Μμμμ...
200 άτομα σε κάθε πόλη ε;;;
Λοιπόν: Ο παρακάτω στην αρχή της χρονιάς είχε 100.000 sub
Κοίτα σήμερα πόσους έχει...
.
Ρε φίλε subscriber μπορεί να είσαι και εσύ και εγώ και ο Pradeep από το νέο Δελχί.
Α.. ναι, δεν έχεις άδικο.
Αλλά... Να σε ρωτήσω: ποιός είναι αυτός που θα κάνει subscribe σε ένα ακροδεξιό κανάλι; Πάντως εγώ όχικαι δεν νομίζω ούτε εσύ, ούτε κάποιος από το Δελχί...
Οπότε ποιοί απομένουν;
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Παρεμπιπτόντως, ο Tommy Robinson που ανέβασες πιο πάνω δεν είναι και η καλύτερη πηγή. Είναι γνωστός στις αρχές, έχει κάνει φυλακή και του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αρκετές χώρες. Ήταν/είναι (ήταν γιατί κάποιες έχουν απαγορευτεί στις χώρες τους) μέλος σε αρκετές αγγλικές και παγκόσμιες οργανώσεις (κάποιες με έδρα την old school Γερμανία) που προωθούν την ιδέα "εάν δεν είσαι λευκός με πράσινα μάτια, στα τρένα".
Ό,τι και να 'ναι, αυτοί που ανεβάζει στα video δεν είναι ηθοποιοί
Ναι αλλά δεν έχουμε context. Εάν βγήκαν τα φασιστάκια και τους αρχίσαν στο ξύλο, λογικό είναι να ξεσηκωθούν.
Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε τι και γιατί, πάντως εάν λέει κάτι ο Robinson σίγουρα δεν είναι (ολόκληρη) η αλήθεια.
Έλα ρε συ, απλά απέκτησαν ισχύ και προκαλούν. Όταν πριν χρόνια έκαναν shariah zones, τους αρχίσαν στο ξύλο τα φασιστάκια και άρχισαν να αντιδρούν; Απλά απέκτησαν δύναμη και κάνουν επίδειξη ισχύος.Τα φασιστάκια ξεσηκώθηκαν ως αντίδραση σε αυτό που κάνουν οι συμμορίες των ισλαμιστών.
Απλα να εχουμε υποψη μας τι συμβαινει. Ο Ελον Μασκ εχει κανει στροφη τους τελευταιους μηνες υπερ του Τραμπ και της ακροδεξιας και η πλατφορμα του ενισχυει την ακροδεξια προπαγανδα
Εδώ σε μένα που εκπαιδεύω χρόνια τον αλγόριθμο, μου βγάζει εμβόλιμη ακραία ρατσιστική προπαγάνδα.
Απλα να εχουμε υποψη μας τι συμβαινει. Ο Ελον Μασκ εχει κανει στροφη τους τελευταιους μηνες υπερ του Τραμπ και της ακροδεξιας και η πλατφορμα του ενισχυει την ακροδεξια προπαγανδα
Εδώ σε μένα που εκπαιδεύω χρόνια τον αλγόριθμο, μου βγάζει εμβόλιμη ακραία ρατσιστική προπαγάνδα.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζονται ενέσεις συνωμοσιολογίας. Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για "τρομοκρατική ενέργεια", που αν μη τι άλλο προϋποθέτει κάτι προγραμματισμένο από τη χ ή ψ οργάνωση.
Το πιο πιθανόν είναι να πρόκειται για ένα ακόμη σαλταρισμένο μουσλίμι, που για τον χ ή ψ λόγο την είδε εκδικητής του Προφήτη. Σε κάθε περίπτωση η ανηλικότητα του, είναι μέγιστο μπόνους για την όποια έκβαση των πραγμάτων.
Ακόμη και αμιγώς δυτικά ψυχάκια, προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες σε φάσεις έκρηξης.
Τα μουσλίμια από φανατικές οικογένειες και θρησκευτικούς δασκάλους, έχουν περισσότερους λόγους να το κάνουν γιατί γαλουχούνται με τη νοοτροπία, ότι αυτές οι πράξεις είναι καθήκον τους και όχι προσωπική εκδίκηση για τον χ ή ψ λόγο.
Μα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζονται ενέσεις συνωμοσιολογίας. Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για "τρομοκρατική ενέργεια", που αν μη τι άλλο προϋποθέτει κάτι προγραμματισμένο από τη χ ή ψ οργάνωση.
Το πιο πιθανόν είναι να πρόκειται για ένα ακόμη σαλταρισμένο μουσλίμι, που για τον χ ή ψ λόγο την είδε εκδικητής του Προφήτη. Σε κάθε περίπτωση η ανηλικότητα του, είναι μέγιστο μπόνους για την όποια έκβαση των πραγμάτων.
Ακόμη και αμιγώς δυτικά ψυχάκια, προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες σε φάσεις έκρηξης.
Τα μουσλίμια από φανατικές οικογένειες και θρησκευτικούς δασκάλους, έχουν περισσότερους λόγους να το κάνουν γιατί γαλουχούνται με τη νοοτροπία, ότι αυτές οι πράξεις είναι καθήκον τους και όχι προσωπική εκδίκηση για τον χ ή ψ λόγο.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.