Σύρε γαμήσου κι εσύ ,γκιόζη νο2.
Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
-
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Στύξ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:38talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:28Το οτι ενας παλιός ειδικευομενος ορθοπαιδικος με 7 βαριες εφημερίες έπαιρνε σχεδον οσα ενας ξυζαμενος δάσκαλος, ειναι αρκετος λογος για 5 μνημόνια και 3 χρεωκοπίες
Κι εγώ έχω περισσότερα χρόνια υπηρεσίας (25) ,εσύ δεν είσαι τίποτα , ποτέ δεν έγινες παλιός γκιόζη.
Επομένως σύρε γαμήσου .
Ούτε και θα τα φτασεις, το πουλο.Κι εγώ 1250. 20 χρόνια μετά ακόμα δεν τα έχω φτάσει,ξανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 09 Αύγ 2024, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρεμπ. ο καφές είναι η μαγαλύτερη κλοπή των μαγαζιών. Η δόση στοιχίζει κάπου 0,02€, αν κάνετε τον υπολογισμό τόσο βγαίνει.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σωστόAitwlos έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:36foscilis έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:16Πολυτέλεια δε σημαίνει αναγκαστικά πολλά λεφτά (αν και 2.5 ευρώ Χ 365 είναι όντως πολλά λεφτά). Πολυτέλεια σημαίνει ότι δεν αντιστοιχεί σε ουσιαστική ανάγκη, δε θα πάθαινες κάτι αν το έκοβες. Ο καφές των 2.5 ευρώ ανήκει στις ΜΙΚΡΕΣ πολυτέλεις που είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ πολυτέλειες. Το να μπορείς να φτιάξεις το δόντι σου ΔΕΝ ανήκει στις πολυτέλειες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:01
ρε μλκες φτάσαμε να θεωρούμε πλέον πολυτέλεια το να παίρνεις έναν κωλοκαφέ των 2,50 ευρώ απ'έξω κάθε μέρα
Να στο ζωγραφίσω:![]()
Τεράστιο λάθος. Ο ορισμός της πολυτέλειας είναι να φτιάξεις το δόντι σου. Σε 2 χρόνια μπορεί να ξαναχρειαστει να το ξαναφτιάξεις. Ξέρεις ποσες εργατοώρες απαιτούνται. Εργάτες στα υλικα, οδοντοτεχνίτες, οδοντίατροι, καθαρίστριες και πιθανόν και ο κούριερ ντελιβερυ που θα φέρει την θήκη από τον οδοντοτεχνίτη στον οδοντίατρο. Σκέψου πόσα διαμερίσματα θα αγόραζες σε 25 χρόνια , αν απόψε αποφασίζες να βγάλεις τα δόντια σου και υπολογίζεις αυτά τα έξοδα σε έναν κουμπαρα + τα πάγια έξοδα που έχεις στον οδοντίατρο με καθαρισμούς και απλές επισκέψεις.
Σιγά το προαιωνιο έθιμο που θέλετε να μου έχετε και δόντια. Παλιά ότι χαλαγε, σάπιζε και έβγαινε με την ταναλια. Λεχρίτες που θέλετε και την πολυτέλεια να έχετε δοντια
να προσθέσω πως αν βγάλεις τα δόντια σου σε μικρή ηλικία, υπολόγισε πόσα λεφτά γλιτώνεις και σε οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, στοματικά διαλείμματα, κτλ
πόσα σπίτια βγαίνουν σε 10 χρόνια από αυτό;
ούτως ή άλλως μπορείς να ζήσεις και χωρίς δόντια κι εφόσον δεν τα χρειάζεσαι για την επιβίωσή σου, τα δόντια είναι πολυτέλεια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
θεωρητικά όχι.
πρακτικά, συζητήσιμο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ληστοσυμμορίτης
Δικαιοτατο, αν δεν μάθει να διαβάζει και να γράφει ο γιατρός, δε θα αντιλαμβάνεται πιο συνθέτες έννοιες και πιο εξειδικευμένες γνώσεις. Οι δάσκαλοι είναι η βάση για να αναπτυχθεί η επιστήμη.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δίκαιο είναι να παίρνει 1250 ευρώ ο ανειδίκευτος και 3000 ευρώ νέος γιατρός, με τα σημερινά δεδομένα
αλλά που
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
μπινελικια σε καποιον που δεν σε εβρισε, ειναι ξεκαθαρη ενδειξη οτι δεν κανεις για εκπαιδευτικος, και κακως πληρωνεσαι απο το κρατος.Στύξ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:38talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:28Το οτι ενας παλιός ειδικευομενος ορθοπαιδικος με 7 βαριες εφημερίες έπαιρνε σχεδον οσα ενας ξυζαμενος δάσκαλος, ειναι αρκετος λογος για 5 μνημόνια και 3 χρεωκοπίες
Κι εγώ έχω περισσότερα χρόνια υπηρεσίας (25) ,εσύ δεν είσαι τίποτα , ποτέ δεν έγινες παλιός γκιόζη.
