Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Αύγ 2024, 14:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:37
Πασιφάη έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:33
Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ από τα λεγομενα είναι , πως αν ο δράστης ήταν μουσλίμι, θα ζητωκραύγαζαν κάποιοι ηλίθιοι για την κατάσταση στο UK, αλλά και γενικότερα. Θα έκαναν πάρτυ για την αμφίρροπη φάση και θα έσκιζαν τα κωλοβράκια τους πως και καλά οι μουσουλμάνοι στο γενικότερο πλαίσιο, είναι όλοι σεσημασμένοι. Όου wait..
Τώρα που έσκασε το χριστιανόπουλο, υπάρχει θέμα στη δική τους δογματική θέαση. Ε, δε γαμιέται Τι να κάνουμε. Όποιοι γενικότερα είναι σπίτι- μπακάλικο- σπίτι και δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ στη ζωουλα τους, δεν έχουνε ζήσει και συναναστραφεί με άλλους πολιτισμους, αυτά θα λένε. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Μιζέρια άπειρη. Άλλο τουρίστας, άλλο ταξιδιώτης. Ελάτε, συνεχίστε. :lol:
Πασίφω μου, το πράγμα είναι απλό.

Αν γεννήθηκες σε χριστιανική οικογένεια κι εσύ χριστιανόπουλο είσαι.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέτε.
Γαλή, ευγενικά στο λέω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε τσούζει, αλλά νομίζω πως τώρα που είσαι στη σύνταξη, μπορείς να ταξιδέψεις και να δεις μόνη σου,όλα εκείνα που αποφεύγεις σαν το διάολο το λιβάνι. Φιλική συμβουλή. Μην πρήζεις με την μίρλα σου, αν δεν έχεις άποψη επί προσωπικού.
Τα υπόλοιπα είναι μιζέρια. Τόσο απλά. Άντε καλή μου γυναίκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 04 Αύγ 2024, 14:43

Dwarven Blacksmith έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:39
Το σίγουρο είναι ότι και να λέμε οι ταραχές αυτές είναι μια μεγάλη οργανωτική επιτυχία για την ακροδεξιά. Το σύστημα δεν έχει ιδέα πως να απαντήσει.
Oταν στο τέλος του μήνα δεν μπει το επίδομα αργοσχολισμού, θα χαλαρώσουν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Αύγ 2024, 14:44

Αρίστος έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:36
Εγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε οτι πουν οι διωκτικες αρχες ειτε για το προφιλ του νεαρου που πηγε να δολοφονησει τον Τραμπ, ειτε για το προφιλ του μεταναστη που δολοφονησε τα τρια κοριτσακια.

Η μαλλον ειμαι σιγουρος οτι αραδιασαν ενα σωρο ψεματα.

.
Προς το παρόν τήρησαν σιγήν ιχθύος.

Γιατί όλως τυχαίως τα... συντριπτικά στοιχεία επιβεβαίωσης για το τί ήταν ακριβώς ο νεαρός (χριστιανός, μουσλίμι, ψυχάκι με απωθημένα κλπ) παίζουν σ' αυτά που είπαν οι... γείτονες. :lol:

Για περαιτέρω σχόλια από τον ίδιο ή την οικογένεια του, δεν έχει παίξει η παραμικρή πληροφορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 04 Αύγ 2024, 14:45

Το σίγουρο είναι ότι και να λέμε οι ταραχές αυτές είναι μια μεγάλη οργανωτική επιτυχία για την ακροδεξιά. Το σύστημα δεν έχει ιδέα πως να απαντήσει.
Πως δεν έχει. Θα κάνει τον Κινέζο (σορυ...) μέχρι να ξεθυμάνουν, κάτι που έχει πιθανότητες επιτυχίας 99% σήμερα. Σε άλλη φάση στο μέλλον δεν ξέρω.

Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη ν' ανάψει για την 'τελική λύση'.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 04 Αύγ 2024, 14:46

zteo έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:16
OANNHSEA έγραψε:
04 Αύγ 2024, 13:54
zteo έγραψε:
04 Αύγ 2024, 13:42

Μόνο που δεν αντιδρούν για τις δολοφονίες παιδιών. Αντιδρούν ενάντια στους μουλσουμανους που ουδεμία σχέση έχουν με την δολοφονία των συγκεκριμένων παιδιών.
Όχι...
Αντιδρούν ενάντια στους μετανάστες - και τυχαίνει οι περισσότεροι μετανάστες να είναι μουσουλμάνοι, οι οποίοι "τυχαίνει" να είναι οι εκλεκτοί του αγγλικού κυβερνητικού συστήματος...

.
Και αυτό άκυρο είναι διότι το έγκλημα το έκανε Άγγλος πολίτης που τυγχάνει να είναι γόνος μεταναστών.
Απλά εάν ήταν ενάντια στους μετανάστες γενικα θα έπρεπε πχ να γίνουν εμπρησμοί σε ελληνικά εστιατόρια και ελληνικών εφοπλιστικων γραφείων διότι και αυτοί μετανάστες είναι.
Σιγά - σιγά βρε... Μπα με την βιασύνη σου...
Πρώτα οι αλλαχμπαράκηδες, μετά οι αλλόχρωμοι και μετά όλοι οι άλλοι!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Αύγ 2024, 14:46

GoBzi έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:43
Αυτό το επίδομα που λες μπαίνει μόνον στους ακροδεξιούς ή και στους υπόλοιπους μουσαφιραίους GoBzi; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 04 Αύγ 2024, 14:46

Manolis έγραψε:
04 Αύγ 2024, 13:17
Unique έγραψε:
04 Αύγ 2024, 12:40
οπότε όπως φάνηκε τελικά, ο τύπος ήταν μάλλον ισλαμοσκουπίδι. Παράξενο γιατί η Ρουάντα είνα επι τω πλείστω χριστιανοί.
φανατισμένος χριστιανός
The suspect accused of carrying out a stabbing spree in August on Monday was described by a neighbour as a “quiet choir boy” with a family heavily involved in the local church.
Rudakubana was born in Cardiff

https://www.google.com/amp/s/www.mirror ... 381466.amp
Γείτονας. Ποιος τους πιστεύει άραγε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 04 Αύγ 2024, 14:47

Πασιφάη έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ από τα λεγομενα είναι , πως αν ο δράστης ήταν μουσλίμι, θα ζητωκραύγαζαν κάποιοι ηλίθιοι για την κατάσταση στο UK, αλλά και γενικότερα. Θα έκαναν πάρτυ για την αμφίρροπη φάση και θα έσκιζαν τα κωλοβράκια τους πως και καλά οι μουσουλμάνοι στο γενικότερο πλαίσιο, είναι όλοι σεσημασμένοι. Όου wait..
Τώρα που έσκασε το χριστιανόπουλο, υπάρχει θέμα στη δική τους δογματική θέαση. Ε, δε γαμιέται Τι να κάνουμε. Όποιοι γενικότερα είναι σπίτι- μπακάλικο- σπίτι και δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ στη ζωουλα τους, δεν έχουνε ζήσει και συναναστραφεί με άλλους πολιτισμους, αυτά θα λένε. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Μιζέρια άπειρη. Άλλο τουρίστας, άλλο ταξιδιώτης. Ελάτε, συνεχίστε. :lol:

Γαλή, ευγενικά στο λέω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε τσούζει, αλλά νομίζω πως τώρα που είσαι στη σύνταξη, μπορείς να ταξιδέψεις και να δεις μόνη σου,όλα εκείνα που αποφεύγεις σαν το διάολο το λιβάνι. Φιλική συμβουλή. Μην πρήζεις με την μίρλα σου, αν δεν έχεις άποψη επί προσωπικού.
ρε δικε μο
εσυ δεν εισαι μια δασκαλα που απο τα 50 της εισαι στην συνταξις? οκ η ΓΑΛΗ 30 χρονια ξυνει το πουρι αλλα λολ ρε
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Αύγ 2024, 14:48

