wlmΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 08:51Τουλάχιστον διαβάζω τους αφήνουν να καίνε αστυνομικά τμήμα και να τραυματίζουν μπάτσους για να ξεκαβλωσου. , άρα οκ, αφού κάνας μετανάστης δεν παθαίνει τίποτα , ας πηγαίνουν νοσοκομείο μπάτσοι και φασίστες, η ανθρωπότητα κερδαει μέχρι στιγμής. Μπράβο όμως οι συντηρητικοί που μας προέκυψαν πολυ μπαχαλοι και acab...
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο διαχωρισμός στην περίπτωση τέιλορ σουίφτ είναι 12χρονα κ καθυστερημενοι - υπόλοιποιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 08:54Σίγουρα ινσελ ο δράστης , επιτέθηκε σε εκδήλωση που τα κορίτσια τιμούσαν την Τέιλορ σουιφτ, την οποία όσων γνωστόν μισούν όλοι οι αλτ Ράιτ.
Κάνεις δεν απαντάει στο ερώτημα μου.
Οι μουλσουμανοι τι σχεση εχουν με την ολη ιστορία
Οι μουλσουμανοι τι σχεση εχουν με την ολη ιστορία
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μιμούνται τον Ριχάρδο τον Λεοντοκαρδο που κυνηγούσε μουσλίμια;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 03 Αύγ 2024, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tελικώς, ζούμε επικές στιγμές της αντιφά δημοκρατικής αντίληψης σε όλα τα πλαίσια. 
Το αν θα πρέπει να καταχωρηθούν όλες αυτές οι μηχανιστικές αντιδράσεις ως κάποια πολιτικής φύσης διαταραχή, δεν το ξέρω.

Το αν θα πρέπει να καταχωρηθούν όλες αυτές οι μηχανιστικές αντιδράσεις ως κάποια πολιτικής φύσης διαταραχή, δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τελικά ο συλληφθέντας ήταν φανατισμένος χριστιανός γεννημένος στην Ουαλία ενώ λέγανε ψέματα ότι είναι μουσουλμάνος παράνομος μετανάστης να γιατί το κρύβανεΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 09:17Βρετανία: Δύο παιδιά νεκρά και 11 τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στο ΣάουθπορτΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 16:50A third girl has died in the UK after one of the worst attacks on children in decades. Here’s what to know
https://edition.cnn.com/2024/07/30/uk/s ... index.html
Προσέξτε πόσο γελοία είναι η προσέγγιση του άρθρου.
Δίνουν περισσότερη έμφαση στις "ακροδεξιές" τί άλλο, αντιδράσεις και προς το παρόν διαφυλάττουν ως γκράαλ τις περαιτέρω πληροφορίες για τον ευάλωτο συλληφθέντα.
Και όλα αυτά σε σημερινό δημοσίευμα, ενώ η επίθεση έγινε τη Δευτέρα.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Γράφεις ανοησίες καλό μου. Λες και έχετε καταπιεί όλοι την ίδια κασέτα.Manolis έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 09:31τελικά ο συλληφθέντας ήταν φανατισμένος χριστιανός γεννημένος στην Ουαλία ενώ λέγανε ψέματα ότι είναι μουσουλμάνος παράνομος μετανάστης να γιατί το κρύβανεΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 09:17Βρετανία: Δύο παιδιά νεκρά και 11 τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στο ΣάουθπορτΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2024, 16:50A third girl has died in the UK after one of the worst attacks on children in decades. Here’s what to know
https://edition.cnn.com/2024/07/30/uk/s ... index.html
Προσέξτε πόσο γελοία είναι η προσέγγιση του άρθρου.
Δίνουν περισσότερη έμφαση στις "ακροδεξιές" τί άλλο, αντιδράσεις και προς το παρόν διαφυλάττουν ως γκράαλ τις περαιτέρω πληροφορίες για τον ευάλωτο συλληφθέντα.
Και όλα αυτά σε σημερινό δημοσίευμα, ενώ η επίθεση έγινε τη Δευτέρα.
Μου θυμίζετε σμήνος εντόμων που επικοινωνούν μεταξύ τους με κεραίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα ξεσηκωθεί ο κόσμος κατά των φανατικών χριστιανών που εγκληματουν?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 09:35Γράφεις ανοησίες καλό μου. Λες και έχετε καταπιεί όλοι την ίδια κασέτα.Manolis έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 09:31τελικά ο συλληφθέντας ήταν φανατισμένος χριστιανός γεννημένος στην Ουαλία ενώ λέγανε ψέματα ότι είναι μουσουλμάνος παράνομος μετανάστης να γιατί το κρύβανεΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 09:17
Βρετανία: Δύο παιδιά νεκρά και 11 τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ
Μου θυμίζετε σμήνος εντόμων που επικοινωνούν μεταξύ τους με κεραίες.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Oι χριστιανοί δεν γκετοποιούνται ούτε σφάζουνε κόσμο κάθε τρεις και λίγο. Μόνο με τους ισλαμιστές υπάρχει προβλημα, ούτε με τους χριστιανούς, ούτε με τους εβραίους, ούτε με τους βουδιστές και τους ινδουιστές ή τους σιχ.
Ποιος κόσμος βρε ανόητα ούγκανα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εβέβαια αφού τα εγκλήματα των φανατικών χριστιανών τα αποδίδετε σε μουσουλμάνους κατόπιν υπόδειξης των σάπιων μέσων που το κρύβανε
αλλά πρέπει να καταργηθούν όλα αυτά
ο κόσμος εκτός των φανατικών χριστιανών που εγκληματουν φυσικά.ξεχασες την έναρξη του τοπικ σωστά?
Ποια είναι η έναρξη του τόπικ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εννοειτε οτι φταιν παντα οι μουσουλμανοι(ακομα και οταν δεν φταινε).
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Απρ 2024, 15:57