Ελληνίδα Μπελούτσι η Δανάη Μπάρκα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Machine ghost

Re: Ελληνίδα Μπελούτσι η Δανάη Μπάρκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 07 Αύγ 2024, 11:23

Μάννα Γή
Εικόνα
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 07 Αύγ 2024, 11:23

Μαδουραίος έγραψε:
07 Αύγ 2024, 11:17
Εικόνα
πόσες τη μέρα για την κυραΔανάη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 07 Αύγ 2024, 11:23

Πασιφάη έγραψε:
23 Ιούλ 2024, 23:13
Ασέβαστος έγραψε:
23 Ιούλ 2024, 15:32
Πασιφάη έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 13:20
Πείτε μου πως ολωνών οι γυναίκες ή τα γκομενέτε, έχουν τέλειες αναλογίες και νομίζετε πως έχετε καλό λόγο να φέρεστε σαν κάφροι. Ή, πως εσείς όλοι, είστε τα τέλεια κορμιά και για κάποιο λόγο έχετε τέτοιες σκατένιες προσεγγίσεις για τις γυναίκες γενικότερα.
εδω ενα ερωτημα ειναι ποιος κοροιδευει περισσοτερο την μπαρκα ας πουμε.

αυτος που την λεει χοντρη, η αυτος που την λεει μονικα μπελουτσι;
Κυρίως ο δεύτερος. Αλλά και ο πρώτος δεν απέχει, μιας και ασχολείται εξίσου. Και στο φινάλε άπαξ και δεν αρέσει ο σωματότυπος της κοπέλας στον οποιονδήποτε, ας στρέψει αλλού τα ματάκια του. Σε κανα θεόμουνο που και πάλι δεν πρόκειται να γυρίσει να τονε φτύσει. :102:
εγώ που είμαι γυμναστηριακός και έχω και συμβία επίσης γυμναστηριακή, επιτρέπεται να κορoιδεύω την κάθε χοντρή που την είδε μοντέλο;

Ρωτάω γιατί μάλλον είσαι κάποια υπηρεσία που δίνει άδειες κοροιδέματος

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Αύγ 2024, 11:29

Λεγεών έγραψε:
22 Ιούλ 2024, 11:43
Την πέτυχα σε ένα θέατρο πριν 2 εβδομάδες. Μια χαρά άτομο είναι, αλλά ο φακός την παχαίνει.
Ε, τότε ας τρώει φακές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 07 Αύγ 2024, 11:30

Praetoriae έγραψε:
07 Αύγ 2024, 11:00
Απολαμβάνω αυτά τα άρθρα που με πλάγιο τρόπο την κοροϊδεύουν.
Είναι μια underground μορφή αντίστασης στην woke καταπίεση.
Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 07 Αύγ 2024, 11:32

Δημοκράτης έγραψε:
07 Αύγ 2024, 11:23

εγώ που είμαι γυμναστηριακός και έχω και συμβία επίσης γυμναστηριακή, επιτρέπεται να κορoιδεύω την κάθε χοντρή που την είδε μοντέλο;

ποιος ο λόγος να κοροϊδεύεις; Γενικά μιλώντας.
Απο τη στιγμή που δε σου έχει κάνει κάποιος κάτι κακό ή δε σε έχει κοροϊδέψει ο ίδιος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Αύγ 2024, 11:37

Ερμής έγραψε:
07 Αύγ 2024, 11:32
Δημοκράτης έγραψε:

ποιος ο λόγος να κοροϊδεύεις; Γενικά μιλώντας.
Απο τη στιγμή που δε σου έχει κάνει κάποιος κάτι κακό ή δε σε έχει κοροϊδέψει ο ίδιος.
Σ' αυτό συμφωνώ.

Στην τελική, υπάρχουν και γυμναστηριακοί βλάκες.

Επιτρέπεται να τους κοροϊδεύουν ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Αύγ 2024, 11:55

εντωμεταξύ η φωτό πάνω είναι τραβηγμένες από κάποιον άσχετο στην παραλία και η έρμη φοράει ένα σωβρακομαγιό αλλά οι τρόμπες δεν μασάνε σχολιάζουν όπως και να χει

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 07 Αύγ 2024, 12:00

Δημοκράτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
23 Ιούλ 2024, 15:32

εδω ενα ερωτημα ειναι ποιος κοροιδευει περισσοτερο την μπαρκα ας πουμε.

