Bisolvon.
Τί πίνουμε σήμερα;
- kongrosian
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Τζιν τονικ. Αγιο ποτο. Δεν με πειράζει καθόλου στην κοιλιτσα.

- kongrosian
αν πίνεις μόνος και αμίλητος δεν έχει το ίδιο άκουσμα με το να έχεις παρέα και να μιλάς. πρέπει να έχει να κάνει και με την διαδικασία της ομιλίας και τις βιολογικές διεργασίες που σχετίζονται με αυτό.
-
Το συκώτι είναι το θέμαkongrosian έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 23:52Τζιν τονικ. Αγιο ποτο. Δεν με πειράζει καθόλου στην κοιλιτσα.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:38αν πίνεις μόνος και αμίλητος δεν έχει το ίδιο άκουσμα με το να έχεις παρέα και να μιλάς. πρέπει να έχει να κάνει και με την διαδικασία της ομιλίας και τις βιολογικές διεργασίες που σχετίζονται με αυτό.
Πάντως sys3x δεν είμαι αλκοολικός, ήταν αστείο. Απλώς το μισό ποτό είναι η μόνη μου παρέα.
sure...
(γελώ)
(γελώ)

Πολύ καλή. Αφού ξανακοίταξα το μπουκάλι να σιγουρευτώ οτι δεν έχει αλκόολ.
- kongrosian
το ούζο έχει το καλύτερο ratio σε άκουσμα/θερμίδες.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:38αν πίνεις μόνος και αμίλητος δεν έχει το ίδιο άκουσμα με το να έχεις παρέα και να μιλάς. πρέπει να έχει να κάνει και με την διαδικασία της ομιλίας και τις βιολογικές διεργασίες που σχετίζονται με αυτό.
Πάντως sys3x δεν είμαι αλκοολικός, ήταν αστείο. Απλώς το μισό ποτό είναι η μόνη μου παρέα.

και το τζιν, αλλά με σόδα, όχι τόνικ (που έχει ζάχαρη)!
είμαι σίγουρος πως όταν το κατουράς και παίρνει τον δρόμο του στην αποχέτευση το ακολουθείς από πίσω και το βρίζεις μέχρι να συναντήσεις καμιά ενδιαφέρουσα κουράδα που επιπλέει στη διαδρομή και να βεντουζάρεις πάνω τηςλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44Πάντως sys3x δεν είμαι αλκοολικός, ήταν αστείο. Απλώς το μισό ποτό είναι η μόνη μου παρέα.
-
kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:47το ούζο έχει το καλύτερο ratio σε άκουσμα/θερμίδες.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:38αν πίνεις μόνος και αμίλητος δεν έχει το ίδιο άκουσμα με το να έχεις παρέα και να μιλάς. πρέπει να έχει να κάνει και με την διαδικασία της ομιλίας και τις βιολογικές διεργασίες που σχετίζονται με αυτό.
Το ούζο είναι ποτό για μοναχικούς. Βγαινω ραντεβού με μία που δεν μπορώ να μιλήσω για τα προβλήματα μου, οπότε δεν πάει γουλια κάτω. Το τσιγάρο είναι πιο κατάλληλο αν έχεις καημό. Αλλά φοβάμαι μην εθιστω σαν την aLiCat
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
Δεν μπορώ να τσακωθω μαζί σου, μου θυμίζεις τον ρεμπnowhere έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:54είμαι σίγουρος πως όταν το κατουράς και παίρνει τον δρόμο του στην αποχέτευση το ακολουθείς από πίσω και το βρίζεις μέχρι να συναντήσεις καμιά ενδιαφέρουσα κουράδα που επιπλέει στη διαδρομή και να βεντουζάρεις πάνω τηςλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44Πάντως sys3x δεν είμαι αλκοολικός, ήταν αστείο. Απλώς το μισό ποτό είναι η μόνη μου παρέα.

sure...
(γελώ)
(γελώ)
τσακωμό το βλέπεις εσύ.συμβουλές δίνω αλλά δεν τις παίρνεις
- kongrosian
λελλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:56kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:47το ούζο έχει το καλύτερο ratio σε άκουσμα/θερμίδες.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44
Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""
Το ούζο είναι ποτό για μοναχικούς. Βγαινω ραντεβού με μία που δεν μπορώ να μιλήσω για τα προβλήματα μου, οπότε δεν πάει γουλια κάτω. Το τσιγάρο είναι πιο κατάλληλο αν έχεις καημό. Αλλά φοβάμαι μην εθιστω σαν την aLiCat
το ούζο είναι για μοναχικούς. το ακούσαμε κι αυτό.
για τα προβλήματά σου χρειάζεσαι ψυχολόγο, όχι γυναίκα.
Δεν είναι ακριβές αυτό που λες, έχεις κι εμένα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:38αν πίνεις μόνος και αμίλητος δεν έχει το ίδιο άκουσμα με το να έχεις παρέα και να μιλάς. πρέπει να έχει να κάνει και με την διαδικασία της ομιλίας και τις βιολογικές διεργασίες που σχετίζονται με αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δοκίμασε το άτμισμα. Με Space ή Μαρτίνι.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:56kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:47το ούζο έχει το καλύτερο ratio σε άκουσμα/θερμίδες.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44
Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Α να χαθείς βραδιάτικο. Δεν είναι τίποτα, ετοιμάζω φασολάκια για αύριο και χωρίς μπόλικο κρεμμύδι, δεν .sys3x έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 00:08Δεν είναι ακριβές αυτό που λες, έχεις κι εμένα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:44Βολευομαστε με ό,τι έχουμε, """""""""""""""""φίλε"""""""""""""""""kongrosian έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 23:38αν πίνεις μόνος και αμίλητος δεν έχει το ίδιο άκουσμα με το να έχεις παρέα και να μιλάς. πρέπει να έχει να κάνει και με την διαδικασία της ομιλίας και τις βιολογικές διεργασίες που σχετίζονται με αυτό.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2163 Προβολές
-