δεν βάζω αντιηλιακό γιατί δεν κάθομαι εδώ και χρόνια στον ήλιο. και δείκτη 50 να βάλω στο δεκάλεπτο έχω καεί, στο παραπάνω, βγάζω φυσαλίδες με υγρό και τσιτσιρίζω.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
δεν βάζω αντιηλιακό γιατί δεν κάθομαι εδώ και χρόνια στον ήλιο. και δείκτη 50 να βάλω στο δεκάλεπτο έχω καεί, στο παραπάνω, βγάζω φυσαλίδες με υγρό και τσιτσιρίζω.
α, ενταξει τοτε, καλα τα λεει το χολιγουντ, δικιο εχει.
ναι ο Άνακιν θυμίζει τον έκπτωτο άγγελο και στην πορεία του για να σώσει αυτούς που αγαπά περνάει από το καλό στο κακό όπου και μένει υπηρετώντας το. Γνωρίζει ότι ο Λουκ είναι γιος του και θέλει να τον παρασύρει στην σκοτεινή πλευρά της δύναμης πράγμα όμως που δεν γίνεται ποτέ. Ούτε για μια στιγμή δεν νιώθει ο Λουκ την ελευθερία και την δύναμη της σκοτεινής πλευράς. Αν τον παρομοιάσεις με άγγελο θα βρεις ότι είναι τέτοιος αφού δεν ξεστρατίζει ούτε μια στιγμή από τον σκοπό του που είναι να σώσει τον πατέρα του και τον κόσμο. Στον πόλεμο των άστρων τα όρια μεταξύ καλού και κακού είναι σαφέστατα με μία μεγαλειώδη εξαίρεση πραγματικά σατανικής αφού περιέχει πλάνη και ψέμα. Αυτή του Πάλπατιν του πραγματικού διαβολου. Κανείς χαρακτήρας πέρα από τον Άνακιν και τον Χαν Σόλο δεν αλλάζει και δεν μεταμορφωνεται στις ταινίες και ακόμα και αυτοί που το κάνουν κουβαλούν μέσα τους όλο τον προηγούμενο καιρό τον διαβολικό εαυτό τους και τον ήρωα.Αρίστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 17:13Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 15:07Ο Λουκ κι ο Νταρθ γίνονται για λίγο το ίδιο πρόσωπο κι εκεί ναι ο εωσφόρος (αυτός που φέρνει το φως) γίνεται ένα με τον δαίμονα που τον κινεί μόνο ένας αβυσσαλέος θυμός. Δεν είναι όμως μια πλευρά του Λουκ ο Νταρθ. Αντίθετα ο Νταρθ στην εξιλέωσή του συνδέεται πια άρρηκτα με τον Λουκ. Το ίδιο πρόσωπο είναι αυτό του Λουκ, της αίσθησης του δίκιου, της νεανικής του αυτοθυσίας και σιγουριάς.Αρίστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 14:06
Ενα παρακλαδι των Εωσφοριστων, αυτο που κυριαρχει στο Χολυγουντ, πιστευει πως ειναι αλλο πραγμα ο Εωσφορος και αλλο πραγμα ο Σατανας.
Και πως τελικα ο Σατανας ειναι ενας πειρασμος, μια ταση, μια πλευρα του Εωσφορου που τελικα ο Εωσφορος την ξεπερναει.
Απο αυτη τη σκοπια δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στον Λουκ και στον Νταρθ, ειναι το ιδιο προσωπο με τη διαφορα οτι στο τελος ο Λουκ για να γινει ο ιδεωδης Εωσφορος πρεπει να υποταξει την πλευρα του που ρεπει προς το Σατανα.
.
Toσο πολυ δεν το εχω ψαξει. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι ενας που λεγεται Λουκ ο Ουρανοπερπατητης (ονομα που παραπεμπει στον Εωσφορο) ειχε πατερα καποιον Ανακιν που η ιστορια του ηταν ολοιδια με του Πεπτωκοτος Αγγελου. Σαν να ηταν ο ιδιος Αγγελος ξερω γω που τελικα ξεπερασε το σφαλμα του υποτιθεμενου πατερα του και τελικα ολοι εζησαν καλα μεσα στη δυναμη.
.
Επομένως αυτό που βλέπετε στην αφίσα της τελετής λήξης των Ολυμπιακών 2024 είναι ο Ιησούς που έρχεται... 2α ΠΑΡΟΥΣΙΑ !!!Η φράση "πρωινό άστρο της αυγής" (ή παρόμοια φράση) εμφανίζεται σε ορισμένα χριστιανικά κείμενα και αναφορές, κυρίως στην Αγία Γραφή. Το πιο γνωστό σημείο όπου εμφανίζεται αυτή η φράση είναι στο βιβλίο της Αποκάλυψης:
Αποκάλυψη 22:16: «Εγώ, Ιησούς, έστειλα τον άγγελό μου να σας δώσει μαρτυρία για τις εκκλησίες. Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ, ο λαμπρός, ορθρινός αστήρ.» Εδώ, ο Ιησούς Χριστός περιγράφεται ως το "λαμπρό αστέρι του πρωινού".
Β' Πέτρου 1:19: «Και έχουμε τον προφητικό λόγο βεβαιότερο, στον οποίο καλό είναι να προσέχετε όπως σε λυχνάρι που φέγγει μέσα σε σκοτεινό τόπο, μέχρις ότου φέξει η ημέρα και ο αυγερινός ανατείλει στις καρδιές σας.» Εδώ, η αναφορά γίνεται με τη μεταφορική έννοια του "αυγερινού" (πρωινό άστρο) που ανατέλλει στις καρδιές των πιστών.
Αυτές οι αναφορές συνδέονται με τον Ιησού Χριστό, ο οποίος περιγράφεται με συμβολικούς όρους που αναδεικνύουν την πνευματική φωτεινότητα και ελπίδα που φέρνει η έλευσή του.
Μπα 29 ψυχίατροι σκισαν τα πτυχια τους διαβαζωντας το φόρουμ και προσπαθωντας να καταλαβουν τι εχουμε στο μυαλο μας
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 20:40ναι ο Άνακιν θυμίζει τον έκπτωτο άγγελο και στην πορεία του για να σώσει αυτούς που αγαπά περνάει από το καλό στο κακό όπου και μένει υπηρετώντας το. Γνωρίζει ότι ο Λουκ είναι γιος του και θέλει να τον παρασύρει στην σκοτεινή πλευρά της δύναμης πράγμα όμως που δεν γίνεται ποτέ. Ούτε για μια στιγμή δεν νιώθει ο Λουκ την ελευθερία και την δύναμη της σκοτεινής πλευράς. Αν τον παρομοιάσεις με άγγελο θα βρεις ότι είναι τέτοιος αφού δεν ξεστρατίζει ούτε μια στιγμή από τον σκοπό του που είναι να σώσει τον πατέρα του και τον κόσμο. Στον πόλεμο των άστρων τα όρια μεταξύ καλού και κακού είναι σαφέστατα με μία μεγαλειώδη εξαίρεση πραγματικά σατανικής αφού περιέχει πλάνη και ψέμα. Αυτή του Πάλπατιν του πραγματικού διαβολου. Κανείς χαρακτήρας πέρα από τον Άνακιν και τον Χαν Σόλο δεν αλλάζει και δεν μεταμορφωνεται στις ταινίες και ακόμα και αυτοί που το κάνουν κουβαλούν μέσα τους όλο τον προηγούμενο καιρό τον διαβολικό εαυτό τους και τον ήρωα.Αρίστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 17:13Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 15:07
Ο Λουκ κι ο Νταρθ γίνονται για λίγο το ίδιο πρόσωπο κι εκεί ναι ο εωσφόρος (αυτός που φέρνει το φως) γίνεται ένα με τον δαίμονα που τον κινεί μόνο ένας αβυσσαλέος θυμός. Δεν είναι όμως μια πλευρά του Λουκ ο Νταρθ. Αντίθετα ο Νταρθ στην εξιλέωσή του συνδέεται πια άρρηκτα με τον Λουκ. Το ίδιο πρόσωπο είναι αυτό του Λουκ, της αίσθησης του δίκιου, της νεανικής του αυτοθυσίας και σιγουριάς.
Toσο πολυ δεν το εχω ψαξει. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι ενας που λεγεται Λουκ ο Ουρανοπερπατητης (ονομα που παραπεμπει στον Εωσφορο) ειχε πατερα καποιον Ανακιν που η ιστορια του ηταν ολοιδια με του Πεπτωκοτος Αγγελου. Σαν να ηταν ο ιδιος Αγγελος ξερω γω που τελικα ξεπερασε το σφαλμα του υποτιθεμενου πατερα του και τελικα ολοι εζησαν καλα μεσα στη δυναμη.
.
περίμενε... τώρα θα πιάσουμε άλλη ταινία το Hellraiser όπου θα αναλύσουμε ποιανού ήταν το κουτί που άνοιγε τις πύλες του παραδείσου και της κόλασης
φίλε, μην πας σαυτο το μονοπατι...Αρίστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:55tanipteros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:53η αιώνια αντιπαλότις
Ελλάδα (Εωσφόρος) vs Εβραίοι (Γιαχβέ)
choose your side wisely...
Μονο που οι Εβραιοι επι 2000 χρονια ειναι οι εχθροι του Χριστιανισμου.
.
Αρίστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:59tanipteros έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:56αν βάλεις μεσαίωνα με αρχαίο Ελληνικό πνεύμα.. δεν έχουν κι άδικο...
Η Δυση με Χριστιανισμο πρωταγωνιστησε στον πλανητη ειτε μιλαμε για Μεσαιωνα, ειτε για νεωτερους χρονους.
Και μολις αρχισε η αμφισβητηση και η οπισθοχωρηση του Χριστιανισμου ξεκινησε και η παρακμη της.
Αυτα ειναι τα γεγονοτα.