Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά είναι εντελώς πεταμένα λεφτά το ενοίκιο, ακόμα και σε σχέση με ένα στεγαστικό με υψηλό επιτόκιο.
Και στη χειρότερη να σου πάρει το σπίτι η τράπεζα μετά από πχ 10 χρόνια, πες πως νοίκιασες για 10 χρόνια, άσε που θα πάρεις και κάτι από τον πλειστηριασμό.
Και στη χειρότερη να σου πάρει το σπίτι η τράπεζα μετά από πχ 10 χρόνια, πες πως νοίκιασες για 10 χρόνια, άσε που θα πάρεις και κάτι από τον πλειστηριασμό.
- hellegennes
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Να πάω για να κάνω τι; Να μετρήσω με το χέρι μου; Αφού υπάρχουν στατιστικά.Machine ghost έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 22:58… Αποκλείεται οπουδήποτε στην Ευρώπη να καταναλώνεται περισσότερος καφές από καθήμενους σε καφέ από ό,τι στην Ελλάδα.
Αρλούμπες ,όπως πάντα, για πάενε ιταλια απο ναπολη (ειδικα εκει) εως μιλάνο και ξαναέλα να το πεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το γράφημα με διαψεύδει; Πώς;Machine ghost έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 23:54πως λέμε το ιδιο ο χέλης λεει αποκλειεται , το γραφημα που βαζει τον διαψευδει.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 23:51Εχμ το ίδιο λέτε.Machine ghost έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 22:58
… Αποκλείεται οπουδήποτε στην Ευρώπη να καταναλώνεται περισσότερος καφές από καθήμενους σε καφέ από ό,τι στην Ελλάδα.
Αρλούμπες ,όπως πάντα, για πάενε ιταλια απο ναπολη (ειδικα εκει) εως μιλάνο και ξαναέλα να το πεις.
και στο φιναλε και να λέγαμε το ιδιο, μου αρέσει να τον πικάρω , τι πετάγεσαι και χαλάς την πιάτσα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
το γράφημα ρε σασβάνι αναφερει αριθμο καφενοειδών ανα χώρα και οχι καταναλωτων ποσο μαλλον ορθιων καθημενων οικιακων ουτε κιλα ανα κεφαλη
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ναι την έχω ακούσει αυτή την παπαριά πως στην ουσία πληρώνεις ενοίκιο αλλά σου μένει το σπίτι.nick έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:01Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά είναι εντελώς πεταμένα λεφτά το ενοίκιο, ακόμα και σε σχέση με ένα στεγαστικό με υψηλό επιτόκιο.
Αφού πρέπει να μαζέψεις πρώτα ένα μεγάλο ποσό για να σου δώσει η τράπεζα δάνειο με δόση αντίστοιχη ενοικίου.
Σου μένει λοιπόν το σπίτι υπό αυτές τις προϋποθέσεις και χάνεις οποιαδήποτε ευκαιρία για ένα επαγγελματικό δάνειο το οποίο αντί να σου τρώει λεφτά,. Θα σου δίνει.
Πιστεύει κανείς πως αν αυτό ίσχυε θα το έκαναν σλόγκαν οι τράπεζες για να πουλήσουν δάνεια; οι καλές μας τράπεζες που νοιάζονται για το λαό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
με το ενοικιο,αν εχεις μαλακες γειτονες φεύγεις, αν βαρεθηκες την γειτονια αλλαζεις, αν μεγαλωσεις την οικογένεια παλι ξενοικιάζεις, αν τα παιδια θελουν παρκινγ μετακομίζεις, και μετα σε χωριζει η γυναικα γιατι ξεθεωθηκε με τις μετακομησεις, και φτου απο την αρχη.Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:18Ναι την έχω ακούσει αυτή την παπαριά πως στην ουσία πληρώνεις ενοίκιο αλλά σου μένει το σπίτι.nick έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:01Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά είναι εντελώς πεταμένα λεφτά το ενοίκιο, ακόμα και σε σχέση με ένα στεγαστικό με υψηλό επιτόκιο.
Αφού πρέπει να μαζέψεις πρώτα ένα μεγάλο ποσό για να σου δώσει η τράπεζα δάνειο με δόση αντίστοιχη ενοικίου.
Σου μένει λοιπόν το σπίτι υπό αυτές τις προϋποθέσεις και χάνεις οποιαδήποτε ευκαιρία για ένα επαγγελματικό δάνειο το οποίο αντί να σου τρώει λεφτά,. Θα σου δίνει.
Πιστεύει κανείς πως αν αυτό ίσχυε θα το έκαναν σλόγκαν οι τράπεζες για να πουλήσουν δάνεια; οι καλές μας τράπεζες που νοιάζονται για το λαό.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Ληστοσυμμορίτης
Δεν καταλαβαίνω τα αλαμπουρνεζικα όμως, η γνώση και η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη. Το σχολείο που συμπεριλαμβάνει και το προσωπικο είναι ακρογωνιαιος λίθος στην κοινωνία.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:08αρα η κοτα εκανε το αυγο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 04:05για να είναι χρήσιμοι οι υδραυλικοί πρέπει να μάθουν γράμματα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
αμα δεν καταλαβαινεις τα αλαμπουρνεζικα , ξανα μανα στο δημοτικο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:26Δεν καταλαβαίνω τα αλαμπουρνεζικα όμως, η γνώση και η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη. Το σχολείο που συμπεριλαμβάνει και το προσωπικο είναι ακρογωνιαιος λίθος στην κοινωνία.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:08αρα η κοτα εκανε το αυγο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 04:05
για να είναι χρήσιμοι οι υδραυλικοί πρέπει να μάθουν γράμματα.
σε λιγο θα τα πεις και λειτουργήματα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Αν κανεις την αριθμητική θα δεις ότι συμφέρει.Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:18Ναι την έχω ακούσει αυτή την παπαριά πως στην ουσία πληρώνεις ενοίκιο αλλά σου μένει το σπίτι.nick έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:01Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά είναι εντελώς πεταμένα λεφτά το ενοίκιο, ακόμα και σε σχέση με ένα στεγαστικό με υψηλό επιτόκιο.
Εγώ Αγγλία μάζεψα 80κ σε 7 χρόνια και πηρα σπίτι 340κ ιδιο με αυτό που νοίκιαζα για £1500.
Δάνειο 260κ, για 25 χρόνια, τα 5 πρώτα fixed 4.51% θα δίνω £1450.
Το σίγουρο είναι ότι τα 1450 θα έχουν μικρότερη αξία σε 10 - 20 χρόνια ενώ τα ενοίκια θα έχουν ανεβεί.
Αντίστοιχα Ελλάδα μπορει κάποιος να μαζέψει 40κ, να αγοράσει σπίτι 170κ και να δίνει 700 το μήνα.
40κ = λιγότερα από 500/μηνα αποταμίευση για 7 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick την 10 Αύγ 2024, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάς ενδιαφέρει να μάθουμε πού έπινες καφέ. Αυτό είναι το σημαντικότερο και δεν μας το είπες.nick έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:35Αν κανεις την αριθμητική θα δεις ότι συμφέρει.Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:18Ναι την έχω ακούσει αυτή την παπαριά πως στην ουσία πληρώνεις ενοίκιο αλλά σου μένει το σπίτι.nick έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:01Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά είναι εντελώς πεταμένα λεφτά το ενοίκιο, ακόμα και σε σχέση με ένα στεγαστικό με υψηλό επιτόκιο.
Εγώ Αγγλία μάζεψα 80κ σε 7 χρόνια και πηρα σπίτι 340κ ιδιο με αυτό που νοίκιαζα για £1500.
Δάνειο 240κ, για 25 χρόνια, τα 5 πρώτα fixed 4.51% θα δίνω £1450.
Το σίγουρο είναι ότι τα 1450 θα έχουν μικρότερη αξία σε 10 - 20 χρόνια ενώ τα ενοίκια θα έχουν ανεβεί.
Αντίστοιχα Ελλάδα μπορει κάποιος να μαζέψει 40κ, να αγοράσει σπίτι 170κ και να δίνει 700 το μήνα.
- hellegennes
Για να μάθεις λοιπόν βασικά μαθηματικά, η Ελλάδα είναι 10 εκ. περίπου και η Ιταλία σχεδόν 60. Η Ιταλία έχει 50% περισότερα καφέ και 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό. Αυτό σημαίνει ότι πολύ μικρότερο κομμάτι του πληθυσμού κάθεται για καφέ, ό,τι κι αν έχουν δει τα μάτια σου στο Μιλάνο.Machine ghost έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:15το γράφημα ρε σασβάνι αναφερει αριθμο καφενοειδών ανα χώρα και οχι καταναλωτων ποσο μαλλον ορθιων καθημενων οικιακων ουτε κιλα ανα κεφαλη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ληστοσυμμορίτης
Δεν καταλαβαίνω τα αλαμπουρνεζικα όμως, η γνώση και η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη. Το σχολείο που συμπεριλαμβάνει και το προσωπικο είναι ακρογωνιαιος λίθος στην κοινωνία.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 19:08αρα η κοτα εκανε το αυγο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2024, 04:05για να είναι χρήσιμοι οι υδραυλικοί πρέπει να μάθουν γράμματα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:18Ναι την έχω ακούσει αυτή την παπαριά πως στην ουσία πληρώνεις ενοίκιο αλλά σου μένει το σπίτι.nick έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:01Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά είναι εντελώς πεταμένα λεφτά το ενοίκιο, ακόμα και σε σχέση με ένα στεγαστικό με υψηλό επιτόκιο.

η Πορτογαλια ειναι 10 εκ περιπου κ εχει 44 769 καφεhellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:39Για να μάθεις λοιπόν βασικά μαθηματικά, η Ελλάδα είναι 10 εκ. περίπου και η Ιταλία σχεδόν 60. Η Ιταλία έχει 50% περισότερα καφέ και 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό. Αυτό σημαίνει ότι πολύ μικρότερο κομμάτι του πληθυσμού κάθεται για καφέ, ό,τι κι αν έχουν δει τα μάτια σου στο Μιλάνο.Machine ghost έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:15το γράφημα ρε σασβάνι αναφερει αριθμο καφενοειδών ανα χώρα και οχι καταναλωτων ποσο μαλλον ορθιων καθημενων οικιακων ουτε κιλα ανα κεφαλη
Μας κερδιζει ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
μαλιστα παιρνεις ενα γραφημα μια ερευνα της κανεις ενα μετασχηματισμο χελεγκενες πρώτης τάξης και βουαλα τα συμπεράσματα λοιπον με τα δικα σου μαθηματικα ,πολυ ωραια συνεχισε έτσιhellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:39Για να μάθεις λοιπόν βασικά μαθηματικά, η Ελλάδα είναι 10 εκ. περίπου και η Ιταλία σχεδόν 60. Η Ιταλία έχει 50% περισότερα καφέ και 6 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό. Αυτό σημαίνει ότι πολύ μικρότερο κομμάτι του πληθυσμού κάθεται για καφέ, ό,τι κι αν έχουν δει τα μάτια σου στο Μιλάνο.Machine ghost έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 00:15το γράφημα ρε σασβάνι αναφερει αριθμο καφενοειδών ανα χώρα και οχι καταναλωτων ποσο μαλλον ορθιων καθημενων οικιακων ουτε κιλα ανα κεφαλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 10 Αύγ 2024, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 972 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-