Πείτε περιπτώσεις που κλάψατε τα λεφτά σας.
Πείτε περιπτώσεις που κλάψατε τα λεφτά σας.
Αναφέρουμε χρήματα που πληρώσαμε και μας φάνηκαν πολλά,εύκολα ή τελοσπάντων που πιστεύουμε ότι δεν άξιζαν να δοθούν μερικώς ή ολικώς.
Κουβέντα κάνουμε χωρίς να στοχοποιούμε επαγγέλματα,αγαθά ή υπηρεσίες.
Ίσως μέσα από τη συζήτηση να μπορέσουμε να φωτίσουμε πτυχές που αγνοούμε και να αναθεωρήσουμε -ή έστω να παρηγορηθούμε βρε αδερφέ.
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι ενεπλάκην πρόσφατα σε αγοραπωλησία ακινήτου.Νουμπάς σε τέτοια δρώμενα όντας,μου φάνηκε εξαιρετικά υψηλή ή μάλλον περισσότερο εύκολη η αμοιβή της συμβολαιογράφου.Φιξ τιμή με βάση την αντικειμενική αξία και η τρεχάλα να μαζέψω τα χαρτιά δικιά μου.Χώρια το ότι κατά την εξόφληση θέλει επιπλέον χρήματα επειδής είναι λέει άλλη πράξη.Ήθελα να της πω "βρε δε γαμιόμαστε λέω γω", αλλά συγκρατήθηκα για να μη χαλάσω το φενγκ σουί της καλοζωισμένης σαραντάρας με τις τιγκαρισμένες με κώδικες βιβλιοθήκες και με βγάλει στο Μουσείο Καραμπαμπικής Ιστορίας.Στο Κτηματολόγιο τα επιπλέον χρήματα τα πήγε αυτή,πάλι καλά.Άλλα γαμησιάτικα κι αυτά,τεσπά.
Μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι άδικος απέναντι της καθότι δεν το κατέχω το αντικείμενο.Αλλά ας μη μείνουμε μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση,πείτε κι εσείς την άποψη σας.
Ίσως μέσα από τη συζήτηση να μπορέσουμε να φωτίσουμε πτυχές που αγνοούμε και να αναθεωρήσουμε -ή έστω να παρηγορηθούμε βρε αδερφέ.
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι ενεπλάκην πρόσφατα σε αγοραπωλησία ακινήτου.Νουμπάς σε τέτοια δρώμενα όντας,μου φάνηκε εξαιρετικά υψηλή ή μάλλον περισσότερο εύκολη η αμοιβή της συμβολαιογράφου.Φιξ τιμή με βάση την αντικειμενική αξία και η τρεχάλα να μαζέψω τα χαρτιά δικιά μου.Χώρια το ότι κατά την εξόφληση θέλει επιπλέον χρήματα επειδής είναι λέει άλλη πράξη.Ήθελα να της πω "βρε δε γαμιόμαστε λέω γω", αλλά συγκρατήθηκα για να μη χαλάσω το φενγκ σουί της καλοζωισμένης σαραντάρας με τις τιγκαρισμένες με κώδικες βιβλιοθήκες και με βγάλει στο Μουσείο Καραμπαμπικής Ιστορίας.Στο Κτηματολόγιο τα επιπλέον χρήματα τα πήγε αυτή,πάλι καλά.Άλλα γαμησιάτικα κι αυτά,τεσπά.
Μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι άδικος απέναντι της καθότι δεν το κατέχω το αντικείμενο.Αλλά ας μη μείνουμε μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση,πείτε κι εσείς την άποψη σας.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
Re: Πείτε περιπτώσεις που κλάψατε τα λεφτά σας.
Τα λεφτά που παίρνουν οι estate agents
Τα χρήματα που έφαγα σε πουτανες
Ναι έτσι είναι και σε συμβολαιογράφους και σε μηχανικούςΓκιώνης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:58Αναφέρουμε χρήματα που πληρώσαμε και μας φάνηκαν πολλά,εύκολα ή τελοσπάντων που πιστεύουμε ότι δεν άξιζαν να δοθούν μερικώς ή ολικώς.
Η φάση να κλείσει η μικρή σε νόμιμη άδεια αυθαιρεσία κι η φάση που θα κλείσει ο φάκελος δλ δύο αμοιβές συν τα έξοδα παράβολα κτλ
Εάν ήθελες να μη τρέχεις για χαρτια εσύ θα έπρεπε να βάλετε δικηγόρο.
Δικηγόρος, συμβολαιογράφος, μηχανικός και συντονίζει ο δικηγόρος
Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποτε η συμβολαιογράφος ότι το οικόπεδο είναι αλλουνου και μου μεταβιβασε σπίτι
Με αποτέλεσμα ο οικοπεδούχος να πληρώσει όλα τα ΕΝΦΙΑ(και καλά που το πήρα χαμπάρι νωρίς) κι εγώ να περιμένω έγκριση από τη ΔΟΥ Θεσσαλονίκης εάν θα πάρω πίσω το ποσοστό του που το έδινα
Οπότε....ναι θελει λεφτά αυτά όμως, δεν είναι περίπτωση που κλαίνε τα λεφτά τους, πληρώνονται την αμοιβή τους απλά
Για κλαμμενα λεφτά ναι έκανα πατάτα κι εγώ. Επένδυσα σε λάθος περιοχή και σε λάθος χρόνο σε σπίτι
Με τα ίδια έπαιρνα σ αλλη περιοχή τρία και λαμβανα εισόδημα
Δε νομίζω η δική σου να συγκρίνεται με τη δική μου περίπτωση. Τέτοια βλακεία δλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 29 Νοέμ 2018, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεχασα. Και λόγιστης, ο οποίος θα πρέπει να βγάλει, βάλει ξανά το σπίτι με το λάθος οικόπεδο και να δώσει κάτι χαρτιά να πας εφορία να πεις, γεια σας, πληρωνα ΕΝΦΙΑ αλλά το οικόπεδο ήταν αλλουνου, μήπως τα παίρνω πίσω;
Συν αμοιβή λογιστη
Δικηγόρος(δικός σου) συμβολαιογράφος,μηχανικός, λογιστης(δικός σου)
Δεν είναι χαμένα αυτά. Δε θα πρέπει να πληρωθούν;
Συν αμοιβή λογιστη
Δικηγόρος(δικός σου) συμβολαιογράφος,μηχανικός, λογιστης(δικός σου)
Δεν είναι χαμένα αυτά. Δε θα πρέπει να πληρωθούν;
Ειναι φορές που συμβαίνει και το αντίθετο.
Τρυπάει μια φορά ο θερμοσίφωνας κι αρχίζει να στάζει το ταβάνι το βράδι 11 η ώρα.Ο υδραυλικός έκανε καμιά ώρα δουλειά χωμένος στο πατάρι και στο τέλος μου ζήτησε 30 ευρώ.Μου φάνηκε λίγο,δεν ξέρω.Ντράπηκα και του έδωσα 50.
Ή ανθρώπους που μου ανεβάζουν ξύλα στο σπίτι,πάντα θα τους δώσω κάτι παραπάνω.Σ'αυτά που έχουν πολύ χαμαλίκι είμαι ευαίσθητος.
Τον καλομαθημένο ελληνάρα πασόκο αεριτζή δε το μπορώ καθόλου
Τρυπάει μια φορά ο θερμοσίφωνας κι αρχίζει να στάζει το ταβάνι το βράδι 11 η ώρα.Ο υδραυλικός έκανε καμιά ώρα δουλειά χωμένος στο πατάρι και στο τέλος μου ζήτησε 30 ευρώ.Μου φάνηκε λίγο,δεν ξέρω.Ντράπηκα και του έδωσα 50.
Ή ανθρώπους που μου ανεβάζουν ξύλα στο σπίτι,πάντα θα τους δώσω κάτι παραπάνω.Σ'αυτά που έχουν πολύ χαμαλίκι είμαι ευαίσθητος.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Κάθε χρόνο όταν πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ.
Όταν αγόρασα το "έσσεται ήμαρ" των terror x crew.
Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για την μικρή ψυχή μου, που σταμάτησα να ακούω χιπ-χοπ από οποιαδήποτε χώρα κι αν προερχόταν.
Την μισώ ακόμα.
Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για την μικρή ψυχή μου, που σταμάτησα να ακούω χιπ-χοπ από οποιαδήποτε χώρα κι αν προερχόταν.
Την μισώ ακόμα.
Βρε να παρακαλάς να γίνανε όλα σωστά μη ξανατρέχεις. Παρέμβαση σε συμβόλαιο, λεφτά ίδια σχεδόν σα σε κανονικόΓκιώνης έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 16:03Ειναι φορές που συμβαίνει και το αντίθετο.
Ναι κι εγω, αν δε δώσεις τον άλλο που κουβαλάει να σου φερει να φας ή κουριερ εστω ένα ποσό για καφε για μένα όχι
Αλλα τι να κάνεις; Σου λένε φαση 1. 800 ευρω
Φαση 2 αλλα τόσα
οκ πρέπει να πληρωθούν, και δε τα δινουν να γράψω εγώ που παω με πληκτρολόγηση 70/στο λεπτο μ.ο
Aλλαξα μπαταρία στο ρολόι αγγλία £10.
Εχει και χειροτερα
Άλλη, μεταβιβασε σε επτα εγγονια-παιδια χωραφι που η αξια του είναι πολύ πολύ λιγοτερη απ ότι τα συμβολαια
Κι είναι και επτα μεσα
Θα παιρνουν ενοικιο απ το χωραφι 10 ευρω το χρονο
Πανε τα λεφτα συμβολαιου
Άλλη, μεταβιβασε σε επτα εγγονια-παιδια χωραφι που η αξια του είναι πολύ πολύ λιγοτερη απ ότι τα συμβολαια
Κι είναι και επτα μεσα
Θα παιρνουν ενοικιο απ το χωραφι 10 ευρω το χρονο
Πανε τα λεφτα συμβολαιου
οτιδηποτε πληρωνω στο κρατος. φοροι, τελη, ενφια κλπ. πεταμενα λεφτα.
προσφατα εκανα μια εξωση. 600 ευρω γαμησιατικα σε δικηγορο, επιμελητη, τελη, χαρτοσημα και ξερογωτι, και αλλα τοσα σε απληρωτους λογαριασμους, ζημιες κλπ.
προσφατα εκανα μια εξωση. 600 ευρω γαμησιατικα σε δικηγορο, επιμελητη, τελη, χαρτοσημα και ξερογωτι, και αλλα τοσα σε απληρωτους λογαριασμους, ζημιες κλπ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Βινόσαυρος
πόσο καιρο σε χρωστουσαν;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλα ρε δεξιουληδες για τον Βαρδινογιαννη κλαψατε για τον Λυμπερη γιατι δεν κλαιτε ;;;;
από Frappezitis » 28 Νοέμ 2024, 18:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Νοέμ 2024, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψυχιατρικές περιπτώσεις στο Only Fans
από Scouser » 13 Δεκ 2024, 18:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 130 Απαντήσεις
- 4113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bipsco
07 Απρ 2025, 01:12
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
29 Απρ 2025, 06:54
-
-
Νέα δημοσίευση Πείτε το με μια εικόνα 3
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 15 Μαρ 2024, 15:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
16 Μαρ 2024, 11:31
-