιήσουν και στην ΕΕΤΤ η οποία θα σου πει οτι το θέμα λύθηκε

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Για να επιβιώνουν, οι ίδιωτικοι μάλλον θα κόβουν κώλους στις τιμές.. Δεν ξέρω, δεν χρησιμοποιώ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Μια εποχή λίγο πριν το 2000, έδιναν και άτοκα δάνεια κατοικίας στο προσωπικό τους! Και μερικοί τα ξαναδάνειζαν!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι υπάρχει κατι χειροτερο απο γενικη ταχυδρομικη στο θεμα κουριερ, ακομη κι αν προκειται για τα ελτα.
Όλα είναι θέμα καταστημάτων, ξέρω acs που είναι πουτσαρα μπουλούκι και ξέρω και acs που δουλεύει καλύτερα από πολυεθνικές.
Τωρα στα ΕΛΤΑ τα πράγματα είναι πιο απλά, είναι παντού μπουρδελο.
Τωρα στα ΕΛΤΑ τα πράγματα είναι πιο απλά, είναι παντού μπουρδελο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Όλα τα βαθμολογούσα σε αρνητική κλίμακα Γ.Τ. Αν τηλεφωνούσες έχανες χαλαρά ένα δίωρο να απαντήσουν.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Δεν κανω κακες κριτικες στο google. Και μαι μια στραβη να τυχει λεω μπορεί να ηταν μια κακή μέρα και το αφηνω. Βασικα βαζω μονο 5 αστερια αμα μου αρεσει το μερος που πηγα., αν οχι δεν ασχολούμαι
Μοναδικη εξαίρεση εκανα για το μπουρδελο που λεγεται ΕΛΤΑ "courier" (σε εισαγωγικα το κουριερ). Τα δεματα αργουν (μια φορα περιμενα 12 μερες μεχρι που απελπιστικα και πηγα εκει) , τηλεφωνα δεν σηκωνουν, κατι ελεεινες στα γραφεια, ενα τριμπουρδελο.
Μοναδικη εξαίρεση εκανα για το μπουρδελο που λεγεται ΕΛΤΑ "courier" (σε εισαγωγικα το κουριερ). Τα δεματα αργουν (μια φορα περιμενα 12 μερες μεχρι που απελπιστικα και πηγα εκει) , τηλεφωνα δεν σηκωνουν, κατι ελεεινες στα γραφεια, ενα τριμπουρδελο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 30 Ιούλ 2024, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H «τυφλή» πορεία των ΕΛΤΑ συνεχίζεται, αφού, μέχρι στιγμής, η νέα διοίκηση, που προσλήφθηκε για να μαζέψει το χάος που δημιούργησε η προηγούμενη - η οποία κατασπατάλησε ένα πακέτο 300 εκατομμυρίων ευρώ για πρόγραμμα «εξυγίανσης», που όχι μόνο εξυγίανση δεν ήταν, αλλά μετατράπηκε σε πάρτι κολλητών και φίλων - δεν έχει κατορθώσει να βγάλει άκρη και να κάνει μία νέα αρχή.
Παρά το mea culpa του Υπερταμείου, το «νίπτω τας χείρας μου» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τις νέες υποσχέσεις, μετά από αυτές της Κυβέρνησης το 2019 (Προγραμματικές Δηλώσεις Μητσοτάκη – Πιερρκάκη) για αναστροφή της πορείας, ο τζίρος βαίνει μειούμενος, πάνω από 30% σε σχέση με το 2019 (πέφτοντας στα απογοητευτικά επίπεδα των 200 εκατ. € ετησίως), ενώ η επιχειρησιακή κατάσταση του πάλαι ποτέ κραταιού κρατικού μονοπωλίου (μέχρι το 2013) βρίσκεται ίσως στη χειρότερη κατάσταση της ιστορίας του.
Η σημερινή διοίκηση, που ανέλαβε μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τις αναθέσεις στον βουλευτή Πάτση και την προσωρινή (για ένα τρίμηνο) ανάληψη των ηνίων απευθείας από το Υπερταμείο, προσανατολίζεται στην άμεση και μεγάλη συρρίκνωση του δικτύου και τη δραστική περιστολή του λειτουργικού κόστους. Για αυτό προσέλαβε από την αγορά με διαδικασίες fast track και δεύτερη εταιρία συμβούλων (McKinsey) για να «μπαλώσει» και να τρέξει αυτά που είχαν αναλάβει πριν από χρόνια άλλες εταιρείες συμβούλων, με πρώτη και καλύτερη την PWC, η οποία είχε αναλάβει το μετασχηματισμό της εταιρίας έναντι εκατομμυρίων, αλλά της καταλογίζουν ότι δεν έκανε ούτε είπε το παραμικρό!
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/1 ... n-sta-elta
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και λιγο λες.Machine ghost έγραψε: ↑30 Ιούλ 2024, 21:39Όλα τα βαθμολογούσα σε αρνητική κλίμακα Γ.Τ. Αν τηλεφωνούσες έχανες χαλαρά ένα δίωρο να απαντήσουν.
Μια φορα τους εστειλα σε ενα μεηλ εξυπηρετησης πελατων, καπως διαφορετικο απο το επισημο* που εχουν, δεν ξερω πως ειχε βρεθει στα χερια μου.
2 φορες ειχα στειλει μεηλ, τη μια δεν απαντησαν ποτέ, την αλλη βρεθηκε καποιος και μου απαντησε με κεφαλαία και ανορθόγραφα. Μπορει και να ηταν η καθαριστρία, αλλα οποιος και να ηταν ανεβηκαν λιγο στα ματια μου. Απο το -1 που τους ειχα, πηγαν στο 0.
*σε εκεινο δεν απαντουσε ποτέ κανείς!
Εμένα, τύπε, μού φέρανε έναν κακομοίρη υπάλληλο - καμικάζι παπάκια, να μου ζητήσει συγγνώμη επειδή άργησε να μου παραδώσει το χαρτί παραλαβής δέματος και το δέμα εν τέλει επιστράφηκε, αφού είχανε παρέλθει αρκετές ημέρες.enterprise-psi έγραψε: ↑30 Ιούλ 2024, 21:32Θα σου ζητήσουν συγνώμη, και θα σου δώσουν δώρο μια δωρεάν αποστολή, ενώ ταυτόχρονα θα το κοινοποιήσουν και στην ΕΕΤΤ η οποία θα σου πει οτι το θέμα λύθηκε
Ένιωσα τόσο περήφανος που μου ζήτησε συγγνώμη! Θα προτιμούσα το δέμα στην ώρα του βέβαια, αλλά και αυτά τα απρόοπτα της ζωής, έχουν την φάση τους!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Καλά ναι, η ΕΕΤΤ δεν κάνει ούτε για τσατσά, ένα σύνολο από γκόμενες που το έχουν ματώσει από το ξύσιμο.enterprise-psi έγραψε: ↑30 Ιούλ 2024, 21:32Θα σου ζητήσουν συγνώμη, και θα σου δώσουν δώρο μια δωρεάν αποστολή, ενώ ταυτόχρονα θα το κοινοποιήσουν και στην ΕΕΤΤ η οποία θα σου πει οτι το θέμα λύθηκε
Αν είχα βάλει αντικαταβολή, θα είχαν παραδώσει. Αλλά την πάτησα γιατί ο πωλητής έλεγε courier με PostNL και την έφαγα έτσι.
Το καλό βέβαια είναι ότι προλαβαίνω να κάνω αναστροφή, οπότε η υπόθεση, από ζήτημα ταχυδρομικών υπηρεσιών θα γίνει διασυνοριακού εμπορίου.
Δηλαδή θα αναλάβει το ολλανδικό επιμελητήριο και θα την αρπάξουν στο τέλος με κανένα πρόστιμο.
-
Άνθρωπε το
Λιμεναρχείο παίζει να σηκώνουν τηλέφωνο κοινού πιο γρήγορα.
ΕΛΤΑ , Γ.Τ.π.κ. Όλοι οι ντελιβεράδες τους έχουν το «αδυναμία παράδοσης, δεν βρέθηκε παραλήπτης» τατού στο μέτωπο τους, με μια άγκυρα και μια καρδιά.
Λιμεναρχείο παίζει να σηκώνουν τηλέφωνο κοινού πιο γρήγορα.
ΕΛΤΑ , Γ.Τ.π.κ. Όλοι οι ντελιβεράδες τους έχουν το «αδυναμία παράδοσης, δεν βρέθηκε παραλήπτης» τατού στο μέτωπο τους, με μια άγκυρα και μια καρδιά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
08 Μάιος 2024, 14:13