Δεν παιδιαρίζω καθόλου, ούτε είναι ωραίο να μου λες ότι παιδιαρίζω επειδή διαφωνούμε. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι βρήκαν ευκαιρία να προβάλλουν τη.γουόκ μαλακία τους, να προωθήσουν την ατζέντα τους δηλαδή, στους ολυμπιακούς αγώνες, έκαναν δηλαδή κατάχρηση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Κατά τ' άλλα, δεκάρα δεν δίνω για τις θρησκευτικές φαντασιώσεις.Saturn έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:37α, καλά, τώρα παιδιαρίζεις για την αντίδραση και μόνο, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις τα αυτονόηταΝαύτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:30Δεν προβοκάρω καθόλου. Κι εμένα μ' ενόχλησε το κιτς καραγκιοζιλίκι, αλλά όχι γιατί έκανε κριτική ή παρωδία στη θρησκεία (ποια θρησκεία εδώ που τα λέμε, είναι θρησκεία ο πίνακας του ντα Βίντσι;), αλλά επειδή ήταν κακόγουστο, αντιαισθητικό, άκαιρο και άνευ λόγου προκλητικό.Saturn έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:23
και το δικό μου θρησκευτικό συνειδησιακό κομμάτι θίχτηκε
επίσης, θίγεται νομίζω και η κοινή λογική, από την στιγμή που είναι η θρησκεία εκατομμυρίων προσώπων και μάλιστα της Δύσης και της δικής σου κουλτούρας, και μοιάζει λίγο ειρωνικό και χλευαστικό να τονίζεις εμφατικά αυτό που δήλωσες, είναι σαν να προβοκάρεις
ΥΓ:προς στιγμήν νόμιζα οτι διάβαζα ποστ του Ασέβαστου
Τεσπα, σου έγραψα παραπάνω την απάντηση
Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου
Re: Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου
Ναι, κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Αλλά το ματσάκι έχει πλέον κριθεί. Έπαιξαν, έχασαν και ό,τι και να κάνουν από εδώ και τώρα θα είναι ένα λουστράρισμα της αποτυχίας. Κατανοητόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια χαρά σου λεω οτι παιδιαρίζεις γιατί αλλο πόσες δεκάρες δίνεις εσύ για την θρησκεία των συμπολιτών κτλ σου και άλλο να μοιάζει σαν να κουνάς το δάχτυλο σε ενήλικες, συνειδητούς ανθρώπους οτι, κοιτάξτε να δείτε, αυτό που πιστεύετε δεν υπάρχει. Απλό είναι βρε συ.Ναύτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:44Δεν παιδιαρίζω καθόλου, ούτε είναι ωραίο να μου λες ότι παιδιαρίζω επειδή διαφωνούμε. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι βρήκαν ευκαιρία να προβάλλουν τη.γουόκ μαλακία τους, να προωθήσουν την ατζέντα τους δηλαδή, στους ολυμπιακούς αγώνες, έκαναν δηλαδή κατάχρηση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Κατά τ' άλλα, δεκάρα δεν δίνω για τις θρησκευτικές φαντασιώσεις.Saturn έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:37α, καλά, τώρα παιδιαρίζεις για την αντίδραση και μόνο, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις τα αυτονόηταΝαύτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:30
Δεν προβοκάρω καθόλου. Κι εμένα μ' ενόχλησε το κιτς καραγκιοζιλίκι, αλλά όχι γιατί έκανε κριτική ή παρωδία στη θρησκεία (ποια θρησκεία εδώ που τα λέμε, είναι θρησκεία ο πίνακας του ντα Βίντσι;), αλλά επειδή ήταν κακόγουστο, αντιαισθητικό, άκαιρο και άνευ λόγου προκλητικό.
Τεσπα, σου έγραψα παραπάνω την απάντηση
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πως ειναι η πλακα που εσπαγε σημερα το Σαρλι Εμπντο; Κατι τετοιο χωρις την πλακα.
δεν είδα, τί έγινε σήμερα;

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Κανένα δάχτυλο δεν κούνησα σε κανέναν, τη γνώμη μου είπα. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε σε κάτι, ποσό μάλλον να το γυρνάς επί προσωπικού.Saturn έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:46Μια χαρά σου λεω οτι παιδιαρίζεις γιατί αλλο πόσες δεκάρες δίνεις εσύ για την θρησκεία των συμπολιτών κτλ σου και άλλο να μοιάζει σαν να κουνάς το δάχτυλο σε ενήλικες, συνειδητούς ανθρώπους οτι, κοιτάξτε να δείτε, αυτό που πιστεύετε δεν υπάρχει. Απλό είναι βρε συ.Ναύτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:44Δεν παιδιαρίζω καθόλου, ούτε είναι ωραίο να μου λες ότι παιδιαρίζω επειδή διαφωνούμε. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι βρήκαν ευκαιρία να προβάλλουν τη.γουόκ μαλακία τους, να προωθήσουν την ατζέντα τους δηλαδή, στους ολυμπιακούς αγώνες, έκαναν δηλαδή κατάχρηση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Κατά τ' άλλα, δεκάρα δεν δίνω για τις θρησκευτικές φαντασιώσεις.
