Καταλήψεις Για Την Μακεδονία
Re: Καταλήψεις Για Την Μακεδονία
Πηζουν ωρε οι διεμφυλικοι ; Κουραγιο ωρε !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Γυμνασίο - Λυκείο Νέου Μοναστηρίου Φθιώτιδας.

- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
- Golden Age
Και οι Κύπριοι αδελφοί στον εθνικό αγώνα!Sid Vicious έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 20:21Λευκωσία
[img]https://i.postimg.cc/d3W74TbG/cach ... .jpg[/img]

- Golden Age
Belisarius έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:54Αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τις καταλήψεις πρέπει να τελειώσουν κάποτε. Ποιος αγώνας των μαθητών; Μάθημα να χαθεί και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του εκάστοτε κόμματος.
Και κατεβαίνουν στους δρόμμους απογεύματα για να χάσουν μάθημα;
Υφόιστανται σκληρό πόλεμο και απειλές απο τους ίδιους τους τους εκπαιδευτικούς και όλο το μηχανισμό προπαγάνδας της κυβέρνησης και των παρακυβερνητικών μηχναισμών για να "εξυπηρετούν συμφέροντα του κάθε κόμματος";
Δεν νομίζω Τάκη.... Μη συγκρίνεις τους αγωνιζόμενους μαθητές με τις νοοτροπίες με τις οποίες ενδεχομένως σε γαλούχησαν ο "εθνάρχης" (Καραμανλής) και ο "ηγέτης" (Ανδρέας).
άξιζε νομίζω το όνομα, χαλάλι που λέγανε και οι αρχαίοι.

Πομακοχώρια, Γλαύκη :

Λεοντόσαυρε τρέχα γρήγορα στην Τουρκία , πως σας ξέφυγε έτσι η κατάσταση.

Λεοντόσαυρε τρέχα γρήγορα στην Τουρκία , πως σας ξέφυγε έτσι η κατάσταση.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
παντως στα καναλια κλαιεται συμπασα η πολιτικη ταξη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Το απόγευμα κατεβαίνουν για χαβαλέ και γιατί καθοδηγούνται.Golden Age έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 22:11Belisarius έγραψε: ↑29 Νοέμ 2018, 12:54Αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τις καταλήψεις πρέπει να τελειώσουν κάποτε. Ποιος αγώνας των μαθητών; Μάθημα να χαθεί και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του εκάστοτε κόμματος.
Και κατεβαίνουν στους δρόμμους απογεύματα για να χάσουν μάθημα;
Υφόιστανται σκληρό πόλεμο και απειλές απο τους ίδιους τους τους εκπαιδευτικούς και όλο το μηχανισμό προπαγάνδας της κυβέρνησης και των παρακυβερνητικών μηχναισμών για να "εξυπηρετούν συμφέροντα του κάθε κόμματος";
Δεν νομίζω Τάκη.... Μη συγκρίνεις τους αγωνιζόμενους μαθητές με τις νοοτροπίες με τις οποίες ενδεχομένως σε γαλούχησαν ο "εθνάρχης" (Καραμανλής) και ο "ηγέτης" (Ανδρέας).
Μιλάς λες και δεν υπήρξαμε μαθητές. Προσωπικά ήμουν μακράν ο πιο πολιτικά ενημερωμένος σε δύο διαφορετικά λύκεια. Η γνώση και η πολιτική σκέψη του μαθητή προσεγγίζει το μηδέν. Όχι απλώς του μέσου μαθητή αλλά της συντριπτικής πλειοψηφίας. Άντε στις τελευταίες τάξεις του λυκείου μερικοί πήγαν σε κανα φεστιβάλ, γράφτηκαν σε καμιά νεολαία, πέταξαν καμιά πέτρα σε κάποια πορεία και διάλεξαν οπαδικά παράταξη όπως τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Δε μπορεί κανείς να μου πει ότι το 99+% των μαθητών κινητοποιούνται για λόγους άλλους από χαβαλέ, όρεξη για χάσιμο μαθήματος ή γιατί τους το είπε ο μπαμπάς και η μαμά.
Τέλος, η κατάληψη δεν είναι δικαίωμα των μαθητών. Είναι παράνομη πράξη. Το ότι συνεχίζεται αυτό το βιολί κάθε χρόνο με σοβαρή (αλλαγές στην παιδεία, μακεδονικό) ή ασόβαρη (σχήμα τυρόπιτας) αφορμή είναι αίτιο και αποτέλεσμα του γελοίου κράτους μας και της ανευθυνότητας των πολιτών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελους επενεβη η δικαιοσυνη για τις καταληψεις πανεπιστημιων
από southern » 26 Ιαν 2024, 18:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
04 Φεβ 2024, 11:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστίνη-Μακεδονία-Κύπρος Βίοι Παράλληλοι
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 17 Αύγ 2024, 10:37 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 18:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαϊμού η Βεργίνα κύριοι ;! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε κίνδυνο
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Μαρ 2024, 18:59 » σε Αρχαιολογία - 125 Απαντήσεις
- 6820 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
07 Μαρ 2024, 15:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίμι Καρ: «Είμαι στα Σκόπια, στη Μακεδονία, την πατρίδα του Μεγαλέξανδρου»
από Μαδουραίος » 06 Δεκ 2024, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Δεκ 2024, 14:37
-