Επομένως σύρε γαμήσου .
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σου γαμώ τη ΝΔ ,μουνόσκυλο .talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:39Στύξ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:38talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:28
Το οτι ενας παλιός ειδικευομενος ορθοπαιδικος με 7 βαριες εφημερίες έπαιρνε σχεδον οσα ενας ξυζαμενος δάσκαλος, ειναι αρκετος λογος για 5 μνημόνια και 3 χρεωκοπίες
Επομένως σύρε γαμήσου .Ούτε και θα τα φτασεις, το πουλο.Κι εγώ 1250. 20 χρόνια μετά ακόμα δεν τα έχω φτάσει,ξανά.
Αφού ηδονίζεσαι έτσι.
Μου μάθετε κι εσπρέσσο ρε βλαχάρες; Μια ζωή φραπέ πίνατε, με σέικερ. Πληρώστε τα τότε.
Για εσένα μιλάς; Κατά καιρούς σου έχουν φταίξει οι πασοκοι, οι κκεδες, οι ζαιοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι ταβερνιάρηδες, οι ταξιτζήδες, οι ξένοι, οι ημεδαποί, οι πιτσιρικάδες, οι γέροι, οι...talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:31Ξέχασες αυτούς που κατηγορουν για τα παντα τους αλλουςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:29υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων: αυτοί που κατηγορούν για τα πάντα τον εαυτό τους και αυτοί που μπορούν να αντιληφθούν ότι το πρόβλημα ενδέχεται τελικά να μην είναι ΜΟΝΟ προσωπικό αλλά ΚΑΙ δομικό
Δεν είναι ο ορισμός της πολυτέλειας. Είναι θέμα υγείας που βρίσκεται τέρμα κάτω στην πυραμίδα των αναγκών. Αν δε φτιάξεις το δόντι σου μπορεί και να πεθάνεις ακόμα (και μάλιστα σε φρικτούς πόνους). Αν δεν πάρεις φρέντο καπουτσίνο με μισή σελίδα περιγραφή ειλικρινά δεν παθαίνεις τίποτα εκτός αν είσαι πούστης ή γκόμενα οπότε παθαίνεις υστερία. Εγώ τους έχω κόψει 10 χρόνια και πραγματικά δε μου λείπει κάτι. Για δοκίμασε να αφήσεις τερηδόνα ανεξάλεγκτη 10 χρόνια τι καλά που θα περάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 09 Αύγ 2024, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΥΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,μη μείνεις με το παράπονο γιατί δε σε παίζω, μπεμπέκο.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:42μπινελικια σε καποιον που δεν σε εβρισε, ειναι ξεκαθαρη ενδειξη οτι δεν κανεις για εκπαιδευτικος, και κακως πληρωνεσαι απο το κρατος.Στύξ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:38talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:28
Το οτι ενας παλιός ειδικευομενος ορθοπαιδικος με 7 βαριες εφημερίες έπαιρνε σχεδον οσα ενας ξυζαμενος δάσκαλος, ειναι αρκετος λογος για 5 μνημόνια και 3 χρεωκοπίες
Επομένως σύρε γαμήσου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 09 Αύγ 2024, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι υπάρχουν κι αυτοίtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:31Ξέχασες αυτούς που κατηγορουν για τα παντα τους αλλουςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 00:29υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων: αυτοί που κατηγορούν για τα πάντα τον εαυτό τους και αυτοί που μπορούν να αντιληφθούν ότι το πρόβλημα ενδέχεται τελικά να μην είναι ΜΟΝΟ προσωπικό αλλά ΚΑΙ δομικό
αλλά η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στο ενδιάμεσο
εσείς τώρα εδώ κατηγορείτε για τη φτώχεια κάποιων, το γεγονός ότι πίνουν καφέ απ'έξω και ξοδεύουν το αστρονομικό ποσό των 10-12 ευρώ τη βδομάδα. αν δε το έκαναν θα είχαν αγοράσει σπίτι
και το πιστεύετε κι όλας
αν δε το κατάλαβες, στη προκειμένη, ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία αυτών που κατηγορούν για τα πάντα τους άλλους
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-