αγνη αγαναχτησιςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:32Σορι για το κήρυγμα του σχολιαστή, εγώ για τη φάση είμαι
σοπεδωστε την γαμεμενη Ρουαντα
αγνη αγαναχτησιςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:32Σορι για το κήρυγμα του σχολιαστή, εγώ για τη φάση είμαι
Λαϊκή οργή ενάντια σε εισαγόμενη βία, ακόμη ορθότερα.Beria έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:34Λαϊκή οργή ενάντια σε χριστιανική βία, για ακόμη ορθότεροSid Vicious έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 15:20Να αλλάξει ο ψευδής τιτλος του νήματος σε Λαική οργή στην Αγγλία που είναι το σωστότερο
Απλή οργή και όποιος αντέξει.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:43Λαϊκή οργή ενάντια σε εισαγόμενη βία, ακόμη ορθότερα.Beria έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:34Λαϊκή οργή ενάντια σε χριστιανική βία, για ακόμη ορθότεροSid Vicious έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 15:20Να αλλάξει ο ψευδής τιτλος του νήματος σε Λαική οργή στην Αγγλία που είναι το σωστότερο
πανω σε αυτο που ειπες υπολογιζω οτι το περιμεναν να συμβει καποια στιγμη για να εντεινουν
λες να μην έχω; κάποια site δεν ανοίγουν αμα ανιχνευσουν blocker,σε ταμπλετ ειναι περιορισμενη η προσφορα μπλοκερς, ασε που ζήταν και ετήσια συνδρομή.Nandros έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:00Βάλτε ρε pop-up blockers στους brawsers σαςMachine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 08:04Ασχετο μετα απο πολλα χρονια ξαναμπηκα στο ιν.γρ ! πως το κανε ο βάγγουρας σαν τα μουτρα του!
ειχε ποπ απ διαφημιση για λευκανση γκροβερ! με υπεροξειδιο.! αναρωτιεμαι αν θα ειναι με τοπική αναισθησια ή οχι
Yochanan έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:13φτιάξε τα κουωτ σουNandros έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:00Machine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 08:04Ασχετο μετα απο πολλα χρονια ξαναμπηκα στο ιν.γρ ! πως το κανε ο βάγγουρας σαν τα μουτρα του!
ειχε ποπ απ διαφημιση για λευκανση γκροβερ! με υπεροξειδιο.! αναρωτιεμαι αν θα ειναι με τοπική αναισθησια ή οχιΒάλτε ρε pop-up blockers στους brawsers σας
Μπη brave ρε νιάου.Machine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:55λες να μην έχω; κάποια site δεν ανοίγουν αμα ανιχνευσουν blocker,σε ταμπλετ ειναι περιορισμενη η προσφορα μπλοκερς, ασε που ζήταν και ετήσια συνδρομή.Nandros έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:00Βάλτε ρε pop-up blockers στους brawsers σαςMachine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 08:04Ασχετο μετα απο πολλα χρονια ξαναμπηκα στο ιν.γρ ! πως το κανε ο βάγγουρας σαν τα μουτρα του!
ειχε ποπ απ διαφημιση για λευκανση γκροβερ! με υπεροξειδιο.! αναρωτιεμαι αν θα ειναι με τοπική αναισθησια ή οχι
Έχω τάμπλετ αλλά για διάβασμα, σερφάρισμα και ταινίες το βράδυ πριν κοιμηθώ.Machine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:55λες να μην έχω; κάποια site δεν ανοίγουν αμα ανιχνευσουν blocker,σε ταμπλετ ειναι περιορισμενη η προσφορα μπλοκερς, ασε που ζήταν και ετήσια συνδρομή.Nandros έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:00Βάλτε ρε pop-up blockers στους brawsers σαςMachine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 08:04Ασχετο μετα απο πολλα χρονια ξαναμπηκα στο ιν.γρ ! πως το κανε ο βάγγουρας σαν τα μουτρα του!
danke!sys3x έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 17:14Μπη brave ρε νιάου.Machine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:55λες να μην έχω; κάποια site δεν ανοίγουν αμα ανιχνευσουν blocker,σε ταμπλετ ειναι περιορισμενη η προσφορα μπλοκερς, ασε που ζήταν και ετήσια συνδρομή.SpoilerShowέχει για όλα τα λειτουργικά, είναι ο κρομ με ενσωματωμένα αντ πλόκερς κτρ, παρακαλώ.
την καλύτερη δουλεια κανεις με το pc, αλλά εγω εχω τριβόλια.Nandros έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 17:18Έχω τάμπλετ αλλά για διάβασμα, σερφάρισμα και ταινίες το βράδυ πριν κοιμηθώ.Machine ghost έγραψε: ↑03 Αύγ 2024, 16:55λες να μην έχω; κάποια site δεν ανοίγουν αμα ανιχνευσουν blocker,σε ταμπλετ ειναι περιορισμενη η προσφορα μπλοκερς, ασε που ζήταν και ετήσια συνδρομή.
Άλλοι πχορουμίτες χρησιμοποιούν τα κινητά τους και γράφουν στο πχόρουμ.
Εγώ προτιμώ pc και κανονικό πληκτρολόγιο.
.