Δεν το γυρνάω ρε συ επι προσωπικού!Ναύτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:49Κανένα δάχτυλο δεν κούνησα σε κανέναν, τη γνώμη μου είπα. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε σε κάτι, ποσό μάλλον να το γυρνάς επί προσωπικού.Saturn έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:46Μια χαρά σου λεω οτι παιδιαρίζεις γιατί αλλο πόσες δεκάρες δίνεις εσύ για την θρησκεία των συμπολιτών κτλ σου και άλλο να μοιάζει σαν να κουνάς το δάχτυλο σε ενήλικες, συνειδητούς ανθρώπους οτι, κοιτάξτε να δείτε, αυτό που πιστεύετε δεν υπάρχει. Απλό είναι βρε συ.Ναύτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:44
Δεν παιδιαρίζω καθόλου, ούτε είναι ωραίο να μου λες ότι παιδιαρίζω επειδή διαφωνούμε. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι βρήκαν ευκαιρία να προβάλλουν τη.γουόκ μαλακία τους, να προωθήσουν την ατζέντα τους δηλαδή, στους ολυμπιακούς αγώνες, έκαναν δηλαδή κατάχρηση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Κατά τ' άλλα, δεκάρα δεν δίνω για τις θρησκευτικές φαντασιώσεις.
Απλά σου λέω πόσο ξεκούδουνου ακούγεται αυτό που έγραψες
-
Πες μας ότι εισια ηλιθιος χωρίς να μας πεις ότι είσαι ηλιθιοςPolaris3 έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 21:47Η καταπληκτική φάση που τα δεξιά ταγάρια πιστεύουν ότι ειναι οκ να κάνουν bullying σε τρανς, γκει, χοντρά άτομα, δηλαδή σε ανθρώπους που μπορούν να βιώσουν πόνο, θλίψη και απόρριψη αλλά το να σατιρίσεις φανταστικούς χαρακτήρες όπως τον χριστούλη και την παναγία είναι απαράδεκτο.
Γιατί είναι γνωστό ότι ο Ιησούς μπορεί να προσβληθεί από την παραπάνω εικόνα.
Τι τζιμάνια είστε ρε μλκ.
ο ναυτης ειναι κουκουρουκου ...δεν αναφερομαι στην προσωπικοτητα του ανθρωπου
αλλα στο φαντασιακο νικ -δεν πιστευω να το παρεξηγησει;
αλλα στο φαντασιακο νικ -δεν πιστευω να το παρεξηγησει;
Αυτό τώρα, υπερθεματίζει το τί έγινε ή τους κοροιδεύει;

- tanipteros
μάλλον τους κοροιδεύει
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Που κολλάει αυτό ρε μπουμπη; Δεν συμμετέχουν μουσουλμανικές χώρες στην Ολυμπιάδα; Κλειστό χριστιανικό γκρουπ είναι; Ας θίξουν και τον Μωαμεθ. Εκεί βέβαια θα σκίζεις τα στριγκάκια σου για τους ρατσιστές λευκούς.Ναύτης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 22:22Ακριβώς επειδή δεν είμαστε ισλάμ, ούτε θέλουμε να γίνουμε, μπορούμε ελεύθερα να λέμε τη γνώμη μας, ακόμα, αν όχι ιδιαίτερα, και σε θρησκευτικά θέματα.
Άκουσα στην τιβι ότι έχουν λέει ειδικό χώρο διασκέδασης και μάζωξης για lgbt.
Έτσι πολεμάμε τις διακρίσεις;
Ακόμα και ο πιο χαζος δεν μπορεί πλέον να κλείνει τα μάτια στην ύπαρξη ξεκαθαρης ατζέντας.
Έτσι πολεμάμε τις διακρίσεις;
Ακόμα και ο πιο χαζος δεν μπορεί πλέον να κλείνει τα μάτια στην ύπαρξη ξεκαθαρης ατζέντας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μονομάχος 2(δεν είναι παρωδία)
από Σενέκας » 09 Ιούλ 2024, 20:58 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 162 Απαντήσεις
- 4904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
31 Δεκ 2024, 07:35
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Οκτ 2023, 14:52