γιατι τα χλμ που εχω γραψει, στην ελλαδα, ειναι 7ψηφιο νουμερο.

γιατι τα χλμ που εχω γραψει, στην ελλαδα, ειναι 7ψηφιο νουμερο.
βρέχεις την αμμο ρε.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:33been there, done that.
το σηκωνα με το γρυλλο, εβαζα απο κατω πετρες, το κατεβαζα, εκανα ενα μετρο, και παλι απο την αρχη.
και μετα ηρθε το απογευμα, επεσε ο ηλιος, και ηρθε ενα σμηνος στουκας που περιοριζε την ορατοτητα, σαν ομιχλη, και εκανε καθετες εφορμησεις στη γυμνη μου πλατη.
εγω ξέρω απο road movie κάνει;Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:38Αλλά δε ξέρεις τι είναι το road trip μαλλον. Εντάξει δεν είναι κάτι, μαθαίνεις.
Θα συμφωνήσω με τον Ασεβαστο σε όλα τα παραπάνω. Τα έχουμε κάνει κι εμείς, για πάνω από 30 χρόνια, έχουμε οργώσει όλη την Ελλάδα με μοτοσυκλέτα, έχουμε πάει σε εκδηλώσεις μοτοσυσκλετιστικές, πανελλήνιες, κλασσικών, τροφυ. Έχουμε κάνει κάμπινγκ στις πιο απίθανες μεριές..( Στα Ροσκά πχ, πάνω απ'τ ο Πανταβρέχει, στον Μεγδοβα κλπ κλπ..).Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:29οχι.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 18:44Ναι, ναι είμαι σίγουρη έχεις εμπειρία και από το γύρω της Ελλάδας με τροχόσπιτο.
εχω εμπειρια απο το γυρο της ελλαδος με μοτοσικλετα. εχω γραψει καμποσα χλμ και με αυτοκινητο και κατι λιγα ναυτικα μιλια.
και σε σχεδον ολα τα μερη που αξιζει να δει κανεις,και που για να τα ευχαριστηθεις πρεπει να εισαι σχετικα μονος, τα τροχοσπιτα δεν μπορουσαν να πλησιασουν. οπου μπορουν να πλησιασουν, πανε και τα ιχ, οποτε γινεται κακος χαμος.
δεν ειμαι 100% εναντιον. αλλα θελει και ενα μικρο εντουρακι δεμενο πισω, και ενα φουσκωτακι στον ουρανο για να πεις οτι κατι γινεται.
αλλιως δε θα δεις ποτε το πανταβρεχει, τα υδατα στυγος, η το ναυαγιο στη ζακυνθο, για να σου πω μονο μερη γνωστα στον κοσμο. θα πας εκει που θα πηγαινες και με ιχ, μενοντας σε ξενοδοχειο (που αυτο ειναι ο ορισμος του road trip). δεν κακο, απλως δεν προσφερει το κατι παραπανω.
Count me in, αλλά με αυτοκίνητο μόνο.
Εμείς το έχουμε πάθει αυτό στην Καλόγρια, παλιά με το κλασσικό. Πίκρα. Και να'χεις και τα σινούκ να σου πίνουν αχόρταγα το αίμα.enterprise-psi έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 18:56Έχουμε κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου με τροχόσπιτο, ποτέ ξανά .
Για απομακρυσμένη περιοχή δεν μπορούσε το Lada να ανέβει, έβγαιναν καπνοί από τον λεβιέ ταχυτήτων
Στο κουνουπελι όνομα και πράγμα, κόλλησε στην άμμο
Προτιμώ τα ξενοδοχεία
road trip ξερω τι ειναι και εχω κανει, απειρα. δεν ειναι κατι που γινεται αποκλειστικα με τροχοσπιτο, γινεται με οτιδηποτε εχει τροχους.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:32
Εντάξει τότε. Σεβαστή η άποψη σου ότι δε θα σου άρεσε γιατί έχεις ατο μυαλό σου το καμπινγκ το οποίο μπερδεύεις με το road trip.
δε δουλευει παντα. εκει δε δουλεψε. ουτε το χαλακι. ουτε ειχα μαζι μου αλυσιδες.Machine ghost έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:37βρέχεις την αμμο ρε.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:33been there, done that.
το σηκωνα με το γρυλλο, εβαζα απο κατω πετρες, το κατεβαζα, εκανα ενα μετρο, και παλι απο την αρχη.
και μετα ηρθε το απογευμα, επεσε ο ηλιος, και ηρθε ενα σμηνος στουκας που περιοριζε την ορατοτητα, σαν ομιχλη, και εκανε καθετες εφορμησεις στη γυμνη μου πλατη.
εχεςι την ευγενη καλοσυνη να με διδαξεις;Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:38Αλλά δε ξέρεις τι είναι το road trip μαλλον. Εντάξει δεν είναι κάτι, μαθαίνεις.
οκ , αλυσιδες;; χιονιού; ή για έλξη;Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:48δε δουλευει παντα. εκει δε δουλεψε. ουτε το χαλακι. ουτε ειχα μαζι μου αλυσιδες.Machine ghost έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:37βρέχεις την αμμο ρε.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:33
been there, done that.
εσυ ξερεις τι ειναι road trip;
Κάποιος είχε πετάξει ένα σύνθετο στον βάλτο και σπάσαμε την πλάτη του και κάναμε σανίδες για να πατήσει.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:33been there, done that.
Εμένα παλιά ούτε που πλησίαζαν τα κουνούπια, αλλά από όταν παντρεύτηκα και μετά ... ΚλάμαΠασιφάη έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:43Εμείς το έχουμε πάθει αυτό στην Καλόγρια, παλιά με το κλασσικό. Πίκρα. Και να'χεις και τα σινούκ να σου πίνουν αχόρταγα το αίμα.enterprise-psi έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 18:56Έχουμε κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου με τροχόσπιτο, ποτέ ξανά .
Για απομακρυσμένη περιοχή δεν μπορούσε το Lada να ανέβει, έβγαιναν καπνοί από τον λεβιέ ταχυτήτων
Στο κουνουπελι όνομα και πράγμα, κόλλησε στην άμμο
Προτιμώ τα ξενοδοχεία
χιονιου. με εγουν ξελασπωσει πολλες φορες, και οχι σε χιονι.Machine ghost έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 19:49οκ , αλυσιδες;; χιονιού; ή για έλξη;