αυτος που την λεει χοντρη, η αυτος που την λεει μονικα μπελουτσι;
Κυρίως ο δεύτερος. Αλλά και ο πρώτος δεν απέχει, μιας και ασχολείται εξίσου. Και στο φινάλε άπαξ και δεν αρέσει ο σωματότυπος της κοπέλας στον οποιονδήποτε, ας στρέψει αλλού τα ματάκια του. Σε κανα θεόμουνο που και πάλι δεν πρόκειται να γυρίσει να τονε φτύσει. :102:

Οχι.
Διότι εκ των πραγμάτων όποιος το κάνει, έχει κόμπλεξ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Άντε γεια τωρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 07 Αύγ 2024, 12:05

Ε ρε δούλεμα που τρώει η χοντρή
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Αύγ 2024, 12:09

Πασιφάη έγραψε:
Πείτε μου πως ολωνών οι γυναίκες ή τα γκομενέτε, έχουν τέλειες αναλογίες και νομίζετε πως έχετε καλό λόγο να φέρεστε σαν κάφροι. Ή, πως εσείς όλοι, είστε τα τέλεια κορμιά και για κάποιο λόγο έχετε τέτοιες σκατένιες προσεγγίσεις για τις γυναίκες γενικότερα.
Νομίζω πως εδώ χάνεις το δάσος. Κανένας δεν έχει στο μυαλό του το τέλειο κορμί ως το μόνο αποδεκτό, κανείς μας δεν έχει τέλειο σώμα, κανείς μας δεν έχει τέλειες/ους συντρόφους.

Αυτό που σχολιάζεται σ' αυτό και σε άλλα παρόμοια νήματα είναι το τραβηγμένο από τα μαλλιά άλλο άκρο, όπου μια γυναίκα που τα έχει τα κιλά της παρουσιάζεται ως υπερκαλλονή. Αυτό είναι delusion χωρίς συζήτηση. Συμφωνώ δε με τον alekhine ότι γίνεται όχι απλώς εν γνώσει της αλλά η ίδια το επιζητά γιατί συζητιέται το όνομά της και μένει στην επικαιρότητα.

Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν βήμα για να το παίζει θύμα με βάση τα σχόλια των υπολοίπων. Μερέντα στο ψωμί της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Αύγ 2024, 12:11

hellegennes έγραψε:
07 Αύγ 2024, 12:09
Πασιφάη έγραψε:
Νομίζω πως εδώ χάνεις το δάσος. Κανένας δεν έχει στο μυαλό του το τέλειο κορμί ως το μόνο αποδεκτό, κανείς μας δεν έχει τέλειο σώμα, κανείς μας δεν έχει τέλειες/ους συντρόφους.

Αυτό που σχολιάζεται σ' αυτό και σε άλλα παρόμοια νήματα είναι το τραβηγμένο από τα μαλλιά άλλο άκρο, όπου μια γυναίκα που τα έχει τα κιλά της παρουσιάζεται ως υπερκαλλονή. Αυτό είναι delusion χωρίς συζήτηση. Συμφωνώ δε με τον alekhine ότι γίνεται όχι απλώς εν γνώσει της αλλά η ίδια το επιζητά γιατί συζητιέται το όνομά της και μένει στην επικαιρότητα.

Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν βήμα για να το παίζει θύμα με βάση τα σχόλια των υπολοίπων. Μερέντα στο ψωμί της.
Εδώ συμφωνούμε.
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Αύγ 2024, 11:09

Οι αναρτήσεις όπως η τελευταία, σαφώς και είναι σατιρική. Απλώς δεν είναι όλες οι αναρτήσεις που τη "θεοποιούν" σατιρικές.

Και νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι που εκνευρίζει τους περισσότερους. Η ίδια, έχει αντιληφθεί πλήρως το δυνατό της χαρτί και το αξιοποιεί για καθαρά μαρκετίστικους λόγους. Και γιατί όχι στην τελική; Παλιά έλεγαν "τα πάχη μου, τα κάλλη μου" τώρα γύρισε στο "τα πάχη μου, τα κέρδη μου".

Και στο πλαίσιο του νταϊβέρσιτυ, αυτό το πιασάρικο πρότζεκτ παίζει διεθνώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 07 Αύγ 2024, 12:12

hellegennes έγραψε:
07 Αύγ 2024, 12:09
Πασιφάη έγραψε:

ασε που μερικοί δεν εχουν καθόλου

Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Αύγ 2024, 12:15

Πασιφάη έγραψε:
Κυρίως ο δεύτερος. Αλλά και ο πρώτος δεν απέχει, μιας και ασχολείται εξίσου.
Γιατί; Γράφει εδώ μέσα η Μπάρκα και την λέμε χοντρή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών