Ελληνίδα Μπελούτσι η Δανάη Μπάρκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ελληνίδα Μπελούτσι η Δανάη Μπάρκα
Χασκογελάνε τα δάσα.
πόσες τη μέρα για την κυραΔανάη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
εγώ που είμαι γυμναστηριακός και έχω και συμβία επίσης γυμναστηριακή, επιτρέπεται να κορoιδεύω την κάθε χοντρή που την είδε μοντέλο;Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιούλ 2024, 23:13Κυρίως ο δεύτερος. Αλλά και ο πρώτος δεν απέχει, μιας και ασχολείται εξίσου. Και στο φινάλε άπαξ και δεν αρέσει ο σωματότυπος της κοπέλας στον οποιονδήποτε, ας στρέψει αλλού τα ματάκια του. Σε κανα θεόμουνο που και πάλι δεν πρόκειται να γυρίσει να τονε φτύσει.
Ρωτάω γιατί μάλλον είσαι κάποια υπηρεσία που δίνει άδειες κοροιδέματος
- hellegennes
Ε, τότε ας τρώει φακές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώPraetoriae έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 11:00Απολαμβάνω αυτά τα άρθρα που με πλάγιο τρόπο την κοροϊδεύουν.
Είναι μια underground μορφή αντίστασης στην woke καταπίεση.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ποιος ο λόγος να κοροϊδεύεις; Γενικά μιλώντας.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 11:23
εγώ που είμαι γυμναστηριακός και έχω και συμβία επίσης γυμναστηριακή, επιτρέπεται να κορoιδεύω την κάθε χοντρή που την είδε μοντέλο;
Απο τη στιγμή που δε σου έχει κάνει κάποιος κάτι κακό ή δε σε έχει κοροϊδέψει ο ίδιος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σ' αυτό συμφωνώ.Ερμής έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 11:32ποιος ο λόγος να κοροϊδεύεις; Γενικά μιλώντας.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 11:23
εγώ που είμαι γυμναστηριακός και έχω και συμβία επίσης γυμναστηριακή, επιτρέπεται να κορoιδεύω την κάθε χοντρή που την είδε μοντέλο;
Απο τη στιγμή που δε σου έχει κάνει κάποιος κάτι κακό ή δε σε έχει κοροϊδέψει ο ίδιος.
Στην τελική, υπάρχουν και γυμναστηριακοί βλάκες.
Επιτρέπεται να τους κοροϊδεύουν ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εντωμεταξύ η φωτό πάνω είναι τραβηγμένες από κάποιον άσχετο στην παραλία και η έρμη φοράει ένα σωβρακομαγιό αλλά οι τρόμπες δεν μασάνε σχολιάζουν όπως και να χει
Οχι.Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 11:23εγώ που είμαι γυμναστηριακός και έχω και συμβία επίσης γυμναστηριακή, επιτρέπεται να κορoιδεύω την κάθε χοντρή που την είδε μοντέλο;
Διότι εκ των πραγμάτων όποιος το κάνει, έχει κόμπλεξ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Άντε γεια τωρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ε ρε δούλεμα που τρώει η χοντρή
- hellegennes
Νομίζω πως εδώ χάνεις το δάσος. Κανένας δεν έχει στο μυαλό του το τέλειο κορμί ως το μόνο αποδεκτό, κανείς μας δεν έχει τέλειο σώμα, κανείς μας δεν έχει τέλειες/ους συντρόφους.
Αυτό που σχολιάζεται σ' αυτό και σε άλλα παρόμοια νήματα είναι το τραβηγμένο από τα μαλλιά άλλο άκρο, όπου μια γυναίκα που τα έχει τα κιλά της παρουσιάζεται ως υπερκαλλονή. Αυτό είναι delusion χωρίς συζήτηση. Συμφωνώ δε με τον alekhine ότι γίνεται όχι απλώς εν γνώσει της αλλά η ίδια το επιζητά γιατί συζητιέται το όνομά της και μένει στην επικαιρότητα.
Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν βήμα για να το παίζει θύμα με βάση τα σχόλια των υπολοίπων. Μερέντα στο ψωμί της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαδουραίος
Εδώ συμφωνούμε.hellegennes έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 12:09Νομίζω πως εδώ χάνεις το δάσος. Κανένας δεν έχει στο μυαλό του το τέλειο κορμί ως το μόνο αποδεκτό, κανείς μας δεν έχει τέλειο σώμα, κανείς μας δεν έχει τέλειες/ους συντρόφους.
Αυτό που σχολιάζεται σ' αυτό και σε άλλα παρόμοια νήματα είναι το τραβηγμένο από τα μαλλιά άλλο άκρο, όπου μια γυναίκα που τα έχει τα κιλά της παρουσιάζεται ως υπερκαλλονή. Αυτό είναι delusion χωρίς συζήτηση. Συμφωνώ δε με τον alekhine ότι γίνεται όχι απλώς εν γνώσει της αλλά η ίδια το επιζητά γιατί συζητιέται το όνομά της και μένει στην επικαιρότητα.
Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν βήμα για να το παίζει θύμα με βάση τα σχόλια των υπολοίπων. Μερέντα στο ψωμί της.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 11:09
Οι αναρτήσεις όπως η τελευταία, σαφώς και είναι σατιρική. Απλώς δεν είναι όλες οι αναρτήσεις που τη "θεοποιούν" σατιρικές.
Και νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι που εκνευρίζει τους περισσότερους. Η ίδια, έχει αντιληφθεί πλήρως το δυνατό της χαρτί και το αξιοποιεί για καθαρά μαρκετίστικους λόγους. Και γιατί όχι στην τελική; Παλιά έλεγαν "τα πάχη μου, τα κάλλη μου" τώρα γύρισε στο "τα πάχη μου, τα κέρδη μου".
Και στο πλαίσιο του νταϊβέρσιτυ, αυτό το πιασάρικο πρότζεκτ παίζει διεθνώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ασε που μερικοί δεν εχουν καθόλουhellegennes έγραψε: ↑07 Αύγ 2024, 12:09Νομίζω πως εδώ χάνεις το δάσος. Κανένας δεν έχει στο μυαλό του το τέλειο κορμί ως το μόνο αποδεκτό, κανείς μας δεν έχει τέλειο σώμα, κανείς μας δεν έχει τέλειες/ους συντρόφους.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Γιατί; Γράφει εδώ μέσα η Μπάρκα και την λέμε χοντρή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απιστευτο μωρο η Δαναη Μπαρκα με το μαγιο της
από Μαδουραίος » 17 Ιουν 2024, 17:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 295 Απαντήσεις
- 6092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
04 Νοέμ 2024, 19:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 4365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση [πολλ] Πιο περιζήτητη Ελληνίδα Πεθερά
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 04 Νοέμ 2023, 23:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
04 Νοέμ 2023, 23:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελληνίδα TikToker που έγινε μοναχή
από Ίακχος » 08 Σεπ 2024, 17:59 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia