Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 01 Αύγ 2024, 09:38

Αρίστος έγραψε:
31 Ιούλ 2024, 22:00
Polaris3 έγραψε:
31 Ιούλ 2024, 21:59

Ελα ντε, γιατι το κανουν. Θέλει μεγάλη σκέψη και τρία διδακτορικά για να το καταλάβουμε. Έχει συμβολισμό όπως και η αφίσα των Expendables 2.

Το Ισλαμ γιατι δεν παρωδουν δεν μας ειπες.

.
Οι μεταθρησκευτικές κοινωνίες ,το επικίνδυνο Ισλάμ το πολτοποιούμε με τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους. Τα θρησκόληπτα χριστιανόπουλα τα παρωδούμε γιατί είναι ακίνδυνα γραφικά ,παρόμοια με τα ξεπεσμένα ψέκια των παταριών.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Οι ίδιοι οι Τρανς παραδέχτηκαν ότι το σώου ήταν παρωδία του Μυστικού Δείπνου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 01 Αύγ 2024, 09:39

Τι ακριβώς σημαίνει "μεταθρησκευτικές κοινωνίες";

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 01 Αύγ 2024, 09:45

Ναύτης έγραψε:
01 Αύγ 2024, 09:39
Πρόκειται για τις δυτικές κοινωνίες που οι θρησκείες δεν ασκούν επίδραση πέραν των μεταφυσικών παρηγορητικών ορίων τους. Η Γαλλία ,η Γερμανία ,η Μ.Βρετανία ,οι Κάτω χώρες ,οι Σκανδιναβικές ,εν μέρει οι ΗΠΑ κλπ κατά τεράστια πλειοψηφία έχουν άθεους κατοίκους με κοσμικές κυβερνήσεις και οι πιστοί οποιασδήποτε θρησκείας αντιμετωπίζονται ως ακίνδυνοι γραφικοί. Αλλο πράγμα οι φαντατικοί φονταμενταλιστές φυσικά.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 01 Αύγ 2024, 09:48

Polaris3 έγραψε:
31 Ιούλ 2024, 21:47
Η καταπληκτική φάση που τα δεξιά ταγάρια πιστεύουν ότι ειναι οκ να κάνουν bullying σε τρανς, γκει, χοντρά άτομα, δηλαδή σε ανθρώπους που μπορούν να βιώσουν πόνο, θλίψη και απόρριψη αλλά το να σατιρίσεις φανταστικούς χαρακτήρες όπως τον χριστούλη και την παναγία είναι απαράδεκτο.

Γιατί είναι γνωστό ότι ο Ιησούς μπορεί να προσβληθεί από την παραπάνω εικόνα.

Τι τζιμάνια είστε ρε μλκ.
Στον πουτσο μας και τα τραβελια, και οι πουστηδες, και τα αισθηματα τους. Να αντεξουν και αυτοι την σατιρα μας.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 01 Αύγ 2024, 09:51

BOOMER έγραψε:
01 Αύγ 2024, 09:45
Ναύτης έγραψε:
Πρόκειται για τις δυτικές κοινωνίες που οι θρησκείες δεν ασκούν επίδραση πέραν των μεταφυσικών παρηγορητικών ορίων τους. Η Γαλλία ,η Γερμανία ,η Μ.Βρετανία ,οι Κάτω χώρες ,οι Σκανδιναβικές ,εν μέρει οι ΗΠΑ κλπ κατά τεράστια πλειοψηφία έχουν άθεους κατοίκους με κοσμικές κυβερνήσεις και οι πιστοί οποιασδήποτε θρησκείας αντιμετωπίζονται ως ακίνδυνοι γραφικοί. Αλλο πράγμα οι φαντατικοί φονταμενταλιστές φυσικά.
Εκκοσμικευμένες δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 01 Αύγ 2024, 09:59

Ναύτης έγραψε:
01 Αύγ 2024, 09:51
BOOMER έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Εκκοσμικευμένες δηλαδή.
Εκκοσμικευμένη είναι και η Ελλάδα ,αλλά η θρησκεία έχει ακόμη κυρίαρχο ρόλο. Οπότε ένα βήμα παραπάνω. Εκκοσμικευμένες που η κύρια μάζα των πολιτών έχει αποκοπεί εντελώς από κάθε θρησκεία και βλέπει τη θρησκευτική λατρεία και τους τόπους ως μουσειακά αντικείμενα. Μπορεί να θαυμάζεις έναν χριστιανικό ναό ή ένα τζαμί ή έναν αρχαίο ναό ,αλλά ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάτι μεταφυσικό πίσω απ αυτό.Δεν αισθάνεσαι κάτι ανώτερο. Τον όρο μου τον ανέφερε γνωστός γιατρός που ζει στο Βερολίνο πριν 2-3 χρόνια ,όταν κουβεντιάζαμε στην παραλία της Τήνου πως εμένα μου προκάλεσει μεγαλύτερο δεός το ιερό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης απ ότι ο super market ναός με τη μαγική εικόνα και τα αυτοκόλλητα στα τζάμια "φυλάσσεται από την Τήνος security", και τον υιοθέτησα. Εν πάσει περιπτώσει για να είμαι στο θέμα ,η δήθεν οργή των πιο δήθεν πιστών με την κακόγουστη παράσταση της τελετής έναρξης γίνεται αποκρουστική όταν σκεφτόμαστε την ανοχή σε φαινόμενα τύπου πάτερ Αντώνιου και ρασοφόρων που έβαζαν καρκινοπαθείς να γλύφουν κουτάλια βουτηγμένα σε μαγική μαυροδάφνη στα κρυφά την περίοδο της πανδημίας.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 01 Αύγ 2024, 10:24

BOOMER έγραψε:
01 Αύγ 2024, 09:59
(...) Εν πάσει περιπτώσει για να είμαι στο θέμα ,η δήθεν οργή των πιο δήθεν πιστών με την κακόγουστη παράσταση της τελετής έναρξης γίνεται αποκρουστική όταν σκεφτόμαστε την ανοχή σε φαινόμενα τύπου πάτερ Αντώνιου και ρασοφόρων που έβαζαν καρκινοπαθείς να γλύφουν κουτάλια βουτηγμένα σε μαγική μαυροδάφνη στα κρυφά την περίοδο της πανδημίας.
Μα το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν αγύρτες στην εκκλησία. Υπάρχουν. Το θέμα είναι ότι όλο αυτό το κακόγουστο γουόκ καραγκιοζιλίκι δεν είχε καμιά δουλειά στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 01 Αύγ 2024, 10:30

Το μεγάλο έγκλημα της Γαλλίας ήταν το αισθητικό. Αυτό το τουρλού-τουρλού δεν μπορεί να είναι παραγωγή μιας χώρας με τέτοια ιστορία στη μόδα και την τέχνη. Οι Ιταλοί πχ, δε νομίζω ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να παρουσιάσουν τέτοιες ασυναρτησίες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Αύγ 2024, 10:32

BOOMER έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
01 Αύγ 2024, 09:51
BOOMER έγραψε:

Εκκοσμικευμένες δηλαδή.
Εκκοσμικευμένη είναι και η Ελλάδα ,αλλά η θρησκεία έχει ακόμη κυρίαρχο ρόλο. Οπότε ένα βήμα παραπάνω. Εκκοσμικευμένες που η κύρια μάζα των πολιτών έχει αποκοπεί εντελώς από κάθε θρησκεία και βλέπει τη θρησκευτική λατρεία και τους τόπους ως μουσειακά αντικείμενα. Μπορεί να θαυμάζεις έναν χριστιανικό ναό ή ένα τζαμί ή έναν αρχαίο ναό ,αλλά ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάτι μεταφυσικό πίσω απ αυτό.Δεν αισθάνεσαι κάτι ανώτερο. Τον όρο μου τον ανέφερε γνωστός γιατρός που ζει στο Βερολίνο πριν 2-3 χρόνια ,όταν κουβεντιάζαμε στην παραλία της Τήνου πως εμένα μου προκάλεσει μεγαλύτερο δεός το ιερό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης απ ότι ο super market ναός με τη μαγική εικόνα και τα αυτοκόλλητα στα τζάμια "φυλάσσεται από την Τήνος security", και τον υιοθέτησα. Εν πάσει περιπτώσει για να είμαι στο θέμα ,η δήθεν οργή των πιο δήθεν πιστών με την κακόγουστη παράσταση της τελετής έναρξης γίνεται αποκρουστική όταν σκεφτόμαστε την ανοχή σε φαινόμενα τύπου πάτερ Αντώνιου και ρασοφόρων που έβαζαν καρκινοπαθείς να γλύφουν κουτάλια βουτηγμένα σε μαγική μαυροδάφνη στα κρυφά την περίοδο της πανδημίας.
Είναι παντελώς άσχετη η σύγκριση που επιχειρείς για πολλούς λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 01 Αύγ 2024, 10:32

BOOMER έγραψε:

γνωστη αποδομηση ή μηδενισμος οκ ....γνωστα αυτα και πολυ ευκολα να τα προσεγγισει και ο πιο χαζος
πχ ησουν στην παραλια της τηνου και αγνατευες το τιποτα ..μιλα μας και για το τιποτα

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 01 Αύγ 2024, 10:34

εγω του ζηταω να μας μιλησει για το τιποτα και οχι να συγκρινει

οταν φθανουμε να αποδομουμε τις οποιαδηποτε αξιες ειτε σωστες ειτε λαθεμενες
θα φτασουμε με μαθητικη ακριβεια και στην αφαιρεση του ανθρωπισμου απο το ειδος μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 01 Αύγ 2024, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 01 Αύγ 2024, 10:37

micmic έγραψε:
01 Αύγ 2024, 10:30
Το μεγάλο έγκλημα της Γαλλίας ήταν το αισθητικό. Αυτό το τουρλού-τουρλού δεν μπορεί να είναι παραγωγή μιας χώρας με τέτοια ιστορία στη μόδα και την τέχνη. Οι Ιταλοί πχ, δε νομίζω ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να παρουσιάσουν τέτοιες ασυναρτησίες.
Ηταν κακογουστο και ελεεινο και δεν ειχαν καμια δουλεια εκει. Ειχε καμια σχεση αυτο με Ολυμπιακόυς αγώνες? Φυσικα και οχι. Ξεκαθαρα ειχαν παει για να προκαλεσουν, και μετα οι πουστηδες αρχισαν τα πουστικα "μα δεν ηταν ο μυστικος δειπνος αλλα ειχαμε δει κατι τετοιο σε ενα μικι μαους" και παρομοιες μαλακιες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Αύγ 2024, 10:50

nemo έγραψε:
01 Αύγ 2024, 10:34

θα φτασουμε με μαθητικη ακριβεια και στην αφαιρεση του ανθρωπισμου απο το ειδος μας
Η αποδόμηση των αξιών, μετά από χ χρόνο αποδομεί/γελοιοποιεί και τις αξίες των αποδομητών.

Απλώς είναι στην αφελή κοσμάρα τους και δεν το καταλαβαίνουν.

Αυτό ακριβώς έγινε και στο Παρίσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Αύγ 2024, 12:55

nemo έγραψε:

Το είδος σας, όταν μορφωθεί, θα καταλάβει οτι πρέπει να τηρήσει τον Χρυσό Κανόνα, για να μπορέσει να υπάρξει μια σωστή κοινωνία.
Η ηλιθιότητα του να είναι κάποιος καλός από φόβο του φανταστικού ματιού που τον βλέπει από ψηλά, και όχι επειδή πρέπει, κάποτε θα σταματήσει.
Όσο για τον Ανθρωπισμό είναι η στάση ζωής που βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο, εκτός του θεοφοβικού μοντέλου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Αύγ 2024, 12:59

Nandros έγραψε:
01 Αύγ 2024, 12:55
nemo έγραψε:

Το είδος σας, όταν μορφωθεί, θα καταλάβει οτι πρέπει να τηρήσει τον Χρυσό Κανόνα, για να μπορέσει να υπάρξει μια σωστή κοινωνία.
Η ηλιθιότητα του να είναι κάποιος καλός από φόβο του φανταστικού ματιού που τον βλέπει από ψηλά, και όχι επειδή πρέπει, κάποτε θα σταματήσει.
Όσο για τον Ανθρωπισμό είναι η στάση ζωής που βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο, εκτός του θεοφοβικού μοντέλου.
.
Η εικόνα πάντως του τρανς δείπνου δεν παραπέμπει σε επιστημονικό ανθρωπισμό αλλά σε ψυχολογική διαταραχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών