O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 09 Αύγ 2024, 10:59

Feindflug έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:22
taliban έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:13
lonelyrider έγραψε:
08 Αύγ 2024, 23:03
Ειμαι στην εκκλησια δεκαετιες.
Συλλυπητήρια. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση.
Οι περισσοτεροι ιερεις ειναι καλοι ανθρωποι και βιοπαλαιστες.
Άσχετο με το θέμα τι είναι οι περισσοτεροι ή οι λιγότεροι ιερεις

Και Ιεχωβαδες υπάρχουν που είναι καλοί άνθρωποι και βιαιοπαλαιστες.
Λες να πάμε να μοιράζουμε άγιες γραφές επειδή είναι κ αυτοί καλοι ανθρωποι ; Ούτε καν...
Και εδώ στα χωριά έχουμε, λίγους ιερεις, μια χαρά φαίνονται καλοι ανθρωποι τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή;
Να πάμε σώνει και καλά όλοι να προσκυνησουμε ανύπαρκτες φανταστικές οντότητες γιατι έτσι;
Εσυ σαν κακοπροαιρετος
Είσαι στην Εκκκησια δεκαετιες εξ ορισμού οτιδήποτε εκτός αυτής το βλέπεις εχθρικό.
Τους πάντες και τα πάντα.
Εντάξει ξέρουμε ποιος είναι ο κακοπροαιρετος.

Δεν τριγυρναω εγώ από δω και από κει να κυρητω ιερές κρίσεις και τι θα πάθετε που δεν πιστεύεται στον Χριστουλη μας.

Άλλοι τα κάνουν αυτά.
Της Εκκλησίας ναι.
Το καλάμι ξεκαβαληστε κύριε lonelyrider.

Της Παναγίας σας ειναι σε λίγες μέρες.
Νηστεία δεν είναι μόνο απο το φαγητό αλλα και απ τις σκέψεις σας...
Ρε τύπε, τελικά είσαι χριστιανός ορθόδοξος αλλά έχεις πρόβλημα με τους ιερείς ή είσαι άθεος και δεν γουστάρεις θεούς και δαίμονες;
Είμαι με τον Σατανα.
Είχα κάνει πρόπερσι δήλωση υποταγής.
Πήρε η αίτηση αριθμό πρωτοκόλλου αλλά ακόμη περιμένω οριστική απάντηση από τα κεντρικά.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 09 Αύγ 2024, 11:28

zteo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 09:16
Naranjita έγραψε:
09 Αύγ 2024, 09:03
και οι γιατροί εδώ και χιλιάδες χρόνια, παρά τους όρκους που έχουν δώσει, πραγματοποιούν πειράματα φρικαλέα σε ανθρώπους και ζώα, προκαλώντας τους πόνους, ακρωτηριασμούς, ασθένειες και αρρωστημένα βασανιστήρια για να θεραπεύσουν (τάχαμου) ανίατες ασθένειες, αλλά μην μου πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ να σε εξετάσει κάποιος από το συνάφι τους?
Ποιοι ακριβώς γιατροί κάνουν πειράματα και εξετάζουν κόσμο?
Εάν εννοείς τον Μενγκελε σχεδόν ποτέ δεν εξασκησε το ιατρικό επάγγελμα.
Εάν εννοείς τους γιατρούς που συμμετέχουν στην κλινική έρευνα ενός φαρμακου ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και ενημερώνουν τους εθελοντές.
αυτά τώρα. μετά από πολλές διαμαρτυρίες φιλόζωων, εφόδους και λοιπά. όσο για τους εθελοντές, όταν πρόκειται για βαρυποινίτες, δεν γνωρίζουμε ούτε το πόσο ενημερώνονται (μια και ούτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν γνωρίζουν τις παρενέργειες), ούτε την κατάληξη.

όσο για τα πειραματόζωα, από την στιγμή που κυκλοφορούν καλλυντικά, βαφές και διάφορα προιόντα που αναγράφουν ότι δεν εχουν δοκιμαστεί σε ζώα, είναι αυτονόητο ότι όλα τα υπόλοιπα έχουν. και φυσικά τα φουκαριάρικα, δεν έχουν υπογράψει καμιά δήλωση συναίνεσης....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 09 Αύγ 2024, 11:32

O I έγραψε:
09 Αύγ 2024, 00:08
tanipteros έγραψε:
08 Αύγ 2024, 23:07
O I έγραψε:
08 Αύγ 2024, 22:55

Τα ψυχολογικά πρέπει να τα αποδώσεις αλλού... :D

Μπρε μπούφο, έκανες μια ώρα να μου απαντήσεις ενώ σε είχα αποχαιρετήσει...όχι μία αλλά πολλές φορές με "επιχειρήματα" του κώλου :lol: πόσο πιο ψυχολογικά σημαίνει αυτό; :D

τεσπα
σου απάντησε ο Λόνλυ και μετά έφερες αυτό για να απαντήσεις έμμεσα ότι ο Ευγένιος είχε ψυχολογικά επειδή διάλεξε τον Ορθόδοξο Μοναχισμό αντί του Βουδιστικού.
ρε τον μπούφο :smt005:

τεσπα
Για δες ρε συ στη γωνία αν έρχομαι...

:wave:
είδες που για να κακολογήσεις είσαι πρώτος και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω;

ο φίλος αναζητητής είχε ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα πριν στραφεί στην αναζήτηση ... όχι επειδή δεν διάλεξε τον Βουδδισμό... αλλά εσένα αυτό σε καίει...

και επειδή σας απορρίπτω και την θρησκεία σου και αυτόν τον αναζητητή εσύ καταφεύγεις στους χαρακτηρισμούς...

υπάρχουν τόσοι άλλοι αναζητητές που έχουν βρει την αλήθεια σε άλλα μονοπάτια και αυτό εσένα σε καίει...

ας πρόσεχες...
καλό σου βράδυ...
Εμένα άλλα με καίνε. Οι χαρακτηρισμοί είναι η αναγκαία σάλτσα για την προσπάθειά σου, αν καταλαβαίνεις... :c020:

Μπρε μπουμπουνόμπεη, ποιος θέλει να κακολογήσει είναι προφανές σε όλες σου τις αναρτήσεις...σε ξέρουμε από τα παλιά. ξέρουμε και ποιοι σε υποστηρίζουν δε :8)

τεσπα
ο φίλος αναζητητής διάλεξε ότι γουστάρει ενώ είχε μελετήσει τη θρησκεία σου και αυτό σε πείραξε. Μη το αρνείσαι γιατί γίνεσαι γραφικός :D

Από την άλλη, όποιος έχει αναζητήσεις και φυσικά αυτό εκδυλώνεται ως "ψυχολογικό πρόβλημα". Αν δεν είσαι άνθρωπος του πνεύματος, απλά δεν έχεις προβλημα-τισμούς και άρα αναζητήσεις και άρα άκοπος αναζητητής του καναπέ. Το έχεις δηλώσει άλλωστε, μη με βάλεις να το ψάχνω. Αυτό δηλώνει και το ότι φέρνεις σε αντιδιαστολή τη σημερινή εποχή με την πολύ ιντερνετική πληροφορία του ιντερνετ, άρα, ότι όλοι οι δικοί σου και άλλοι εκείνης της εποχής που αναζητούσαν ήταν ζντουβ.

Μαζέψου λοιπόν

Εσύ προφανώς είσαι από τους αναζητητές της πολυθρόνας και των ιντερνετικών πληροφοριών σε αντίθεση με άλλους που στο ψάξιμό τους μαθαίνουν ακόμα και δύσκολες γλώσσες για να κάνουν την αναζήτησή τους, την πνευματική. Αυτό για σένα είναι "τα σταφύλια της αλεπούς". κατανοητόν :D

έρχομαι τελικά; τι σου λέει η γωνία; :smt005:
πρώτα από όλα δεν γνωρίζεις τι πιστεύω...
ότι ασχολήθηκα με πολλές θρησκείες για έρευνα δεν με κάνει οπαδό τους...πχ ασχολήθηκα με τον Βουδδισμό αλλά δεν είμαι Βουδδιστής...
όπως έχω ξαναπεί αυτό που πιστεύω έγκειται σε προσωπικά πνευματικά βιώματα όπως ψυχικές προβολές σε Θεία πεδία, οράματα, τηλεπαθητικές διδασκαλίες κτλ...
όπως βλέπεις έχω βιώματα προσωπικά που συγκροτούν αυτό που πιστεύω... το οποίο δεν είναι καμία θρησκεία από τις γνωστές...είναι κάτι εντελώς προσωπικό...

ο φίλος μας απέριψε όπως γράφει την θρησκεία που πίστευε και απέκτησε ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα που ήταν το κίνητρο να κάνει έρευνα... αλλά η εποχή του δεν τον βοήθησε...

σήμερα όπως αποδείχθηκε κάνεις ένα ψάξιμο σε θεολογικά σάητ και βρίσκεις "ποιος" ήταν ο Εωσφόρος κατά τον Ησαϊα και Ιεζεκιήλ... και βλέπεις ότι ήταν άνθρωποι και Εωσφόρος είναι ένα άστρο του ουρανού συγκεκριμένα ο πλανήτης Αφροδίτη....

μη μας πρήζετε λοιπόν με παραμύθια και θρησκευτική φαντασία παρά μόνο αν θέλετε να διασκεδάσουμε με καμιά ταινία του Νέτφλιξ...

σαν Χριστιανός ζεις μέσα στην δεισιδαιμονία και το παραμύθι σε παρακαλώ μην μας τα πρήζεις...

και κάτι άλλο μάθε να σε απορρίπτουν δεν γίνονται όλοι μοναχοί ούτε γίνονται όλοι Χριστιανοί ή Βουδδιστές... υπάρχουν και τα σπάνια προσωπικά βιώματα που καταρίπτουν ακόμη και θρησκείες που βασίζονται σε φαντασία και παραμύθια της Χαλιμάς....όπως αυτά που πιστεύεις....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 09 Αύγ 2024, 11:48

Naranjita έγραψε:
09 Αύγ 2024, 11:28
zteo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 09:16
Naranjita έγραψε:
09 Αύγ 2024, 09:03
και οι γιατροί εδώ και χιλιάδες χρόνια, παρά τους όρκους που έχουν δώσει, πραγματοποιούν πειράματα φρικαλέα σε ανθρώπους και ζώα, προκαλώντας τους πόνους, ακρωτηριασμούς, ασθένειες και αρρωστημένα βασανιστήρια για να θεραπεύσουν (τάχαμου) ανίατες ασθένειες, αλλά μην μου πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ να σε εξετάσει κάποιος από το συνάφι τους?
Ποιοι ακριβώς γιατροί κάνουν πειράματα και εξετάζουν κόσμο?
Εάν εννοείς τον Μενγκελε σχεδόν ποτέ δεν εξασκησε το ιατρικό επάγγελμα.
Εάν εννοείς τους γιατρούς που συμμετέχουν στην κλινική έρευνα ενός φαρμακου ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο και ενημερώνουν τους εθελοντές.
αυτά τώρα. μετά από πολλές διαμαρτυρίες φιλόζωων, εφόδους και λοιπά. όσο για τους εθελοντές, όταν πρόκειται για βαρυποινίτες, δεν γνωρίζουμε ούτε το πόσο ενημερώνονται (μια και ούτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν γνωρίζουν τις παρενέργειες), ούτε την κατάληξη.

όσο για τα πειραματόζωα, από την στιγμή που κυκλοφορούν καλλυντικά, βαφές και διάφορα προιόντα που αναγράφουν ότι δεν εχουν δοκιμαστεί σε ζώα, είναι αυτονόητο ότι όλα τα υπόλοιπα έχουν. και φυσικά τα φουκαριάρικα, δεν έχουν υπογράψει καμιά δήλωση συναίνεσης....
Για την περίπτωση των βαρυποινητων δεν ξέρω εάν συνεχίζονται οι κλινικές μελέτες φαρμάκων,δεν έχει νόημα διότι αυτά πρέπει να δοκιμαστούν σε ασθενείς.
Οι κλινικές μελέτες ενός φαρμακου σε ανθρωπους είναι το τελευταίο σταδιο πριν την κυκλοφορία ενός φαρμακου. Γνωρίζουν κάποιες παρενέργειες από τις κλινικές μελέτες σε ζώα υποψιάζονται κάποιες άλλες αλλά τα τελικά συμπεράσματα βγαίνουν από τις κλινικές μελέτες σε ανθρώπους.
Όσο για τα ζώα συμφωνώ να σταματήσουν τα πειράματα για καλλυντικά αλλά όχι για τα φάρμακα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 09 Αύγ 2024, 12:01

zteo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 11:48

Για την περίπτωση των βαρυποινητων δεν ξέρω εάν συνεχίζονται οι κλινικές μελέτες φαρμάκων,δεν έχει νόημα διότι αυτά πρέπει να δοκιμαστούν σε ασθενείς.
Οι κλινικές μελέτες ενός φαρμακου σε ανθρωπους είναι το τελευταίο σταδιο πριν την κυκλοφορία ενός φαρμακου. Γνωρίζουν κάποιες παρενέργειες από τις κλινικές μελέτες σε ζώα υποψιάζονται κάποιες άλλες αλλά τα τελικά συμπεράσματα βγαίνουν από τις κλινικές μελέτες σε ανθρώπους.
Όσο για τα ζώα συμφωνώ να σταματήσουν τα πειράματα για καλλυντικά αλλά όχι για τα φάρμακα.
μαζί σου.

αλλά, το 80 είχε κυκλοφορήσει πολύ η βιταμίνη Α σε κρέμες κλπ ως αντιρυτιδική. πράγματι, έκανε φοβερή δουλειά και το δέρμα τσίτωνε. λίγα χρόνια αργότερα, βγήκαν τα μμε ουρλιάζοντας, σταματήστε τη, είναι υπεύθυνη για καρκίνους και τερατογενέσεις. και τότε δεν απαγορευόταν η δοκιμή σε ζώα.
να μην πουμε και για την λατρεμένη Μπα πππ γιερ και τα πειράματα που έκανε στην Αφρική, δεκαετίες ολόκληρες σε ανθρώπους....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 09 Αύγ 2024, 12:08

tanipteros έγραψε:
09 Αύγ 2024, 11:32

σαν Χριστιανός ζεις μέσα στην δεισιδαιμονία και το παραμύθι σε παρακαλώ μην μας τα πρήζεις...

και κάτι άλλο μάθε να σε απορρίπτουν δεν γίνονται όλοι μοναχοί ούτε γίνονται όλοι Χριστιανοί ή Βουδδιστές... υπάρχουν και τα σπάνια προσωπικά βιώματα που καταρίπτουν ακόμη και θρησκείες που βασίζονται σε φαντασία και παραμύθια της Χαλιμάς....όπως αυτά που πιστεύεις....
ορθιο γιδι στην τελικη ολοι μεσα σε παραμυθια ζουμε ...αλλα το μεγαλυτερο παραμυθι
το ζουν οι τυποι που πιστευουν οτι αυτοι διαφερουν απο τους αλλους

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Αύγ 2024, 12:23

Ανεπιβεβαίωτες (;) μέχρι στιγμής πληροφορίες υποστηρίζουν ότι στην τελετή λήξης των ολυμπιακών αγώνων θα λάβει χώρα ένα έσχατο -κυριολεκτικά- αγώνισμα.
Αν και έχουν ήδη διαρρεύσει κάποια ενσταντανέ από τις προπονήσεις των "αθλητών", αναμένεται επαλήθευση της είδησης από την Ελεύθερη Ψώρα.

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2024, 12:35

tanipteros έγραψε:

ότι ασχολήθηκα με πολλές θρησκείες για έρευνα δεν με κάνει οπαδό τους...πχ ασχολήθηκα με τον Βουδδισμό αλλά δεν είμαι Βουδδιστής...
όπως έχω ξαναπεί αυτό που πιστεύω έγκειται σε προσωπικά πνευματικά βιώματα όπως ψυχικές προβολές σε Θεία πεδία, οράματα, τηλεπαθητικές διδασκαλίες κτλ...
όπως βλέπεις έχω βιώματα προσωπικά που συγκροτούν αυτό που πιστεύω... το οποίο δεν είναι καμία θρησκεία από τις γνωστές...είναι κάτι εντελώς προσωπικό...
Και προσωπικό θα παραμείνει, για δάσκαλος δεν το 'χεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 09 Αύγ 2024, 13:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2024, 12:35
tanipteros έγραψε:

το ξέρω γατούλα...ποτέ δεν θέλησα να γίνω πνευματικός δάσκαλος... προσωπικά είναι όλα αυτά και έτσι θα μείνουν...

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 09 Αύγ 2024, 13:06

taliban έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:59
Feindflug έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:22
taliban έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:13

Συλλυπητήρια. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση.

Άσχετο με το θέμα τι είναι οι περισσοτεροι ή οι λιγότεροι ιερεις

Και Ιεχωβαδες υπάρχουν που είναι καλοί άνθρωποι και βιαιοπαλαιστες.
Λες να πάμε να μοιράζουμε άγιες γραφές επειδή είναι κ αυτοί καλοι ανθρωποι ; Ούτε καν...
Και εδώ στα χωριά έχουμε, λίγους ιερεις, μια χαρά φαίνονται καλοι ανθρωποι τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή;
Να πάμε σώνει και καλά όλοι να προσκυνησουμε ανύπαρκτες φανταστικές οντότητες γιατι έτσι;

Είσαι στην Εκκκησια δεκαετιες εξ ορισμού οτιδήποτε εκτός αυτής το βλέπεις εχθρικό.
Τους πάντες και τα πάντα.
Εντάξει ξέρουμε ποιος είναι ο κακοπροαιρετος.

Δεν τριγυρναω εγώ από δω και από κει να κυρητω ιερές κρίσεις και τι θα πάθετε που δεν πιστεύεται στον Χριστουλη μας.

Άλλοι τα κάνουν αυτά.
Της Εκκλησίας ναι.
Το καλάμι ξεκαβαληστε κύριε lonelyrider.

Της Παναγίας σας ειναι σε λίγες μέρες.
Νηστεία δεν είναι μόνο απο το φαγητό αλλα και απ τις σκέψεις σας...
Ρε τύπε, τελικά είσαι χριστιανός ορθόδοξος αλλά έχεις πρόβλημα με τους ιερείς ή είσαι άθεος και δεν γουστάρεις θεούς και δαίμονες;
Είμαι με τον Σατανα.
Είχα κάνει πρόπερσι δήλωση υποταγής.
Πήρε η αίτηση αριθμό πρωτοκόλλου αλλά ακόμη περιμένω οριστική απάντηση από τα κεντρικά.

Τι σκατα. Και ακόμα και στην κόλαση Ελ ΔΥ έχουν;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 09 Αύγ 2024, 13:07

Naranjita έγραψε:
09 Αύγ 2024, 12:01
zteo έγραψε:
09 Αύγ 2024, 11:48

μαζί σου.

αλλά, το 80 είχε κυκλοφορήσει πολύ η βιταμίνη Α σε κρέμες κλπ ως αντιρυτιδική. πράγματι, έκανε φοβερή δουλειά και το δέρμα τσίτωνε. λίγα χρόνια αργότερα, βγήκαν τα μμε ουρλιάζοντας, σταματήστε τη, είναι υπεύθυνη για καρκίνους και τερατογενέσεις. και τότε δεν απαγορευόταν η δοκιμή σε ζώα.
να μην πουμε και για την λατρεμένη Μπα πππ γιερ και τα πειράματα που έκανε στην Αφρική, δεκαετίες ολόκληρες σε ανθρώπους....

Καλά τα ΜΜΕ, ακόμα και το μέλι είχαν βγάλει μια περίοδο καρκινογονο
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 09 Αύγ 2024, 13:08

tanipteros έγραψε:
09 Αύγ 2024, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
tanipteros έγραψε:

το ξέρω γατούλα...ποτέ δεν θέλησα να γίνω πνευματικός δάσκαλος... προσωπικά είναι όλα αυτά και έτσι θα μείνουν...
Κρίμα. Θα ήθελα να μάθω να κάνω ψυχική προβολή σε θεία πεδία. Δεν μπορείς να μας δώσεις μια γεύση τουλάχιστον;

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Αύγ 2024, 13:09

σατανά σώσε μας,δεν αντέχονται

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 09 Αύγ 2024, 13:11

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
09 Αύγ 2024, 13:08
tanipteros έγραψε:
09 Αύγ 2024, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κρίμα. Θα ήθελα να μάθω να κάνω ψυχική προβολή σε θεία πεδία. Δεν μπορείς να μας δώσεις μια γεύση τουλάχιστον;
συνέβει από μόνο του ... δεν είναι κάτι που έμαθα και το έκανα...

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 09 Αύγ 2024, 13:16

Saturn έγραψε:
09 Αύγ 2024, 10:48
O Taliban ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ σε νήμα ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ και την πέφτει στον lonelyrider, σε νήμα ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ επαναλαμβάνω, όπου ο τελευταίος μιλάει για την θρησκεία του και τον χρεώνει οτι έχει πάρει..σβάρνα τα νήματα και τον εγκαλεί να ξεκαβαλίσει κι όλας το καλάμι

:popc:

ίσως, κάτι να τον τσίγκλισε στο βάθος της ψυχής του, ξερω γω;

καλά, δεν θα σχολιάσω δε, τις θεολογικές του ...τοποθετήσεις

Έχετε κάψει φλάτζα γενικότερα οι περισσότεροι από όσα διαβάζω!
ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών