του Βαραββά δεν θα του αρεσε να σε ακουσει να λες τέτοιες χοντραδες περι θεοδικειας.lonelyrider έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 16:33Τι να απαντήσω ρε φιλε.Beria έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 16:21Δεν μου απαντάς όμως και ανησυχώlonelyrider έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 16:18
Είναι υψηλά νοήματα αυτά για σενα, κατσε στα ρηχά τα βαθιά ειναι για τους μαγκες, και να σου τα εξηγησω δε θα τα καταλάβεις.Και για ανθρωπάκια ψαξε αλλου.
Αλλο πραμα λεω εγω κι εσυ ρωτας κατι άσχετο με αυτό που λεω.
Εγω μιλαω για αυτους που χλευαζουν τα αγια πως θα παρουσιαστούν την ημέρα της κρίσεως. Με τι μούτρα.
Κι εσυ με ρωτας για το αν οι χριστιανοί κανουν τους καλούς γιατι φοβούνται τιμωρια.
Αλλα κι αν ειναι ασχετη η ερωτηση σου θα απαντησω.
Ακομα και τον φοβο της τιμωριας που αποτρεπει καποιους χριστιανους να αμαρτανουν - γιατι καποιοι αλλοι χριστιανοί δεν αμαρτανουν απο σεβασμο και αγαπη στο Χριστό και κατανοουν και πραττουν το θελημα Του το Αγιο- ακομα και αυτό το δέχεται ο Θεός και το λογαριαζει ως ευσέβεια . Και δεν ειναι ανθρωπακια γι αυτό. Ειναι οχι η ιδανικη, αλλα μια ιδιαιτερη κατηγορία και δεκτή απο το Θεο, χριστιανών.
O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Οι δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους χριστιανούς.
Ξέρω αρκετούς που δηλώνουν πιστοί χριστιανοί, υπερηφανεύονται (δεν έχω ξαναδεί ανθρώπους να υπερηφανεύονται με τέτοιον τρόπο) και τους αρέσει ο βασανισμός άλλων ανθρώπων (με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας).
Μιλάω για κάτι συγκεκριμένο που γίνεται, αλλά είναι πολύ ψεκ (όπως θα το χαρακτηρίζατε εδώ).
Ας πούμε ότι τους αρέσουν οι μέθοδοι των μυστικών υπηρεσιών.
Ξέρω αρκετούς που δηλώνουν πιστοί χριστιανοί, υπερηφανεύονται (δεν έχω ξαναδεί ανθρώπους να υπερηφανεύονται με τέτοιον τρόπο) και τους αρέσει ο βασανισμός άλλων ανθρώπων (με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας).
Μιλάω για κάτι συγκεκριμένο που γίνεται, αλλά είναι πολύ ψεκ (όπως θα το χαρακτηρίζατε εδώ).
- omg kai 3 lol
Antares έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 17:20Οι δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους χριστιανούς.
αυτο ειναι ωραια ιδεα για αλλο ψεκονημα μη τα καψουμε ολα σε ενα
Βέβαια. Σύγχρονη ιερά εξέταση.omg kai 3 lol έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 17:40αυτο ειναι ωραια ιδεα για αλλο ψεκονημα μη τα καψουμε ολα σε ενα
Εγώ πάντως δεν χλευάζω τα άγια. Τους γύρω γύρω χλευάζω. Και αν όντως υπάρχει Θεός, την ημέρα της κρίσεως με τα μούτρα μου θα παρουσιαστώ. Και τον μεγάλοδυναμο δεν θα τον πειραξει αν έχεις καταλάβει εσύ σωστά το ακριβώς χλεύασα, ούτε αν έφαγα μπριτζολα μεγάλη Παρασκευή. Θα έχει να ασχοληθεί με τα σκουπιδακια που εργαλοιοποιησαν την αγάπη τους ανά τους αιώνες. Και ναι, εκεί θα θέλει βοήθεια. Μην σου πω θα με πάρει εμένα για δεξί του χερι. Αν προτιμήσει κάτι τύπους που έχουν βγάλει περιφορα ιερά και όσια, ή όσους περιμένουν στην ουρά να προσκυνήσουν παντόφλες και άκρα νεκρών, κάτι δεν πάει καλά στις προταιρεοτητες του. Θα πάω αλλουlonelyrider έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 16:33Beria έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 16:21Δεν μου απαντάς όμως και ανησυχώlonelyrider έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 16:18
Είναι υψηλά νοήματα αυτά για σενα, κατσε στα ρηχά τα βαθιά ειναι για τους μαγκες, και να σου τα εξηγησω δε θα τα καταλάβεις.Και για ανθρωπάκια ψαξε αλλου.
Εγω μιλαω για αυτους που χλευαζουν τα αγια πως θα παρουσιαστούν την ημέρα της κρίσεως. Με τι μούτρα.
.
Αυτό που μ' αρέσει εμένα, είναι το όσοι χλευάζουν την Παναγία παθαίνουν κοκομπλόκο αν κάποιος χλευάσει τις ερωτικές δραστηριότητες της μάνας τους. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μή κρίνετε, διὰ νὰ μή κριθῆτε·
διότι μὲ ὁποίαν κρίσιν κρίνετε, θέλετε κριθῆ· καὶ μὲ ὁποῖον μέτρον μετρεῖτε, θέλει ἀντιμετρηθῆ εἰς ἐσᾶς
Καὶ διὰ τί βλέπεις τὸ ξυλάριον τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου, τὴν δὲ δοκὸν τὴν ἐν τῷ ὀφθαλμῷ σου δὲν παρατηρεῖς
Λοιπὸν πάντα ὅσα ἄν θέλητε νὰ κάμνωσιν εἰς ἐσᾶς οἱ ἄνθρωποι, οὕτω καὶ σεῖς κάμνετε εἰς αὐτούς· διότι οὗτος εἶναι ὁ νόμος καὶ οἱ προφῆται
Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ἐσᾶς μὲ ἐνδύματα προβάτων, ἔσωθεν ὅμως εἶναι λύκοι ἅρπαγες.
Ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν θέλετε γνωρίσει αὐτούς· μήποτε συνάγουσιν ἀπὸ ἀκανθῶν σταφύλια, ἤ ἀπὸ τριβόλων σῦκα;
οὕτω πᾶν δένδρον καλὸν κάμνει καλοὺς καρπούς· τὸ δὲ σαπρὸν δένδρον κάμνει κακοὺς καρπούς
Ἄρα ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν θέλετε γνωρίσει αὐτούς.
Δὲν θέλει εἰσέλθει εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν πᾶς ὁ λέγων πρὸς ἐμέ, Κύριε, Κύριε· ἀλλ᾿ ὁ πράττων τὸ θέλημα τοῦ Πατρὸς μου τοῦ ἐν τοῖς οὐρανοῖς.
Πολλοὶ θέλουσιν εἰπεῖ πρὸς ἐμὲ ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ, Κύριε, Κύριε, δὲν προεφητεύσαμεν ἐν τῷ ὀνόματί σου, καὶ ἐν τῷ ὀνόματί σου ἐξεβάλομεν δαιμόνια, καὶ ἐν τῷ ὀνόματί σου ἐκάμομεν θαύματα πολλά;
Καὶ τότε θέλω ὁμολογήσει πρὸς αὐτοὺς, Ὅτι ποτὲ δὲν σᾶς ἐγνώρισα· φεύγετε ἀπ᾿ ἐμοῦ οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν.
Πᾶς λοιπὸν ὅστις ἀκούει τοὺς λόγους μου τούτους, καὶ κάμνει αὐτούς, θέλω ὁμοιώσει αὐτὸν μὲ ἄνδρα φρόνιμον, ὅστις ᾠκοδόμησε τὴν οἰκίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὴν πέτραν·
καὶ κατέβη ἡ βροχή, καὶ ἦλθον οἱ ποταμοὶ, καὶ ἔπνευσαν οἱ ἄνεμοι, καὶ προσέβαλον εἰς τὴν οἰκίαν ἐκείνην, καὶ δὲν ἔπεσε· διότι ἦτο τεθεμελιωμένη ἐπὶ τὴν πέτραν.
Καὶ πᾶς ὁ ἀκούων τοὺς λόγους μου τούτους, καὶ μή κάμνων αὐτοὺς, θέλει ὁμοιωθῆ μὲ ἄνδρα μωρόν, ὅστις ᾠκοδόμησε τὴν οἰκίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὴν ἄμμον·
καὶ κατέβη ἡ βροχή, καὶ ἦλθον οἱ ποταμοὶ, καὶ ἔπνευσαν οἱ ἄνεμοι, καὶ προσέβαλον εἰς τὴν οἰκίαν ἐκείνην, καὶ ἔπεσε· καὶ ἦτο ἡ πτῶσις αὐτῆς μεγάλη.
διότι μὲ ὁποίαν κρίσιν κρίνετε, θέλετε κριθῆ· καὶ μὲ ὁποῖον μέτρον μετρεῖτε, θέλει ἀντιμετρηθῆ εἰς ἐσᾶς
Καὶ διὰ τί βλέπεις τὸ ξυλάριον τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου, τὴν δὲ δοκὸν τὴν ἐν τῷ ὀφθαλμῷ σου δὲν παρατηρεῖς
Λοιπὸν πάντα ὅσα ἄν θέλητε νὰ κάμνωσιν εἰς ἐσᾶς οἱ ἄνθρωποι, οὕτω καὶ σεῖς κάμνετε εἰς αὐτούς· διότι οὗτος εἶναι ὁ νόμος καὶ οἱ προφῆται
Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ἐσᾶς μὲ ἐνδύματα προβάτων, ἔσωθεν ὅμως εἶναι λύκοι ἅρπαγες.
Ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν θέλετε γνωρίσει αὐτούς· μήποτε συνάγουσιν ἀπὸ ἀκανθῶν σταφύλια, ἤ ἀπὸ τριβόλων σῦκα;
οὕτω πᾶν δένδρον καλὸν κάμνει καλοὺς καρπούς· τὸ δὲ σαπρὸν δένδρον κάμνει κακοὺς καρπούς
Ἄρα ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν θέλετε γνωρίσει αὐτούς.
Δὲν θέλει εἰσέλθει εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν πᾶς ὁ λέγων πρὸς ἐμέ, Κύριε, Κύριε· ἀλλ᾿ ὁ πράττων τὸ θέλημα τοῦ Πατρὸς μου τοῦ ἐν τοῖς οὐρανοῖς.
Πολλοὶ θέλουσιν εἰπεῖ πρὸς ἐμὲ ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ, Κύριε, Κύριε, δὲν προεφητεύσαμεν ἐν τῷ ὀνόματί σου, καὶ ἐν τῷ ὀνόματί σου ἐξεβάλομεν δαιμόνια, καὶ ἐν τῷ ὀνόματί σου ἐκάμομεν θαύματα πολλά;
Καὶ τότε θέλω ὁμολογήσει πρὸς αὐτοὺς, Ὅτι ποτὲ δὲν σᾶς ἐγνώρισα· φεύγετε ἀπ᾿ ἐμοῦ οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν.
Πᾶς λοιπὸν ὅστις ἀκούει τοὺς λόγους μου τούτους, καὶ κάμνει αὐτούς, θέλω ὁμοιώσει αὐτὸν μὲ ἄνδρα φρόνιμον, ὅστις ᾠκοδόμησε τὴν οἰκίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὴν πέτραν·
καὶ κατέβη ἡ βροχή, καὶ ἦλθον οἱ ποταμοὶ, καὶ ἔπνευσαν οἱ ἄνεμοι, καὶ προσέβαλον εἰς τὴν οἰκίαν ἐκείνην, καὶ δὲν ἔπεσε· διότι ἦτο τεθεμελιωμένη ἐπὶ τὴν πέτραν.
Καὶ πᾶς ὁ ἀκούων τοὺς λόγους μου τούτους, καὶ μή κάμνων αὐτοὺς, θέλει ὁμοιωθῆ μὲ ἄνδρα μωρόν, ὅστις ᾠκοδόμησε τὴν οἰκίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὴν ἄμμον·
καὶ κατέβη ἡ βροχή, καὶ ἦλθον οἱ ποταμοὶ, καὶ ἔπνευσαν οἱ ἄνεμοι, καὶ προσέβαλον εἰς τὴν οἰκίαν ἐκείνην, καὶ ἔπεσε· καὶ ἦτο ἡ πτῶσις αὐτῆς μεγάλη.
- omg kai 3 lol
η Μπαρκα σε αλλη εποχη θα ηταν Αγια,
ο ελληνας αν δε κρινει θα παει να κανει χαρακιρι

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αυτό πέρασε αβαβά, βλέπω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα το επαναλαμβάνω μέχρι να παίξει αντίλογος από τους ...διονυσιακούς τύπους. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taxalata xalasa
είστε όλοι εωσφοριασμένοι...
τώρα που γράφετε στο phorum και μπορεί να διαβάζει ένας στην αυστραλία το τι γράφει άλλος στην αγγλία...
Η πληροφορία μεταδίδεται με Εωσφορικές ίνες...
περιμένετε μάταια νάρθει το εωσφόρο...
είνα ήδη παρόν...
τώρα που γράφετε στο phorum και μπορεί να διαβάζει ένας στην αυστραλία το τι γράφει άλλος στην αγγλία...
Η πληροφορία μεταδίδεται με Εωσφορικές ίνες...
περιμένετε μάταια νάρθει το εωσφόρο...
είνα ήδη παρόν...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
omg kai 3 lol έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 17:40Antares έγραψε: ↑08 Αύγ 2024, 17:20Οι δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους χριστιανούς.
αυτο ειναι ωραια ιδεα για αλλο ψεκονημα μη τα καψουμε ολα σε ενα
Αυτους ομως δεν τους λες ψεκες...
αλλα εμας που επισημαινουμε τα κουσουρια τους.
Lucifer TV Series 2016–2021

https://www.imdb.com/title/tt4052886/
.
ναι ήταν αποστομωτικό.να πω ότι η δική μου μάνα υπάρχει στάνταρ,αν βοηθάει κάπου
Επιπλεον omg καμαρι μου...
Τη θρησκεια του Λουσιφερ ουσιαστικα την ξεκινησε η Μανταμ Μπλαβατσκυ...
που και υπεραμυνθηκε του Εωσφορου και των εκπτωτων στη Θεοσοφια...
και ξεκινησε το περιοδικο Λουσιφερ.
Για να σε δω τωρα πως θα το χωνεψεις αυτο.

.
Τη θρησκεια του Λουσιφερ ουσιαστικα την ξεκινησε η Μανταμ Μπλαβατσκυ...
που και υπεραμυνθηκε του Εωσφορου και των εκπτωτων στη Θεοσοφια...
και ξεκινησε το περιοδικο Λουσιφερ.
Για να σε δω τωρα πως θα το χωνεψεις αυτο.

.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 4854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
17 Μάιος 2024, 21:11