What a time to be alive.
Δεν έχει, γιατι δεν θα κατέβαινε καν στον αγωνα. Θα πηγαινε στα αντρικα. Πήκshε και συνεχισε να κανεις κερκίδα στον Ψεκίστο!Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:33Εχεθ αντρικο dna βρε ούφοκαι για αυτό έχει αποκληστη από τον οργανισμό πυγμαχίαςvantono έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:29Να σου δειξω εγω γυναίκες σερνικοθήλες που εχω συναντησει στη ζωη μου, να παθεις την πλακα σου. Η Αλγερινη ειναι Χάιντι της ερήμου μπροστά τους.
Τελικά η τύπισσα εχει ΤΣΑΠΟΥ ή οχι? Εχει ΦΛΕΒΟΜΠΑΡΑ ή οχι? Εχει ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΛΟΧΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ Ή ΟΧΙ? Φουσκώνει το βρακάκι ή οχι? Σας επιασε μαγναστρικούς κότσους ο Αριστος ή οχι?
Αν οχι, απορώ γιατι συζητάμε ακομα. Το αν κουμπώνει τεστο ή τη βαράει ενέσιμα ή την εχει εκ γενετής λιγο αυξημενη, δεν με ενδιαφερει ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΣΑΠΟΥ!
sharp έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:32Ώστε γουστάρς τέτοιες τελικά...vantono έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:29Να σου δειξω εγω γυναίκες σερνικοθήλες που εχω συναντησει στη ζωη μου, να παθεις την πλακα σου. Η Αλγερινη ειναι Χάιντι της ερήμου μπροστά τους.
Τελικά η τύπισσα εχει ΤΣΑΠΟΥ ή οχι? Εχει ΦΛΕΒΟΜΠΑΡΑ ή οχι? Εχει ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΛΟΧΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ Ή ΟΧΙ? Φουσκώνει το βρακάκι ή οχι? Σας επιασε μαγναστρικούς κότσους ο Αριστος ή οχι?
Αν οχι, απορώ γιατι συζητάμε ακομα. Το αν κουμπώνει τεστο ή τη βαράει ενέσιμα ή την εχει εκ γενετής λιγο αυξημενη, δεν με ενδιαφερει ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΣΑΠΟΥ!
Δες ολόκληρο το βίντεο. Στο τέλος χώνει το χέρι μέσα από το σορτς και κάτι τακτοποιεί. Χωρίς πλάκα, δες το.
Είδες αυτό; Στο έχω έτοιμο στο 1:10vantono έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:35sharp έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:32Ώστε γουστάρς τέτοιες τελικά...vantono έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:29
Να σου δειξω εγω γυναίκες σερνικοθήλες που εχω συναντησει στη ζωη μου, να παθεις την πλακα σου. Η Αλγερινη ειναι Χάιντι της ερήμου μπροστά τους.
Δες ολόκληρο το βίντεο. Στο τέλος χώνει το χέρι μέσα από το σορτς και κάτι τακτοποιεί. Χωρίς πλάκα, δες το.Το ειδα.
Πρέπει να χώσεις λεφτά σε οφθαλμίατρο για να τακτοποιήσεις λιγο τα μάτια σου
τελικά θα μου απαντήσει κανείς γιατί έφυγε αυτός;
ντάξει δεν έχει, ότι πειςvantono έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:34Δεν έχει, γιατι δεν θα κατέβαινε καν στον αγωνα. Θα πηγαινε στα αντρικα. Πήκshε και συνεχισε να κανεις κερκίδα στον Ψεκίστο!Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:33Εχεθ αντρικο dna βρε ούφοκαι για αυτό έχει αποκληστη από τον οργανισμό πυγμαχίαςvantono έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:29
Να σου δειξω εγω γυναίκες σερνικοθήλες που εχω συναντησει στη ζωη μου, να παθεις την πλακα σου. Η Αλγερινη ειναι Χάιντι της ερήμου μπροστά τους.
Τσαντίστηκε που έγραφε πίπες ο Αρίστος στον τίτλο, ότι και καλά η Αλγερινή είναι τρανς, και άργησε να το διορθώσει. Λες και μπήκε στο πχώρουμ χτες.
Γιατί ήθελε να κλειδωθεί το θέμα επειδή ήταν φέικ (έλεγε). Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν το είχε ανοίξει οποιοσδήποτε άλλος πλην Αρίστου δεν θα τον ενοχλούσε.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:34Το νήμα που οι culture warriors έπεσαν με τη μούρη να αποδείξουν ότι τελικά μετράνε τα γεννητικά όργανα στον καθορισμό του, κατά τ’ αλλά κοινωνικου κατασκευάσματος του φύλου
Ευτυχως τις εγραψε στ' αρχιδια του.NewModelArmy έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:23Ειναι 25 και οι προηγούμενοι Ολυμπιακοι οπου έχασε έγιναν πριν 3 χρόνια. Οπότε σίγουρα δεν έχανε μόνο όταν ήταν στην εφηβεία. Έχει και άλλες ήττες απο τοτε.foscilis έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:09Εχει 9 ηττες σαν εφηβος και σε αλλη κατηγορια βαρους
Αυτο μας λεει μονο οτι ενας κανονικος αντρας θα τον ελιωνε, οπως τον αλλο ξεφτιλα νεοζηλανδο αρσιβαριστα που αλλαξε φυλο μονο και μονο για να συνεχισει να χανει.
Ξερεις το τεστ αντροσυνης δεν το περνας επειδη ετσι αποφασισε η Μελονι 3 χρονια μετα.
Δεν βγάζει κανένα νόημα αλλά κάνε τις απαιτούμενες από τον κανονισμό τροποποιήσεις παρακαλώ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:43Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:34Το νήμα που οι culture warriors έπεσαν με τη μούρη να αποδείξουν ότι τελικά μετράνε τα γεννητικά όργανα στον καθορισμό του, κατά τ’ αλλά κοινωνικου κατασκευάσματος του φύλου
Ναι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:43σαν να αποκλείεις τον γιαομινγκ ή τον σακηλονηλ ή τον αντεντοκούμπο γιατί είναι φρικιά και ανεπτυγμένοι μυικά
foscilis έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:44Ευτυχως τις εγραψε στ' αρχιδια του.NewModelArmy έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:23Ειναι 25 και οι προηγούμενοι Ολυμπιακοι οπου έχασε έγιναν πριν 3 χρόνια. Οπότε σίγουρα δεν έχανε μόνο όταν ήταν στην εφηβεία. Έχει και άλλες ήττες απο τοτε.foscilis έγραψε: ↑02 Αύγ 2024, 11:09
Εχει 9 ηττες σαν εφηβος και σε αλλη κατηγορια βαρους
Αυτο μας λεει μονο οτι ενας κανονικος αντρας θα τον ελιωνε, οπως τον αλλο ξεφτιλα νεοζηλανδο αρσιβαριστα που αλλαξε φυλο μονο και μονο για να συνεχισει να χανει.
Ξερεις το τεστ αντροσυνης δεν το περνας επειδη ετσι αποφασισε η Μελονι 3 χρονια μετα.