Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Ο Γιουνίκ είναι αυτός που είχε ανοίξει το νήμα για το μαχαίρωμα έξι (αν θυμάμαι καλά) ανθρώπων στο Σίδνεϊ πριν μερικούς μήνες και έσερνε τον χορό για τον ισλαμιστή μακελάρη, ο οποίος αποδείχτηκε τελικά Μαλτέζος σέρφερ με ψυχολογικά.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.statista.com/statistics/283 ... and-wales/
Δολοφονιες στην Αγγλια και την Ουαλια των 60 εκατομμυριων την περιοδο 2002-2024. Το 2023 καταγραφτηκαν 590 δολοφονιες
https://www.phillypolice.com/crimestats/
Δολοφονιες στην Φιλαδελφια των ΗΠΑ των 500.000 κατοικων. Το 2023 καταγραφτηκαν 410 δολοφονιες
Δολοφονιες στην Αγγλια και την Ουαλια των 60 εκατομμυριων την περιοδο 2002-2024. Το 2023 καταγραφτηκαν 590 δολοφονιες
https://www.phillypolice.com/crimestats/
Δολοφονιες στην Φιλαδελφια των ΗΠΑ των 500.000 κατοικων. Το 2023 καταγραφτηκαν 410 δολοφονιες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στρακαστρουκας την 04 Αύγ 2024, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
ε, τα εχει αυτα ο Τζημερισμος
Τί έγινε, χαρούλες μου, αρχίσαμε τις προσωπικές αναφορές σε παρελθόντα σχόλια;
Ναι, ο γιουνίκ είναι ινσελοκάγκουρας και αυτό είναι τσεκαρισμένο. Όπως και πολλοί άλλοι.
Το πόσοι ινσελοκάγκουρες έχουν ενσωματωθεί στο χώρο των προχωκάγκουρων, θα το αναφέρει κάποιος;

Ευαισθητοποιημένα ζούδια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ δεν ξεκουράζομαι ποτέ
Είμαι εκεί όπου το χρέος με προστάζει
Κι όσο θα υπαρχουνε ανελληνιστοι
Θα τους συντρίβω και το αίμα τους τους θα στάζει
metoo
Όχι λόγω χρέους (σε ποιον στην τελική;) αλλά καθαρά για πλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν κάποιοι ντρέπεστε γι' αυτά που γράφετε, ας μην τα γράφετε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 12:54Τί έγινε, χαρούλες μου, αρχίσαμε τις προσωπικές αναφορές σε παρελθόντα σχόλια;
Ναι, ο γιουνίκ είναι ινσελοκάγκουρας και αυτό είναι τσεκαρισμένο. Όπως και πολλοί άλλοι.
Το πόσοι ινσελοκάγκουρες έχουν ενσωματωθεί στο χώρο των προχωκάγκουρων, θα το αναφέρει κάποιος;
Από εκεί και πέρα, το ζήτημα δεν είναι ο Γιουνίκ ή εσύ, αλλά το γενικότερο μοτίβο αντιδρασης των ακροδεξιών και της ισλαμοφοβίας όταν κατι σχετικό ή άσχετο συμβαίνει.
Οι κατηγοριοποιήσεις που κάνεις για τους προχωκάγκουρες(;) αφορούν μόνο εσένα, δεν ξέρω σε τι αποσκοπείς με αυτά τα παραληρήματα ή γιατί περιμένεις οποιοσδήποτε να τα πάρει στα σοβαρά.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, ας μην τα πάρει στα σοβαρά, δεν τραβάω κάποιο ζόρι.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 13:03Αν κάποιοι ντρέπεστε γι' αυτά που γράφετε, ας μην τα γράφετε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 12:54Τί έγινε, χαρούλες μου, αρχίσαμε τις προσωπικές αναφορές σε παρελθόντα σχόλια;
Από εκεί και πέρα, το ζήτημα δεν είναι ο Γιουνίκ ή εσύ, αλλά το γενικότερο μοτίβο αντιδρασης των ακροδεξιών και της ισλαμοφοβίας όταν κατι σχετικό ή άσχετο συμβαίνει.
Οι κατηγοριοποιήσεις που κάνεις για τους προχωκάγκουρες(;) αφορούν μόνο εσένα, δεν ξέρω σε τι αποσκοπείς με αυτά τα παραληρήματα ή γιατί περιμένεις οποιοσδήποτε να τα πάρει στα σοβαρά.

Το ότι κάποιοι σαλταρισμένοι θεωρούν ότι οι απόψεις τους είναι δόγματα που όλοι παίρνουν στα σοβαρά, είναι καθαρά δικό τους ( ψυχολογικό κυρίως) πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, είναι δικό σου πρόβλημα.

Καλό μου, άσε τις παπαριές στη γάτα. Σας επηρεάζω αρνητικά περισσότερο απ' όσο επηρεάζετε εσείς εμένα.

Ίσως γιατί έχετε πολύ ευαισθητοποιημένους κάλους. Προτείνω πεντικιούρ από ειδικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Απρ 2024, 15:57