Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Τι εννοείς;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι
Ερμής έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 01:13Η αλήθεια είναι πως μια φορά είπα να το δοκιμάσω μιας και με έπρηξαν κάποιοι χρόνια καμπέρς πως δε ξέρω τι χάνω και πως θα αλλάξω προτιμήσεις αν το δοκιμάσω και τέτοια.
Στα λίγα λεπτά που αποπειράθηκα να κοιμηθώ σε σκηνή με το που βγήκε ο ήλιος άρχισα να σταζω. Τα μάζεψα και σηκώθηκα και έφυγα για Αθήνα στις εξιμιση το πρωί. Δεν είμαι εγώ για τέτοια, δε μου ταιριάζει. Όταν τρως τρεις μήνες καύσωνα, ήλιο και ιδρώτα στην Αγορά, θες είκοσι μέρες άνεση αλλαγή.
Έστω και αν κάποιες από αυτές είναι στα λασπονερα της Φθιωτιδας
Θα μπορούσα να κάνω κάμπινγκ σε βουνό, ισως.
Είναι πολύ απλό.
Απλώς έπεσες, σε τέρμα άσχετους "κάμπερς".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιθανό αλλά σίγουρα δε θα ξεκινήσω στα 40 να μάθω πως γινεται σωστά μήπως και μαρεσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 01:27Ερμής έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 01:13Η αλήθεια είναι πως μια φορά είπα να το δοκιμάσω μιας και με έπρηξαν κάποιοι χρόνια καμπέρς πως δε ξέρω τι χάνω και πως θα αλλάξω προτιμήσεις αν το δοκιμάσω και τέτοια.
Στα λίγα λεπτά που αποπειράθηκα να κοιμηθώ σε σκηνή με το που βγήκε ο ήλιος άρχισα να σταζω. Τα μάζεψα και σηκώθηκα και έφυγα για Αθήνα στις εξιμιση το πρωί. Δεν είμαι εγώ για τέτοια, δε μου ταιριάζει. Όταν τρως τρεις μήνες καύσωνα, ήλιο και ιδρώτα στην Αγορά, θες είκοσι μέρες άνεση αλλαγή.
Είναι πολύ απλό.
Πληροφοριακώς, το θαλασσινό είναι πολύ πιο χαλαρό από το χειμωνιάτικο.Ερμής έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 01:29Πιθανό αλλά σίγουρα δε θα ξεκινήσω στα 40 να μάθω πως γινεται σωστά μήπως και μαρεσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 01:27Ερμής έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 01:13
Η αλήθεια είναι πως μια φορά είπα να το δοκιμάσω μιας και με έπρηξαν κάποιοι χρόνια καμπέρς πως δε ξέρω τι χάνω και πως θα αλλάξω προτιμήσεις αν το δοκιμάσω και τέτοια.
Είναι πολύ απλό.

Απλώς τώρα πια, αφαιρούνται σταδιακά οι περιοχές για χαλαρό και διασκεδαστικό (το εννοώ) ελεύθερο κάμπινγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Αύγ 2024, 01:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχω θέμα με το χαλαρό, έχω θέμα με τη ζέστη και τον ιδρώτα.
Αυτά τα είπαμε, ουδείς σοβαρός καμπίστας στήνει σκηνή σε μέρος που δέρνεται ολημερίς από τον ήλιο. Στήνει πάντα κάτω από δέντρα ή βράχους με ολοήμερη σκιά. Και αράζει πάντα σε σκιά. Αν δεν έχει γίνει αυτό κατανοητό, τί να πω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Αύγ 2024, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλο λέω, άλλο λες.
Αυτά δεν φτάνουν πάντα στα σωστά μέρη. Με μηχανές και ιδανικά πλωτά μέσα, παίζει περισσότερη ευελιξία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλη φάση όντως. Κι είναι περισσότερο για να γυρίσεις πολλά μέρη, δεν λέει να αράξεις 2 βδομάδες σε ένα χαμένο θα πάει.
Ενιγουέι, τα ξαναλέμε αύριο αναφορικά με το κάμπινγκ. Οργανωμένο ή λέφτερο. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
γεια σου ρε ασεβαστε αλάνι

ωραία σκηνικά
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Fata_Morgana
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Οκτ 2024, 20:22
-
-
Νέα δημοσίευση Πήραμε τη Μπόλη... ή θα πάρουμε το Μπούλο;
από taxalata xalasa » 15 Ιαν 2024, 07:14 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
19 Μαρ 2024, 20:19
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
15 Φεβ 2024, 20:17
-
-
Νέα δημοσίευση Τέρμα η παραγωγή χάλυβα για το Η.Β. Έτσι θα πάρουμε τη Μόσχα ωρέ?
από Kauldron » 30 Μαρ 2025, 22:25 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 384 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 21:30
-