Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
οταν ειναι καποιος πανω απο 55 και μια μερα δεν του χρειαζεται καλο και ακριβο αμαξι
ενας οικονομικος κουβας ειναι οτι πρεπει
επισης δεν του χρειαζεται και ακριβες διακοπες σε νησια ή εξωτερικο ..μια βολτα σε χωρια ειναι οκ
επισης οχι ακριβα τσιγαρα οχι αγοραστους καφεδες ...μεχρι ελληνικο ή τουρκικο
εν ολιγοις να ετοιμαζει το σαβανο και να προσευχεται διαρκως
επισης δεν του χρειαζεται και ακριβες διακοπες σε νησια ή εξωτερικο ..μια βολτα σε χωρια ειναι οκ
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Μικροαστικός μύθος. Την πιο χαλαρή ζωή την κάνουν συνταξιούχοι, που δεν χρειάζεται να τροφοδοτούν τα νιάτα.nemo έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:05οταν ειναι καποιος πανω απο 55 και μια μερα δεν του χρειαζεται καλο και ακριβο αμαξι

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγω τον επινα φουλ γλυκο, μετά το γυρισα σε φουλ γλυκο με στεβια, μετά σε "με ολίγη στέβια", και τωρα σκέτο.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:18Με ζάχαρη μου φαίνεται αηδία. Άσε που η ζάχαρη είναι τοξίνη και πολύ επιβλαβής. Τόση παίρνουμε από τροφές, ειδικά όταν τρώμε συσκευασμένα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:15Ο καφές σκέτος είναι πικρός.
Δεν είναι φυσιολογικό να σου αρέσει κάτι πικρό.
Κι εγω παλιοτερα δεν αντεχα με τιποτα να πιω σκετο καφε, αλλα τωρα μ'αρέσει κιόλας.
-
Τα μισά να μου λεγε....

sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
Με την μινιμαρκετού τι έγινε;vantono έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:10Εγω τον επινα φουλ γλυκο, μετά το γυρισα σε φουλ γλυκο με στεβια, μετά σε "με ολίγη στέβια", και τωρα σκέτο.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:18Με ζάχαρη μου φαίνεται αηδία. Άσε που η ζάχαρη είναι τοξίνη και πολύ επιβλαβής. Τόση παίρνουμε από τροφές, ειδικά όταν τρώμε συσκευασμένα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 01:15
Ο καφές σκέτος είναι πικρός.
Δεν είναι φυσιολογικό να σου αρέσει κάτι πικρό.
Κι εγω παλιοτερα δεν αντεχα με τιποτα να πιω σκετο καφε, αλλα τωρα μ'αρέσει κιόλας.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
μα για αυτο το λεω οσους συναντω ειδικα συνταξιουχους του δημοσιου ειναι με ακριβα αμαξιαΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:09Μικροαστικός μύθος. Την πιο χαλαρή ζωή την κάνουν συνταξιούχοι, που δεν χρειάζεται να τροφοδοτούν τα νιάτα.nemo έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:05οταν ειναι καποιος πανω απο 55 και μια μερα δεν του χρειαζεται καλο και ακριβο αμαξι
των 30 και 45 χιλ ευρω ..και οι πουστ τα προσεχουν μαλιστα !!!
και ενα ποσοστο απο αυτους ζουν μεχρι τα 90 !!!!!!

επισης καθησε κανεις να κοιταξει τα συστατικα του φρεντο καφε;
εγω επειδη οταν πινω τους πινω χωρις ζαχαρι δεν μπορω παραπανω απο δυο καθε καλοκαιρι
ισως το κανω και επιτηδες -δεν ξερω αλλα διαισθητικα νομιζω οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι καφες
εγω επειδη οταν πινω τους πινω χωρις ζαχαρι δεν μπορω παραπανω απο δυο καθε καλοκαιρι
ισως το κανω και επιτηδες -δεν ξερω αλλα διαισθητικα νομιζω οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι καφες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχω από τότε να ξαναπεράσωλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:16Με την μινιμαρκετού τι έγινε;

- Dwarven Blacksmith
Ημαρτον!
Κυριολεκτικά φτιάχνεται μπροστά απευθείας από κόκκους καφέ. Το άλλο κρυφό συστατικό είναι το λιωμένο παγάκι.

νομιζω οτι προκαλει μεγαλυτερο εθισμο απο εναν απλο καφεDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:26Ημαρτον!
Κυριολεκτικά φτιάχνεται μπροστά απευθείας από κόκκους καφέ. Το άλλο κρυφό συστατικό είναι το λιωμένο παγάκι.
και ειπαμε δεν ειμαι και σιγουρος ...αλλα για τον εθισμο ειμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 09 Αύγ 2024, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνταξιούχοι, που είναι πλέον φρή από "οικογενειακές υποχρεώσεις" παίζουν σε όλα τα ταμεία.nemo έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:18μα για αυτο το λεω οσους συναντω ειδικα συνταξιουχους του δημοσιου ειναι με ακριβα αμαξιαΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:09Μικροαστικός μύθος. Την πιο χαλαρή ζωή την κάνουν συνταξιούχοι, που δεν χρειάζεται να τροφοδοτούν τα νιάτα.nemo έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:05οταν ειναι καποιος πανω απο 55 και μια μερα δεν του χρειαζεται καλο και ακριβο αμαξι
των 30 και 45 χιλ ευρω ..και οι πουστ τα προσεχουν μαλιστα !!!
και ενα ποσοστο απο αυτους ζουν μεχρι τα 90 !!!!!!
Το δικό σου πρόβλημα, ποιο ακριβώς είναι; Γιατί δεν σε κόβω και για τρελλό νιάτο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και μια ακριβή ποικιλία καφέ, φτιάχνεται από περιττώματα κάποιων μαϊμούδων ή γατιών, παρακάτω;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:26Ημαρτον!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι δεν ειμαι αλλα δεν τους χωνευω γιατι ταιζουν ακομη τα αχαιρευτα παιδια τους ...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:27Συνταξιούχοι, που είναι πλέον φρή από "οικογενειακές υποχρεώσεις" παίζουν σε όλα τα ταμεία.
Το δικό σου πρόβλημα, ποιο ακριβώς είναι; Γιατί δεν σε κόβω και για τρελλό νιάτο.
συν οτι αυτο το συστημα μας κατεστρεψε ειδικα τους νεους
υσ..οταν φευγουν τσιμπανε και μια κατασταρα το λιγοτερο ..ενω δεν υπαρχει κανενας οικονομικος προγραμματισμος για νεους που σκεφτονται την οικογενεια ..δεν ειναι αδικο;
καλα κανενας δεν αναφερει οτι ειναι αρκετα εθιστικος απο ενα αλλον καφε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:31Και μια ακριβή ποικιλία καφέ, φτιάχνεται από περιττώματα κάποιων μαϊμούδων ή γατιών, παρακάτω;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:26Ημαρτον!
δηλαδη μονο εγω;
Δεν κατάλαβα ακόμη σε ποια κατηγορία παίζεις. Αν είσαι νέος που σκέφτεται να κάνει οικογένεια και δεν μπορεί, μάλλον ήταν λάθος η δική μου εκτίμηση. Μέα κούλπα που έλεγε και ο μεγάλος.nemo έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 10:34οχι δεν ειμαι αλλα δεν τους χωνευω γιατι ταιζουν ακομη τα αχαιρευτα παιδια τους ...
συν οτι αυτο το συστημα μας κατεστρεψε ειδικα τους νεους
υσ..οταν φευγουν τσιμπανε και μια κατασταρα το λιγοτερο ..ενω δεν υπαρχει κανενας οικονομικος προγραμματισμος για νεους που σκεφτονται την οικογενεια ..δεν ειναι αδικο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-