με περισσοτερα μετρα καταστολης και ηδη το ειπανε ...τωρα αν αυτο θα φερει ηρεμια θα το δουμε
σημασια εχει να παρουν και αλλα εθνη την σκυταλη και να εξαπλωθει σε εολη την ευρωπη
γιατι θα ειναι η σωτηρια της λευκης φυλης απο το βιαιο μπολιασμα που επιχειρειται

μια αυτοκρατορια σαν την παγκοσμιοποιηση δεν χρειαζεται εθνη με πολιτες αλλα ενα συνονθυλευμα
εθνων με διαφορετικη κουλτουρα για να μπορει να τους ελεγξει ευκολα
κατα το διαιρει και βασιλευε

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Αύγ 2024, 14:50

Zundapp έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:47
Πασιφάη έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

ρε δικε μο
εσυ δεν εισαι μια δασκαλα που απο τα 50 της εισαι στην συνταξις? οκ η ΓΑΛΗ 30 χρονια ξυνει το πουρι αλλα λολ ρε
Όχι ρε δικέ μου. Ζω και ταξιδεύω με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ενταφιάστηκα σε ένα φόρουμ να μανουριάζω. Το αν η άλλη ξύνει το πουρί της, χέστηκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Αύγ 2024, 14:51

Green Dragon έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:45
Πως δεν έχει. Θα κάνει τον Κινέζο (σορυ...) μέχρι να ξεθυμάνουν, κάτι που έχει πιθανότητες επιτυχίας 99% σήμερα. Σε άλλη φάση στο μέλλον δεν ξέρω.

Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη ν' ανάψει για την 'τελική λύση'.
κατσε να δουμε πως θα πανε οι πολεμοι και θα σου πω γω αν η κοινωνια ειναι ετοιμη ή οχι

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 04 Αύγ 2024, 14:52

Στρακαστρουκας έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:18
OANNHSEA έγραψε:
04 Αύγ 2024, 13:58
Οι αριστεροί του φόρουμ δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και ποιά είναι η κατάσταση στην Αγγλία.
Ούτε έχετε καταλάβει τι επιπτώσεις θα έχει η κάθε κατάληξη όλων αυτών των γεγονότων...
Αυτή τη στιγμή, όλη η Ευρώπη βλέπει τι γίνεται στην Αγγλία - περιμένουν να δούν πως θα εξελιχθεί.
Σε κάθε περίπτωση, αρνητική η θετική εξέλιξη - όπως και να το πάρει κάποιος - οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πολίτες θα έχουν πάρει μαθήματα...
Μαθήματα που δεν θα έχουν και τόσο σχέση με τις αριστερές γελοιότητες...

.
Ναι, τι ακριβως γινετε στην Αγγλια για πες μας εσυ που ξερεις

Το ότι για πρώτη φορά σε μία χώρα στην Ευρώπη ξεσηκώνονται ενάντια στους μετανάστες, δεν σου κάνει καμία εντύπωση;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Αύγ 2024, 14:53

πρωκτικος εξισλαμισμος; λες; :p2:

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 04 Αύγ 2024, 14:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:46
GoBzi έγραψε:
04 Αύγ 2024, 14:43
Αυτό το επίδομα που λες μπαίνει μόνον στους ακροδεξιούς ή και στους υπόλοιπους μουσαφιραίους GoBzi; :)
Το συγκεκριμένο επίδομα μπαίνει και στους δύο. Και οι μεν και οι δε κάθονται σπίτι και γεννοβολανε σαν τα κουνέλια και τους πληρώνω εγώ ο μαλάκας. :D

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Αύγ 2024, 14:54

Πασιφάη έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Βρε μουρλογιεγιεσέδικο παρτάλι, ούτε στη σύνταξη είμαι ούτε περιμένω ταξιδιωτικές οδηγίες και εμπΥρίες από το είδος σου.

Συνέχισε να κουνάς το δαχτυλάκι, ως ψυχοθεραπευτική αποφόρτιση έχει μέγιστη σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών