ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ Η ΧΕΣΤΡΑ
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ Η ΧΕΣΤΡΑ
... από το μαρμάρινο πάτωμα. Νόμιζα ότι ήταν σωστά μονταρισμένη από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, αλλά τελικά απλά έριξαν μπόλικη ποσότητα κάποιου συγκολλητικού υλικού από κάτω, και την καθίσανε στο μάρμαρο του πατώματος. Αυτό πριν κάμποσα χρόνια.
Η βάση της χέστρας έχει δύο τρύπες, μια από κάθε πλευρά, που υποθέτω είναι για να περάσουν βίδες ή κάποιο ανάλογο εξάρτημα και να πακτωθεί όλο το σύστημα στο πάτωμα. Αλλά είναι απλά γεμισμένες με κόλλα και σιλικόνη.
Τις προάλλες, με τις υπερβολικές ζέστες, η κόλλα αυτή ξεράθηκε τελείως και ξεκόλλησε.
Τι να κάνω για να την μοντάρω σωστά; Μακροπρόθεσμα θα την αλλάξω τελείως, μάλλον με κάποια εντοιχισμένη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με παίρνει να κάνω το έξοδο. Θέλω απλά να την στερεώσω (μόνος μου ό,τι μπορώ, όχι να φωνάξω μάστορα), γιατί κάνει τζόγο αριστερά-δεξιά όταν κάθομαι να χέσω, και ειδικά στο σκούπισμα.
Παράλληλα και επί τη ευκαιρία, θέλω να κοντύνω κατά 8 χιλιοστά τον πλαστικό σωλήνα εξόδου, γιατί οι άσχετοι δεν τον έκοψαν σωστά, με αποτέλεσμα το καζανάκι να μην ακουμπάει τοίχο (όλο το σύστημα είναι 8 χιλιοστά πιο μπροστά από όσο έπρεπε), και φοβάμαι μήπως καμιά ώρα φύγει και σκάσει κάτω και γίνει συντριβάνι εκεί πέρα.
Δώστε καμιά τεχνική συμβουλή όσοι ξέρετε.
Η βάση της χέστρας έχει δύο τρύπες, μια από κάθε πλευρά, που υποθέτω είναι για να περάσουν βίδες ή κάποιο ανάλογο εξάρτημα και να πακτωθεί όλο το σύστημα στο πάτωμα. Αλλά είναι απλά γεμισμένες με κόλλα και σιλικόνη.
Τις προάλλες, με τις υπερβολικές ζέστες, η κόλλα αυτή ξεράθηκε τελείως και ξεκόλλησε.
Τι να κάνω για να την μοντάρω σωστά; Μακροπρόθεσμα θα την αλλάξω τελείως, μάλλον με κάποια εντοιχισμένη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με παίρνει να κάνω το έξοδο. Θέλω απλά να την στερεώσω (μόνος μου ό,τι μπορώ, όχι να φωνάξω μάστορα), γιατί κάνει τζόγο αριστερά-δεξιά όταν κάθομαι να χέσω, και ειδικά στο σκούπισμα.
Παράλληλα και επί τη ευκαιρία, θέλω να κοντύνω κατά 8 χιλιοστά τον πλαστικό σωλήνα εξόδου, γιατί οι άσχετοι δεν τον έκοψαν σωστά, με αποτέλεσμα το καζανάκι να μην ακουμπάει τοίχο (όλο το σύστημα είναι 8 χιλιοστά πιο μπροστά από όσο έπρεπε), και φοβάμαι μήπως καμιά ώρα φύγει και σκάσει κάτω και γίνει συντριβάνι εκεί πέρα.
Δώστε καμιά τεχνική συμβουλή όσοι ξέρετε.
Re: ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ Η ΧΕΣΤΡΑ
Θεωρητικά δεν χρειάζεσαι τη χέστρα για να χεσεις.
Αν επιμένεις πάρε ένα ζευγάρι βίδες-ουπα,δανείσου ένα τρυπάνι (απ ότι φαινεται δεν έχεις) και φτιάξτο.
Αν επιμένεις πάρε ένα ζευγάρι βίδες-ουπα,δανείσου ένα τρυπάνι (απ ότι φαινεται δεν έχεις) και φτιάξτο.
ετσι τις βαζαν ολες, δεν βάζουν τις βίδες γιατι θα ραγίσει εκει αν φυγει η κόλλα/τσιμέντο, μεγαλύτερη ζημία θα γίνει. Καθάρισε καλα και βάλε παλι μια καλή κόλλα.
-
Ρε αλλαχ λιακόνια εφαγες;; 
350 σελιδες. να ξεπερασεις τον σεισμικουλα!
οι βιδες ειναι δεξιόστροφες αν ναι βάλε αριστεροστροφες που ειναι ασφαλειας. επισεις θα φταξεις εγκατασταση κενου αλα αεροπλάνο, και ζωνη τεσσαρων σημειων.

ρωτα και την νικη εχει κανει μεταπτυχιακο! στις χέστρες.

οι βιδες ειναι δεξιόστροφες αν ναι βάλε αριστεροστροφες που ειναι ασφαλειας. επισεις θα φταξεις εγκατασταση κενου αλα αεροπλάνο, και ζωνη τεσσαρων σημειων.

ρωτα και την νικη εχει κανει μεταπτυχιακο! στις χέστρες.
Χασκογελάνε τα δάσα.
[διαβάζεται σε ρυθμό πάγωσε η τσιμινιέρα]
Τι έφαγες ρε μαλάκα; Και κυρίως τι απέρριψες; 
Τον Κθούλου;

Τον Κθούλου;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
καλή, φρέσκια σιλικόνη π.χ. Sika, καλό καθάρισμα και εφαρμογή σε απόλυτα στεγνές επιφάνειες. Καμμία μηχανική καταπόνηση και ούτε σταγόνα νερό να πέσει για 12 ώρες τουλάχιστον, καλύτερα 24
Για τον σωλήνα εξόδου (pvc?) δε δίνω συμβουλή γιατί δεν ξέρω
Για τον σωλήνα εξόδου (pvc?) δε δίνω συμβουλή γιατί δεν ξέρω
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σκεφτείτε τι όλμος έπεσε μέσα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith